Καλύτερη απάντηση (για να μην είσαι τόσο σίγουρη) το παρακάτω αποσπασμα από προηγηθέν ποστ, σ'αυτό το θεμα.
Επι τη ευκαιρία η Οπελ είναι νουμερο ένα στην ποιότητα κατασκευής παγκοσμίως. Ενα Βεκτρα σκίζει αιώνες μια μερσεντές, σε όλες τις συγκρίσεις και κάνει τουλάχιστον τα μισά λεφτά.
Ομως αν θέλεις να διαλαλήσεις είμαι πετυχημένος είμαι σπουδαίος είμαι κωλώνα της κοινωνίας, και βασικά είμαι
αδιαφιλονίκητο στατους δεν θα το κάνεις με το Βεκτρα. Εκεί έρχεται και το θέμα μας. Οι απατεώνες έχουν μεγαλύτερη ανάγκη πιστεύω, από τους ηθικούς ανθρώπους να το διαφημίσουν αυτό. Γιατί στην προσωπική επαφή, η ηθική λάμψη ενός ανθρώπου κερδίζει, δεν χρειάζεται διαφήμιση. Ομως στην απρόσωπη επαφή, με αγνώστους, και απλους γνωστούς, πελάτες, και εν δυνάμει πελάτες, οπαδούς και υποψήφια θύματα, εκεί η εντύπωση, ενεκα η άγνοια των υπολοίπων στοιχείων του ατόμου, κερδίζει ακριβώς τις εντυπώσεις.
Μισέλ, είσαι πανέξυπνο κορίτσι. είναι αδύνατον να αγνοείς την χρήση των στάτους σύμπολ και των συμβολισμών γενικά. Αυτό λοιπόν, πληρώνει αυτός που αγοράζει τη μερσεντές. Και το πληρώνει τόσο ακριβά γιατί δεν είναι και μικρό πράμα να είσαι μια λέρα και να μπορείς, με ένα εμπορικό τρύκ και λεφτά απλά, να φαίνεσαι απαραίτητος στην κοινωνία

.