ειμαι κατα μιας συμπεριφορας ή συνηθειας..αλλα οχι κατα του ανθρωπου //.ειμαι κατα των ναρκωτικων αλλα αγαπω και προσπαθω να βοηθησω τους ναρκομανεις..ειμαι κατα καποιων στοιχειων ή γουστου ενος χαρακτηρα αλλα οχι κατα του ανθρωπου...
υπαρχει τεραστια διαφορα...
Αυτό που αναφέρει ο Άγγελος είναι το (εξ Αμερικής νομίζω) 'hate the sin, not the sinner' με την έννοια να 'μισούμε την αμαρτία αλλά όχι τον αμαρτωλό'. (βέβαια αυτό είναι λίγο οφφτόπικ γιατί άλλο καταλαβαίνω εγώ ως 'αμαρτία', άλλο ο Άγγελος κτλ κτλ)
φαντάζεσαι εγώ 17 χρονών που είμαι να τρέχω σε gay club?????
Εγώ πάλι δεν θα σου πρότεινα ούτε μεγαλύτερος να πηγαίνεις σε γκέι κλαμπ πάντως (δεν ξέρω, εγώ έχω συνηθίσει να πηγαίνω σε...κανονικά μέρη και μου κακοφαίνεται κάπως

...καμία όρεξη δεν έχω να πάω σε κάποιο πάντως). Ίσως όταν μεγαλώσεις λίγο (ενηλικιωθείς κίολας

) να ξανασκεφτείς να πας.
φαντάζεσαι να τον ρωτήσω ευθέως τον τύπο (με τον οποίο είμαστε στο ίδιο τμήμα) και να μου πει πως δεν είναι??? πώς θα κάνουμε μάθημα μαζί μετα?? δεν είναι τόσο απλό, μάλλον μέσω ηγουμενίτσας πρέπει να το πας το όλο θέμα στην ηλικία μου αλλά και πάλι...
Καλά βρε παιδί μου και εσύ, δεν τον ρωτάς ευθέως. Κατ' αρχάς κάνετε παρέα, και το πας απ' εκεί. Τον παρακολουθείς στο σχολείο ποιους/ποιες κοιτάει, βλέπεις τι θέματα συζητάει μαζί με τις φίλες του, τι θέματα θα συζητάει μαζί σου. Μπορείς ακόμα και να τον ρωτήσεις αν υπάρχει καμιά κοπέλα (ή τι ωραία βυζι@ έχει η απέναντι κοπέλα και να δεις την αντίδραση του

- καλά αυτό ίσως όχι γιατί μπορεί να σε περάσει για στρ8). Αναλύεις όλα τα παραπάνω και βγάζεις ένα συμπέρασμα. (Καλά, το ξέρω ότι ακούγεται εύκολο στην θεωρία αλλά πάντα είναι δυσκολότερο στην πράξη!) Εγώ πιστεύω πάντως ότι η φιλική τριβή μαζί του θα σου δώσει παραπάνω στοιχεία για τον σεξουαλικό του προσανατολισμό!
όμως δεν νιώθω άσχημα με τον εαυτό μου εδώ και καιρό, καθώς συνειδητοποίησα ότι δεν μπορώ να αλλάξω αυτό που είμαι και πως το ότι είμαι αυτό που είμαι ξεπερνάει κατα πολύ τις δικές μου δυνάμεις και επιλογές και πως οφείλω να κάνω ότι καλύτερο μπορώ ώστε να βγει κάτι καλό απο αυτή την ιστορία....
Χμμμ..αυτό εγώ πάλι δεν το κατάλαβα. Δεν είσαι δηλαδή, 'εντάξει' που είσαι ομοφυλόφιλος? Δεν το έχεις αποδεχτεί? Απλά το δέχεσαι με την έννοια ότι 'ε, εντάξει, δεν μπορώ να το αλλάξω ούτως ή άλλως, οπότε πρέπει να το δεχτώ'? (Δεν τα λέω ειρωνικά αυτά)
Αυτό που μάλλον θέλω να πω είναι ότι (σιγά-σιγά) είναι καλύτερο να αποδεχτείς ότι αυτό είναι ένα κομμάτι του εαυτού σου, μέρος του χαρακτήρα σου..και ότι δεν έχεις πρόβλημα με αυτό!