Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Εγώ ακούω μουσική ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στο δρόμο, όταν κάνω μπάνιο, όταν κάνω..... το οτιδήποτε. Χωρίς μουσική πιστεύω ότι η ζωή μου θα ήταν υπερβολικά μίζερη για να την τρώω στη μάπα!
Θα συμφωνήσω μαζί του, δεν μπορώ όμως να πω πςσ με επηρεάζει στο ντύσιμο και γενικά στο στυλ μου, βέβαια πιστεύω αν ήμουν φανατική κάποιου είδους σίγουρα θα επηρρεαζε και την εμφάνιση μου

katerina21
Νεοφερμένο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear :Εγώ ακούω μουσική ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στο δρόμο, όταν κάνω μπάνιο, όταν κάνω..... το οτιδήποτε. Χωρίς μουσική πιστεύω ότι η ζωή μου θα ήταν υπερβολικά μίζερη για να την τρώω στη μάπα!
Και εγώ περίπου το ίδιο. Δηλαδή ακούω, αλλά κυρίως παίζω μουσική ΟΛΗ μα ΟΛΗ τη μέρα και ΠΑΝΤΟΥ!
Scandal
Διαχειριστής

trelokotsidou
Νεοφερμένο μέλος

YoMaNaTiOn
Δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από trelokotsidou :Εγώ Petros και απ' έξω μου....ειδικά όταν έχει ζέστη και δεν θέλω να νιώθω άνθρωπο σε ακτίνα κάποιων μέτρων![]()
![]()
Και εγώ ντρέπομαι πολύ να τραγουδάω, παρότι δεν έχω άσχημη φωνή (αντιθέτως μάλιστα, είναι πολύ σωστή και δε φαλτσάρω). Και ειδικά μπροστά στους γονείς μου, γιατί η μητέρα μου συνέχεια λέει "τι ωραία φωνή που έχει" κλπ και μου τη σπάει

Απλά δεν προορίζομαι για frontman.
Δεύτερα φωνητικά κάνω όμως

Αντίθετα κιθάρα δε ντρέπομαι καθόλου.

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

μια μέρα ήθελα να σκοτώσω το διπλανό μου που άκουγε κάτι techno στις 7:00 το πρωί...
Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πρωσοπικα η μουσικη (μαζι με το pc, αλλα με ενα μικρο προβαδισμα στην μουσικη) ειναι το κυριαρχο πραγμα στην ζωη μου. Απο της 24 ωρες της ημερας περναω περιπου της 20 με μουσικη (τα καλοκαιρια-στης διακοπες κλπ, οταν εχω σχολειο δυστιχος λιγοτερα, αλλα τραγουδαω μεσα μου και καμια φορα και δυνατα) και φυσικα με επιρεαζει παραπολυ. Αναλογα με την διαθεση μου ακουω και διαφορετικα κοματια, παντα ενα τραγουδι με βαζεις σε σκεψεις, αρκει να εχει και βαθιους στοιχους, πραγμα που εχουν -σχεδων- ολα τα τραγουδια των δυο ειδων που ακοω περισσοτερο. Αλλα ακομα και ο ηχος μιας ηλεκτρικης κιθαρας, το τυναγμα του δερματος η των πιατινιων ενος σετ ντραμς, ο ηχος του μπασου αλλα και η φωνη του τραγουδιστει με αγγιζει. μπορω να λατρεψω ενα τραγουδι μονο και μονο για την κιθαρα του, για τα ντραμς του η για τον τροπο ερμηνιας, κι ας ειναι ολο το αλλο χαλια κατα την γνωμη. Πιστευω οτι εχω πολυ "ευαιστιτο" αυτι γιατι καθε ηχος γυρο μου με κανει να αντιδραω, πραγμα που δεν βλεπω στους περισοτερους ανθρωπους. Μεχρι και που λατρευω ηχους που ολοι το θεωρουν κατι το αχριστο, που απλα το προσπερνανε. Και περα απο το αυτι μου αλλα και της σκεψεις με επιρεαζει ενα τραγουδι, και γενικα η μουσικη που ακουω. Πρωτα απο ολα στο ντυσιμο και σοτ στυλ. Εχω μουσια, μακρια μαλια, ντυνομια σχεδων παντα με ντζιν (συνιθος κολιτα) και μαυρες φανελες συνιθως με καπιο τυπωμα με μεταλ η ροκ επιρroες (harley davidson, αετους, συγκροτιματα, μαχιτικα αεροπλανα, σκελετους/νεκροκεφαλες κλπ) και τελος καπια δαχτυλιδια (3 συγκεκριμενα) εχουν γινει ενα με τα δαχτυλα μου και μια στρατιοτικη ταυτοτιτα δεν εχει βγει απο το το στηθος μου . Aλλα επισης με εχει επιρρεασει στο φερσιμο, στον τροπο που βλεπω τους αλλους, στον χαρακτιρα μου κλπ. Γενικα, ολοι μου οι κοινονικη ζωη εχει επιρεαστει απο την μουσικη που μου αρεσει(αλλα και απο δυο αλλους τομεις).
Ταυτιζομαι δεν θα ελεγα ακριβος. Για την ακριβια εχω ταυτηστει μονο με τους KISS και τους Metallica. Ειδικα τους δευτερους στην εμφανιση, λογο του οτι ειναι και πιο ευκολη στην αντιγραφη απο τους προτους. Τωρα να βρω στους δρομους με make up ειναι καπος, απο την αλλη να βγω με τα ρουχα που φορουσανε στην de-makeup εποχη.... αστο καλυτερα, ωραια αλλα οχι για να τα φοραμε δημοσια. Εχω ομως παρει πολες ιδεες απο αυτα συγκροτιματα και εχω ιοθετησει και το στυλ του Hetfield των Metallica(σε λιγο που θα ξυριστω θα κανω και τα μουσια ακριβος σαν τα δικα του και θα ειμαι πια υπερβοολικα ομιος του (στο στυλ, ιδιο μαλι, ιδιο μουσι, ιδια ρουχα....). Βαρεθικα να ειμαι σαν παπας, ασε που εχω σκασει με της ζεστες...)
Γενικα δεν μπορω να περιγραψω την επαφη που εχω με την μουσικη, αυτα που μπορει να καταλαβει κανεις με τα λογια ειναι ενα τπτ μπροστα στην πραγματικοτιτα, οχι μονο σε αυτο το θεμα βεβαια.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από emufear:Εγώ ακούω μουσική ΣΥΝΕΧΕΙΑ, στο δρόμο, όταν κάνω μπάνιο, όταν κάνω..... το οτιδήποτε.
Ακριβως.. ακουω μουσικη ολη μερα και νυχτα, χωρις καποιο συγκεκριμενο αγαπημενο ειδος. Ακουω τα παντα, αναλογα με την διαθεση και την εξελιξη της μερας..
Ποτε ομως αυτο, δεν επηρεασε τον τροπο ντυσιματος, χτενισματος κλπ.

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από theio_vrefos:εμένα με επηρεάζει η μουσική.
μια μέρα ήθελα να σκοτώσω το διπλανό μου που άκουγε κάτι techno στις 7:00 το πρωί...
χαχαχάάά..αυτά είναι..!!

theio_vrefos
Πολύ δραστήριο μέλος

nicole!
Νεοφερμένο μέλος

Lexx
Νεοφερμένο μέλος

Πιο μικρός ταυτιζόμουν πολύ με τη μουσική μου αλλά ήμουν και πιο στενόμυαλος. Πλέον που έχω πιο ευρύ φάσμα ακουσμάτων αν ενσωμάτωνα στο ντύσημο μου την κουλτούρα των ακουσμάτων μου θα φορούσα μια τραγιάσκα ανάποδα, από κάτω ένα μακό με στάμπα την κιθάρα των Dire Straits, από πάνω ένα σακάκι και ένα φαρδί παντελώνι από κάτω (FUBU μαλλον), για πα*****ια μάλλον μαύρες μπότες και τα μαλιά μου θα ήταν μισά ράστα και τα άλλα μισα μια μεσαιωνική άσπρη περούκα.Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Πόσο η ζωή σας επιρεάζεται απο την μουσική που ακουτε? Πόσο επιρεάζει το ντύσιμο το είδος μουσικής η το συγκρότημα που ακούτε? Πόσο ταυτίζεσται με τα αγαπημένα σας συγκροτήματα?
Για τους παραπάνω λόγους προτιμώ ένα τζιν και ένα μπλουζάκι και αφήνω τα ακούσματα μου να ορίζουν άλλα πράγματα...
από πότε τα π-α-π-ο-ύ-τ-σ-ι-α είναι απαγορευμένη λέξη? πα*****ια πα*****ια πα*****ια πα*****ια πα*****ιαπα*****ια
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 18 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.