Ηλεία: Θείος της 11χρονης ο 37χρονος που ομολόγησε την δολοφονία της

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Έχω τον αδερφό μου, που πηγαίνει την κόρη του, 13 χρονών γαϊδούρα, στις δραστηριότητες, 5 λεπτά απ το σπίτι! Έλεος!
13 χρονών είσαι γαϊδούρα; Και καλά κάνει.. Στα 15-16 ναι, να μην είναι τόσο υπερπροστατευτικοί, αλλά μέχρι τότε είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μικρό παιδί. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Και εδώ, συγγνώμη, δεν μιλάω για υπερπροστατευτικότητα, μιλάω για το αυτονόητο! Δεν είχε πει στο παιδί της ότι ο θείος της είναι καραανώμαλος και να μην τον πλησιάζει! Εκτός κι αν δεν ήξερε, δεν το γνωρίζω αυτό, για αυτό το ρώτησα..

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
13 χρονών είσαι γαϊδούρα; Και καλά κάνει.. Στα 15-16 ναι, να μην είναι τόσο υπερπροστατευτικοί, αλλά μέχρι τότε είσαι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ μικρό παιδί. Τι δεν καταλαβαίνετε;

Και εδώ, συγγνώμη, δεν μιλάω για υπερπροστατευτικότητα, μιλάω για το αυτονόητο! Δεν είχε πει στο παιδί της ότι ο θείος της είναι καραανώμαλος και να μην τον πλησιάζει! Εκτός κι αν δεν ήξερε, δεν το γνωρίζω αυτό, για αυτό το ρώτησα..
Δεν υφισταται πρωτος ξαδελφος σου και να μη ξερεις οτι εχει καταδικαστει για παιδοβιασμο...

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
Δεν υφισταται πρωτος ξαδελφος σου και να μη ξερεις οτι εχει καταδικαστει για παιδοβιασμο...
Ισχύει. Αν ζούσαν στην Αθήνα θα έλεγα οκ, δεν είχαν σχέσεις δεν το ήξεραν.. Να φανταστείς εγώ δεν έχω ιδέα τις κάνουν τα πρώτα μου ξαδέρφια, έχω να τα δω 10 χρόνια😂

Αλλά τώρα να ζουν σε μια μικρή κοινωνία όπου τα πάντα μαθαίνονται και να μη το ήξερε, λίγο δύσκολο.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
Αλλο το να πηγαίνεις το παιδί σου 5 λεπτα μακρια και αλλο να το αφήνεις οταν γνωρίζεις οτι μεσα στην οικογένεια σου υπάρχει ενας παιδοβιαστής και εν δυναμει δολοφόνος (και δυστυχώς οπως αποδείχτηκε).
Οταν εχεις εναν παιδοβιαστή στην οικογένεια σου και στον περίγυρο σου ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ. Του λες βεβαιως να προσέχει, του λες να τον αποφεύγει, αλλα ειναι 11 χρονών για ονομα του Θεού, ΠΑΙΔΙ είναι, πρέπει να το προστατέψεις.
Οπως φταίει ο γονέας αν το παιδί του πνιγεί επειδή το αμελεί, έτσι φταίει αν το δολοφονήσει ενας συγγενής.
Και ο συγγενής ο συγκεκριμένος ΔΕΝ ηταν τυχαίος, δεν το έκανε απο το πουθενά, δε ξεμωράθηκε ξαφνικά, είχε ιστορικο ΒΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ. Δε το ηξερε η μανα αυτο;;;
Αν το ήξερε η μάνα είναι το λιγότερο απαράδεκτη, δεν βρίσκω άλλες λέξεις να την χαρακτηρίσω. Παρόλα αυτά μην είμαστε τόσο γρήγοροι να κατακρίνουμε κόσμο, δεν γνωρίζουμε αν το ήξερε.
Και κάτι άλλο, μιλάμε για Ηλεία. Το ξέρω ότι θα τα ακούσω πάλι από προοδευτικούς για στερεότυπα κ.λπ., αλλά 3 άτομα έχω γνωρίσει από εκεί στη ζωή μου, όλα ήταν πολύυυ περίεργα και σκατοχαρακτήρες. Δυο γνωστοί μου πήγαν εκεί για δουλειά, μου είπαν τα χειρότερα για τους ανθρώπους.
Σόρι αν είναι κάποιος από εκεί, αλλά τι να κάνω :P

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Το κακό το μέρος, τον λένε οι Αθηναίοι τον Πύργο. Άδικο έχουν τόσα χρόνια;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Αα ήταν και Ρομά ο θείος, μάλιστα..

Δεν μιλάω γιατί θα με πείτε Χρυσαυγίτισσα πάλι.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.540 μηνύματα.
Το κακό το μέρος, τον λένε οι Αθηναίοι τον Πύργο. Άδικο έχουν τόσα χρόνια;

Δεν μιλάω γιατί θα με πείτε Χρυσαυγίτισσα πάλι.
Γύφτος από Πύργο Ηλείας. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Γύφτος από Πύργο Ηλείας. Δεν χρειάζεται να πεις κάτι άλλο.
Μόλις έριξα μια ματιά στις πιο γνωστές "ανθρωπιστικές" σελίδες στο ινσταγραμ να δω αν γράφουν για το έγκλημα. Τίποτα οι περισσότερες. Ε βέβαια..

Εμετός.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.
Θανατικη ποινη χθες. Ξυδακι σε οσους δεν γουσταρουν.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.434 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 11? ΕΙΧΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ 6Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕΕΕ

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

ΤΙ ΑΛΛΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΞΕΝΙΑ ΑΠΟ ΤΑ 11? ΕΙΧΑ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕ ΠΗΓΕ ΚΑΝ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΙΑΤΙ ΓΚΑΣΤΡΩΘΗΚΕ 6Η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.
ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕΕΕ
Και το κρατος σφυραει αδιαφορα. Θελουμε να λεγομαστε και ευρωπη παρολα αυτα.

nearos

Επιφανές μέλος

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

ilias90

Περιβόητο μέλος

Δεν μπορούμε. Είμαστε στην Ευρώπη🤡
Επειδή είμαι των ανθρωπιστικών σπουδών, να ξέρετε ότι υπάρχει εδώ και χρόνια η τάση στις σχετικές επιστήμες, ώστε να κανονικοποιηθεί η βρωμερή αυτή έλξη, θεωρώντας την σαν παραφιλία (μέχρι και αρρώστια θα σου πουν κάποιοι ότι είναι κακό να τη λες) και ότι πρέπει να ενοχοποιείται ηθικά μόνο όταν ο ανώμαλος κάνει την πράξη.
Αυτά θέλουν να περνάνε τα βρωμερά ακαδημαϊκά πορνοϊνστιτούτα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Ξέρετε κάτι; Δεν θέλω να είμαι ακροδεξιά, αλήθεια, δεν μου ταιριάζει.

Αλλά όταν βλέπεις σχεδόν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εγκλήματα από τέτοιες φυλές, στην χώρα ΣΟΥ, κάπου τα παίρνεις άσχημα (αν δεν είσαι άπλυτο ακροαριστερόγιδο).

Δηλαδή εσείς, κάποιοι που τους υποστηρίζετε ΤΟΣΟ ένθερμα και λέτε "Ναι, αλλά οι Έλληνες δεν τα κάνουν;" είστε τόσο απάνθρωποι που βάζετε τα ηλίθια ιδεώδη σας πάνω από τέτοια εγκλήματα;

Ναι και οι Έλληνες τα κάνουν και όποιοι τα κάνουν να ψοφήσουν κι αυτοί. Εγώ δεν τους υποστηρίζω. Κανέναν δεν υποστηρίζω. Είτε είναι Έλληνας είτε είναι Αφγανός ΨΟΦΟΣ.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ξέρετε κάτι; Δεν θέλω να είμαι ακροδεξιά, αλήθεια, δεν μου ταιριάζει.

Αλλά όταν βλέπεις σχεδόν ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ εγκλήματα από τέτοιες φυλές, στην χώρα ΣΟΥ, κάπου τα παίρνεις άσχημα (αν δεν είσαι άπλυτο ακροαριστερόγιδο).

Δηλαδή εσείς, κάποιοι που τους υποστηρίζετε ΤΟΣΟ ένθερμα και λέτε "Ναι, αλλά οι Έλληνες δεν τα κάνουν;" είστε τόσο απάνθρωποι που βάζετε τα ηλίθια ιδεώδη σας πάνω από τέτοια εγκλήματα;

Ναι και οι Έλληνες τα κάνουν και όποιοι τα κάνουν να ψοφήσουν κι αυτοί. Εγώ δεν τους υποστηρίζω. Κανέναν δεν υποστηρίζω. Είτε είναι Έλληνας είτε είναι Αφγανός ΨΟΦΟΣ.
Μη βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τους γυφτους με τους μεταναστες. Οι πρωτοι ειναι το χαιδεμενο παιδι του κρατους και κανουν χωρις κανεναν δισταγμο ανθρωπινα εγκληματα καθιημερινα χωρις να θελουν να ενσωματωθουν στην κοινωνια.Οι δευτεροι ειναι αξιοπρεπεις και μελη της κοινωνιας μας.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

ώστε να κανονικοποιηθεί η βρωμερή αυτή έλξη
Μα ναι, το έχω καταλάβει καιρό τώρα.. Όταν τα μπουρδέλα τα ΜΜΜ αποκαλούν 11χρονο μωρό παιδί ως ΚΟΠΕΛΑ, κάτι προσπαθούν να σου περάσουν. Όποιος δεν το βλέπεις είναι πανηλίθιος.

Μη βαζεις στο ιδιο τσουβαλι τους γυφτους με τους μεταναστες.
Όλοι τα κάνουν. Όπως τα κάνουν και οι Έλληνες και οι άλλοι Ευρωπαίοι και οι Αμερικάνοι. Το θέμα είναι να υπάρχει σοβαρή τιμωρία για ΟΛΟΥΣ και όχι να τους χαϊδεύουν επειδή είναι πρόσφυγες. Έλεος πια.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια