Η σχέση μου ήταν χρόνια καπνιστής, όπως και οι περισσότεροι ναυτικοί, τα πακέτα πήγαιναν 2-2 την ημέρα...
Στην αρχή ξεκινησε με το vape. Είχε πορωθει με τις συσκευές και τις γεύσεις, άλλαζε μόνος του τα πάντα έκανε προώθηση ακόμα και μαγαζιά, τέλος πάντων είχε μπει πολύ στο κλίμα και γνώριζε τη φάση.
Δεν κατάφερε όμως να αποφύγει το τσιγάρο με το ηλεκτρονικό.
Επισης, για εμένα τα vape είναι πολύ ενοχλητικά, με το φουγαρο που κάνουν και όχι, που κάποιος έγραψε ότι ελκύει τις κορασίδες... γελάω

Είναι γελοία η εικόνα αυτή που μαζεύονται πολλοί και κάνουν ντουμανια με τις καμινάδες τους.
Η μυρωδιά προφανώς και δεν είναι ενοχλητική, σα ζαχαροπλαστειο μύριζε το σπίτι συνήθως.
Τέλος πάντων, έχει 1μιση χρόνο τώρα που κάνει iqos. Ναι ξέρω, βρωμάει κλανια ποδαριλα για κάποιους, εμένα μου βγάζει απλώς κάτι σε ξύλο και σε δευτερόλεπτα χάνεται.
Δεν αντέχει όμως πλέον με το iqos να μυρίζει το τσιγάρο, και έχει ελαττώσει και το ίδιο το iqos. Οριακά είναι καπνιστής πλέον. Ενώ με το vape δεν γινόταν αυτό, ήταν παφα πουφα συνεχεια.
Θεωρώ και από άλλα άτομα που μου εχουν πει τα ιδια, που αφησαν το vape και επιασαν το iqos, ότι είναι ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τα κόψεις όλα μα όλα.
εγω όλα άχρηστα τα θεωρώ αφου ειναι η μεγαλυτερη σπαταλη χρημάτων και υγείας που κάνει κάποιος συνειδητά για τον εαυτό του. Κανένας δεν κολλάει με το πρώτο τσιγάρο, ούτε με τη πρώτη ρουφιξια. Εχω δοκιμάσει απλά για να επιβεβαιώσω στον εαυτό μου από όλα ότι είναι χαζομάρες. Δεν έγινα καπνίστρια ποτε μου όμως.
Επισης
@Scandal η μαμά σου ο,τι και να δοκιμάσει πέρα από το τσιγάρο της, θα της φανεί αηδία και ανύπαρκτο. Το δοκιμασε και ο Παναγιώτης ( η σχέση μου) με τη μάνα του που καπνίζει πάρα πολλά χρόνια και με το vape και με το iqos και της φάνηκαν αηδία και δεν προσπάθησε καν.
Μονο αν εχει την θεληση και τη διαθεση θα το δει με αλλη ματια, να ξερεις.