Ηράκλειο: Πατέρας εκτέλεσε τον νεαρό που σκότωσε τον μοναχογιό του σε τροχαίο

Himela

Συντονίστρια

Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.949 μηνύματα.

Ο δράστης παραδόθηκε πριν λίγο στο Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου​

Δραματική τροπή παίρνει η υπόθεση του αιματηρού περιστατικού στην Αμμουδάρα του Ηρακλείου, όπου άνδρας πυροβόλησε και σκότωσε έναν νεαρό οδηγό.
Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το neakriti πρόκειται για βεντέτα.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, ο δράστης αρχικά εμβόλισε το όχημα του νεαρού και στη συνέχεια ακολούθησε η συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας έπεσαν πυροβολισμοί, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο 20χρονος, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, δέχτηκε πολλαπλά τραύματα, μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή και υπέκυψε στα τραύματά του.
Καθοριστική εξέλιξη αποτελεί το γεγονός ότι ο δράστης παραδόθηκε στις Αρχές, καθώς παρουσιάστηκε μόνος του στο αστυνομικό τμήμα λίγο μετά το περιστατικό.

Το ειδα.Κρητικατσοι λεμε. :whatever: Κια δεν τον σκοτωσε με την εννοια οτι τον χτυπησε.Ο νεκρος ηταν ο συνοδηγος.Οι γονεις φταινε περισσοτρο.Διοτι ηταν ανηλικος οταν εγινε το τροχαιο.Ποιος τους εδωσε το αυτοκινητο;

Παραδώστε την Κρήτη στην Αίγυπτο ή στη Λιβύη. Ταιριάζουν περισσότερο.

Όλη η ντροπή της Ελλάδος πάντα από εκεί κάτω προέρχεται. Κ*λοζωα και στον στρατό και παντού. Μόνο προβλήματα δημιουργούν.

Όλη η ντροπή της Ελλάδος πάντα από εκεί κάτω προέρχεται. Κ*λοζωα και στον στρατό και παντού. Μόνο προβλήματα δημιουργούν.
Ειναι απο τα ελαχιστα πραγματα που συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου! :hehe:

Ειναι απο τα ελαχιστα πραγματα που συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου! :hehe:
Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια.

Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους.

Τους συμπαθούσα πάρα πολύ όντας Πόντιος (υποτίθεται έχουμε "αδελφοποίηση" μεταξύ μας) μέχρι που τους έφαγα στη μάπα κάτω στο Μεγάλο Πεύκο. Η πλειονότητα στο θάλαμο μου Κρητικοί ήταν. Ήταν λες και είχες φέρει εκθέματα homo erectus στη σύγχρονη εποχή. Τραγικοί. Φάγαμε και άπειρο καψώνι επειδή είναι απείθαρχοι τελείως και έκαναν βλακείες συνέχεια.

Και όλοι κωλοβύσματα, (οπεκεπεδες) λολ. Ειδικές δυνάμεις μπαίνουν για να πάνε στα αλεξίπτωτα κάτω στην Κρήτη να είναι στον τόπο τους.
Οτι λες και οχι μονο.ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ σε σημειο ξερασματος/.ΣΩΒΙΝΙΣΤΕΣ...τραμπουκοι μαγκακια που βαρανε γυναικες( δεν ειναι οι μονοι αλλα εκει παραγινεται το κακο) κακοποιητες ζωων στο επακρο...εμποροι ναρκωτικων και οπλων και καρακαθικια του κερατα.

Έχω μια καλύτερη ιδέα. Να προκαλέσουμε τους Ισραηλινούς να κάνουν προπόνηση μαζί τους.

μη γενικεύετε δεν ειναι ολοι οι κρητικοι το ίδιο, ουτε φταίνε ολοι οι κρητικοι γιατι ενας έκανε μια κακή πράξη.

μη γενικεύετε δεν ειναι ολοι οι κρητικοι το ίδιο, ουτε φταίνε ολοι οι κρητικοι γιατι ενας έκανε μια κακή πράξη.
Μωρέ εντάξει, λίγη υπερβολή για το έτσι. Όμως ισχύει πως έχουν μακράν την πιο προβληματική κουλτούρα σε όλη την Ελλάδα.

Μια φίλη των γονιών μου είχε πάει, ούσα αναπληρώτρια εκπαιδευτικός, στην Κρήτη (σε χωριό, όχι στις μεγαλουπόλεις) και φρίκαρε η γυναίκα με τα Ουρούκ Χάι που αντίκρυσε.

Εγώ νομίζω οτι κάτι συνέβη που τον έκανε να σκοτώσει το παιδί. Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν ακόμα νωπό; Μήπως το παιδί ή οι φίλοι ή συγγενείς του έγραψαν κάτι προκλητικό ή έκαναν κάτι προκλητικό σε σχέση με αυτό το θέμα; Κάτι τον τρίγγαρε τον άνθρωπο πάντως.

Εγώ νομίζω οτι κάτι συνέβη που τον έκανε να σκοτώσει το παιδί. Γιατί δεν το έκανε όταν ήταν ακόμα νωπό; Μήπως το παιδί ή οι φίλοι ή συγγενείς του έγραψαν κάτι προκλητικό ή έκαναν κάτι προκλητικό σε σχέση με αυτό το θέμα; Κάτι τον τρίγγαρε τον άνθρωπο πάντως.
Δεν ήταν η πρώτη φορά.

Είχε κάνει και μήνυση, ασφαλιστικά μέτρα, είχε υπάρξει επεισόδιο με ξυλοδαρμό, άλλες 1-2 απόπειρες δολοφονίας και τα σχετικά.
Αλλά βέβαια τον είχαν να κυκλοφορεί ελεύθερος μέχρι τελικά να πετύχει το στόχο του...

Δε φταίει το θύμα. Και για το τροχαίο δηλαδή, 2 φίλοι 17-18 χρονών πήραν το αμάξι των γονιών του ενός, τράκαραν και σκοτώθηκε ο ένας. Θα μπορούσε να είχε πεθάνει και ο άλλος ή μόνο ο άλλος, εκεί θέμα τύχης ήταν.

Θα ξεκληριστούν και ο δύο οικογένειες.
Οι βεντέτες στην Κρήτη είναι ταυτόσημες με την οικογενειακή τιμή.
Και η αντεπίθεση γίνεται συνήθως σε βάθος χρόνου για να τους καταλάβουν εξ απίνης.
Ακατανόητο για μας, κανόνας απαράβατος για τους Κρητικούς.

Θα ξεκληριστούν και ο δύο οικογένειες.
Οι βεντέτες στην Κρήτη είναι ταυτόσημες με την οικογενειακή τιμή.
Και η αντεπίθεση γίνεται συνήθως σε βάθος χρόνου για να τους καταλάβουν εξ απίνης.
Ακατανόητο για μας, κανόνας απαράβατος για τους Κρητικούς.
Μπορεί δύο οικογένειες να βρίσκονται σε πόλεμο, χωρίς κανένας να θυμάται με σιγουριά για ποιο λόγο άρχισαν τη βεντέτα οι προ-προ-προ-προπαπούδες τους.

1778051413082.png

Τελευταία επεξεργασία:

και γω δεν ήθελα να το παραδεχτώ, τάχα παντού υπάρχουν καλοί και κακοί, αλλά τελικά εκεί στην Κρήτη επικρατούν οι.... κακοί .
Οι ίδιοι οι Κρητικοί, έλεγαν πως η Κρήτη είναι ωραίο μέρος, αρκεί με μια τσιμπίδα να βγάλεις όλους τους κρητικούς.
Παλιότερα είχαν τις βεντέτες τους (ακόμη τις έχουν δηλαδή), τώρα έχουν την έπαρση και το χρήμα. Τώρα με τον τουρισμό και με τα δωμάτια που τα νοικιάζουν σε τουρίστες πανάκριβα, ο νεοπλουτισμός τους πήρε το τελευταίο μυαλό. Έλεγε γνωστός εργαζόμενος σε Πανεπιστήμιο, οι ντόπιοι φοιτητές έρχονται με πανάκριβα αμάξια, τα παρκάρουν παράνομα όπου γουστάρουν και αν τους μαλώσεις, σε απειλούν. Ετοιμαστείτε για τη νέα γενιά κρητικών.

υπάρχει η άποψη ότι η Κρήτη είναι το βορειότερο σημείο της Αφρικής και όχι το νοτιότερο της Ευρώπης

φυσικά, κανείς δεν ρώτησε τους Αφρικανούς, αν κ κατά πόσο συμφωνούν με αυτό

Είναι ένα αυτόνομο σημείο μεταξύ Ευρώπης και Αφρικής.
Δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία ζωής πουθενά αλλού στον κόσμο και δεν μιλάω μόνο για τις βεντέτες αλλά γενικότερα.

έχω γνωρίσει καλές ΚρητικΕΣ - περάσαμε καλά (κ δεν το εννοώ με πονηρό τρόπο)

αν ο καζαντζάκης συμπυκνώνει τον μέσο Κρητικό... κάψτε τα βιβλία του

(κάψτε τα ούτως ή άλλως)

Δεν υπάρχει αυτή η νοοτροπία ζωής πουθενά αλλού στον κόσμο και δεν μιλάω μόνο για τις βεντέτες αλλά γενικότερα.
Υπάρχουν η Σικελία και η Κορσική στις οποίες και οι βεντέτες και η νοοτροπία ζωής μοιάζουν πολύ με της Κρήτης.
Κοινά στοιχεία και στις τρεις περιπτώσεις: ισχυροί συγγενικοί δεσμοί, δύσβατη γεωγραφία (βουνά, απομονωμένα χωριά), αδύναμο ή μη έμπιστο κράτος σε παλαιότερες εποχές, κουλτούρα τιμής και ανταπόδοσης.

1778055622201.png

Θα μπορούσε να είχε φύγει αφού του το έλεγαν κι οι συγγενείς του και φαινόταν οτι θα γινόταν κάποιο κακό κάποια μέρα.

Τώρα πια δεν έχει σημασία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back