fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-09-21

21:39
To δίδυμο Γεωργίου – Δημητρίου ξανακτύπησε με την ίδια γνώριμη συνταγή προσβλέποντας σε υψηλές τηλεθεάσεις με τη σειρά “Η γη της Ελιάς” στο MEGA.
Είδαμε το πρώτο επεισόδιo της ολοκαίνουριας σειράς του Mega “Η γη της Ελιάς” και σας μεταφέρουμε παρακάτω τις εντυπώσεις μας.
![]()
Μέσα από το 90λεπτο πρώτο επεισόδιο οι άνθρωποι της φιλόδοξης αυτής παραγωγής προσπάθησαν να μας δώσουν μια γεύση από την ιστορία που θα δούμε αυτήν τη σεζόν, με πολύ ωραίες εικόνες από την πανέμορφη περιοχή της Μάνης.
![]()
Μυστήριο – ίντριγκα – πάθος
Η ιστορία, αν και ενδιαφέρουσα, δεν κάνει τη διαφορά μέχρι στιγμής σε σχέση με παλαιότερες αυτού του είδους μιας και ακολουθεί την πεπατημένη ακολουθώντας την κλασική συνταγή: μυστήριο – ίντριγκα – πάθος. Μια δραματική σειρά που στηρίζεται σε ένα μείγμα δοκιμασμένων ηθοποιών όπως είναι η Άντζελα Γκερέκου που υποδύεται την μητριά της Μυρτάλης. Η Γκερέκου επιστρέφει στη μικρή οθόνη μετά από αρκετό καιρό ερμηνεύοντας ένα ξεχωριστό χαρακτήρα που όπως φαίνεται θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών στη συνέχεια. Ο Νίκος Γαλανός βάζει τη σφραγίδα του και σε αυτή τη σειρά. Ο έμπειρος ηθοποιός μας κέρδισε με την ερμηνεία του μέσα από τον πολύ ιδιαίτερο ρόλο του Ισίδωρου Βρετάκου. Η Λυδία Κονιόρδου σ’ ένα ρόλο έκπληξη όπως είναι αυτός της Μαργαρίτας Τυπάλδου, ξαδέλφης της Αθηνάς και ο Πασχάλης Τσαρούχας, που του αρέσει να κυνηγάει τέτοιους ρόλους, μιας και ο συγκεκριμένος είναι κομμένος και ραμμένος στο ταπεραμέντο του και το δικό του στυλ!
Σε ότι αφορά το πρωταγωνιστικό δίδυμο ελπιδοφόρα η πρώτη εμφάνιση της Αφροδίτης Λιάντου. Η οποία σημειωτέον είναι ολόιδια η μητέρα της Εβελίνα Παπούλια. Για το Liam Ireland θα έχουμε να πούμε περισσότερα στη συνέχεια όταν ξεδιπλωθεί κι άλλο ο ρόλος του.
![]()
Στα συν η μουσική επένδυση της σειράς
Ως παραγωγή είναι πολύ καλή με δυνατή φωτογραφία. Στα θετικά της σειράς είναι το story που είναι γεμάτο σασπένς όπως και η πολύ ωραία μουσική επένδυση που πραγματικά σε κερδίζει από τους πρώτους ήχους της. Στα συν είναι επίσης οι περισσότερες ερμηνείες, η γενική πλοκή και οι γρήγορες εναλλαγές και τα πλάνα. Σε γενικές γραμμές είναι μια ωραία σειρά. Ωστόσο χρειάζεται κάποιες διορθωτικές κινήσεις.
Παρ’ ότι είδαμε ένα γεμάτο επεισόδιο με πολλές ανατροπές εντούτοις δεν είδαμε όλους τους χαρακτήρες. Έτσι αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον την είσοδο και των νέων χαρακτήρων που θα εισβάλουν στη σειρά. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο Ανδρέας Γεωργίου, η Βάνα Δημητρίου και ο Κούλλης Νικολάου που υπογράφουν τη σειρά μας επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις για τη συνέχεια.

Η Γη της Ελιάς: Τα συν και πλην της νέας σειράς του MEGA
To δίδυμο Γεωργίου – Δημητρίου ξανακτύπησε προσβλέποντας σε υψηλές τηλεθεάσεις με τη σειρά "Η γη της Ελιάς" στο MEGA. Διαβάστε περισσότερα.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.

06-09-21

23:03
Και εγώ που νόμιζα θα διαβάσω κανένα ενδιαφέρον άρθρο για την εθνική μας παραγωγή στις ελιές.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

06-09-21

23:32
Μιλάω για την σειρα του Mega που απο οτι φαίνεται θα περάσει τις άγριες μέλισσες
Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

07-09-21

00:04
Προτεινόμενη αλλαγή τίτλου σε "η γη της πατάτας", διότι περί πατάτας πρόκειται και μάλιστα μέγιστης.
Guest 561241
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

07-09-21

00:06
Τι? ΚλαίωΜιλάω για την σειρα του Mega που απο οτι φαίνεται θα περάσει τις άγριες μέλισσες

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

07-09-21

11:04
Έχω πάψει (εδώ και χρόνια) να παρακολουθώ ελληνικές σειρές, όμως η μάνα μου που έχει δει όλα τα ως τώρα επεισόδια, παρατήρησε -τι παρατήρησε, είπε, κάνει μπαμ που λένε- πως της έκανε πολύ άσχημη εντύπωση οτι τάχα μου μάζευαν ελιές, ενώ τα ελαιόδεντρα ήταν εντελώς άδεια. Σε μια εποχή, που υποτίθεται, τα κλαδιά γέρνουν από τους ώριμους καρπούς!
Και αντί, έστω, να το καλύψουν, έδειχναν πλάνα ξανά και ξάνα του ελαιώνα (ένεκα και του τίτλου άλλωστε), ενώ ήταν πασιφανής η αμέλειά τους (τουλάχιστον για όσους ξέρουν από τη διαδικασία της συγκομιδής της ελιάς).
Για να γίνουν δε πιο πειστικοί, σε μια φάση δείχνουν μια μικρή ποσότητα μαζεμένων ελιών που ήταν ολοφάνερο πως είχαν προμηθευτεί από την κοντινή λαϊκή, ίσα ίσα για να γίνουν πιστευτοί.
Κοντολογίς, η σκηνοθεσία τουλάχιστον, θα'πρεπε να είναι πιο προσεγμένη.
Και αντί, έστω, να το καλύψουν, έδειχναν πλάνα ξανά και ξάνα του ελαιώνα (ένεκα και του τίτλου άλλωστε), ενώ ήταν πασιφανής η αμέλειά τους (τουλάχιστον για όσους ξέρουν από τη διαδικασία της συγκομιδής της ελιάς).
Για να γίνουν δε πιο πειστικοί, σε μια φάση δείχνουν μια μικρή ποσότητα μαζεμένων ελιών που ήταν ολοφάνερο πως είχαν προμηθευτεί από την κοντινή λαϊκή, ίσα ίσα για να γίνουν πιστευτοί.

Κοντολογίς, η σκηνοθεσία τουλάχιστον, θα'πρεπε να είναι πιο προσεγμένη.
Guest 896561
Επισκέπτης

07-09-21

11:15
Ποιος βλέπει ρε παιδιά ελληνικές δραματικές/κοινωνικές σειρές; Είναι βαρετά σοβαροφανή σκουπιδαριά, όπως οι τούρκικες. Προσωπικά γι'αυτό έβλεπα μεξικάνικα, γιατί, αν και επίσης σκουπίδια, έβγαζαν τρελό γέλιο με την ατόφια καλτίλα τους.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η Aleksa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.513 μηνύματα.

07-09-21

11:23
Ποιος βλέπει ρε παιδιά ελληνικές δραματικές/κοινωνικές σειρές; Είναι βαρετά σοβαροφανή σκουπιδαριά, όπως οι τούρκικες. Προσωπικά γι'αυτό έβλεπα μεξικάνικα, γιατί, αν και επίσης σκουπίδια, έβγαζαν τρελό γέλιο με την ατόφια καλτίλα τους.

Guest 528707
Επισκέπτης

07-09-21

11:36
Χμμμ....Ατάλαντοι ποιοι ?
Παρτσαλάκης ,Γαλανός ,Γκερεκου ,Κοντού ,Τσαρουχας , Χρυσικού ή η Λυδία Κονιορδου ??
Ναι εχετε δικιο τι αξια εχουν κοντα στις μεξικανικες σαπουνοπερες ή στις τουρκικες σειρες ?
Ενταξει μπορει το σεναριο να μην ειναι και το καλυτερο αλλα μην υποτιμουμε και την αξια της ερμηνείας ετσι ?
Ανετα βλεπω κατι τετοιο, παρα ολα τα υπολοιπα σκουπιδια που ετοιμάζονται και φυσικα εννοω τα ριαλιτι
Αν και εχω χρονια να παρακολουθησω σειρα στην τηλεοραση περαν απο της μέλισσες,αλλα σιγουρα μππηκα στην διαδικασια-περιέργεια να την δω ..
Παρτσαλάκης ,Γαλανός ,Γκερεκου ,Κοντού ,Τσαρουχας , Χρυσικού ή η Λυδία Κονιορδου ??
Ναι εχετε δικιο τι αξια εχουν κοντα στις μεξικανικες σαπουνοπερες ή στις τουρκικες σειρες ?
Ενταξει μπορει το σεναριο να μην ειναι και το καλυτερο αλλα μην υποτιμουμε και την αξια της ερμηνείας ετσι ?
Ανετα βλεπω κατι τετοιο, παρα ολα τα υπολοιπα σκουπιδια που ετοιμάζονται και φυσικα εννοω τα ριαλιτι

Αν και εχω χρονια να παρακολουθησω σειρα στην τηλεοραση περαν απο της μέλισσες,αλλα σιγουρα μππηκα στην διαδικασια-περιέργεια να την δω ..
Guest 896561
Επισκέπτης

07-09-21

11:44
Όσες φορές έτυχε να πέσει το μάτι μου σε τέτοια ελληνική σειρά (γιατί παρακολουθούσε κάποιος άλλος), έμεινα μαλάκας με το πόσο ανέραστο κατάπλασμα ήταν. Οι ηθοποιοί απλά λένε τα λόγια τους και όλοι μοιάζουν να βαριούνται, ποιες ερμηνείες; Και καλός ηθοποιός να είναι ο άλλος δεν θα φανεί σε τέτοιο χάλι.Χμμμ....Ατάλαντοι ποιοι ?
Υ.Γ: Άντζελα Γκερέκου; Really; Το μόνο που έμεινε να ακούσω είναι ότι είναι ηθοποιάρα και η Ντενίση
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.844 μηνύματα.

07-09-21

11:47
Ένταξη παιδιά ο Γαλάνος, ο Παρτσαλακης και η Κονιόρδου ειναι μεγάλοι ηθοποιοί ανεξαρτητα απο το αν μας αρεσει το εργο η οχι.
Guest 528707
Επισκέπτης

07-09-21

12:21
Ενταξει Ηλια δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει ανθρωπος που να ακυρωνει ολους αυτους που ειπα ..Όσες φορές έτυχε να πέσει το μάτι μου σε τέτοια ελληνική σειρά (γιατί παρακολουθούσε κάποιος άλλος), έμεινα μαλάκας με το πόσο ανέραστο κατάπλασμα ήταν. Οι ηθοποιοί απλά λένε τα λόγια τους και όλοι μοιάζουν να βαριούνται, ποιες ερμηνείες; Και καλός ηθοποιός να είναι ο άλλος δεν θα φανεί σε τέτοιο χάλι.
Υ.Γ: Άντζελα Γκερέκου; Really; Το μόνο που έμεινε να ακούσω είναι ότι είναι ηθοποιάρα και η Ντενίση
Τα υπολοιπα ειναι απλα δικαιολογιες για εμενα ..Δεν ηταν αναγκη να αναφερεις την Γκερεκου οπου και αυτη στην προκειμενη το ζητουμενο του ρολου της , την γκλαμουρια ,τη δινει μια χαρα ...
Μιλαμε για ηθοποιους που εκει απλα αντιλαμβανεσαι οτι απλα δεν διαβαζουν ενα σεναριο και τους εχεις δει και σε live παραστασεις και ξερεις πολυ καλα τι ειναι ...
Ωρα ειναι να ακουσουμε οτι ο Γαλανος και η Κονιορδου απλα διαβαζουν ή παπαγαλιζουν

Και για εμενα ο Μπεζος για παραδειγμα που τον εβλεπα στην τηλεοραση μου αρεζε παρα πολυ ...ε οταν πηγα και τον ειδα στο Οθελλο δεν με ενθουσιασε καθολου ..Περισσοτερο με καθηλωσε ο χειλακης παρα αυτος ..
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

07-09-21

12:41
Είδα 10 λεπτά. Πολύ φθηνή παραγωγή με ηθοποιούς που κακώς λέγονται ηθοποιοί και χάλια σκηνοθεσία. Απορώ πως δίνουν άδεια στον Γεωργίου να κάνει σειρές.
Οι βασικοί ηθοποιοί των άγριων μελισσών ήταν προσεκτικά διαλλεγμένοι αλλά δυστυχώς είναι καθημερινή σειρά για να συνεχίσει στα ίδια standard των δυο πρώτων επεισοδίων.
Οι βασικοί ηθοποιοί των άγριων μελισσών ήταν προσεκτικά διαλλεγμένοι αλλά δυστυχώς είναι καθημερινή σειρά για να συνεχίσει στα ίδια standard των δυο πρώτων επεισοδίων.
Guest 896561
Επισκέπτης

07-09-21

12:48
Μαργαρίτα νομίζω ότι γενικά δεν διαβάζεις προσεχτικά τι γράφει ο άλλος και παρερμηνεύεις αυτά που γράφει... δεν ακύρωσα κάποιον (εκτός της Γκερέκου), είπα ότι, και καλός ηθοποιός να είναι κάποιος, αν είναι μάπα η σειρά δεν φαίνεται.Ενταξει Ηλια δεν μπορω να φανταστω οτι υπαρχει ανθρωπος που να ακυρωνει ολους αυτους που ειπα ..
Guest 528707
Επισκέπτης

07-09-21

12:52
Μηπως πισω απο τις λεξεις κρυβεται και εδω ενας Αλεξης ?Όσες φορές έτυχε να πέσει το μάτι μου σε τέτοια ελληνική σειρά (γιατί παρακολουθούσε κάποιος άλλος), έμεινα μαλάκας με το πόσο ανέραστο κατάπλασμα ήταν. Οι ηθοποιοί απλά λένε τα λόγια τους και ΟΛΟΙ μοιάζουν να βαριούνται, ποιες ερμηνείες; Και καλός ηθοποιός να είναι ο άλλος δεν θα φανεί σε τέτοιο χάλι.

Guest 896561
Επισκέπτης

07-09-21

12:55
Εν τω μεταξύ τα λεγόμενά μου που παρέθεσες επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψα.Μηπως πισω απο τις λεξεις κρυβεται και εδω ενας Αλεξης ?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Τέλος πάντων, ό,τι να'ναι κι εγώ που κάνω αντιπαράθεση για ένα τηλε-σκουπίδι.
Guest 528707
Επισκέπτης

07-09-21

12:58
Αληθεια ?Εν τω μεταξύ τα λεγόμενά μου που παρέθεσες επιβεβαιώνουν αυτό που έγραψα.
Ποια οτι τσουβαλιαζεις ολους τους ηθοποιους ?

Μαλλον δεν καταλαβες εγω αυτο που ειπα ..Οτι και σε πολυ ασχημες παραγωγες ορισμενοι ηθοποιοι ξεχωριζουν και δεν τους παιρνει η μπαλα ..
Τους ρολους παιζουν οπως διευκρίνισα και με την Γκερεκου ...
Μαλλον υπαρχει θεματακι συνεννόησης δεν ξερω τι αλλο να υποθεσω πλεον...
Η λεξη ΟΛΟΙ ειναι αυτη που πατησα και ειπα οτι ειπα .
Αντε αν παρ ολα αυτα συμφωνουμε οκ ,λυθηκε και αυτο !

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Καταλαβαινεις ποσο λαθος ειναι ακομα και αυτο που λες ετσι ?Τέλος πάντων, ό,τι να'ναι κι εγώ που κάνω αντιπαράθεση για ένα τηλε-σκουπίδι.
Ουτε αντιπαραθεση υπηρχει ουτε υποτιμάς τον αλλον λεγοντας του οτι μπορει να υπερασπιζεται ενα τηλεσκουπιδι ..
Ειναι καθαρα δικη σου αποψη και θελεις να την δικαιολογησεις ,απλα τα πραγματα βρε συ Ηλια

Πολυ ανάλυση και κουραση για το τιποτα ...
Guest 561241
Επισκέπτης

07-09-21

13:28
Οι άγριες μέλισσες είναι ότι καλύτερο έχει γυριστεί εν Ελλάδι! Και μόνο που παίζει η Μαρίκα ΚίτσουΠοιος βλέπει ρε παιδιά ελληνικές δραματικές/κοινωνικές σειρές; Είναι βαρετά σοβαροφανή σκουπιδαριά, όπως οι τούρκικες. Προσωπικά γι'αυτό έβλεπα μεξικάνικα, γιατί, αν και επίσης σκουπίδια, έβγαζαν τρελό γέλιο με την ατόφια καλτίλα τους.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.306 μηνύματα.

07-09-21

14:02
Προσωπικά έχω δει μόνο το τρέιλερ και δεν νομίζω να δω κάτι παραπάνω για τον απλούστατο λόγο ότι αν έχεις δει μια σειρά του Γεωργίου, είναι σαν να τις έχεις δει λίγο πολύ όλες... και έχω ήδη δει το τατουάζ πριν λίγα χρόνια. Πάντα το ίδιο μοτίβο: σχεδόν το ίδιο βασικό καστ που εμπιστεύεται χρόνια, ένα διαφορετικό μέρος στην Ελλάδα με ωραία τοπία για τα εξωτερικά πλάνα και φημισμένη λαογραφία/ιστορία για να την πλοκή. Μια στην Κρήτη, την άλλη Ναύπλιο/Μετέωρα, μετά Κέρκυρα και τώρα Μάνη. Το δε σενάριο, ενώ πάντα αρχίζει δυναμικά θα κάνει σίγουρα κοιλιά και πέντε απλά γεγονότα θα τα τραβήξουν μια ολόκληρη σεζόν.
Για τους ηθοποιούς καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ξινίζουν, εκτός από τα μεγάλα ονόματα, έχει αρκετό κόσμο που είναι είτε τελείως άπειρος (μερικοί φαίνονται ότι είναι συγγενείς ή απλά άνθρωποι της παραγωγής για να καλύψουν τους πολύ μικρούς ρόλους), είτε δεν είναι ιδιαίτερα καλός στην υποκριτική. Ακόμα και το να βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους (π.χ. ο Παρτσαλάκης, ο Πολυδερόπουλος και ο Μιχαήλ, έχουν παίξει και στις 4 τελευταίες σειρές του.), καταντάει κουραστικό. Βέβαια, εγώ χαίρομαι που δίνει ευκαιρίες και σε νέα παιδιά και πρόσωπα, αν και καλό θα ήταν να έψαχνε περισσότερο και να σταματούσε να παίρνει τόσους Κύπριους, γιατί δεν γίνεται να είσαι στη Μάνη και να μιλούνε με Κυπριακή προφορά.
Κατά τα άλλα, μερικοί έχετε μια τρομερή προκατάληψη για τις ελληνικές σειρές ενώ ταυτόχρονα δεν ανοίγετε καν τηλεόραση από ότι λέτε. Υπάρχουν μια χαρά αξιόλογες παραγωγές (αν και αυτό προφανώς είναι υποκειμενικό). Σειρές όπως "Τα Καλύτερά μας Χρόνια", δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τις ξένες (ίσως μόνο σε budget). Ειδικά για όσους εκτιμάτε τις Μέλισσες που είναι μια συνηθισμένη ελληνική δραματική που φτάνει τα όρια της σαπουνόπερας, δεν βλέπω τον λόγο να είστε τόσο αρνητικοί προς τις υπόλοιπες.
Για τους ηθοποιούς καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ξινίζουν, εκτός από τα μεγάλα ονόματα, έχει αρκετό κόσμο που είναι είτε τελείως άπειρος (μερικοί φαίνονται ότι είναι συγγενείς ή απλά άνθρωποι της παραγωγής για να καλύψουν τους πολύ μικρούς ρόλους), είτε δεν είναι ιδιαίτερα καλός στην υποκριτική. Ακόμα και το να βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους (π.χ. ο Παρτσαλάκης, ο Πολυδερόπουλος και ο Μιχαήλ, έχουν παίξει και στις 4 τελευταίες σειρές του.), καταντάει κουραστικό. Βέβαια, εγώ χαίρομαι που δίνει ευκαιρίες και σε νέα παιδιά και πρόσωπα, αν και καλό θα ήταν να έψαχνε περισσότερο και να σταματούσε να παίρνει τόσους Κύπριους, γιατί δεν γίνεται να είσαι στη Μάνη και να μιλούνε με Κυπριακή προφορά.
Κατά τα άλλα, μερικοί έχετε μια τρομερή προκατάληψη για τις ελληνικές σειρές ενώ ταυτόχρονα δεν ανοίγετε καν τηλεόραση από ότι λέτε. Υπάρχουν μια χαρά αξιόλογες παραγωγές (αν και αυτό προφανώς είναι υποκειμενικό). Σειρές όπως "Τα Καλύτερά μας Χρόνια", δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα τις ξένες (ίσως μόνο σε budget). Ειδικά για όσους εκτιμάτε τις Μέλισσες που είναι μια συνηθισμένη ελληνική δραματική που φτάνει τα όρια της σαπουνόπερας, δεν βλέπω τον λόγο να είστε τόσο αρνητικοί προς τις υπόλοιπες.
Guest 561241
Επισκέπτης

07-09-21

14:04
Οι μέλισσες έχουν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΎΣ ηθοποιούς! Όλοι τους! Ηθοποιοί του εθνικού θεάτρου... Και όχι σχολής που δεν την ξέρει η μανούλα τηςΠροσωπικά έχω δει μόνο το τρέιλερ και δεν νομίζω να δω κάτι παραπάνω για τον απλούστατο λόγο ότι αν έχεις δει μια σειρά του Γεωργίου είναι σαν να τις έχεις δει λίγο πολύ όλες... και έχω ήδη δει το τατουάζ πριν λίγα χρόνια. Πάντα το ίδιο μοτίβο: σχεδόν το ίδιο βασικό καστ που εμπιστεύεται χρόνια, ένα διαφορετικό μέρος στην Ελλάδα με ωραία τοπία για τα εξωτερικά πλάνα και φημισμένη λαογραφία/ιστορία για να την πλοκή. Μια Κρήτη, την άλλη Ναύπλιο/Μετέωρα, μετά Κέρκυρα και τώρα Μάνη. Το δε σενάριο, ενώ πάντα αρχίζει δυναμικά θα κάνει σίγουρα κοιλιά και πέντε απλά γεγονότα θα τα τραβήξουν μια ολόκληρη σεζόν.
Για τους ηθοποιούς καταλαβαίνω γιατί κάποιοι ξινίζουν, εκτός από τα μεγάλα ονόματα, έχει αρκετό κόσμο που είναι είτε τελείως άπειρος (μερικοί φαίνονται ότι είναι συγγενείς ή απλά άνθρωποι της παραγωγής για να καλύψουν τους πολύ μικρούς ρόλους), είτε δεν ιδιαίτερα καλός στην υποκριτική. Ακόμα και το να βλέπεις τους ίδιους και τους ίδιους (π.χ. ο Παρτσακλάκης, ο Πολυδερόπουλος και ο Μιχαήλ, έχουν παίξει και στις 4 τελευταίες σειρές του.) Βέβαια, εγώ χαίρομαι που δίνει ευκαιρίες και σε νέα παιδιά και πρόσωπα, αν και καλό θα ήταν να έψαχνε περισσότερο και να σταματούσε να παίρνει τόσους Κύπριους, γιατί δεν γίνεται να είσαι στη Μάνη και να μιλούνε με Κυπριακή προφορά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 53 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.