Αφού ζητάς προσοχή στο τι γράφεται όσο αφορά τις αμβλώσεις καλό είναι να είσαι και η ίδια προσεκτική . Εκφράσεις " ζήσει μαρτυρικό θάνατο " είναι ενοχοποιητικές και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα γιατί το έμβρυο δεν είναι επαρκώς αναπτυγμένο για να αισθανθεί πόνο . Στην Ελλάδα οι αμβλώσεις είναι νόμιμες έως τον 3ο μήνα . Ούτε την αμνιοπαρακέντηση μπορεί να αισθανθεί , πόσο μάλλον να αισθανθεί απειλή . Και η βελόνα στην αμνιοπαρακέντηση δεν πρέπει ποτέ να έρθει σε επαφή με το έμβρυο .
Το ηθικό και θρησκευτικό κομμάτι , αν αναγνωρίζεται ως ολοκληρωμένη μορφή ζωής κτλ είναι άλλη συζήτηση , αλλά δεν μπορεί να αισθανθεί την άμβλωση .
Ο τροπος και μονο που ξεκινας δειχνει έλλειψη ενσυναισθηση και γνωσης ...
Το εμβρυο ειδικα στην αμνιοπαρακεντιση αισθανεται τα παντα....
Δεν εχω να πω κατι αλλο και το γεγονος οτι μπορει να σπουδαζεις ιατρικη δεν σου δινει το δικαιωμα να μιλας τοσο ανευθυνα ειδικα στο ιατρικο κομματι ...
Εζησα και το περασα μαζι με τον γιατρο μου ,εκεινος ηταν διπλα μου μου τα εξηγουσε ολα ...Υπηρχε πιθανοτητα αμβλωσεις μετα ...ζητησα να μαθω τα παντα ...
Το παιδι διαμελιζεται ,νιωθει ....
Ισως καποιοι ¨γιατροι ¨δεν θα παραδεχτουν ποτε γιατι ειναι επιχειρηση και εχουν ολοκληρες κλινικες που βασιζονται πανω και στις εξωσωματικες και στις εκτρωσεις ..
Αλλωστε το ειμαι γιατρος σημερα ειναι συνυφασμένο με το χρημα που πατα πανω σε εκμεταλευση ..
Γινε πρωτα γιατρος και μετα να μιλας ...το οτι σπουδαζεις δεν λεει τιποτα ...γιατρος γινεσαι μετα στην ειδικοτητα και στις κλινικες ...
Ντροπη σου να μιλας ετσι , αυτο εχω να πω και ευχομαι ολο και περισσοτερες γυναικες να σεβονται το σωμα τους και το κυριοτερο να αντιληφθουν τι σημαινει διακοπη κυησης ..
Τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα ...
Σε παρακαλω μην ξαναπεις οτι αναζητω προσοχη οταν μοιραζομαι ενα βιωμα ...ειναι ανηθικο για εμενα και δεν σε τιμα ...να με λυπηθει ποιος και τι ; ....εχετε χασει καθε μετρο αντιληψης και ενσυναισθησης οταν μιλα μια γυναικα που βιωσε ολα αυτα ...