Rattlehead
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από kleftra:έχουν ανάψει τα αίματα μέσα στο αυτοκίνητο αποφασίζω να τον καλέσω σπίτι μου.Ανεβήκαμε τα σκαλιά ενώ φιλιόμασταν κι είχα αρχίσει ήδη να τον γδύνω,μπαίνουμε σπίτι,βγάζω και πετάω τα ρούχα μου στο πάτωμα,μετά βγάζει κι αυτός τα δικά του,τα διπλώνει και τα βάζει σε μια καρέκλα κι ύστερα....μαζεύει και τα δικά μου απο το πάτωμα και τα διπλώνει.Ήταν το απόλυτο ξενέρωμα.Εντάξει δεν λέω είναι ωραίο ο άντρας να είναι και νοικοκύρης αλλά δεν είναι δυνατόν εκείνη τη στιγμή να έχεις στο μυαλό σου την τσάκιση του παντελονιού συν τοις άλλοις είναι σαν να μου λέει ότι είμαι τσαπατσούλα.Πάλι καλά που δεν έβαλε κι ηλεκτρική.

Τον είχε παρασύρει το πάθος τον άνθρωπο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Αϊντε Αϊντε Ααααϊντε... μόνο αυτό έχω να πωΑρχική Δημοσίευση από plain:![]()
![]()
Aυτό μου θύμισε δική μου περίπτωση .Έκατσα πάνω στο πουκάμισο του και αμέσως τινάζεται αλαφιασμένος ,με σπρώχνει ,τραβάει το πουκάμισο του και αρχίζει να σκούζει :"Πας καλά ;Θα μου το τσαλακώσεις!Ξέρεις πόσο το πήρα;"
Τον είχε παρασύρει το πάθος τον άνθρωπο![]()

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Δύο πράγματα θέλω να ισχύουν για να μην ξενερωσω.Να είναι καθαρήΑρχική Δημοσίευση από yiannis:Ποια είναι για εσάς?
Μιλάμε για την εξωτερική εμφάνιση της συντρόφου πρίν το κουτουπ!
Αξύριστα πόδια, βαμβακερές κάλτσες? Υπάρχει κάτι που να σας την χαλάσει τόσο όσο να μην θέλεται να κάνετε τίποτα?

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Rempeskes
Επιφανές μέλος

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Ένα διάστημα, ξενέρωνα με τα πάντα, μιλάμε τα πάντα. Μετά κατάλαβα ότι οι κοπέλες δε μου φταίγανε σε τίποτα -- εγώ είχα προσβληθεί απο τον ιο "νοκούκου"![]()
![]()
Ερωτική απογοήτευση?
Συνήθως τότε μας συμβαίνουν κάτι τέτοια.....
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Ένα διάστημα, ξενέρωνα με τα πάντα, μιλάμε τα πάντα. Μετά κατάλαβα ότι οι κοπέλες δε μου φταίγανε σε τίποτα -- εγώ είχα προσβληθεί απο τον ιο "νοκούκου"![]()
![]()

nikita13
Διάσημο μέλος

Πάλι καλά που το κατάλαβες γιατί υπάρχουν και κάποιοι που δεν το καταλαβαίνουν ή μαλλον δεν το παραδέχονται και τα ρίχνουν στην γυναίκα!Αρχική Δημοσίευση από Rempeskes:Ένα διάστημα, ξενέρωνα με τα πάντα, μιλάμε τα πάντα. Μετά κατάλαβα ότι οι κοπέλες δε μου φταίγανε σε τίποτα -- εγώ είχα προσβληθεί απο τον ιο "νοκούκου"![]()
![]()

Όχι μόνο...Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Ερωτική απογοήτευση?
Συνήθως τότε μας συμβαίνουν κάτι τέτοια.....
Διαφορα προβλήματας υγειας,ψυχολογικοι λόγοι,έντονη ανασφάλεια,καταχρήσεις και αλκοολ όλα παίζουν τον ρόλο τους

gademis
Τιμώμενο Μέλος

OXI όμως "μαναρα μου", που είναι μεταφορική χρήση του βουκολικού όρου για τη νεαρή αγελάδα αν δεν κανω λάθος.Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Μάνα του? Όχι ευχαριστώ, δεν θα πάρω..... (το "μάνα" μπορεί να αντικατασταθεί με άλλα παρεμφερή, όπως "μανίτσα μου" κ.λ.π.)![]()
![]()
![]()
Ελπίζω να μην έκαψα πολύ κόσμο

Nessa NetMonster
Δραστήριο μέλος

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Πωωω η μπόχα όντως δεν αντέχεται! Ειδικά εγώ έχω και ευαίσθητη μύτη και κάθε μυρωδιά εκεί που άλλη ίσως να μην την καταλάβαινε εγώ δεν την αντέχω!

Subject to change
e-steki.gr Founder

axidous
Νεοφερμένο μέλος

Μου εχει τυχει να περιμενει στο κρεβατι χωρις να κανει τιποτα το παραμικρο
Τι περιμενε ? ολα να τα κανω εγω ? και βεβαια να φοραει και τα απαραιτητα ρουχα για καταστασεις ομορφες ... με πιανεις ??
φιλικα

Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: Καλως όρισες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 70 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Μήτσος10
- Wanda
- Ωρορα
- Requiem
- GeorgePap2003
- Alessandra Eliza
- AggelikiGr
- Totreno
- χημεια4λαιφ
- touvlo
- Joji
- qwertyuiop
- Manuela98
- thenutritionist
- User2350
- Idontknoww
- Πύρος
- _pathfinder_
- charmander
- Andreas542
- giannhs2001
- skot
- sandana
- DeWiN
- Athens2002
- Loozen
- tsiobieman
- SlimShady
- Chradms12
- Fin4
- Feli
- Butterfly2312
- me lene
- Unseen skygge
- Βλα
- azula
- McManus
- kauphy
- Αnabell
- Pipitsa
- Ολλανδός
- anastasiakan
- Scandal
- Forgetit
- Στελλα00
- chris_MD
- JohnGreek
- Serotonin
- panagiotis econ
- Alika
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.