Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Μιλάμε για την εξωτερική εμφάνιση της συντρόφου πρίν το κουτουπ!
Αξύριστα πόδια, βαμβακερές κάλτσες? Υπάρχει κάτι που να σας την χαλάσει τόσο όσο να μην θέλεται να κάνετε τίποτα?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
modelos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vkey
Επιφανές μέλος

Πάντως...πάνω απ'όλα θέλω να μοσχοβολάει από καθαριότητα!
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από modelos:καθαριοτητα να υπαρχει.δε με ξενερωνει τιποτα αλλο...
Και εγώ μαζί σου, η καθαριότητα είναι πάρα πολύ βασικό!
Subject to change
e-steki.gr Founder

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Φυσικά η καθαριότητα είναι κάτι παραπάνω από ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!
Επίσης με ξενερώνει ο συνδιασμός καλτσούλα - σλιπάκι (δλδ τα έχει βγάλει όλα εκτός από αυτά τα δύο

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από ΚΑΚΗ ΕΠΙΡΡΟΗ:Σε αντίθεση με τη Michelle αυτή τη φοράεγώ ξενερώνω με τους ΘΑΜΝΟΥΣ στα γεννητικά όργανα
![]()
Φυσικά η καθαριότητα είναι κάτι παραπάνω από ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ!!!
Επίσης με ξενερώνει ο συνδιασμός καλτσούλα - σλιπάκι (δλδ τα έχει βγάλει όλα εκτός από αυτά τα δύο) είναι γελοίο το θέαμα!
Κι εγώ θα συμφωνήσω μζί σου.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Λοιπόν, εμένα θα μου τη σπάσει άγρια να γδυθεί η γυναίκα μόνη της και σε ταχύτητα που υποδηλώνει "Ξεγυμνωθείτε μέσα σε 5 δεύτερα". Σεξ θα κάνεις κοπέλα μου, δεν σε κόβει η κοιλιά σου και τρέχεις να προλάβεις τα χειρότερα

Τρίχες (δάσος) στην πλάτη και στους ώμους, απλησιά (μπόχα στη μασχάλη και όχι μόνο), απαίσια πατούσα - νύχι (μακρύ με εκείνη την πρασινωπή μπιχλίτσα), δυσοσμία στόματος (θανατερή) και μικρό (έως ανύπαρκτο).... όργανο (μπουζούκι κλπ)!!!!! 8)
Mahmut
Νεοφερμένο μέλος

trobas the return
Νεοφερμένο μέλος

kleftra
Διάσημο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:Ανεβήκαμε τα σκαλιά ενώ φιλιόμασταν κι είχα αρχίσει ήδη να τον γδύνω,μπαίνουμε σπίτι,βγάζω και πετάω τα ρούχα μου στο πάτωμα,μετά βγάζει κι αυτός τα δικά του,τα διπλώνει και τα βάζει σε μια καρέκλα κι ύστερα....μαζεύει και τα δικά μου απο το πάτωμα και τα διπλώνει.Ήταν το απόλυτο ξενέρωμα.Εντάξει δεν λέω είναι ωραίο ο άντρας να είναι και νοικοκύρης αλλά δεν είναι δυνατόν εκείνη τη στιγμή να έχεις στο μυαλό σου την τσάκιση του παντελονιού συν τοις άλλοις είναι σαν να μου λέει ότι είμαι τσαπατσούλα.Πάλι καλά που δεν έβαλε κι ηλεκτρική.

kleftra
Διάσημο μέλος

Ποιο κυρίως θέμα;Στο πρόλογο μείναμε.Βρήκα μια δικαιολογία και τον έδιωξα (του έδωσα τα καλοσιδερωμένα ρούχα του στο χέρι).Ξενέρωσα τελείως.Ξέρεις τι είναι την μια να νομίζεις ότι θα σε βάλει κάτω και την άλλη να τον βλέπεις να σου διπλώνει σχολαστικά σαν πωλήτρια το παντελόνι;Ήταν εκνευριστικό την δεδομένη στιγμή timming is everything.Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:αχαχαχαχαχα. μήπως έφτιαξε και κάνα παστίτσιο
πριν μπείτε στο κυρίως θέμα
;
trobas the return
Νεοφερμένο μέλος

Θα σε εβαζα κατω και θα ... αλε κατε ... τσοραπα και μπαχ ... μο τρακαρισαραβλες
Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:.........Πάλι καλά που δεν έβαλε κι ηλεκτρική.
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
με άκουσε όλο το γραφείο!!!
nv
Πολύ δραστήριο μέλος

Scandal
Διαχειριστής

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Ωρορα
- Requiem
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- touvlo
- Joji
- qwertyuiop
- Manuela98
- thenutritionist
- User2350
- Idontknoww
- Πύρος
- _pathfinder_
- charmander
- Andreas542
- giannhs2001
- skot
- sandana
- DeWiN
- Athens2002
- Loozen
- tsiobieman
- SlimShady
- Chradms12
- Fin4
- Feli
- Butterfly2312
- me lene
- Unseen skygge
- Βλα
- azula
- McManus
- kauphy
- Αnabell
- Pipitsa
- Ολλανδός
- anastasiakan
- Scandal
- Forgetit
- Στελλα00
- chris_MD
- JohnGreek
- Serotonin
- panagiotis econ
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.