bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mania
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
deadhead_pirate
Περιβόητο μέλος

Ειδικά στο σπίτι οτιδήποτε λερώσω ή ανακατέψω το τακτοποιώ αμέσως και έτσι δεν μαζεύονται σωρός. Στον υπολογιστή είναι ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα.
AstRoPeLeKi
Πολύ δραστήριο μέλος

Για εργασίες που κάνω στο word έχω ξεχωριστό φάκελο με το ξένο κέιμενο πχ που χρησιμοποιώ αν χρειαστεί να κάνω μεταφραση, ξεχωριστό φάκελο για το μεταφρασμένο, ξεχωριστό για τις εργασίες που συνθέτω μόνη μου, ξεχωριστό για μελλοντικές εργασίες.
Οι φωτογραφιες το ίδιο, η μουσική το ίδιο (αν και έχω πολυ λίγα τραγούδια πλέον στο πισι μου , έπιαναν πολυ χώρο και τα μετέφερα όλα σε cd)
Η επιφάνεια εργασίας σχεδόν πάντα τακτοποιημένη με τα απαραίτητα προγράμματα απέξω, εκτος και αν κάνω κάποιο download και στείλω το αρχειο να κατεβει στην επιφάνεια εργασίας για πιο γρήγορα, καθώς με τόσα παράθυρα και φακέλους, έχω και ξεχωριστά την συντόμευση της επιφάνειας εργασίας στην μπάρα εργασιών μου έτσι ώστε με ένα απλο κλικ να μεταφέρομαι σε αυτην και να μην κλείνω ενα ενα τα παράθυρα. Κρατάω κάποια βασικά αρχεία - 2,3- απέξω, τα οποία χρησιμοποιώ σχεδόν καθημερινά, πχ κάποια tags για φωτό. Σε περίπτωση που δεν τακτοποιήσω άμεσα τα download μου, έχω πάντα εναν ή δυο φακέλους που μαζεύω τα αρχεία μου και κάνω τον διαχωρισμό αργότερα.
Γενικά είμαι άτομο πολύ τακτικό και δεν μπορώ τις τσαπατσουλιές ούτε στο σπιτι ούτε στο πισι μου.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LiViNGtheLiFE
Διάσημο μέλος

Στον υπολογιστή έτσι κι έτσι, τις πιο πολλές φορές αποθηκεύω πρόχειρα κάτι και μετά τα κατατάσσω καλύτερα όταν μαζευτούν πολλά.
Τώρα στην πραγματικότητα... σε γενικές γραμμές τάξη θα έλεγα, όχι εμμονή, λίγο λάσκα η υπόθεση...
ψηφίζω και στα δύο τάξη
Θάλεια
Διάσημο μέλος

μαριώ
Εκκολαπτόμενο μέλος

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

μισω την ακαταστασια

Darkness
Περιβόητο μέλος

Ο υπολογιστής όσον αφορά απλά πράγματα σχολής ή ενδιαφερόντων (ταινίες, κλπ..

Vogue001
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.