Η Φινλανδή Πρωθυπουργός

camil

Πολύ δραστήριο μέλος

Η camil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 855 μηνύματα.
Ε καλά, περισσότερο οι Φινλανδοί αντίπαλοί της την κράξανε.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Γιατί υπάρχει νόμος που να λέει ότι οποίος είναι αξύριστος στο στήθος δεν πρέπει να βγαίνει γυμνός στη παραλία;;🙃🙃
Οχι.Ουτε επισης οτι υποχρεωτικα πρεπει να φορας γραβατα αν εισαι πρωθυπουργος.Απλα ειναι το πρωτοκολο.Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
Οσον αφορα το βυζακι του μητσοτακλα δεν λεμε για την παραλια αλλα για το εμβολιο.Δεν χρειαζοταν να μας δειξει την φωτο με το βυζακι.Αντιαισθητικο απλα.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Ε καλά, περισσότερο οι Φινλανδοί αντίπαλοί της την κράξανε.
Και οι ντοπιοι μαλακες μην αγχωνεσααι.Ακομα και εδω καποιοι και νεα παιδια κιολας..Δες την αρχη.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.128 μηνύματα.
Κατα τα αλλα μια χαρα και ο τσιπρας δεν βαζει γραβατα.Εχεις καποιο προμπλεμ;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Όσο η Φινλανδή πρωθυπουργός δεν φοράει πουκάμισα τύπου Βαρουφάκη στην Βουλή, έχει την αμέριστη υποστήριξή μου.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.894 μηνύματα.
Ξερναω.
Κατα τα αλλα μια χαρα και ο τσιπρας δεν βαζει γραβατα.Εχεις καποιο προμπλεμ;
Ρε Πουπι έλεος με τον Τσίπρα σου σε κάθε post , ο ίδιος είπα πιο πάνω ότι δεν με ενοχλούσε που ο Τσιπρας δεν έβαζε γραβάτα αλλά με ενοχλούσε που βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν στη Βουλή , υπουργικά συμβούλια και στο Eurogroup με σανδάλια , πέτσινα , σκισμένες μπλούζες λες και πήγαιναν στην λαϊκή αγορά. Ο Τσιπρας μια χαρά ντύνεται σε σχέση με το υπόλοιπο κόμμα του.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Επόμενο headline: Η Φινλανδή πρωθυπουργός έφτιαξε onlyfans.

Η αποτυχία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, είναι πλέον οριστικοποιημένη σε οποιονδήποτε με IQ > 85.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ρε Πουπι έλεος με τον Τσίπρα σου σε κάθε post , ο ίδιος είπα πιο πάνω ότι δεν με ενοχλούσε που ο Τσιπρας δεν έβαζε γραβάτα αλλά με ενοχλούσε που βουλευτές και υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ πήγαιναν στη Βουλή , υπουργικά συμβούλια και στο Eurogroup με σανδάλια , πέτσινα , σκισμένες μπλούζες λες και πήγαιναν στην λαϊκή αγορά. Ο Τσιπρας μια χαρά ντύνεται σε σχέση με το υπόλοιπο κόμμα του.
Πλακα με κανεις; Με μπερδευεις με αλλον.Ελαχιστες φορες εχω αναφερει τον τσιπρα σε αντιθεση με εσενα .Που τον αναφερεις συνεχεια για να τον θαψεις.Οποτε αλλου αυτα.Οχι σε εμενα.Εγω κομματοσκυλο δνε ειμαι.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Η αποτυχία της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας,
Εχεις δικιο.Να παμε σε χουντα.Οπως τα λες. :whatever:

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.894 μηνύματα.
Πλακα με κανεις; Με μπερδευεις με αλλον.Ελαχιστες φορες εχω αναφερει τον τσιπρα σε αντιθεση με εσενα .Που τον αναφερεις συνεχεια για να τον θαψεις.Οποτε αλλου αυτα.Οχι σε εμενα.Εγω κομματοσκυλο δνε ειμαι.
Προφανώς για να τον αναφέρω συχνά ο τύπος μόνο για θάψιμο και για κοροϊδία είναι. Αλλά στην περίπτωση της ενδυμασίας που σχολιάζουμε ντύνεται καλύτερα από το 90% του κόμματος του και με τα χρόνια βελτιώθηκε αρκετά η εμφάνιση του σε τυπικές εκδηλώσεις / γεγονότα.

Στο θέμα όμως που αφορά το thread θα πω ότι η Φινλανδή πρωθυπουργός καλά έκανε και διασκέδασε με την παρέα της , ο Μακρον καλά έκανε και φωτογραφήθηκε με ανοιχτό το πουκάμισο και ο Μητσοτάκης καλά κάνει και πάει στην παραλία γυμνός από τη μέση και πάνω. Άνθρωποι είναι οι πολιτικοί σαν όλους μας και έχουν δικαίωμα να χαλαρώσουν με τα δικά τους πρόσωπα. Μου κάνει εντύπωση που πήρε τόσο έκταση στα διεθνή μέσα το θέμα της Φινλανδης πρωθυπουργού λες και έκανε κάποιο έγκλημα.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.
Βασικά εμένα με προβληματίζει κάτι άλλο :P . Δεν είναι λίγο μικρές οι ηλικίες <40 για να είναι κανείς προθυπουργός ;

Κατά τα άλλα το τι κάνει στην ζωή του ο κάθε άνθρωπος κακά τα ψέματα όταν εκπροσωπεί μια χώρα δεν είναι κάτι άσχετο όπως πολλοί λένε. Οφείλεις να τηρείς ορισμένους άγραφους νόμους.

Πάρα αυτά, το να παρτάρεις και να ξεσκάς σαν άνθρωπος σίγουρα δεν προσβάλλει ούτε την αξιοπρέπεια της ούτε την χώρα που εκπροσωπεί. Πολύ ντόρος για το τίποτα.

bovid19

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο bovid19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών και επαγγέλλεται Σύμβουλος επιχειρήσεων. Έχει γράψει 343 μηνύματα.
Μάλλον δεν καταλαβαίνετε πόσο στρες έχουν αυτές οι θέσεις και τι ψυχολογική/σωματική φθορά προκαλούν. Ένα περκοσετ και λίγο γλέντι που και που γίνονται αναγκαία για επιβίωση, δεν μιλάω καν για διασκέδαση.

Guest 875331

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια