Βασικά δεν τα πιστεύω καθόλου αυτά και θα ήθελα να παραθέσω ένα παράδειγμα. Ας πούμε λέει ένας αστρολόγος για ένα ζώδιο και λέει συγκεκριμένα ότι αυτή την περίοδο τα οικονομικά σας θα πάνε πολύ καλά(πράγμα που το ακούμε σε αρκετά ζώδια κατά καιρούς) και σας λέω εγώ τώρα ότι με αυτό το ζώδιο που αναφέρει ο αστρολόγος υπάρχουν πολλοί φτωχοί άνθρωποι, αυτομάτως καταλαβαίνουμε ότι αυτές οι προβλέψεις δεν ισχύουν για όλους και αν όχι για όλους τότε για ποιούς ισχύουν? Σημασία έχει εμείς να προσπαθήσουμε να κάνουμε τη ζωή μας καλύτερη και όχι να περιμένουμε τις προβλέψεις για να καθησυχαστούμε.
Θα το πουμε παλι πως αλλο πραμα οι προβλεψεις, αλλο πραμα ο χαρτης του καθενος μας.
Δεν ειμαι ιδια με ολες τις σκορπινες της γης(εχω γνωρισει χειροτερες

), παιρνω χαρακτηριστικα απο ολους τους πλανητες μου, το περιβαλλον μου, την οικογενεια μου, κλπκλπ.
Για μενα οι προβλεψεις ειναι απλως διασκεδαστικο ναχουμε να λεμε.
Η αστρολογια ειναι πιο βαθια αλλα παρουσιαζει επισης πολλα προβληματα.
Επισυναπτω ελαχιστα κομματια απο μια εργασια που ειχα κανει πανω στο θεμα και ειχα βρει τα εξης στο διαδικτυο.
''Τα ιστορικά ίχνη της αστρολογίας εντοπίζονται στην αρχαία Βαβυλωνία και αρχικά ήταν ενιαία με την αστρονομία. Για να μπορούν οι Βαβυλώνιοι αστρολόγοι να εξασκήσουν την τέχνη τους, κατασκευάστηκαν χάρτες και πίνακες, που έδειχναν την ανατολή και τη δύση των αστέρων. Βασισμένοι στις παρατηρήσεις τους, αντιλήφθηκαν ότι κάποιοι αστέρες δεν κινούνταν με τον ίδιο τρόπο όπως οι άλλοι. Αργότερα, οι αρχαίοι Έλληνες θα μας έδιναν τη λέξη, την οποία χρησιμοποιούμε για αυτά τα αντικείμενα σήμερα, «πλανήτες» που σημαίνει περιπλανώμενα αστέρια.
Η αστρολογία στηριζόταν στη λήψη προσεκτικών μετρήσεων των θέσεων των αστέρων και των πλανητών και στην προσπάθεια να συνδυαστούν οι θέσεις τους με μεγάλης κλίμακας συμβάντα στη γη, όπως θρησκευτικά κινήματα, πόλεμοι και σεισμοί. Η πρόγνωση του μέλλοντος ενός ατόμου ήταν άγνωστη, εκτός αν αυτό το άτομο ήταν τόσο ισχυρό, ώστε η παρουσία του να έχει τεράστια επίδραση στον κόσμο γύρω του. Πλούσια άτομα παρείχαν μεγάλα ποσά χρημάτων στην αστρολογία, βοηθώντας να κατασκευαστούν μεγαλύτερα τηλεσκόπια για την παρατήρηση των άστρων, ελπίζοντας έτσι να αποκτήσουν μια πιο ξεκάθαρη πρόβλεψη για το μέλλον τους. Έτσι αρχικά η αστρολογία επιδότησε την αστρονομία και αποτέλεσε μια χρήσιμη πηγή εργασίας για πολλούς από τους μεγάλους αστρονόμους, όπως ο Κέπλερ και ο Γαλιλαίος. ''
΄΄ Η αστρολογία είναι ασυμβίβαστη με την Χριστιανική πίστη για πολλούς λόγους. Σύμφωνα με αυτήν, Ο χαρακτήρας του ανθρώπου δε διαμορφώνεται από ανάγκη, ως αποτέλεσμα επενέργειας τυφλών νόμων, αλλά με βάση την αληθινή του φύση και την προαίρεση του.''
''Φτάσαμε στην ρίζα του προβλήματος. Η ανασφάλεια και αδυναμία του ανθρώπου τροφοδοτούν όλες αυτές τις καταστάσεις. Το ανθρώπινο ον αργεί να ενηλικιωθεί. Δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τον κόσμο χωρίς Πατρική Προστασία ή Μεταφυσική Παραμυθία. Ακόμα κουβαλάει μέσα του το δέος του πρωτόγονου. Βαθιά του κρύβει ένα φοβισμένο ζώο''
Τα συμπερασματα σας δικα σας, προσωπικα δεν ειμαι σιγουρη αν πρεπει να πιστευω η οχι. διαβαζω οσα ακουγονται αλλα δεν τρελαινομαι.
[FONT="]
[/FONT]