Η άνοδος του Εθνικισμού

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,017 μηνύματα.
Γιατι δεν υπαρχει μιο πιο μετριοπαθης δυναμη τυπου Κurz.

Νοσταλγους του Χιτλερ και λοιπους εθνικιστες ειναι απιθανο να κυριαρχησουν και το μονο που θα φερουν ειναι αναταραχες.
Ας βγαζαν τον Μερτς στο cdu αν δε θελαν AfD
 

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 17,776 μηνύματα.
Μια χαρα υπαρχουν μετριοπαθεις πολιτικοι σχηματισμοι στην Ευρωπη προς στην σωστη κατευθυνση, βλεπε Kurz η Μακρον.


Το αναθεσουμε το εργο σε (πρωην) ναζιστες τυπου AFD η Λεπεν, μονο πισωγυρισμα θα φερει.
Για Kurz ναι συμφωνώ αν και όπως βλέπεις το ότι έχει αντιμεταναστευτική πολιτική δεν σημαίνει ότι παίρνει δραστικές λύσεις ακριβώς γιατί είναι κεντρώος. Τον προτιμώ στην εξουσία και τον στηρίζω αλλά αντικειμενικά πιστεύω ότι δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές από αυτόν. Ο Μακρόν από την άλλη ξεκίνησε σαν σοσιαλφιλελεύθερος αλλά δεν του βγήκε για αυτό και έδειξε ένα τέτοιο προφίλ. Στις ευρωεκλογές του 2019 η Εθνική Συσπείρωση της Λε Πεν βγήκε πρώτο κόμμα και αν διαχειρίζονταν την νέα τρομοκρατική κρίση με λόγια του στυλ " δεν είναι όλοι έτσι " και τέτοια τότε στις βουλευτικές του 2022 θα έχανε πανηγυρικά. Τον συνέφερε να το γυρίσει έτσι για να χτυπήσει την ανερχόμενη ακροδεξιά, το έκανε και πιστεύω θα του βγει. Ο Μακρόν θα ξαναβγεί το 2022.

Τα κόμματα αυτά που ανέφερες δεν είναι ναζιστικά. Το AfD είχε κάποια τέτοια στελέχη αλλά μετά την δήλωση ενός στελέχους του κόμματος που είπε θέλουμε να στείλουμε σε θαλάμους αερίων τους λαθρομετανάστες ξηλώθηκε ολόκληρη η ελίτ. Έγινε ενδοκομματική εκκαθάριση, όποιος είχε φιλοναζιστικές απόψεις ή έστω υπήρχε η υπόνοια ότι έχει πήγε σπίτι του με συνοπτικές διαδικασίες. Το AfD είναι ένα σύγχρονο πατριωτικό κόμμα. Η Λε Πεν από την άλλη επίσης εκσυγχρόνισε το πρώην Εθνικό Μέτωπο του πατέρα της που ήταν ένα φιλοναζιστικό προσωποπαγές κόμμα ( νοσταλγοί του κατοχικού δικτάτορα Φιλίπ Πεταίν ) το μετονόμασε σε Εθνική Συσπείρωση κούρεψε επίσης ολόκληρη την ελίτ και το έκανε ευρωπαϊκό πατριωτικό κόμμα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top