DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Γιατί;
Μια πολύ κακή αίσθηση μου δίνεται με όλο αυτό το φλου, ο καθένας μπαίνει και δηλώνει ό,τι θέλει. Γράφουν διάφοροι στα topics και παίρνουν θέση σε διάφορα θέματα, αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε ποιός το γράφει , εννοώ πόσο χρονών είναι αυτός που γράφει το κάθε τι.
Apro
Διάσημο μέλος

ή όχι...;
fantasmenos
Τιμώμενο Μέλος

Μια πολύ κακή αίσθηση μου δίνεται με όλο αυτό το φλου, ο καθένας μπαίνει και δηλώνει ό,τι θέλει. Γράφουν διάφοροι στα topics και παίρνουν θέση σε διάφορα θέματα, αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε ποιός το γράφει , εννοώ πόσο χρονών είναι αυτός που γράφει το κάθε τι.
Το επίπεδο μόρφωσης, το επάγγελμα ή και ο τόπος που μένει κάποιος είναι πιο αποτελεσματικά κριτήρια από την ηλικία και είναι και τα τρια αδιακρισία να τα ζητάς σαν προαπαιτούμενα. Πόσο μάλλον η ηλικία όταν πολλοί έχουν πρόβλημα με αυτό.

Deviance
Εκκολαπτόμενο μέλος

Και αν βάλει ψεύτικη ημερομηνία ποιο το όφελος? Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τίποτα στο ιντερνετι
Subject to change
e-steki.gr Founder

Και πάλι ο καθένας θα δηλώνει ο,τι θέλει.Μια πολύ κακή αίσθηση μου δίνεται με όλο αυτό το φλου, ο καθένας μπαίνει και δηλώνει ό,τι θέλει. Γράφουν διάφοροι στα topics και παίρνουν θέση σε διάφορα θέματα, αλλά καλό θα ήταν να ξέρουμε ποιός το γράφει , εννοώ πόσο χρονών είναι αυτός που γράφει το κάθε τι.
Παρεμπιπτόντως, η ηλικία ΕΙΝΑΙ υποχρεωτική, η εμφάνιση της δημόσια δεν είναι.
Επίσης, ακόμη κι αν υπήρχε τρόπος να εισάγουν όλοι την πραγματική ηλικία. πιστεύεις ότι προσδιορίζει μονοσήμαντα το ...ποιόν αυτού που γράφει;
Το βρίσκω λίγο ...discriminatory αυτό (ομοίως και αν έλεγες το ίδιο για το φύλο, το επάγγελμα, τις θρησκευτικές πεποιθήσεις κτλ).
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αχμ.
Εγώ είμαι κατά.

Εξάλλου είναι φόρουμ, όχι φορολογική δήλωση.
Θα αρχίσουν όλοι να βάζουν γελοίες ημερομηνίες εντωμεταξύ (ακα 86 ετών, 95 ετών) κλασικά.

No no no no!
Ceres Victoria
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

τα ΚΑΠΗ σας χαιρετούν για την ώρα.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Αυτό δεν ισχύει, ούτε για τα εγγεγραμμένα, ούτε για τα ενεργά μέλη. Πιθανόν να έτυχε απλά να μπεις σε θέματα στα οποία έγραφαν κυρίως μέλη αυτών των ηλικιών.'Ασχετο, αλλά θα ήθελα πολύ επίσης να αυξηθούν οι ηλικίες άνω των 28 στο στέκι. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη πλέον με το 90% των μελών να είναι 17-19 χρονών
Eupatridis
Πολύ δραστήριο μέλος

self-instructive depressing
Περιβόητο μέλος

'Ασχετο, αλλά θα ήθελα πολύ επίσης να αυξηθούν οι ηλικίες άνω των 28 στο στέκι. Η κατάσταση είναι επικίνδυνη πλέον με το 90% των μελών να είναι 17-19 χρονών
βρε , τι το λες σε μας ; απλά κάλεσε τους φίλους σου . ελπίζω να με δεχτείτε στο κλαμπ

ηδη παρατηρεις φαινομενα οπου διαφορα ατομα δηλωνουν ηλικια 49 και ειναι 9![]()

αν αναφέρεσαι στον νώα , απλά ξανανιώνει και δεν παίρνει καν μπλε χαπάκια
άντε να απαντήσω στο θέμα : αφού δεν πρόκειται να δείχνουμε ταυτότητα , τι το κουράζουμε ;
δεν πιστεύω να εννοείτε να δίνουμε ταυτότητα ;

εγώ και η ρεζ την ψάχνουμε από τα 19 (όχι μεταξύ μας , ξεχωριστά)
από εκεί και πέρα , πιστεύω ότι αργά ή γρήγορα φαίνεται πάνω κάτω η ηλικία κάποιου , ιδίως όταν θέλει να την κρύψει
και τώρα αποσύρομαι και σας αφήνω να συζητήσετε ήσυχοι - πάω να φτιάξω τόπικ με τίτλο <<νούμερο σουτιέν>>

Οι άνθρωποι παίρνουν την αξία που τους δίνουμε καλέ μου.

Φώτης09
Πολύ δραστήριο μέλος

ασε που οταν καποιος βλεπει την ηλικια στο πλαι λεει, τι ξερεις εσυ; αν πχ ειναι μικρος. μερικοι κρινουν ακομη και απο τις σχολες... τι ξερει ο ταδε για νομικη ας πουμε αφου σπουδαζει αρχιτεκτονικη; λολ. που ξες εσυ τι ξερει ο αλλος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.