Η Μαρία Καρυστιανού οργανώνει νέο κόμμα

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.120 μηνύματα.
Δαγκωτό και εδω χωρίς να γνωρίζουμε;

Με ποια μασέλα αναρωτιέμαι πάλι :P

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.649 μηνύματα.
Δαγκωτό θα την ψήφιζα. Ως αναρχικός χαίρω βαθειάς εκτίμησης στην ηθική δεξιά. Φάτε ξυδάκι ΝουΔούδια, πείτε κι άλλα. Έρχεται η ώρα της κάθαρσης. :playboy:

Δεν ξέρω αν θα την ψήφιζα αλλά προσωπικά δεν την κατακρίνω !
Αυτή η καραμέλα χάνουμε το παιδί μας καθόμαστε στα αυγά μας δεν μπορώ να την ακούω άλλο.
Έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με αυτά που βλέπει τόσο καιρό στους μπλε και όχι μόνο. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ να καθαρίσει ο τόπος με τη μαφία που μπλέξαμε, εξάλλου δεν νομίζω να κάνει κάτι χειρότερο στη βουλή στα ήδη χάλια μας. Ας υπάρχει η συμμετοχή της, πρωθυπουργός δεν θα βγει ούτως ή άλλως θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να βγούμε από τα «συνηθισμένα»

ασε που θα είναι από τους ελάχιστους που μπουν στην πολιτική έχοντας ένσημα 🤣

μακάρι να το κάνει έξυπνα μόνο, γιατί δεν το κάνει για το χρήμα αυτή, είναι χεσμενη ήδη στο χρήμα, ξέρω το γραφείο της και πόσο δουλειά έχει εδώ στη Θεσσαλονίκη χρόνια

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
Όχι που δε θα το οργάνωνε!

Αυτή είναι η π@@τάνα η χώρα μας δυστυχώς, ένα κοινωνικοοικονομικό μπουρδέλο που ακόμη κι αυτοί που διαμαρτύρονται είναι κατευθυνόμενοι, συστημικοί, βρωμιάρηδες κ.ο.κ. που αν ήταν στην εξουσιά θα έκαναν 10 φορές χειρότερα αίσχη!

Από που να το πιάσεις και που να τ' αφήσεις...απ' τους κοπρίτες τους αγρότες που οι περισσότεροι απ' όσους είναι στα μπλόκα έφαγαν με χρυσά κουτάλια απ' τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τώρα παζαρεύουν με την κυβέρνηση τους καινούργιους μποναμάδες τους εις βάρος της υπόλοιπης κοινωνίας;Απ' αυτήν εδώ τη σκρόφα που εργαλειοποίησε το θάνατο του ίδιου της του παιδιού και των υπολοίπων για να σταδιοδρομήσει πολιτικά;Απ' τον άλλο το μπαγλαμά που μετά την απεργία πείνας τα 'σπαγε στα μπουζούκια;
Θέλετε μήπως να πάω και πιο πίσω π.χ. επί lockdown κορονοϊού με κάτι ποταπά υποκείμενα σαν το Βόβολη και τον Κούβελα;

Χίλιες φορές να ψηφίσω Βορίδη και Αυγενάκη!:rolleyes:
Δεν ξέρω αν θα την ψήφιζα αλλά προσωπικά δεν την κατακρίνω !
Αυτή η καραμέλα χάνουμε το παιδί μας καθόμαστε στα αυγά μας δεν μπορώ να την ακούω άλλο.
Έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια με αυτά που βλέπει τόσο καιρό στους μπλε και όχι μόνο.
Το μόνο που θα έπρεπε ν' απασχολεί την (κάθε) Καρυστιανού είναι θ' αποδοθεί δικαιοσύνη από τα δικαστήρια (ΑΝ γίνει κι αυτό, γιατί για Ελλάδα μιλάμε), οτιδήποτε άλλο είναι εκ του πονηρού/για ίδιον όφελος...
...εξάλλου δεν νομίζω να κάνει κάτι χειρότερο στη βουλή στα ήδη χάλια μας. Ας υπάρχει η συμμετοχή της, πρωθυπουργός δεν θα βγει ούτως ή άλλως θέλουμε πολύ δουλειά ακόμα για να βγούμε από τα «συνηθισμένα»
Εγώ πάντως επειδή δε θα ήθελα να ξαναδώ ούτε κυβέρνηση με φαιδρούς κι επικίνδυνους νταουλιέρηδες, ούτε κοινοβουλευτικά κομματίδια τύπου Ένωση Κεντρώων με βουλευτές σούργελα τύπου Καβαδέλλα Μεγαλοοικονόμου κ.λπ. θα πρότεινα στον Κούλη ν' ανεβάσει ΧΘΕΣ το όριο εισόδου στη Βουλή όχι στο 5% που συζητούσαν αλλά στο 10% μπας και σταματήσει κάποτε σ' αυτή τη χώρα να κατεβάζει κόμμα στις εκλογές ο κάθε πικραμένος!
μακάρι να το κάνει έξυπνα μόνο, γιατί δεν το κάνει για το χρήμα αυτή, είναι χεσμενη ήδη στο χρήμα, ξέρω το γραφείο της και πόσο δουλειά έχει εδώ στη Θεσσαλονίκη χρόνια
Θες ν' αρχίσω ν' αναφέρω ονόματα πολιτικών που δεν ήξεραν τι είχαν ΠΡΙΝ μπουν στην πολιτική;

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 35.087 μηνύματα.
Δε συμφωνώ με το να κάνει κόμμα η Καρυστιανού, όχι με την έννοια οτι πρέπει να βάλει τσεμπέρι χαροκαμμένης και να κάτσει σπίτι της, αλλά με τη λογική οτι, αν θέλει να προσφέρει πραγματικά στην κοινωνία υπάρχουν πιο άμεσοι και αποτελεσματικοί τρόποι από το να γίνεις βουλευτής κόμματος του 3 ή του 8 τοις εκατό. Δεν πιστεύω οτι κάποιος βουλευτής της αντιπολίτευσης μπορεί να κάνει οτιδήποτε στη χώρα αφού πάντα η πλειοψηφία της κυβέρνησης παίρνει τις αποφάσεις. Οπότε εγώ θα χαιρόμουν να δω την Καρυστιανού να δημιουργήσει μια οργάνωση που να μαζεύει χρήματα για νοσοκομεία, για γηροκομεία, για την υποστήριξη μειονοτήτων κλπ. Έχει τη δύναμη να μαζέψει ανθρώπους που θα τη βοηθήσουν σε αυτό. Τώρα να μπει στη βουλή και να φωνάζει από την μειοψηφία, απλά θα γίνει ακόμα μία γραφική.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.950 μηνύματα.
Κανείς δεν ξέρει αν θα γίνει όντως αυτό πάντως. Κατά τα άλλα ισχύει πως ένα τέτοιο εγχείρημα έχει κάποια κενά αφού καλύπτει μόνο ένα θέμα. Βέβαια αυτό ως αντεπιχείρημα αίρεται αν αναλογιστούμε πως και όλοι οι υπόλοιποι που έχουν ολοκληρωμένες θέσεις εφ'όλης της ύλης είδαμε πόσο καλά έχουν πάει τη χώρα τόσες δεκαετίες/αιώνες.

Ως σύλλογος/κίνημα για εμένα υπήρξε αποτυχημένος. Με μια επετειακή πορεία κάθε χρόνο χωρίς ριζοσπαστικότητα, χωρίς στόχους κλπ δεν κάνεις τίποτα. Μια εκτόνωση της λαϊκής οργής ήταν και τίποτα παραπάνω. Ουσιαστικά αυτές οι πορείες ήταν μια επίκληση στο συναίσθημα της αστικής δικαιοσύνης για να πράξει τα δέοντα. Δηλαδή, το απόλυτο αστείο αφού είναι γνωστό παντού πως η Δικαιοσύνη είναι ελέγξιμη από το καθεστώς. Το αφήγημα για ανθρώπινο λάθος του σταθμάρχη που είχε προσληφθεί χωρίς να πληρούνται τα κριτήρια πρόσληψης προβάλλονταν διαρκώς παντού και ήταν η καθεστωτική γραμμή.

Με λίγα λόγια, όπως και οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος, οι Δεν Πληρώνω και λοιποί έτσι και το κίνημα των Τεμπών δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα προηγούμενα και λειτουργεί για εκτόνωση σε ελεγχόμενα πλαίσια.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.212 μηνύματα.
Με λίγα λόγια, όπως και οι αγανακτισμένοι του Συντάγματος, οι Δεν Πληρώνω και λοιποί έτσι και το κίνημα των Τεμπών δεν είναι τίποτα παραπάνω από τα προηγούμενα και λειτουργεί για εκτόνωση σε ελεγχόμενα πλαίσια.
Αυτό πρέπει να γίνει banner και να το διαβάζουν πρωί μεσημέρι βράδυ ως τιμωρία ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες, μπας και συνειδητοποιήσουν ποτέ ότι για να έχουν καλύτερους πολιτικούς, πρέπει να γίνουν οι ίδιοι καλύτεροι άνθρωποι και να δίνουν την ψήφο τους σε καλύτερους ανθρώπους ώστε ν' αποκτήσουν έρεισμα μέσα στα κόμματα εξουσίας και να διαμορφώσουν την ανάλογη ατζέντα (στο μέτρο του δυνατού, γιατί μην ξεχνάμε ότι είμαστε Αμερικανική αποικία και κάποια πράγματα είναι απλά αδύνατο να γίνουν)...αλλιώς μια ζωή τα ψηφαλάκια κι η εξουσία θα πηγαίνουν σ' αυτούς που τάζουν τα καλύτερα/περισσότερα ρουσφέτια και μετά θα ψάχνουν «σωτήρες» στα μικρά κόμματα που υπάρχουν ΜΟΝΟ για ν' απομυζούν κρατικούς πόρους να στηρίζουν κυβερνήσεις που θα 'πρεπε να πέσουν και να στρώνουν πολιτικές καριέρες σε όσους για τον Α ή Β λόγο δε μπόρεσαν να σταδιοδρομήσουν στα μεγάλα!

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.027 μηνύματα.
Απ' αυτήν εδώ τη σκρόφα που εργαλειοποίησε το θάνατο του ίδιου της του παιδιού και των υπολοίπων για να σταδιοδρομήσει πολιτικά;Απ' τον άλλο το μπαγλαμά που μετά την απεργία πείνας τα 'σπαγε στα μπουζούκια;
Θέλετε μήπως να πάω και πιο πίσω π.χ. επί lockdown κορονοϊού με κάτι ποταπά υποκείμενα σαν το Βόβολη και τον Κούβελα;

Αυτό πρέπει να γίνει banner και να το διαβάζουν πρωί μεσημέρι βράδυ ως τιμωρία ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες, μπας και συνειδητοποιήσουν ποτέ ότι για να έχουν καλύτερους πολιτικούς, πρέπει να γίνουν οι ίδιοι καλύτεροι άνθρωποι και να δίνουν την ψήφο τους σε καλύτερους ανθρώπους ώστε ν' αποκτήσουν έρεισμα μέσα στα κόμματα εξουσίας και να διαμορφώσουν την ανάλογη ατζέντα...

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.652 μηνύματα.
Μια «προφητεία»:

Έχοντας ως δεδομένο ότι η κυβέρνηση είναι πολύ κοντά στο να καεί (ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σκανδαλάρα και εμπλέκεται μέχρι και ο Κούλης) το σύστημα (η δύση δηλαδή) θα αποφασίσει να αντικατασταθεί, άρα θεωρώ ότι η Καρυστιανού δεν θα κάνει δικό της κόμμα, αλλά θα μπει σε ένα υπάρχον με μεγαλύτερο φαβορί αυτό της Κωνσταντοπούλου (κάνει την πιο δυναμική αντιπολίτευση και έχει συνδεθεί τόσο με τα Τέμπη όσο και με τον ΟΠΕΚΕΠΕ) ή τέλος πάντων θα κάνει κάποιο κόμμα/κίνημα και όταν έρθει η ώρα θα ενταχθεί σε ένα άλλο.

Ανέκαθεν τα πράγματα στην Ελλάδα ήταν ελεγχόμενα, τώρα είναι πιο ελεγχόμενα από ποτέ, οπότε δεν πρόκειται να την ξαναπατήσουν όπως τότε με τους αγανακτισμένους (που κάποιοι φελλοί πιστέψαμε ότι θα γινόταν όντως επανάσταση). Θα αποσυμφορήσουν μόνοι τους την κατάσταση, δίνοντας μια τετραετία σε κάποιον συνδυασμό τύπου Κωνσταντοπούλου - Βελό (για να ταιριάζει και με το Τσίπρας - Καμένος) με προσωπικότητες όπως η Καρυστιανού και θα έχουμε μία τετραετία όπως τότε (τσίρκο) με «πατριώτες» (άλλοι μαλακοκαύληδες κι αυτοί) να ζητούν επιστροφή της ΝΔ, όπου και θα επιστρέψει για άλλες 2-3 τετραετίες και η κατάσταση από εδώ και πέρα θα είναι αυτή για την Ελλάδα.

Jack of Spades

Διακεκριμένο μέλος

@camil «καλός άνθρωπος» δε σημαίνει «αγαθοβιόλης άνθρωπος»!

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.027 μηνύματα.
Δεν το έβαλα για αυτό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια «προφητεία»:

Έχοντας ως δεδομένο ότι η κυβέρνηση είναι πολύ κοντά στο να καεί (ο ΟΠΕΚΕΠΕ είναι σκανδαλάρα και εμπλέκεται μέχρι και ο Κούλης) το σύστημα (η δύση δηλαδή) θα αποφασίσει να αντικατασταθεί, άρα θεωρώ ότι η Καρυστιανού δεν θα κάνει δικό της κόμμα, αλλά θα μπει σε ένα υπάρχον με μεγαλύτερο φαβορί αυτό της Κωνσταντοπούλου (κάνει την πιο δυναμική αντιπολίτευση και έχει συνδεθεί τόσο με τα Τέμπη όσο και με τον ΟΠΕΚΕΠΕ) ή τέλος πάντων θα κάνει κάποιο κόμμα/κίνημα και όταν έρθει η ώρα θα ενταχθεί σε ένα άλλο.

Ανέκαθεν τα πράγματα στην Ελλάδα ήταν ελεγχόμενα, τώρα είναι πιο ελεγχόμενα από ποτέ, οπότε δεν πρόκειται να την ξαναπατήσουν όπως τότε με τους αγανακτισμένους (που κάποιοι φελλοί πιστέψαμε ότι θα γινόταν όντως επανάσταση). Θα αποσυμφορήσουν μόνοι τους την κατάσταση, δίνοντας μια τετραετία σε κάποιον συνδυασμό τύπου Κωνσταντοπούλου - Βελό (για να ταιριάζει και με το Τσίπρας - Καμένος) με προσωπικότητες όπως η Καρυστιανού και θα έχουμε μία τετραετία όπως τότε (τσίρκο) με «πατριώτες» (άλλοι μαλακοκαύληδες κι αυτοί) να ζητούν επιστροφή της ΝΔ, όπου και θα επιστρέψει για άλλες 2-3 τετραετίες και η κατάσταση από εδώ και πέρα θα είναι αυτή για την Ελλάδα.

Τελευταία από κουβά σε κουβά πας πάντως.

Τελευταία επεξεργασία:

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 6.457 μηνύματα.
Μια «προφητεία»:

Η ίδια βέβαια δήλωσε αυτό :
«Δεν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας με κανένα από τα προηγούμενα πολιτικά κόμματα. Οτιδήποτε έχει ακουμπήσει το παλιό σύστημα, δεν μας αφορά».

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.652 μηνύματα.
Δεν το έβαλα για αυτό.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Τελευταία από κουβά σε κουβά πας πάντως.
Ε, αν δώσω προγνωστικά για το στοίχημα παίξε τα αντίθετα να κονομήσεις.

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι, πες...

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.600 μηνύματα.
Ποιος θυμάται το κίνημα "Δεν Πληρώνω"; Κανείς.
Την ίδια τύχη θα έχει κι οποιοδήποτε κίνημα-δικαιοσύνης Τεμπών.

Αν όμως το Μαράκι γίνει μια μέρα πρωθυπουργός, το στίγμα θα μείνει.

Και στο κάτω κάτω δείτε το απλά.
Απ' την μια έχεις τον Κούλη και σία, απ' την άλλη την Καρυστιάνου.

Η επιλογή ποτέ δεν ήταν ευκολότερη... :playboy:

adams33

Διάσημο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 2.120 μηνύματα.
Ποιος θυμάται το κίνημα "Δεν Πληρώνω"; Κανείς.
Την ίδια τύχη θα έχει κι οποιοδήποτε κίνημα-δικαιοσύνης Τεμπών.

Αν όμως το Μαράκι γίνει μια μέρα πρωθυπουργός, το στίγμα θα μείνει.

Και στο κάτω κάτω δείτε το απλά.
Απ' την μια έχεις τον Κούλη και σία, απ' την άλλη την Καρυστιάνου.

Η επιλογή ποτέ δεν ήταν ευκολότερη... :playboy:
Απ ότι κατάλαβα από την τελευταία μας συζήτηση έχεις άμεση σχέση με την Μαρία...

Συγνώμη αλλά δεν διαφέρεις σε τίποτα από όλους αυτούς που βλέπουν ΜΟΝΟ το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το κοινό καλό μιας χώρας ...

Το δίλημμα που θέτεις είναι τελείως ανήθικο αν δεν το έχεις καταλάβει..

Σε ένα ήδη εξαθλιωμενο λαό δεν του ζητας να αυτοκτονήσει με γρήγορο η με αργό ρυθμό...

Στα δικά μου μάτια κάπως έτσι φαντάζει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ βάζει τις γνωριμίες του και το προσωπικο του συμφέρον αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο..
Η πατρίδα δεν θέλει αλλο παρτάκηδες...

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.600 μηνύματα.
Απ ότι κατάλαβα από την τελευταία μας συζήτηση έχεις άμεση σχέση με την Μαρία...

Συγνώμη αλλά δεν διαφέρεις σε τίποτα από όλους αυτούς που βλέπουν ΜΟΝΟ το προσωπικό τους συμφέρον και όχι το κοινό καλό μιας χώρας ...

Το δίλημμα που θέτεις είναι τελείως ανήθικο αν δεν το έχεις καταλάβει..

Σε ένα ήδη εξαθλιωμενο λαό δεν του ζητας να αυτοκτονήσει με γρήγορο η με αργό ρυθμό...

Στα δικά μου μάτια κάπως έτσι φαντάζει ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ βάζει τις γνωριμίες του και το προσωπικο του συμφέρον αδιαφορώντας για οτιδήποτε άλλο..
Η πατρίδα δεν θέλει αλλο παρτάκηδες...
:slourp::upside:
Άμεση σχέση με τη Μαρία Καρυστιάνου; Εγώ; :1eye::loltooth:
Και βλέπω και το προσωπικό μου συμφέρον ε;
@λάκα τι λέει; :hmm:Θέτω και ανήθικο δίλημμα;

Ρε ναρκωτικά παίρνετε; Κόψτε τα ζάναξ τουλάχιστον, λιγότερο αλκοόλ, γυμναστική, διαλειμματική νηστεία, αναπνοές, γιόγκα, υπάρχουν διάφορα, πολύ καλύτερα απ' το να κάνετε προσωπικές επιθέσεις στα καλά καθούμενα...

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.354 μηνύματα.

Ρε ναρκωτικά παίρνετε; Κόψτε τα ζάναξ τουλάχιστον, λιγότερο αλκοόλ, γυμναστική, διαλειμματική νηστεία, αναπνοές, γιόγκα, υπάρχουν διάφορα, πολύ καλύτερα απ' το να κάνετε προσωπικές επιθέσεις στα καλά καθούμενα...
Δηλαδή απλώς σε γοήτευσε το Μαράκι, Μπάρμπα-φερνάλια;

(δεν υποννοώ κι εγω οτι έχεις συμφέρον με την ελαφριά αυτη ειρωνία, μόνο να σε πειράξω λίγο ότι βλέπεις γυναίκα και τσιμπάς αμέσως, ευεπίφορος προς ψήφο στο θηλυκό :bleh: )

adams33

Διάσημο μέλος

Εγώ λέω να τα αρχίσεις εσύ μετά από αυτό το παραλήρημα θαρρείς και εσύ ο ίδιος εδώ μέσα δεν έχεις τα έχεις πει :lol: :lol:

Τι φάση με εσένα με το που λένε κάτι για την Μαρία κατευθείαν...

Κρυψου και λίγο και ασε τους χαρακτηρισμους και τις επιθέσεις...εσύ τα έλεγες ...σωτήρες όλοι...τι διαβάζω ρε φίλε εδώ μέσα...
Άκου ζαναξ και αλκοόλ...τι άλλο θα πείτε δας φοβηθηκε το ματι μου ... :bye2:

Τελευταία επεξεργασία:

parafernalia

Διακεκριμένο μέλος

Δηλαδή απλώς σε γοήτευσε το Μαράκι, Μπάρμπα-φερνάλια;

(δεν υποννοώ κι εγω οτι έχεις συμφέρον με την ελαφριά αυτη ειρωνία, μόνο να σε πειράξω λίγο ότι βλέπεις γυναίκα και τσιμπάς αμέσως, ευεπίφορος προς ψήφο στο θηλυκό :bleh: )
Δεν βλέπω κάποια άλλη ρεαλιστική λύση για τη χώρα αυτή τη στιγμή, αν βλέπεις εσύ εναλλακτική πες το και σε μένα. Άλλο αυτό όμως και άλλο να δέχομαι επίθεση επειδή εκφράζω μια συμπάθεια που στο κάτω κάτω μπορεί να αναιρέσω στο μέλλον.

Με τέτοια όμως συμπεριφορά, λάσπη στον ανεμιστήρα, καμιά Καρυστιάνου και κανένα κίνημα δεν πρόκειται να πάει μακριά. Εδώ δέχεται επίθεση ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων λες και γνωριζόμαστε από πριν, φαντάσου τι έχει να τραβήξει το κακόμοιρο το Μαράκι. Χαρά στο κουράγιο της.

Το έχω γράψει ήδη, μόνο ένας σεισμός μας σώζει. Καλή τύχη.

Valder

Επιφανές μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35.354 μηνύματα.
Δεν βλέπω κάποια άλλη ρεαλιστική λύση για τη χώρα αυτή τη στιγμή, αν βλέπεις εσύ εναλλακτική πες το και σε μένα. Άλλο αυτό όμως και άλλο να δέχομαι επίθεση επειδή εκφράζω μια συμπάθεια που στο κάτω κάτω μπορεί να αναιρέσω στο μέλλον.

Με τέτοια όμως συμπεριφορά, λάσπη στον ανεμιστήρα, καμιά Καρυστιάνου και κανένα κίνημα δεν πρόκειται να πάει μακριά. Εδώ δέχεται επίθεση ένας άγνωστος μεταξύ αγνώστων λες και γνωριζόμαστε από πριν, φαντάσου τι έχει να τραβήξει το κακόμοιρο το Μαράκι. Χαρά στο κουράγιο της.

Το έχω γράψει ήδη, μόνο ένας σεισμός μας σώζει. Καλή τύχη.
Νταξει εγω το ξεκαθάρισα, δεν συντάσσομαι με την προτερη άποψη. Απλά εσένα μ αρέσει να σε πειράζω. Ξέρω ότι αυτό σου το ποστ δεν πάει για μένα αλλά θέλω να ξεκαθαρίσω το εξής: Μιλάω για συμφέροντα μόνο οταν ξέρω πως κάποιος έχει ωφεληθεί απο άλλους, ίσως ούτε και τότε πάντα.

Να ψηφίσεις εθνικιστικά κόμματα. Αυτή ειναι η μόνη σωστή εναλλακτική.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια