adespoto
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και νόμιζα ότι μόνο εγώ το βρίσκω διασκεδαστικό αυτότι λες ρε... ξέρεις τι διασκεδαστικό είναι να μην σταματάς και να απαντάς στο τηλέφωνο προσπαθώντας φυσικά να μη σε καταλάβουν απ την άλλη μεριά ότι εσύ εκείνη την ώρα επιδίδεσαι σε σπορ?![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

χαχαχα...τι λες ρε... ξέρεις τι διασκεδαστικό είναι να μην σταματάς και να απαντάς στο τηλέφωνο προσπαθώντας φυσικά να μη σε καταλάβουν απ την άλλη μεριά ότι εσύ εκείνη την ώρα επιδίδεσαι σε σπορ?![]()
Το έχω κάνει ουκ ολίγες φορές αλλά μιλούσα με φίλη... και το αστείο όσο προσπαθούσα να τις πω ότι τα λέμε μετάαααααααααα τόσο εκείνη συνέχιζε να μιλάει

Το χειρότερο είναι να βλέπεις ότι σε καλούν από το σπίτι και να ξέρεις ότι αν δεν το σηκώσεις θα ξαναπάρουν και θα ξαναπάρουν...

Με το κουδούνι της πόρτας όμως;![]()
Εκεί τρέχεις και δεν φτάνεις να μαζέψεις τα ασυμμάζευτα...
Άσε που σε κάποια φάση ο κολλητός μου είχε καταλάβει ότι με διέκοψε από το ύφος και από το χαρτάκι του προφυλακτικού που πάνω στη φούρια μας ξεχάστηκε

Οκ εγώ τα θυμάμαι τώρα και γελάω σαν χαζή!
Είμαι καλά γιατρέ μου;

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

τι λες ρε... ξέρεις τι διασκεδαστικό είναι να μην σταματάς και να απαντάς στο τηλέφωνο προσπαθώντας φυσικά να μη σε καταλάβουν απ την άλλη μεριά ότι εσύ εκείνη την ώρα επιδίδεσαι σε σπορ?![]()
Εγώ πάντως την βρίσκω αν τύχει να μιλάω με την μαμά μου ή τον μπαμπά μου, εκείνη την ώρα.. ναι, ξέρω, ξέρω, πρέπει να το κοιτάξω!![]()
και νόμιζα ότι μόνο εγώ το βρίσκω διασκεδαστικό αυτό![]()
Group hug κοπελιές!!

prime
Πολύ δραστήριο μέλος

β)να έχει ξεντυθεί τελείως και να μη βγάζει κάλτσες
γ)να δω κάτι που δε θα μου γεμίσει το μάτι
Larry Flynt
Νεοφερμένο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Είδα ότι παίζει πολύ η άσπρη κάλτσα! Και όχι άδικα... Από την άλλη στις σκούρες κάλτσες δε φαίνεται η βρώμα.
Σωστά...το πολύ πολύ να έχει γίνει άσπρη (από την πολύ βρώμα)

stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Είδα ότι παίζει πολύ η άσπρη κάλτσα! Και όχι άδικα... Από την άλλη στις σκούρες κάλτσες δε φαίνεται η βρώμα.

mania
Επιφανές μέλος

Σωστά...το πολύ πολύ να έχει γίνει άσπρη (από την πολύ βρώμα)![]()
ιιιιουυυυυυυυυυυυυυ....
![]()
Δεν είναι παίδες η βρώμα μόνο, είναι σαν να είναι γυναικάρα σέξυ με πρόστυχα εσώρουχα και να έχει φυσικές ζαρτιέρες απο την τρίχα, το ίδιο είναι

Larry Flynt
Νεοφερμένο μέλος

Κουβέντα να γίνεται...
Giovanna
Επιφανές μέλος

νταξ, προτιμω να μη βαραει αλλα δε με χαλαει κιολας.
τη βρισκω ιδιεταιρα οταν χτυπαει το ΔΙΚΟ ΤΟΥ τηλεφωνο και πρεπει να σταματησουμε για λιγο τη φαση.. αλλα εγω συνεχιζω αλλιως... οποτε αυτος..προσπαθει αν συγκρατηθει!!

Isiliel
Επιφανές μέλος

...τι μάρκα είναι!

Rempeskes
Επιφανές μέλος

Vkey
Επιφανές μέλος

Πάνω στο πάθος που πετάτε τα ρούχα από εδώ κι από εκεί ο άλλος να σηκώνεται, να τα μαζεύει και να τα διπλώνει

Larry Flynt
Νεοφερμένο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Άλλα είναι οι απόλυτες ξενέρες, αλλά δε λέγονται!
Λεγονται, λεγονται..! Για πες!
X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

Niyia
Διάσημο μέλος

Εμενα μου ετυχε να γδυθει ο αλλος και να εχει τρυπιο σοβρακο, ενω το υφακι του να λεει πως ειναι ο ιδιος ο Βασιλιας! για την συνεχεια προτιμω να μην μιλησω....

X-girl
Εκκολαπτόμενο μέλος

το έλεος το ίδιο, δεν το έβγαζε προτού πάρει το ύφος του βασιλιά τουλάχιστον?
το ιδιο ακριβως σκεφτηκα και εγω! αλλα μαλλον το ειχε ξεχασει! Και ομως ειχε ωραιο στυλακι ο τυπος και ποτε δεν θα φανταζομουν πως μπορουσε να ειναι τοσο γυφτος τελικα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Ωρορα
- Requiem
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- touvlo
- Joji
- qwertyuiop
- Manuela98
- thenutritionist
- User2350
- Idontknoww
- Πύρος
- _pathfinder_
- charmander
- Andreas542
- giannhs2001
- skot
- sandana
- DeWiN
- Athens2002
- Loozen
- tsiobieman
- SlimShady
- Chradms12
- Fin4
- Feli
- Butterfly2312
- me lene
- Unseen skygge
- Βλα
- azula
- McManus
- kauphy
- Αnabell
- Pipitsa
- Ολλανδός
- anastasiakan
- Scandal
- Forgetit
- Στελλα00
- chris_MD
- JohnGreek
- Serotonin
- panagiotis econ
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.