Έχω παρατηρήσει πως ο Αλέξης εχει αλλάξει πολύ απο την στιγμή που πήρε την προεδρία και τις τελευταίες μέρες που τον είδα ηταν πολύ σωστός , αλλαγμένος και πιστεύω πολυ καλύτερος . Ποιά ειναι η αποψή σας ; Πιστεύετε πως μπορεί να εξελιχθεί σε άξιο αρχηγό του ΣΥ.ΡΙΖ.Α ; Επίσης για να λέμε και τα κακα , έκανε μια δήλωση που αν και αριστερός την κατακρίνω ως ξεπερασμένη .Πρότεινε την κατάργηση της σταθερότητας . Λοιπόν πιστεύετε επίσης πως για ανεβεί το κόμμα
πρέπει να γίνει πιο αριστερό όπως παλιά;
ΥΓ . Δεν ξέρω αν γίνεται να μπουν δύο δημοσκοπήσεις .
ΥΓ2 .Δεν νομίζω ότι με αυτο το τόπικ παραβαίνω κάποιους κανονισμούς καθώς η πολιτική συζήτηση επιτρέπεται .Αν απαγορεύεται θα παρακαλούσα τους συντονιστές να μην δεχθώ αθέτηση καθώς είμαι στο όριο και δεν είχα καμία πρόθεση παράβασης των όρων .
ΥΓ3.Λόγω των αθετήσεων που έχω δεχθεί δεν είναι δυνατό να βάλω δημοσκόπηση , θα παρακαλούσα τους συντονιστές να βαλουν τις εξής δύο αν γίνεται .
1)Μπορεί ο Τσίπρας να γίνει άξιος αρχηγός του κόμματος ;
2)Για να ανέβει το ΣΥ.ΡΙΖ.Α πρέπει να γίνει πιο αριστερό -κομμουνιστικό όπως άλλοτε .
Ευχαριστώ εκ των προτέρων .
~Daskalenko7~
:thanks:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.