Oralee Τιμώμενο Μέλος Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.776 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2007 στις 09:58 Η Oralee έγραψε: #41 29-10-07 09:58 Πολύ ωραίο βίντεο plokami! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο BadGuy έγραψε: #42 02-11-07 12:18 Πολύ ωραίο και πολύ σοκαριστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Niyia έγραψε: #43 02-11-07 17:50 Πάντα φοράω ζώνη κ απαιτώ κ από τους άλλους που βρίσκονται μέσα να δεθούν. Αφήστε που στα καινούργια αυτοκίνητα, αν δεν είσαι δεμένος οι αερόσακοι αντί να σε προστατεύουν, σε σκοτώνουν... [Επίσης, άσχετο, αλλά όταν είναι κ άλλοι μέσα στο αμάξι μαζί μου όταν οδηγώ, με πιάνει ένα πράγμα κ πηγαίνω σαν κότα νιώθω υπεύθυνη κ δεν τρέχω...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:33 Ο KingFox έγραψε: #44 13-11-10 16:33 Δεν νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Imadlak έγραψε: #45 07-09-12 20:06 Πλεον φοραω παντα ζωνη,ακομα και για πολυ μικρες αποστασεις... Παλιοτερα που δεν φορουσα την επαθα και εβαλα μυαλο,ημουν πολυ τυχερη !! Δεν ειναι ομως ολοι τοσο τυχεροι...οποτε κατεληξα : παντα ζωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:29 Η souzana έγραψε: #46 14-09-12 19:29 εμένα με ενοχλει πολύ στον λαιμό γαμώτο και με εκνευρίζει αλλά τι να κάνω αναγκαστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Gilda έγραψε: #47 07-11-12 12:49 Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ ωραίο βίντεο plokami! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BadGuy Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 386 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 12:18 Ο BadGuy έγραψε: #42 02-11-07 12:18 Πολύ ωραίο και πολύ σοκαριστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Niyia έγραψε: #43 02-11-07 17:50 Πάντα φοράω ζώνη κ απαιτώ κ από τους άλλους που βρίσκονται μέσα να δεθούν. Αφήστε που στα καινούργια αυτοκίνητα, αν δεν είσαι δεμένος οι αερόσακοι αντί να σε προστατεύουν, σε σκοτώνουν... [Επίσης, άσχετο, αλλά όταν είναι κ άλλοι μέσα στο αμάξι μαζί μου όταν οδηγώ, με πιάνει ένα πράγμα κ πηγαίνω σαν κότα νιώθω υπεύθυνη κ δεν τρέχω...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:33 Ο KingFox έγραψε: #44 13-11-10 16:33 Δεν νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Imadlak έγραψε: #45 07-09-12 20:06 Πλεον φοραω παντα ζωνη,ακομα και για πολυ μικρες αποστασεις... Παλιοτερα που δεν φορουσα την επαθα και εβαλα μυαλο,ημουν πολυ τυχερη !! Δεν ειναι ομως ολοι τοσο τυχεροι...οποτε κατεληξα : παντα ζωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:29 Η souzana έγραψε: #46 14-09-12 19:29 εμένα με ενοχλει πολύ στον λαιμό γαμώτο και με εκνευρίζει αλλά τι να κάνω αναγκαστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Gilda έγραψε: #47 07-11-12 12:49 Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολύ ωραίο και πολύ σοκαριστικό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Niyia Διάσημο μέλος Η Niyia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Χορεύτρια. Έχει γράψει 2.858 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2007 στις 17:50 Η Niyia έγραψε: #43 02-11-07 17:50 Πάντα φοράω ζώνη κ απαιτώ κ από τους άλλους που βρίσκονται μέσα να δεθούν. Αφήστε που στα καινούργια αυτοκίνητα, αν δεν είσαι δεμένος οι αερόσακοι αντί να σε προστατεύουν, σε σκοτώνουν... [Επίσης, άσχετο, αλλά όταν είναι κ άλλοι μέσα στο αμάξι μαζί μου όταν οδηγώ, με πιάνει ένα πράγμα κ πηγαίνω σαν κότα νιώθω υπεύθυνη κ δεν τρέχω...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:33 Ο KingFox έγραψε: #44 13-11-10 16:33 Δεν νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Imadlak έγραψε: #45 07-09-12 20:06 Πλεον φοραω παντα ζωνη,ακομα και για πολυ μικρες αποστασεις... Παλιοτερα που δεν φορουσα την επαθα και εβαλα μυαλο,ημουν πολυ τυχερη !! Δεν ειναι ομως ολοι τοσο τυχεροι...οποτε κατεληξα : παντα ζωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:29 Η souzana έγραψε: #46 14-09-12 19:29 εμένα με ενοχλει πολύ στον λαιμό γαμώτο και με εκνευρίζει αλλά τι να κάνω αναγκαστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Gilda έγραψε: #47 07-11-12 12:49 Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντα φοράω ζώνη κ απαιτώ κ από τους άλλους που βρίσκονται μέσα να δεθούν. Αφήστε που στα καινούργια αυτοκίνητα, αν δεν είσαι δεμένος οι αερόσακοι αντί να σε προστατεύουν, σε σκοτώνουν... [Επίσης, άσχετο, αλλά όταν είναι κ άλλοι μέσα στο αμάξι μαζί μου όταν οδηγώ, με πιάνει ένα πράγμα κ πηγαίνω σαν κότα νιώθω υπεύθυνη κ δεν τρέχω...] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
KingFox Δραστήριο μέλος Ο KingFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 517 μηνύματα. 13 Νοεμβρίου 2010 στις 16:33 Ο KingFox έγραψε: #44 13-11-10 16:33 Δεν νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Imadlak έγραψε: #45 07-09-12 20:06 Πλεον φοραω παντα ζωνη,ακομα και για πολυ μικρες αποστασεις... Παλιοτερα που δεν φορουσα την επαθα και εβαλα μυαλο,ημουν πολυ τυχερη !! Δεν ειναι ομως ολοι τοσο τυχεροι...οποτε κατεληξα : παντα ζωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:29 Η souzana έγραψε: #46 14-09-12 19:29 εμένα με ενοχλει πολύ στον λαιμό γαμώτο και με εκνευρίζει αλλά τι να κάνω αναγκαστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Gilda έγραψε: #47 07-11-12 12:49 Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν νομίζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2012 στις 20:06 Η Imadlak έγραψε: #45 07-09-12 20:06 Πλεον φοραω παντα ζωνη,ακομα και για πολυ μικρες αποστασεις... Παλιοτερα που δεν φορουσα την επαθα και εβαλα μυαλο,ημουν πολυ τυχερη !! Δεν ειναι ομως ολοι τοσο τυχεροι...οποτε κατεληξα : παντα ζωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:29 Η souzana έγραψε: #46 14-09-12 19:29 εμένα με ενοχλει πολύ στον λαιμό γαμώτο και με εκνευρίζει αλλά τι να κάνω αναγκαστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Gilda έγραψε: #47 07-11-12 12:49 Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλεον φοραω παντα ζωνη,ακομα και για πολυ μικρες αποστασεις... Παλιοτερα που δεν φορουσα την επαθα και εβαλα μυαλο,ημουν πολυ τυχερη !! Δεν ειναι ομως ολοι τοσο τυχεροι...οποτε κατεληξα : παντα ζωνη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana Δραστήριο μέλος Η souzana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 443 μηνύματα. 14 Σεπτεμβρίου 2012 στις 19:29 Η souzana έγραψε: #46 14-09-12 19:29 εμένα με ενοχλει πολύ στον λαιμό γαμώτο και με εκνευρίζει αλλά τι να κάνω αναγκαστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Gilda έγραψε: #47 07-11-12 12:49 Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 First Προηγούμενη 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 3 από 3 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
εμένα με ενοχλει πολύ στον λαιμό γαμώτο και με εκνευρίζει αλλά τι να κάνω αναγκαστικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gilda Τιμώμενο Μέλος Η Gilda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.132 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2012 στις 12:49 Η Gilda έγραψε: #47 07-11-12 12:49 Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κι εγώ φοράω πάντα ζώνη. Νιωθω περίεργα αν δεν φορέσω, σαν κάτι να λείπει. Άσε που το αυτοκίνητό μου τσιρίζει άμα δεν βάλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.