Η Μαρία Καρυστιανού οργανώνει νέο κόμμα

Επιτέλους οι εικόνες μπαίνουν στο κάδρο!!!
Τελείως τυχαία μπήκαν οι εικόνες, να πιάσουμε και τους χριστιανόφιλους - παύλα δεξιούληδες.

CEBDCEB1CEB9CF83CEB5CF80CEB9CF83CF84CEB5CF85CF89-2.gif

Για μένα αυτή η άποψη για την Καρυστιανού με εκφράζει απόλυτα:
Η Μαίρη Βιδάλη ρωτήθηκε για τη Μαρία Καρυστιανού και την απόφασή της να πολιτευτεί με το νέο της κόμμα, 2,5 χρόνια μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτό το θέμα γιατί έχω περάσει κάτι ανάλογο στην προσωπική μου ζωή. Όχι μόνο δεν ασχολήθηκα με τα κοινά, αλλά σταμάτησα γιατί δεν μπορούσα να ανταπεξέλθω. Όταν ασχολείται κάποιος με τα κοινά, πρέπει να είναι καθαρός μέσα του και να μην έχει προσωπικά προβλήματα. Να είναι σε θέση να προσφέρει. Δεν μπορώ να διανοηθώ τη σκέψη κάποιας γυναίκας να θέλει να πολιτευτεί μετά από αυτό το τραύμα. Μπράβο της που έχει αυτή τη δύναμη»

Ένα χρόνο πριν, τον Ιανουάριο του 2025 η Μαίρη Βιδάλη βίωσε την τραγική απώλεια του γιου της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 24 ετών.

Τελείως τυχαία μπήκαν οι εικόνες, να πιάσουμε και τους χριστιανόφιλους - παύλα δεξιούληδες.

CEBDCEB1CEB9CF83CEB5CF80CEB9CF83CF84CEB5CF85CF89-1.gif

Για μένα αυτή η άποψη για την Καρυστιανού με εκφράζει απόλυτα:
Σε συμφέρει να υποστηρίζεις κάτι για το οποίο είναι δεδομένο για την συγκεκριμενη !

Καμία τύχη το δηλώνει και το υποστηρίζει!

Κανενας Χριστιανοταλιμπαν δεν υπαρχει !

Μεσα σε αυτη τη γνωστικη διαστρεβλωση του ορου κρυβεται η αληθεια για οσους ενοχλει η αληθινη και μοναδικη πιστη !!

Οι χριστιανοταλιμπαν δεν ανήκουν σε όλους εμάς...ανήκουν σε παραχριστιανικες οργανώσεις....

Πίστη θρησκεία Οικογένεια!

Μεγαλη η χαρη Του Αγίου !

Εύχομαι αυτή η γυναίκα να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο επιτελείο ώστε να έχουμε κάθε λόγο να είμαστε μαζί της !

Σε συμφέρει να υποστηρίζεις κάτι για το οποίο είναι δεδομένο για την συγκεκριμενη !

Μεσα σε αυτη τη γνωστικη διαστρεβλωση του ορου κρυβεται η αληθεια για οσους ενοχλει η αληθινη και μοναδικη πιστη !!

Οι χριστιανοταλιμπαν δεν ανήκουν σε όλους εμάς...ανήκουν σε παραχριστιανικες οργανώσεις....

Εύχομαι αυτή η γυναίκα να παρουσιάσει ένα αξιόπιστο επιτελείο ώστε να έχουμε κάθε λόγο να είμαστε μαζί της !
Κάτσε να δεις πόσοι αριστεροί θα αρχίσουν να τη βρίζουν τώρα και θα γυρίσουν τη μπιφτέκα σιγά σιγά (ήδη έχουν ξεκινήσει) αν λέει για θρησκεία - πατρίδα κ.λπ.

Φυσικά προσωπικά και πάλι δεν πρόκειται να την ψηφίσω αλλά έχει πλάκα να βλέπεις να υποστηρίζουν όποιον τύχει μόνο και μόνο για να φύγει η ΝΔ...

Μεταξύ μας όμως, η Καρυστιανού λίγο από όλα μου φαίνεται. Λίγο πατρίδα, λίγο θρησκεία, λίγο αγάπη και ενσυναίσθηση και όλοι μαζί, λίγο δεξιά, λίγο αριστερά...

Μεταξύ μας όμως, η Καρυστιανού λίγο από όλα μου φαίνεται. Λίγο πατρίδα, λίγο θρησκεία, λίγο αγάπη και ενσυναίσθηση και όλοι μαζί, λίγο δεξιά, λίγο αριστερά...
Μόνο έτσι θα τραβήξει κόσμο για μεγάλο ποσοστό....ή θα τους απογοητεύσει όλους στο τέλος

Δεν είπα καν τη λέξη χριστιανοταλιμπάν. Φαίνεται πόσο προσεκτικά διαβάζεις.

Μόνο έτσι θα τραβήξει κόσμο για μεγάλο ποσοστό....ή θα τους απογοητεύσει όλους στο τέλος
Ε, ναι, θα χρειαστεί να διατυπώσει πιο απόλυτες θέσεις. Θα πει, για παράδειγμα, «είμαι κατά της λαθρομετανάστευσης αλλά υπέρ όσων έρχονται νόμιμα;» για να βρει μία μέση λύση; Θα χάσει κατευθείαν και τους δεξιά από τον Κούλη και πολλούς αριστερούς ανένταχτους σε κόμματα.

Παρόλο που το δίπολο αριστερά - δεξιά αναπροσαρμόστηκε τόσο πολύ ώστε σχεδόν εξαφανίστηκε, ο Έλληνας θέλει ξεκάθαρες ιδεολογικές τοποθετήσεις (αυτοί τουλάχιστον στους οποίους απευθύνεται η Καρυστιανού). Η ουδετερότητα δεν του ταιριάζει και κόμματα με γκρίζο λόγο (πχ ποτάμι, βέβαια αυτό προέκυψε από το σύστημα για εκτόνωση) δεν μακροημέρευσαν.

Βέβαια η τωρινή Νέα Δημοκρατία είναι ιδεολογικά πολύ χλιαρή, αλλά καταφέρνει να μένει στην εξουσία γιατί:
α) είναι ο καλύτερος εγγυητής σταθερότητας (δηλ. ότι θα είμαστε δουλοπρεπείς στη δύση)
β) έχει «πιασμένα» (μαζί με το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ) κράτος, παρακράτος, ουσιαστικά τα πάντα
γ) ο κόσμος έχει τρομάξει και έχει ταυτίσει οποιαδήποτε προσπαθεια αλλαγής με το τσίρκο του Σύριζα
δ) υπάρχει διαρκής απαξίωση στους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα, άρα μείωση της συμμετοχής στα κοινά (στην τελευταία κατηγορία ανήκω εγώ).

α) είναι ο καλύτερος εγγυητής σταθερότητας (δηλ. ότι θα είμαστε δουλοπρεπείς στη δύση)
Και εγώ πιστεύω πως η ΝΔ εκλέγεται μόνο και μόνο γιατί έχει καλύτερους τεχνοκράτες από τους υπόλοιπους.
β) έχει «πιασμένα» (μαζί με το βαθύ ΠΑ.ΣΟ.Κ) κράτος, παρακράτος, ουσιαστικά τα πάντα
Έχει πολύ γερές βάσεις η ΝΔ με το κράτος και ξεκινά πάντα με βάση το 20%.
γ) ο κόσμος έχει τρομάξει και έχει ταυτίσει οποιαδήποτε προσπαθεια αλλαγής με το τσίρκο του Σύριζα
Αυτό είναι το πρόβλημα.. ότι ο μέσος ψηφοφόρος ΝΔ δε πρόκειται να την εγκαταλείψει όσο τραγική διαχείριση και αν κάνει, γιατί όλους τους υπόλοιπους τους βλέπει σα γραφικούς, αντιδραστικούς.
δ) υπάρχει διαρκής απαξίωση στους θεσμούς και το πολιτικό σύστημα, άρα μείωση της συμμετοχής στα κοινά (στην τελευταία κατηγορία ανήκω εγώ).
Εδώ, έχω αρχίσει να πιστεύω πως και να προσέρχονταν στην κάλπη οι απέχοντες, το μεγαλύτερο ποσοστό τους πάλι συστημικά θα ψήφιζε.

Δεν είπα καν τη λέξη χριστιανοταλιμπάν. Φαίνεται πόσο προσεκτικά διαβάζεις.
Μια χαρα διαβάζω εφόσον πλέον ξέρω και το λεξιλόγιο σας και τις απόψεις σας ...

Οι αριστερές σας απόψεις είναι ξεκάθαρες και ειδικά στο θέμα πίστη έχετε εκφραστεί ουκ ολιγες φορες με γνωστικές διαστρεβλωσεις

Άλλωστε ποτέ δεν απανατας οταν ξεκαθαρα σου απανταμε οτι δεν ισχύουν αυτά που λες ... ..οποτε το ποιος διαβάζει και τι και πολύ περισσότερο πως το ερμηνεύει αγαπημένη συντονίστρια άστο καλύτερα :):)

Όταν θα κάνεις απλό λογαριασμό στο έχω πει,θα χαρώ πολύ να κάνουμε αυτή την συζήτηση ώστε να μην έχεις το πάτημα ότι σου κάνω και κριτική :air_kiss:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Φυσικά προσωπικά και πάλι δεν πρόκειται να την ψηφίσω αλλά έχει πλάκα να βλέπεις να υποστηρίζουν όποιον τύχει μόνο και μόνο για να φύγει η ΝΔ...

Εγώ περιμένω ..Αυτό που είπα από την αρχή..

Ως μητέρα δεν με εκφράζει στην πολιτική αν όμως βρει ένα καλό επιτελείο έχει σωστές προτάσεις γιατί όχι..

Γνωρίζοντας βέβαια ότι δεν πρόκειται να την αφήσουν γιατί όλοι πιόνια είναι, αλλά από εκεί που να μπει στη βουλή ο τσιπρας βαρουφακης και κωνσταντοπουλου κ σία χίλιες φορές αυτή..

Έτσι να τους μπαίνει στη μύτη αυτούς που δεν γνωρίζουν ούτε από αξίες ουτε απο ιστορια και θέλουν να τα ισοπεδώνουμε όλα ....

Back