Dimitri1234
Νεοφερμένο μέλος
Ο Dimitri1234 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών. Έχει γράψει 11 μηνύματα.

27-09-20

11:36
γεια σας. Πριν απο λιγο καιρο μετακομισα στο Σιδνει για σπουδες φαρμακευτικης. Μου αρεσει παρα πολυ και σκεφτομαι σοβαρα να μεινω εδω μονιμα. Ολο και καπου θα βρω δουλεια. Η Ελλαδα δεν εχει τιποτα να προσφερει σε σχεση με την Αυστραλια. Εσεις τι λετε;
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

27-09-20

13:38
γεια σας. Πριν απο λιγο καιρο μετακομισα στο Σιδνει για σπουδες φαρμακευτικης. Μου αρεσει παρα πολυ και σκεφτομαι σοβαρα να μεινω εδω μονιμα. Ολο και καπου θα βρω δουλεια. Η Ελλαδα δεν εχει τιποτα να προσφερει σε σχεση με την Αυστραλια. Εσεις τι λετε;
Αν σου αρέσει να μείνεις σαφώς και η Αυστραλία έχει πολλές ευκαιρίες!!
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

27-09-20

23:31
Μόνο τα καλοκαίρια δεν πρέπει να παλεύεται με τίποτα εκεί. Καλό κουράγιο, αλλά σίγουρα αν βρεις ευκαιρία να μείνεις, μείνε.
Skiyo
Διάσημο μέλος
Ο George αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.603 μηνύματα.

28-09-20

08:43
Καλή επιτυχία με τις σπουδές σου στο Σίδνεϊ. Μην κοιτάς το παρελθόν και προχωρά μπροστά!
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

29-07-24

20:42
Έχει διοργανώσει και εξαιρετικούς ολυμπιακούς αγώνεςΑν σου αρέσει να μείνεις σαφώς και η Αυστραλία έχει πολλές ευκαιρίες!!

Το θρυλικό show από drag queens στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000 που όλοι λάτρεψαν | in.gr
Ορισμένοι θεατές σοκαρίστηκαν με την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, μόνο και μόνο επειδή συμπεριλήφθηκαν μερικές drag queens - Όμως αυτό δεν είναι νέο φαινόμενο.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

25-01-25

20:14
Άραγε ο φίλος μας είναι ακόμα εκεί;
Μπράβο ρε παιδιά, όσοι παίρνετε τέτοιες αποφάσεις.
Αυστραλία είναι μια απ τις χώρες των ονείρων μου. Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά θα ήθελα πολύ να ζήσω μόνιμα εκεί. Λατρεύω τη φύση της, τις παραλίες, την έρημο, τα σπάνια ζώα (και επικίνδυνα).
Είχα προγραμματίσει μεγάλο ταξίδι, αλλά με έκοψε η πανδημία, που έκλεισαν όλα. Τώρα έχω σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που δε μου επιτρέπει τόσο μεγάλο ταξίδι στο άλλο ημισφαίριο
Eιδού και η παραλία, που ελπίζω κάποτε να την κολυμπήσω. Απαγορεύονται οι ομπρέλες!
Μπράβο ρε παιδιά, όσοι παίρνετε τέτοιες αποφάσεις.
Αυστραλία είναι μια απ τις χώρες των ονείρων μου. Δεν έχω πάει ποτέ, αλλά θα ήθελα πολύ να ζήσω μόνιμα εκεί. Λατρεύω τη φύση της, τις παραλίες, την έρημο, τα σπάνια ζώα (και επικίνδυνα).
Είχα προγραμματίσει μεγάλο ταξίδι, αλλά με έκοψε η πανδημία, που έκλεισαν όλα. Τώρα έχω σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, που δε μου επιτρέπει τόσο μεγάλο ταξίδι στο άλλο ημισφαίριο

Eιδού και η παραλία, που ελπίζω κάποτε να την κολυμπήσω. Απαγορεύονται οι ομπρέλες!
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

25-01-25

20:32
Εγω θα ήθελα να μεταναστεύσω νεα ζηλανδία για ηρεμία.
Αλλά δεν ξερω πως σκατά να μπω σε αυτο τον γολγοθά κι όλο ιδέα το χω κι όλο πίσω κάνω.
Αλλά δεν ξερω πως σκατά να μπω σε αυτο τον γολγοθά κι όλο ιδέα το χω κι όλο πίσω κάνω.
Poirot
Περιβόητο μέλος
Ο Poirot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 5.020 μηνύματα.

25-01-25

20:32
Η οργάνωση του αυστραλιανού κράτους πάντως καμία σχέση δεν έχει με του ελληνικού. Από συγγενείς γνωρίζω ότι είναι πολύ πιο αυστηρή η επιβολή του νόμου εκεί, δεν υπάρχει αυτή η χαλαρότητα που επικρατεί στην Ελλάδα. Αλλά και ως ρυθμοί λειτουργίας του δημοσίου, έτη φωτός μπροστά. Είχε εγκριθεί η αίτηση μου για υπηκοότητα μέσα σε 1 ή 2 μέρες... 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

25-01-25

20:52
Μια είναι η χώρα αν θέλεις να βγάλεις χρήματα. ΗΠΑ
Και τα φίδια σε 1-2 ημέρες έρχονται σπίτι σου.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Η οργάνωση του αυστραλιανού κράτους πάντως καμία σχέση δεν έχει με του ελληνικού. Από συγγενείς γνωρίζω ότι είναι πολύ πιο αυστηρή η επιβολή του νόμου εκεί, δεν υπάρχει αυτή η χαλαρότητα που επικρατεί στην Ελλάδα. Αλλά και ως ρυθμοί λειτουργίας του δημοσίου, έτη φωτός μπροστά. Είχε εγκριθεί η αίτηση μου για υπηκοότητα μέσα σε 1 ή 2 μέρες...![]()
Και τα φίδια σε 1-2 ημέρες έρχονται σπίτι σου.

Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

25-01-25

21:28
Χέσε τα χρήματα ρε Φωτάρα. Εγω θέλω γίδια, λιβάδια, απέραντες ηρεμίες και 1 χιλιάρικο Νεοζηλανδολαρίων και καλά θα είμαι.Μια είναι η χώρα αν θέλεις να βγάλεις χρήματα. ΗΠΑ
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Και τα φίδια σε 1-2 ημέρες έρχονται σπίτι σου.![]()
Ταπεινά, όμορφα, ήρεμα. Ας μη γινω πλούσιος ποτέ. Απο τα τσιμέντα να φυγω και τιποτε άλλο.
touvlo
Διάσημο μέλος
Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.905 μηνύματα.

26-01-25

09:32
Πόσο συμφωνώ!Χέσε τα χρήματα ρε Φωτάρα. Εγω θέλω γίδια, λιβάδια, απέραντες ηρεμίες και 1 χιλιάρικο Νεοζηλανδολαρίων και καλά θα είμαι.
Ταπεινά, όμορφα, ήρεμα. Ας μη γινω πλούσιος ποτέ. Απο τα τσιμέντα να φυγω και τιποτε άλλο.

Αν είσαι στη φύση και στον τρόπο ζωής που λατρεύεις, είσαι πάμπλουτος και ας είναι τα ψηφία στους λογαριασμούς σου ελάχιστα.
Να σου πω, αν ήμουν στη θέση σου, δεν θα το άφηνα.
Θα ξεκινούσα ως εξής: τι ικανοτητες έχω, ή μπορώ να αποκτήσω.
Θα έκανα έπειτα μια έρευνα στο διαδίκτυο, τι περίπου γυρεύουν εκεί στη Νέα Ζηλανδία.
Έπειτα θα έβρισκα portal, να δω πώς μπορώ να συνδιάσω τις ικανότητές μου με τη ζήτηση εκεί. Κάπου θα προσπαθούσα να κολλήσω, ακόμα και σε ελληνικό σουβλατζίδικο
Έπειτα θα κοιτούσα μέσω της πρεσβείας της ΝέαςΖηλανδίας, να δω, πώς μπορώ να βγάλω βίζα. Εκεί, δεν είναι πάντα εύκολα. Μπορεί να χρειαζόταν στην αρχή, να πάω ως τουρίστας, ή ως φοιτητής, ή ως μαθητευόμενος,..... δεν ξέρω, δεν το έψαξα. Θα κρατούσα και μερικά δολλαριάκια μετρητά σε κάποια εσωτερική τσέπη, για τα πρώτα έξοδα και ασφαλώς την κάρτα μου, ή paypal λογαριασμό μου, που κάνει άμεση μετατροπή νομίσματος.
Όταν με το καλό πατούσα το πόδι μου στην υπέροχη γη του νότιου ημισφαιρίου, θα ξεκινούσα να το ψάχνω καλύτερα.
Πρωτα θα πήγαινα, εκεί που θα είχα βρει και βλέποντας....
Πήγαινε αυτοκράτορά μου, μην το αφήνεις, γιατί γερνάμε και βαραίνουμε

Και όταν με το καλό πας, κάλεσέ με, σε ένα αντίσκηνο στην άκρη του χωραφιού σου, να μείνω λίγες μέρες
Άβε!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.