American Economist
Επιφανές μέλος

Και εγώ την δική μου είπα, για ποια ενόχληση μιλάς; Για να μην είμαι οφφ τοπικ, θεωρώ ότι η απόλυτη ξενέρα στο κρεβάτι είναι όταν ο άλλος βρίζει πολύ χυδαία.
Δεν ειπα μόνο για εσένα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Ξενερα, δεν είμαι σίγουρος. Γενικά να μην μου αρέσει η μυρωδιά, να γκρινιάζει για τα πάντα... νομίζω αυτά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 5 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντάξει βρε μωρό μου, αλλιώς βλέπει την αντρική τρίχα η γυναίκα κι αλλιώς τη γυναικεία ο άντρας.Εγώ προσωπικά δεν θεωρώ την τρίχα πολύ σέξυ αλλά εξαρτάται το χρώμα, το μέγεθος και κατά κύριο λόγο το σημείο του σώματος.

betonieras
Νεοφερμένο μέλος

Η τρίχα είναι σέξυ Φώτη.
Καλά δεν είναι και όλες οι τρίχες το ίδιο. Εάν κάποιος έχει τρίχες στη πλάτη ή μπροστά είναι το δάσος του σειχ σου ... να δω πόσο σέξυ θα τον βρίσκεις....
American Economist
Επιφανές μέλος

Καλά δεν είναι και όλες οι τρίχες το ίδιο. Εάν κάποιος έχει τρίχες στη πλάτη ή μπροστά είναι το δάσος του σειχ σου ... να δω πόσο σέξυ θα τον βρίσκεις....
Χαχαχα αυτό θέλω να πω αλλά δεν.
Guest 882291
Επισκέπτης

Ντάξει βρε μωρό μου, αλλιώς βλέπει την αντρική τρίχα η γυναίκα κι αλλιώς τη γυναικεία ο άντρας.![]()
μπορεί να αναφέρεται και αυτός για την αντρική τρίχα
Agnwsth
Δραστήριο μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

Johnny15
Επιφανές μέλος

Guest 209912
Επισκέπτης

CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

πλέον ζούμε την εποχή του φαλακρό πιγκουίνου
naah more like the inside out cat era

Πύρος
Τιμώμενο Μέλος

Ντάξει βρε μωρό μου, αλλιώς βλέπει την αντρική τρίχα η γυναίκα κι αλλιώς τη γυναικεία ο άντρας.![]()
Δεν μίλησα για γυναικεία...

doop
Νεοφερμένο μέλος

Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος

Agaphbou
Περιβόητο μέλος

Άστα να πάνε. Πάντως οι σημερινές αρκούδες είμαστε θύματα. Παντρεύτηκαν οι μανάδες μας τις αρκούδες στα 80ς που ήταν η χρυσή εποχή τους και κάνανε αρκουδάκια τα οποία όμως όταν μεγάλωσαν η χρυσή εποχή είχε περάσει και πλέον ζούμε την εποχή του φαλακρό πιγκουίνου. Και φανταστείτε τώρα τι τραβάει μια αρκούδα που πρέπει να γίνει πιγκουίνος.

Ξεψύχησα.
Guest 647452
Επισκέπτης

Cookie_Monster
Εκκολαπτόμενο μέλος

GoddamnRight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλά έχω μια ερμηνεία. Όλοι είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες. Εγώ είμαι χιουμοράκι, όλοι ξεκαρδίζονται και η μαμά και η γιαγιά και τα ξαδερφάκια μου, οπότε ερωτικά φαίνεται, ότι καταλήγω με γυναίκες που έχουν και αυτές αίσθηση του χιούμορ. Άρα είναι λογικό κάποια που της αρέσει το χιούμορ, να άκουσε ή να διάβασε κάτι αστείο στη δουλειά ή στη σχολή και να το θυμηθεί μετά που πάει να γίνει η πράξη. Βγάζει λογική, έτσι δεν είναι ρε παιδιά?
Guest 209912
Επισκέπτης

Όταν η εκάστοτε παρτενέρ τυχαίνει και θυμάται κάτι από τη δουλειά ή τη σχολή και αρχίζει να γελάει. Και συμβαίνει και σε όλες, κάθε φορά. Σε κάποια φάση, άρχισα να θεωρώ ότι εγώ ίσως φταίω κάπου που δεν ξέρω. Οπότε άρχισα τη στιγμή που μπαίνουμε στο mood, να είμαι εγώ αυτός που θα γελάει πρώτος να τις σκαλώσω. Αλλά δεν έβγαλε πουθενά. Μετά από λίγο πάλι κάτι γίνεται και γελάνε. Δεν μπορώ να καταλάβω παιδιά. Η μαμά μου λέει ότι γελάνε από χαρά για το πόσο τυχερές είναι που βρίσκονται μαζί μου, αλλά εμένα δεν μου φαίνονται γέλια χαράς.
Αλλά έχω μια ερμηνεία. Όλοι είμαστε ξεχωριστές προσωπικότητες. Εγώ είμαι χιουμοράκι, όλοι ξεκαρδίζονται και η μαμά και η γιαγιά και τα ξαδερφάκια μου, οπότε ερωτικά φαίνεται, ότι καταλήγω με γυναίκες που έχουν και αυτές αίσθηση του χιούμορ. Άρα είναι λογικό κάποια που της αρέσει το χιούμορ, να άκουσε ή να διάβασε κάτι αστείο στη δουλειά ή στη σχολή και να το θυμηθεί μετά που πάει να γίνει η πράξη. Βγάζει λογική, έτσι δεν είναι ρε παιδιά?
Η κάθε φορά που γελάνε μήπως τυχαίνει να είναι όταν βγάζεις το παντελωνι;
GoddamnRight
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η κάθε φορά που γελάνε μήπως τυχαίνει να είναι όταν βγάζεις το παντελωνι;
Όχι, μετά από το παντελόνι. Οπότε, είναι αυτό που λέω, νομίζεις τότε?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Ωρορα
- Requiem
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- touvlo
- Joji
- qwertyuiop
- Manuela98
- thenutritionist
- User2350
- Idontknoww
- Πύρος
- _pathfinder_
- charmander
- Andreas542
- giannhs2001
- skot
- sandana
- DeWiN
- Athens2002
- Loozen
- tsiobieman
- SlimShady
- Chradms12
- Fin4
- Feli
- Butterfly2312
- me lene
- Unseen skygge
- Βλα
- azula
- McManus
- kauphy
- Αnabell
- Pipitsa
- Ολλανδός
- anastasiakan
- Scandal
- Forgetit
- Στελλα00
- chris_MD
- JohnGreek
- Serotonin
- panagiotis econ
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.