@nt¤wnis|~|¤e
Δραστήριο μέλος

Στο ερώτημα εάν η αγάπη είναι ανώτερη απʼ το σεξ, εκ πρώτης όψεως θα απαντούσα ναι, αλλά και το σεξ απʼ την άλλη πλευρά παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, και τα όποια προβλήματα προκύπτουν σʼ αυτό δεν θα πρέπει καθόλου να τα υποτιμούμε εν ονόματι της "αγάπης μας." Έτσι ξέκάθαρη απάντηση μπορεί ίσως να δοθεί κατά περίπτωση. Όλα αυτά περί "του σεξ ως έκφραση της αγάπης" ίσως να ακούγονται "κάπως" όταν ο ένας, π.χ, "έχει οργασμό και βλέπει πυροτεχνήματα, ενώ η άλλη όποτε έχει οργασμό…ρίχνει πυροτεχνήματα να το γιορτάσει", ή δεν ξέρω τι άλλο…αλλά εντάξει….

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Φοβάμαι τις προεκτάσεις του δυισμού για το συγκεκριμένο ζήτημα...
Πως το λένε οι james?
I'm a addickted to you,
while you re my love,
my senorita...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SICX
Διάσημο μέλος

Για όσους (θέλω να πιστεύω ότι είναι η πλειοψηφία) θεωρούν το σεξ ως τρόπο έκφρασης της αγάπης δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα τι είναι πιο σημαντικό. Θα ήταν σαν να αναρωτιόμασταν αν η ομιλία που κάνει κάποιος για τα ανθρώπινα δικαιώματα είναι πιο σημαντική από το γεγονός ότι σέβεται και αγωνίζεται για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Αυτονόητο δεν είναι λοιπόν και το ότι η έκφραση ενός συναισθήματος δε μπορεί να είναι πιο σημαντική από το ίδιο το συναίσθημα το οποιο εκφράζει?
Μην ξεχνας οτι πολλες φορες δν ειναι εκφραση αγαπης αλλα εκτωνωση σαρκικης επιθυμιας με στοχο απολυτη ηδονη ή "για να περασουμε καλα". Δυστυχως δν το κανουμε ΠΑΝΤΑ ως αποδειξη οτι τον γουσταρουμε και τον λατρευουμε τον αλλο αλλα για να ικανοποιηθει το ερεθισμα μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Μιλώντας ωστόσο για την αγάπη ανάμεσα σ' ένα ζευγάρι κι όχι για τη μητρική, την πατρική, τη φιλική, της πατρίδας, του Θεού κι ό,τι άλλο, υπάρχει μια μικρή και άπιαστη λεπτομέρεια, ένα μικρό τέχνασμα του Χάους: Όταν σ' ένα ζευγάρι λείψει ο πόθος, σιγά σιγά η αγάπη εκφυλίζεται και καταλήγει αναπότρεπτα στη συνήθεια και στον συμβιβασμό. Άλλωστε, πώς μπορεί να υπάρξει μια αιωνιότητα, άμα της λείψουν οι στιγμές;...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

ria17
Νεοφερμένο μέλος

Προσφατη ερευνα εδειξε οτι :
1. η αγαπη αφορα περισσοτερες περιοχες του εγκεφαλου απο το σεξ.
2. η αγαπη αφορα περισσοτερο το δεξι ημισφαιριο, και το σεξ το αριστερο.
source
Ασχετα απο την επιστημη που ακομα τα ψαχνει, εσεις πως το βλεπετε στη δικη σας ζωη ως τωρα ;
μου φαινεται οτι το ενα συνδιαζει το αλλο..αν κανεις σε3 μ αυτον που αγαπας το κανεις σαν πρα3η αγαπης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lacky
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κ απο την άλλη ωραια που αγαπιομαστε αλλα απο σεξ?
Προσπαθώ όσο μπορώ(και πιστεύω πως τα χω καταφέρει) να συνδιάζω και τα δύο στη ζωή μου ,ποτέ δεν είμαι ευχαριστημένη μόνο με το ένα, εκτός ελάχιστων περιπτώσεων...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lady31ath
Νεοφερμένο μέλος

1. Μας ρωτατε εαν η αγαπη ειναι πιο σημαντικη στη ζωη μας και εαν την αναζηταμε πιο πολυ απο οτι το σεξ?
2. Μας ρωτατε εαν σκεφτομαστε πιο πολυ την αγαπη ή εαν σκεφτομαστε πιο συχνα το σεξ ? (μια και αφορα εγκεφαλο και σκεψη)
3. Μας ρωτατε εαν κανουμε πιο πολυ σεξ με τους αλλους ανθρωπους ή εαν αγαπαμε πιο πολυ και οχι μονο την σχεση μας αλλα και γενικα αλλους ανθρωπους, φιλους ή ακομα και πραγματα ή ιδεες...
Αυτο που υποννοει η ερευνα ειναι πως το ανθρωπινο ειδος ειναι προγραμματισμενο πιο πολυ στο να αγαπα απο το να κανει σεξ? Σιγουρα συγκριτικα με αλλα ζωα (αν θεωρουμε τον ανθρωπο ζωο ) λογικα ναι.... δεν γνωριζω για τα θηλαστικα....μια και ο εγκεφαλος μας ειναι πιο ανεπτυγμενος (δεν αναφερομαι σε μεγεθος)
Απο την αλλη το ανθρωπινο ειδος ειναι και επιθετικο και λενε οτι καποτε θα αυτοκαταστραφει... αρα εαν οντως ειχαμε μεσα στο dna μας την αγαπη πιο πολυ απο οτι το μισος , τοτε ισως να μην ειχαμε πολεμους ....δεν ξερω.... νομιζω πως ειμαι εκτος θεματος..... και δεν εχω καταλαβει καν το αρχικο θεμα..... παντως μου αρεσει πιο πολυ σαν θεμα γιατι ειναι πιο επιστημονικο.... δεν ξερω αλλα καποια θεματα εδω μεσα μου φαινονται "κατασκευασμενα" Εχει να κανει με το ποσο δημοφιλες ειναι αυτο το blog? Για να μας προκαλει πιο πολυ ενδιαφερον να ασχολουμαστε?
Isiliel
Επιφανές μέλος

Τα θέματα του e-steki ανοίγονται από τα μέλη του. Δεν υπάρχει τίποτα προκατασκευασμένο.παντως μου αρεσει πιο πολυ σαν θεμα γιατι ειναι πιο επιστημονικο.... δεν ξερω αλλα καποια θεματα εδω μεσα μου φαινονται "κατασκευασμενα" Εχει να κανει με το ποσο δημοφιλες ειναι αυτο το blog? Για να μας προκαλει πιο πολυ ενδιαφερον να ασχολουμαστε?
Όποιος ενδιαφέρεται και προβληματίζεται για κάτι, κάνει θέμα τον προβληματισμό του.
Αντίστοιχα όποιος χρήστης βρίσκει ενδιαφέρον κάποιο από τα θέματα, απαντάει.

adespoto
Περιβόητο μέλος

......συνδεοντε ...
...αν δεν υπαρχει αγαπη πως μπορεις να κανεις ερωτα με καποιον απο τη στιγμη που δε τρεφεις συναισθηματα γι αυτον;;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άλλο Φρούτο
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φυσικα και η αγαπη ειναι ανωτερη απο τον ερωτα
......συνδεοντε ...
...αν δεν υπαρχει αγαπη πως μπορεις να κανεις ερωτα με καποιον απο τη στιγμη που δε τρεφεις συναισθηματα γι αυτον;;
θέλεις να πείς ΣΕΞ,όχι έρωτα.
Ο έρωτας ειναι και τα 2 μαζί,είναι οι προσωπικές σου στιγμές με το άτομο που αγαπάς και θέλεις να κάνεις ότι κάνεις και εκείνες τις στιγμές είσαι αλλού..Το σέξ είναι αυτό που θα δεί ένα τρίτο πρόσωπο,η πράξη δηλαδή..που συνήθως γίνεται λόγω ορμών,τις οποίες ένας άντρας δύσκολα σταματάει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.