Καταρχην συγχαρητηρια για το θεματακι.
Ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
Τα εχω παρατηρησει πολυ εντονα ολα αυτα που αναφερετε.. και ειμαι αντιθετη στη γενια αυτη...
θα σας πω λιγους απο τους προβληματισμους μου λοιπον.
Η διασκεδαση. Ο καφες το απογευμα, για να δεις ενα φιλο. Το σινεμα και τα λοιπα. ΟΛΑ ΑΥΤΑ εχουν γινει φοβερα ακριβα και σχεδον απροσιτα σε μενα (μαλλον και σε πολλους ακομα..!).
Διασκεδαση σε τρεντομαγαζο σημαινει εισοδο, εκτος αμα ξερεις τον πορτιερη, και ενα δυο μπομπες αξιας 10ε τουλαχιστον εκαστη. και επειδη κανεις και κεφαλι, θες και ταξι μετα, γιατι που να οδηγησεις με πανω απο 0,25...? ντιαρ οχι, 700ε ειναι αυτα.
Ο καφες! αλλη μουφα κι αυτη. Και τωρα για να το δικαιολογουν που κανει 4+ευρω, φερνουν και ενα πιατελακι μαζι, με δυο μπισκοτα στο μεγεθος του ευρω. οχι τιποτα αλλο, αλλα για να νιωσεις ανετα που θα τους τα σκασεις!
Το σινεμα... ειναι το μονο που μπορω να δικαιολογησω καπως στο τι χρεωνει, αν και εγω αδυνατω να πηγαινω συχνα-ακομα και σε λιγο πιο νορμαλ, οχι χλιδες σινεμαδια.
αλλα ενα ποπκορν, ενα νερο, μια κοκα να παρεις, σου φυγε ενα 20αρι για δυο ατομα.
τραγικα ειναι ολα!!
εφτασα σε σημειο να κουβαλαω παντα το νερο μου απο το σπιτι, να μην πινω καφε εξω και αν πιω να ειναι σε τραπεζακι μικρων τυροπιταδικων-καφε, και οχι σε τρεντοκαφετερια, ωστε να πληρωνω περιπου 2ε και οχι 4-5.
σινεμα παω στα συνοικιακα, εκτος ειδικης περιπτωσης κουβαρντοσυνης...
ολα αυτα ομως με κανουν να νιωθω μιζερα...

και δε τη μπορω ρε γαμωτο τη μιζερια.. ειδικα οταν ολοι γυρω μου διασκεδαζουν τοσο διαφορετικα απο εμενα..
το ερωτημα μου ειναι ενα: ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΥΤΟ?
Ενα reset στο συστημα μπορει να γινει? η θα πληρωνω εγω τη βιλα με την εσωτερικη πισινα του κυρ μητσου με τον εξυγχρονισμενο καφενε?