Η άνοδος της ακροδεξιάς

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.339 μηνύματα.
Το να θεωρείς ότι εσύ και μόνο εσύ μπορείς να καθορίσεις τον εαυτό σου ενέχει τον κίνδυνο της αποκοπής από την κοινωνία, γιατί ασυνείδητα σκέφτεσαι με όρους «εγώ και οι άλλοι», άρα ρέπεις προς τον ατομικισμό και την αντικοινωνικότητα αλλά και πλάνη, γιατί, εκ των πραγμάτων, ό,τι και να πιστεύεις, η γνώμη των (σημαντικών) άλλων επηρεάζει την αυτοεικόνα σου.
Αυτό εξυπακούεται, δεν έχουμε καν αντικειμενικά δικές μας σκέψεις καθώς είναι ένα παζλ εμπειριών, τραυμάτων, γνώσεων, ιδεών που έχουν ως αφετηρία εξωγενείς παράγοντες.
Η διάπλαση του εαυτού είναι μια δυναμική διαδικασία και περιέχει μηχανισμούς λήψης/αποδοχής αυτού που λέμε feedback και διορθωνόμαστε ή γινόμαστε χειρότεροι.
Ο αυτοπροσδιορισμός εμπεριέχει το γνώθι σ’αυτόν και την εσωτερική ενδοσκόπηση που έκανε ο κάθε ένας μόνος και με επιρροές απο το περιβάλλον ώστε να αντιληφθεί τον πυρήνα που στην πλειοψηφία των ανθρώπων διαμορφώνει τον εαυτό και την προσωπικότητά του.
Η διαδικασία αυτή εμπεριέχει το κοινωνικό στοιχείο αφού αν μη τι άλλο είμαστε κοινωνικά όντα.
Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι φέρεται να είναι ενας άνθρωπος ξύλο απελέκητο που δεν δέχεται κριτική και δεν αλλάζει γιατί αυτός είναι και ας κόψουμε τον λαιμό μας.
Δεν είναι όλοι ετσι αντιλαμβάνεσαι, οι περισσότεροι απλά θέλουν να είναι αμιγώς ο εαυτός τους χωρίς να τους κρίνετε και να τους περιθωριοποιείτε για αυτό.

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.552 μηνύματα.
Δεν μίλησα για βια στο ανωτέρω ποστ. Δεν ψέλλισα καν τη λέξη.
Είναι σε εισαγωγικά η λέξη για αυτό το λόγο. Δεν εννοώ βία με την κυριολεκτική έννοια του όρου, εννοώ την αντίσταση με επιθετικότητα.
Το μόνο που είπα, πολύ προσεκτικά, είναι πως όταν βγάζεις τη ρετσινιά σε εναν απλό πολίτη, ότι ειναι ακροδεξιός, μόνο και μόνο επειδη δεν υποκυπτει στο αφήγημά σας, θα τον στειλεις όντως σε ακραίες επιλογές στην κάλπη.
Καλώς, δεν αντιλήφθηκα οτι μιλούσες για ακραία επιλογή στην κάλπη. Ξέρεις οτι πολλοί ακροδεξιοί περνούν και σε πράξεις, δε μένουν μόνο στην κάλπη.
Κάν'το το νομοσχέδιο για το γάμο. Αλλά με την ίδια ζέση, βιασύνη και επιμέλεια που ασχολείσαι με το να το παίξεις ανθρωπιστής και να κλεισεις το ματι προς τα κει, ασχολησου και με άλλα προβλήματα ύστερα, όπως η ακριβεια, που επηρεαζει μεγαλύτερο ποσοστό των πολιτών.
Αυτό δεν είναι φταίξιμο του ανθρώπου στην μειοψηφία όμως. Η ακρίβεια δεν πρόκειται να φτιάξει ακόμα κι αν σταματήσουν να ψηφίζονται νέα μέτρα για τα επόμενα 50 χρόνια γιατί όλοι είναι ένα μαγαζάκι που επωφελούνται από αυτήν. Δεν μπορούμε να σταματήσουμε τις υπόλοιπες πτυχές της ζωής ενός κράτους επειδή υπάρχει ακρίβεια.
Ναι την αποδέχεται σε συγκεκριμένα είδη όπως οι λάθρο και η woke agenda, γι αυτο η Αθηνα ειναι Ντάκα και τα νησια αποθηκες ψυχών και το Pride τελειωνει στο αγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου. Δυο pride μάλιστα, ένα απο αναρχικούς, κι ένα απο νουδούλους. Το ξερες; Ούτε κι εγω. Πρόσφατα το άκουσα.
Εντάξει τώρα νομίζω ειρωνεύεσαι. Ποιος στην ελληνική κοινωνία αποδέχεται τους μετανάστες, τους γκέι, τους τρανς, ακόμα και με τις γυναίκες έχουν θέματα αρκετοί ακόμα. Τέλος πάντων, δε θα βγάλουμε άκρη σε αυτό το θέμα.
Δε θυμάμαι να ξέσπασα ποτέ σε ανθρώπους, ούτε τους έβλαψα, ούτε πήγα στο σπίτι τους να τους ενοχλήσω, ούτε σταματησα μια βάρκα με λάθρο στη μεση του αιγαιου.

Εκφράζω την άποψή μου και καταψηφίζω πολιτικές και συστήματα που προωθούν κάτι τέτοιο. Έχει διαφορά.

Δε θα είχα το δικαίωμα ούτε να εκφέρω την αντίρρησή μου; Δεν καταλαβαίνω γιατι διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα, ταυτίζοντας την αντίθεσή μου στις πολιτικές, με ξέσπασμα απέναντι στα άτομα ξεχωριστά.
Καλώς, πιο πολύ γενικά το έλεγα το εσύ, για ανθρώπους φανατικούς.
Ψέματα, που αφορούν σε συγκεκριμένες χώρες της Δύσης και περιορισμένα χρονικά διαστήματα, από αυτά που διαμόρφωσαν τον βλακώδες μύθο του white privilege . Αν το δούμε στο στενό πλαίσιο της Ελλάδας, οι άνθρωποι στην πλειονότητά τους και στο μεγαλύτερο μέρος της σύγχρονης ιστορίας είχαν δύσκολες ζωές, αν δεν υπέφεραν κιόλας.
Δεν καταπιέστηκαν οι γκέι και οι γυναίκες στην ελληνική κοινωνία τις περασμένες δεκαετίες; Ναι φτώχεια και κακουχίες πέρασαν όλοι, αλλά ειδικά αυτές οι δύο κατηγορίες ανθρώπων δεν υπέστησαν και έξτρα καταπίεση;
Ναι, όλες οι επαναστάσεις έχουν βία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι και όλα τα αιτήματά τους είναι σωστά. Αν το πάρουμε για το υπό συζήτηση θέμα, κάποια είναι, κάποια όχι. Επίσης, προφανώς και η επανάσταση δεν εμπεριέχει μόνο τη βία των επαναστατούντων, αλλά και τη βία αυτών που ανήκουν στην πλευρά της συντήρησης (εφόσον η βία κατευθυνθεί προς αυτούς.)
Εσύ λοιπόν αντιλαμβάνεσαι οτι οι επαναστατούντες κινούνται "βίαια" προς εσένα, ενώ εγώ δεν το αντιλαμβάνομαι αυτό. Εκεί νομίζω οτι είναι η διαφορά στην οπτική μας. Εσύ θεωρείς οτι έρχονται όχι μόνο να λάβουν δικαιώματα αλλά και να σου αφαιρέσουν τα δικά σου. Εγώ αυτό δεν το βλέπω. Πιστεύω οτι μπορούμε να συνυπάρξουμε όλοι στον κόσμο και αυτά που μας χωρίζουν είναι πράγματα ανθρώπινα όπως οι θρησκείες, τα έθνη, οι πολιτισμοί, που δημιουργούν έχθρες μεταξύ των ανθρώπων. Εγώ αυτά τα πράγματα δε θέλω να εξαφανιστούν αλλά να συνυπάρξουν. Το πώς, δεν το γνωρίζω. Ίσως είμαι πολύ ρομαντική, αλλά έχω δει μέρη όπου αυτό συμβαίνει και είναι όμορφο.
Η πραγματικότητα σε διαψεύδει για μια μερίδα αυτών που επαναστατούν. Κάποιοι (αρκετοί) δεν αρκούνται μόνο σε αυτά, αλλά θέλουν και ολική αποδόμηση του παλαιού κόσμου.
Σύμφωνοι. Αυτοί όμως είναι μια φανατική μειοψηφία που δεν είναι σωστό και δίκαιο να παίρνει στο λαιμό της και τους υπόλοιπους που ειρηνικά διεκδικούν τα δικαιώματά τους.
Όσον αφορά στο τώρα, τα αιτήματα που λες δεν περιορίζονται μόνο σε δικαιώματα που έχουν και οι στρέιτ ή οι ιθαγενείς, αλλά σε τερματισμό όσων συνθέτουν την διακριτή ταυτότητα του άντρα και της γυναίκας, στο να επιβάλλεται στους υπολοίπους το πως θα αποκαλούν κάποιον (ανάλογα με πως νιώθει κάποια στιγμή της ζωής του), σε καταδίκη όσων εν γένει νοηματοδοτούν τη ζωή τους βάσει των χαρακτηριστικών της ταυτότητας που ανέφερα παραπάνω (πχ Έλληνας, στρέιτ, Χριστιανός.) Παρατηρούμε ότι, όσοι νιώθουν περήφανοι για αυτά τα χαρακτηριστικά, λοιδορούνται.
Ναι κάποιοι πράγματι λοιδορούνται και είναι λάθος, και έχω υποπέσει κι εγώ σε αυτό το λάθος. Μπορείς όμως να αντιληφθείς οτι αυτοί που το κάνουν αυτό είναι άνθρωποι που έχουν καταπιεστεί και γι' αυτό το λόγο τους βγαίνει αυτός ο φανατισμός; Είναι ανθρώπινο δηλαδή. Αν κάποιος με ηρεμία και νηφαλιότητα πιστεύει σε αυτά που θέλει (θρησκεία, πατρίδα κλπ), δε νομίζω οτι κανείς θα του επιτεθεί. Αντιδρά κάποιος σε αυτούς που χρησιμοποιούν τη θρησκεία και την πατρίδα ως αφορμή για να μην αποδέχονται τους ανθρώπους σε μειονότητα.
Ψέματα. Δεν το έκανε αυτό. Δικαιολόγησε την ψήφο στην ακροδεξιά, όχι τη βία των ακροδεξιών.
Δεν το είχα καταλάβει, μου το εξήγησε και το δέχτηκα.
Θέλουμε δυνατούς ανθρώπους (ό,τι κι αν είναι αυτοί) και όχι κλαψιάρηδες.
Όλους τους ανθρώπους τους θέλουμε. Δεν μπορούν να είναι όλοι δυνατοί, αλίμονο.
Μια κοινωνία, η κάθε κοινωνία, έχει ανάγκη από σταθερές και συνδετικούς ιστούς, αν θέλει να επιβιώσει και να μην καταλήξει σε ένα χάος νάρκισσων.
Εντάξει δε συμφωνώ σε αυτό. Εγώ απολαμβάνω τη διαφορετικότητα. Ίσως το βλέπω σε μικρότερη κλίμακα ανθρώπων κι όχι κοινωνίας. Αν δηλαδή η φίλη μου ή ή φίλη σου είναι χαρούμενες με ένα πράγμα, για ποιο λόγο να τους το στερήσω; Για την ολότητα της κοινωνίας; Η κοινωνία έχει αντέξει τόσες και τόσες κακουχίες, δε θα χαθεί με το να δώσει δικαιώματα σε μειονότητες.

ilias90

Περιβόητο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.570 μηνύματα.
Ο αυτοπροσδιορισμός εμπεριέχει το γνώθι σ’αυτόν και την εσωτερική ενδοσκόπηση που έκανε ο κάθε ένας μόνος και με επιρροές απο το περιβάλλον ώστε να αντιληφθεί τον πυρήνα που στην πλειοψηφία των ανθρώπων διαμορφώνει τον εαυτό και την προσωπικότητά του.
Ναι ρε παιδί μου, κι αν έχω μιλήσει εδώ μέσα για το πόσο σημαντική είναι η αυτογνωσία. Όσο δε σημαντική είναι, άλλο τόσο είναι και δύσκολη. Πρώτον, γιατί είναι εξαιρετικά δύσκολο να κρίνεις αντικειμενικά, σαν τρίτος τον εαυτό σου και δεύτερον, γιατί ο ίδιος ο εαυτός είναι δυναμική έννοια. Αλλάζει συνεχώς
Αυτό στο οποίο αναφέρεσαι φέρεται να είναι ενας άνθρωπος ξύλο απελέκητο που δεν δέχεται κριτική και δεν αλλάζει γιατί αυτός είναι και ας κόψουμε τον λαιμό μας.
Αυτό στο οποίο αναφέρομαι είναι ο άνθρωπος που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του αποκλειστικά σαν μονάδα και χάνει τη σύνδεσή του με τον υπόλοιπο κόσμο. Είναι, κατά τη γνώμη μου, ο μεγαλύτερος κίνδυνος της ενασχόλησης με τον αυτοπροσδιορισμό και δεν είναι τυχαίο, για να στο πάω και πολιτικά (όλα συνδέονται στη ζωή) πως το καπιταλιστικό σύστημα τον προωθεί, γιατί ταιριάζει με την ατομικιστική αντίληψη του περί του κόσμου.
Όλους τους ανθρώπους τους θέλουμε. Δεν μπορούν να είναι όλοι δυνατοί, αλίμονο.
Άλλο πράγμα λέμε. Δεν σου λέω να φτιάξουμε έναν σύγχρονο καιάδα όπου θα πετάμε τους αδύναμους. Σου λέω ότι δεν πρέπει να προωθούμε την αντίληψη των ανθρώπων ότι είναι θύματα και τη μεμψιμοιρία. Ο στόχος είναι (πρέπει να είναι) να ενδυναμώσεις τους αδύναμους και αυτό θα το κάνεις αλλάζοντας -κατά το δυνατόν- τον τρόπο σκέψης τους. Στην ψυχολογία το λένε εσωτερική έδρα και εξωτερική έδρα ελέγχου, με την πρώτη να αφορά σε ανθρώπους που θεωρούν ότι για τη ζωή τους και τη μοίρα τους, τον πρώτο λόγο έχουν αυτοί, οπότε κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βελτιώσουν, ενώ η δεύτερη σε αυτούς που πιστεύουν ότι εξωτερικά αίτια καθορίζουν τη ζωή τους και αυτοί έχουν ελάχιστο ως ανύπαρκτο λόγο σε αυτή.
Όταν, λοιπόν, σαν σύγχρονη κοινωνία, προωθείς ένα μοντέλο όπου ενθαρρύνεις τον κόσμο να διαμαρτύρεται για τα πάντα, θεωρώντας ότι η μοίρα, ο καπιταλισμός, η πατριαρχία, ο ένας ή ο άλλος φταίνε για τα πάντα στη ζωή του, φτιάχνεις έναν κύκλο ασταμάτητης αυτοθυματοποίησης. Ναι, παίζουν ρόλο αυτά, αλλά το ζήτημα είναι πως θα φτιάξεις μια κοινωνία ανθρώπων που αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις της ζωής (όπου και όπως μπορούν.) Με το να κάνεις αυτό που κάνεις σήμερα, σπρώχνεις ανθρώπους (σαν κοινωνία) στην παθητικότητα και στη μαθημένη ανημπόρια (και νομοτελειακά στην κακή ψυχική υγεία.)

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.238 μηνύματα.
Καλώς, δεν αντιλήφθηκα οτι μιλούσες για ακραία επιλογή στην κάλπη. Ξέρεις οτι πολλοί ακροδεξιοί περνούν και σε πράξεις, δε μένουν μόνο στην κάλπη.

Γι αυτο μιλάμε, για να καταλαβαινουμε ο ενας τον άλλο, συνυπάρχουμε εξάλλου εδω.

Και οχι, δεν ειναι πολλοί ακροδεξιοι που περνουν σε πράξεις, ειναι συγκεκριμενοι ακροδεξιοί που περνουν σε πράξεις. Και γι αυτο πήραν τον μπουλο και δεν ξαναείδαν βουλή, γιατί σκότωσαν τον Φύσσα, βιαιοπράγησαν αν θυμαμαι καλά απο τις ειδήσεις σε εναν Αιγυπτιο και γενικά αντι να κυνηγάνε τους δημοκράτες μες τη βουλή, το παίζανε νταηδες στον απλό κοσμάκη-μετανάστη στο δρόμο.

Και δεν ειναι και μονο και ακροδεξιοι, ναι;

Είναι και Αλβανοί που βαράνε. Ειναι και πλουσιόπαιδα που βαράνε (βλεπε Τοπαλούδη)
Ειναι και Πακιστανοί που βαράνε (βλεπε Μυρτώ στα βράχια που έμεινε ανάπηρη)
Είναι και αριστεροί που περνούν σε πράξεις, βλέπε φόνοι 2 εθνικιστών παλιά.
Είναι και δημοκράτες που περνούν σε πράξεις, ή αναρχικοί, βλέπε Μαρφίν.
Είναι ο όμορφος ο Μπάμπης ο δον ζουαν καπιτάλας που περνάει σε πράξεις
Ειναι ο απλός ο κόσμος που περνάει σε πράξεις, βλέπε Κυριακή αν θυμαμαι καλα τ ονομα της.

Γενικά οι άνθρωποι περνάνε σε πράξεις. Μη μου βλέπεις όσα θέλεις.

ακόμα και με τις γυναίκες έχουν θέματα αρκετοί ακόμα.
Αν πάρω παραδείγματα από κάποιες -και δεν εννοω εσένα- έχουν κι απο μόνες τους θέματα. Λογικό είναι να μη θέλουν ουτε να τις πλησιάσουν οι άντρες. :bleh:

Βέβαια εγω ξέρω τι λες, αλλά ειρωνεύομαι όντως τώρα, δεν κυριολεκτώ.

Μιλάς για βια πάλι και υποτιμηση κατα των γυναικών, το πας πιο πρακτικα μ αυτα που βλέπουμε εκει έξω.

Ναι, είπαμε, η βια ειναι κατακριτέα. Οι γυναίκες ειναι ίσες με μας. Ωμμμμ Ωμμμμ μαμα σιβάγια ναμαστε, ωμμμμ προσκυνάμε ωμμμμμ η γηνέκες ειναι καλές, η γηνέκες ειναι άγιες, ροκφελερ δοξα σοι, Ωμμμμ Ωμμμμ

Νταξ νε ρε συ Χιμελόνι.

Εγω σου λεω για το άλλο όμως, που καποιες, ΚΑΠΟΙΕΣ, δεν σηκώνουν μυγα στο σπαθι τους απο κριτική.

Είναι απατεώνισσα του κερατά και κερατωνει στις σχέσεις της; Μη το πεις, θα εισαι μισογυνης. Δεν είναι "απατεώνισσα", έχει "ελεύθερη βούληση". Να την έχει, αλλά να μην κοροιδευει, λες εσυ. Σου λεει η άλλη "σωμα της ειναι οτι θέλει θα το κάνει" και ξαναλες εσυ μετά "ναι ας το κανει οτι θελει αλλά να μην κοροιδευει και να μη βαζει τους συντρόφους της σε κινδυνο για ΣΜΝ, ας χωρίσει κι ας πάει όπου θέλει". Και σου αντιμιλάνε "δε συμπαθεις τεις γηνέκαις". Αει μωρη σκαλωμένη στον εγκέφαλο, ορφανό του Ροκφέλερ, απολογήτρια της κεράτως κι εσυ, λες και φεύγεις.

Μαζί με αυτές που ΟΝΤΩΣ υφίστανται άδικη μεταχείριση από τους άντρες, έχετε μαζέψει και κάτι ανήθικες, κάτι κλωτσοκούδουνα, που το παίζουν κακομοίρες με το παραμικρό "και αχ ο πρώην μου ηταν χειριστικός, ήθελε να φαμε σουβλάκια ενω εγω ηθελα βίγκαν τόφου με κινόα" και μόλις τις πιάσεις λίγο στην πάρλα, όχι καταλαβαινεις οτι ειναι φευγάτα, όχι καταλαβαινεις οτι ειναι στόκοι, αλλά σπάνε και τις μπάλες σε όποιον τους δινει χρόνο.

Κι απο κατω πανε όλα τα νεροπλυμένα στον εγκέφαλο, και της κανουν φωλίτσα echo chamber, αχ καημενη μου γλίτωσες από τον σατράπη τον κρεοφάγο, φάει το τόφου με το κινόα σου! Τον άλλο εντωμεταξυ δεν τον ρώτησε κανείς άποψη, summary trial and execution. Volksgericht φάση.

Νταξ έχουμε δει πολλά άδικα προς τις γυναίκες, αλλά έχουμε δει και πολλές damaged στο μυαλό που εκμεταλλεύονται την κατάσταση.

'Ελα να ρωτησεις και μας τι περνάμε, που με ειδε η άλλη η φεμινιστρια σε συνεντευξη και με ειρωνευόταν επειδη ειμαι αντρας, και καθοταν και μιλαγε σε άλλες ενω της μίλαγα εγω. Για κατσε ρε κοπελιά, τι σου έκανα;

Πως να μη στραβώσεις μετά; Κι οχι γιατι ειναι γυναίκα, αλλα γιατι ειναι δογματική και αγενής.

Κι όμως, χάρη στις εταιρικες κουλτούρες για την ισότητα γυναικών, έχει πιάσει πόστο ανεξαρτητως συμπεριφοράς.

Δεν ειδα ΜΙΑ ανθρωπίστρια να έρχεται να μου δίνει δίκιο. ΜΙΑ.

Αν πάτε όμως και πέσει γυναίκα σε σεξιστή προισταμενο, θα γινει της πουτάνας την ιδια μέρα (και ετσι πρέπει) και ο τυπος θα βρεθει συνταξιοδοτημενος απο τα 30.

Τα ιδια που γινονται και με το χαρακτηρισμό "ακροδεξιός" για να λεμε αλήθειες. Ειναι καποιοι αριστεροι που οτιδηποτε δεξιότερα του ΠΑΣΟΚ ψηφίσεις, σε έχουν χαρακτηρίσει αμέσως ΦΑΣΙΣΤΑ, ΝΑΖΙ και όλα τα στραβά. Γιατί; Για να κανουν καριέρα ανθρωπισμού και αριστερίλας, βαρώντας κόφτη στο αριστερόμετρο.

Έλεγε ο Πασοκος τις προάλλες, "ναι αλλα η ακροδεξιά". Του κανει ο δημοσιογράφος "για τον Συριζα σας ρώτησα τι θα κάνετε", και το σαϊνι επέμενε "ο κίνδυνος της ακροδεξιάς"

Ρε Λουμίδη παπαγάλε, απάντα εκει που σε ρωτάνε και άσε τις κοκορολογίες! Τίποτα αυτός, εκει "η ακροδεξιά". Δεν υπάρχουν άλλοι δημοκράτες να ανακόψουν τον αντι-δημοκρατικο "κινδυνο". Μονο ο Πασοκος υπάρχει.

Και πέραν αυτού, γενικά, σε δημόσιο λόγο και ίντερνετ και ειδικα εκει που μπαινει η δημοσια εικονα εταιριών κλπ (φβ, ινστα, youtube) πέφτει πολύ "πρέπει να τα λέτε έτσι ειδάλλως..."

Γενικά κάποιοι δογματικοί παραέχουν σπάσει μπάλες με αντίστροφο ρατσισμό προς εμάς, και πολύ μας έχει κουράσει η όλη ιστορία, οπότε να κάτσουν και λίγο ήρεμα γιατί... αερόστατα.

Ουδεις λογικός που να ειναι άνθρωπος και καλά στα μυαλά του δεν πρέπει να πράττει άσχημα εναντίον συνανθρώπου του, από κίνητρα μίσους για φυλή, θρησκεία, σεξουαλικό προσανατολισμό ή φύλο και άλλα πολλά.

Δε θα το λέμε και 100 φορές. Το ξέρουμε. Να το πειτε σε κεινους που δεν το ξέρουν και να μαζέψετε και τα τσόκαρα που εκμεταλλεύονται τις ιδεολογίες σας.

Δεν την ακουνε ούτε γιατι ειναι αριστεροί, ουτε γιατι ειναι γυναίκες ούτε για τίποτα. Απο μας που παμε καλά στα μυαλά μας έστω. Οχι. Την ακουνε γιατι ειναι δογματικοί, προκλητικοί, ψεύτες, και άλλα πολλά.

Κι όσους ειναι βίαιοι ή σας αδικούν, μαζί θα τους βάλουμε στη φυλακή, μην ανησυχείτε, δεν έχετε κατι να φοβάστε, αν η ισότητα μόνο είναι η επιδίωξή σας.

Τέλος πάντων, δε θα βγάλουμε άκρη σε αυτό το θέμα.
logiko-akougetai-logiko.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια