agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

ηπειρωτική ελλαδίτσα λέει λες και έχει κανείς το δικαίωμα και το υπόβαθρο να λεέι ότι είναι Έλληνας αμόλυντος.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Έλα μωρε τώρα με τον κομπλεξικό
ηπειρωτική ελλαδίτσα λέει λες και έχει κανείς το δικαίωμα και το υπόβαθρο να λεέι ότι είναι Έλληνας αμόλυντος.
Τουλάχιστον είναι επιβεβαιωμένο ότι εγώ και οι συγχωριανοί μου δεν είμαστε ούτε τουρκοσπόρια ούτε (πολύ περισσότερο , και πολύ καλύτερα) αρβανιτοσπόρια (ακα αλβανοσποροι) ή σλαβοσπόρια. Ενετοσπόρια μόνο υπάρχει πιθανότητα , αλλά οκ , αυτοί ήταν πολιτισμένοι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

MMPH γιατί εσύ τί νομίζεις πως είμαστε ? Ελληνάρες ? Ενα μίγμα τουρκικων σλαβικων και άλλων πληθυσμων ειμαστε ... Σεβασμος στους μετανάστες γιατι αυτοι στηρίζουν την οικονομία της χώρας ( όχι όλοι ) .
Αποδεδειγμένα, κι εδώ έχω πολλές πηγές, μην με προκαλέσεις, το DNA των ελλήνων κατα μέσω όρο είναι 80% ελληνικό
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Με έρευνα του Τριανταφυλίδη παρακαλώ, στη Θεσσαλονίκη
Πηγή, ελεύθερος κόσμος, 2008
-----------------------------------------
Έχω και από stanford, θέλει κανείς;
Edit: Η έρευνα στο Πανεπιστήμιο θεσσαλονίκης. Προσπαθω να επιβεβαιώσω κι αυτά που βρίκα για το stanford
Νικόλα, εδώ και ένα τέταρτο διαβάζεις, φτάνει

Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

garch
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλά ξέρεις τί μου κάνει εντύπωση? Πού από τη μία υποστηρίζεις την εθνική φυλετική καθαρότητα,
Δεν είναι το θέμα να νιώσουν έλληνες, γιατί απλούστατα δεν υπάρχει λόγος να νιώσεις κάτι που δεν είσαι. Πολίτες της χώρας, ίσως
και έπειτα παραθέτεις ως πηγή τη συνέντευξη κάποιου που λέει πως η Jaqueline de Romilly και η Mary Lefkowitz είναι περισσότερο Ελληνίδες από πολλούς άλλους 'ντόπιους'.
Η λογική πως για να υποστηρίζει μια πηγή τα λεγόμενά σου, συμφωνείς και με αυτά που λέγονται.
Τελικά Έλληνας για σένα είναι ο αυτόχθων, με φυλετική καταγωγή Έλληνας, ή ο φιλέλληνας, αυτός που μετέχει ελληνικής παιδείας, είτε είναι ξένος είτε όχι?
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Ενδιαφέρον το λινκ που έδωσες αλλα δεν δείχνει την έρευνα του μια συνέντευξη ειναι . Και εγώ μπορω να πω οτι η γη ειναι οκτάγωνη , θα μου πειε εσυ τι λες ρε υπαρχουν φωτογραφιες , εμ αυτη δεν ειναι αποδειξη . Αν έχεις κάποιο αρθρο που να έχει αναλυτική έρευνα ανεπτυγμένη ορθολογικώς τότε ΟΚ παίρνω πίσω αυτό που είπα .
Σου λέω ακριβώς ποιά έρευνα έγινε! Αμφισβητείς το πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης; Γιατί αν το αμφισβιτείς, τότε οκ
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

δεν αμφισφητώ το πανεπιστημιο της Θεσσαλονικης αλλα το γεγονος πως υπάρχουν άλλα χιλιάδες πανεπιστήμια που δεν συμμερίζονται την γνώμη αυτή .
Πες κανε αμερόληπτο όμως , μη μου παραθέσεις όλα τα εβραϊκά εδώ πέρα , θα γελάσω.
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Δε νομίζω ότι κάποιο τρεχαγυρευόπουλο πανεπιστήμιο εξυπηρετεί τη γνώση όσο τα συμφέροντα αυτών που το κατευθύνουν.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν αμφισφητώ το πανεπιστημιο της Θεσσαλονικης αλλα το γεγονος πως υπάρχουν άλλα χιλιάδες πανεπιστήμια που δεν συμμερίζονται την γνώμη αυτή .
Δώσε μου ένα, μόνο πανεπιστήμιο
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Επειδη έκανες edit πριν και τωρα το ειδα , επειδη μια μικρη μεριδα ανθρώπων λέει κάτι δεν σημαίνει πως εγώ λέω βλακείες . Δεν συμφωνώ ουτε διαφωνώ εγω την αλήθεια θελω να ξέρω αν και είτε αποδειχτεί παγκοσμίως πως είμαστε απογονοι των αρχαιων ελλήνων είτε όχι , δεν θα αλλαξει κατι στη ζωη μου . Μην απαντησεις τωρα σε παρακαλω αλλα αυριο δεν αντεχω παω να ξαπλαρω

georg13pao
Εκκολαπτόμενο μέλος

Περιμένω λοιπόν μια πιο αξιόπιστη πηγή.
932df0a57b
Πολύ δραστήριο μέλος

Οι πηγές είναι:
Έρευνα που έγινε από
Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Τριανταφυλίδης
Και παρουσιάζεται από:
Εφημερίδα ελεύθερος κόσμος
Πηγές εγκυρότατες, εκτός αν αμφισβητείς τον τριανταφυλίδη και το πανεπιστήμιο
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

Τουλάχιστον είναι επιβεβαιωμένο ότι εγώ και οι συγχωριανοί μου δεν είμαστε ούτε τουρκοσπόρια ούτε (πολύ περισσότερο , και πολύ καλύτερα) αρβανιτοσπόρια (ακα αλβανοσποροι) ή σλαβοσπόρια. Ενετοσπόρια μόνο υπάρχει πιθανότητα , αλλά οκ , αυτοί ήταν πολιτισμένοι.
ναι γάμαγαν πολιτισμένα αυτοί.
ασε μας ρε συ σημασία έχει ότι κανένας δεν μπορεί να διεκδικίσει την απόλυτη της ελληνικότητα των ριζών του.
Να πούμε ότι μικρή σημασία έχει το πόσο έλληνες είμαστε και πόσο καθαρή είναι η φυλή μας, τέτοιοι διαχωρισμοί και κριτήρια θυμίζουν την θεωρία του Χίτλερ.
Έλληνας γίνεσαι αν πιστεύεις στα ιδεώδη που προάσπιζαν οι προγόνοι μας και τα υπηρετείς.
Είμαστε 80 % έλληνες δίαβασα πιο πίσω. Αληθεύει ότι πολύ δεν είναι, και μάλλον ήταν υποκειμενική η έρευνα γιατί τί ακριβώς έκαναν και ποίου το DNA χρησιμοποίησαν ως μέτρο σύγκριση του qwertyuiop2 ?
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

ναι γάμαγαν πολιτισμένα αυτοί.
ασε μας ρε συ σημασία έχει ότι κανένας δεν μπορεί να διεκδικίσει την απόλυτη της ελληνικότητα των ριζών του.
Να πούμε ότι μικρή σημασία έχει το πόσο έλληνες είμαστε και πόσο καθαρή είναι η φυλή μας, τέτοιοι διαχωρισμοί και κριτήρια θυμίζουν την θεωρία του Χίτλερ.
Έλληνας γίνεσαι αν πιστεύεις στα ιδεώδη που προάσπιζαν οι προγόνοι μας και τα υπηρετείς.
Είμαστε 80 % έλληνες δίαβασα πιο πίσω. Αληθεύει ότι πολύ δεν είναι, και μάλλον ήταν υποκειμενική η έρευνα γιατί τί ακριβώς έκαναν και ποίου το DNA χρησιμοποίησαν ως μέτρο σύγκριση του qwertyuiop2 ?
Κατακτητής δεν πάτησε ποτέ στο χωριό μου και όποια πιανόταν με τούρκο , ή έβγαζε παιδί που έμοιαζε με τούρκο , κατέληγε με ένα βόλι κάπου μαζί με το παιδί της. Όποιος είχε σχέσεις οποιεσδήποτε με τούρκους θεωρούνταν μίασμα και κανείς δεν τον έκανε παρέα.
Άσε που οι Τούρκοι δεν τολμούσανε να ανέβουνε μέχρι εκεί. Μια φορά κοντά στο 21' ανέβηκε ένας φοροεισπράκτορας , του κόψανε τ' αυτιά του και την ουρά του αλόγου του , τον εδεσαν εκει πανω και τονε κξαπόστειλαν μεχρι τα πεδινά.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.