Noisette
Περιβόητο μέλος

Λοιπόν μπαίνω κατευθείαν στο θέμα. Έχω μία εργασία στην σχολή για κάποιο κίνημα στην Τεχνη(επέλεξα σουρρεαλισμό) και αναρωτιώμουν αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε μία απορία που έχω... Ποιοί οι Έλληνες σουρρεαλιστές ζωγράφοι;;; Εκτός από τον Εγγονόπουλο.

Ευχαριστώ προκαταβολικά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δημήτρης Γέρος
Απο ξένους ξέρω μόνο τον dali του οποίου τα έργα είναι εξαιρετικά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Noisette
Περιβόητο μέλος

Όντως τα έργα του Νταλί είναι εξαιρετικά...ήταν και ένας από τους λόγους που επέλεξα το συγκεκριμένο κίνημα...Απλά έχω βρεί πολλούς ξένους σουρρεαλιστές αλλά από Έλληνες μόνο τον Εγγονόπουλο...

https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_1_05/08/2001_5000367μπήκα στο λινκάκι που παράθεσες παραπάνω αλλά μου λέει "page was not found"
Όντως τα έργα του Νταλί είναι εξαιρετικά...ήταν και ένας από τους λόγους που επέλεξα το συγκεκριμένο κίνημα...Απλά έχω βρεί πολλούς ξένους σουρρεαλιστές αλλά από Έλληνες μόνο τον Εγγονόπουλο...
για δοκίμασε τώρα και πεσμου
Noisette
Περιβόητο μέλος

https://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_civ_1_05/08/2001_5000367
για δοκίμασε τώρα και πεσμου
ναι τώρα μπήκε...ευχαριστώ πολύ!!!!

Noisette
Περιβόητο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

ΠΗΓΗ
Noisette
Περιβόητο μέλος

kalypso
Περιβόητο μέλος

Άλκης Γκίνης
Γιώργος Δέρπαπας
Θόδωρος Πανταλέων
και ξέρω και για τον Αλέξανδρο Ίσαρη, αλλά δεν είμαι εντελώς σίγουρη ότι είναι σουρεαλιστής...

Noisette
Περιβόητο μέλος

ουτε εγω το γνωριζω να σου πω την αληθεια...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.