Απλά να σχολιάσω κάποια πράγματα έστω και αν το μήνυμά σου δεν απευθύνεται σε μένα.
Απλά πες μου ότι αστειέυεσαι όταν λες ''Αναρωτιεμαι λοιπον πως καταλαβες σε τοσο μικρη ηλικια για τις σεξουαλικες προτιμησεις.''.
Sorry αλλά ένα παιδί 15χρονών τόσο ο νικόλας όσο και οποιοσδήποτε άλλος σε αυτή την ηλικία έχει καταλάβει τις σεξουαλικές του προτημήσεις.

Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι ο αυνανισμός ξεκινάει από τα 10-11.
Τόσο προσωπικά όσο και από συζητήσεις που έχω κάνει με ένα σωρό άλλα άτομα, τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις τις έχουν καταλάβει από πολύ μικρότερη ηλικία [βλ 4-6χρονών]. Κανείς δεν φτάνει τα 15 και δεν τις έχει καταλάβει.
Και τέλος, φυσικά να σχολιάσω πως η T.V δεν καθορίζει σε καμμία περίπτωση τις σεξουαλικές προτημήσεις του ατόμου όσο πρότυπα και να βγάζει.
Όλοι σκέφτονται κατα την εφηβική ηλικία που ανακαλύπτουν και το σεξ, πώς θα ήταν και το ομοφυλοφιλικό [δεν λέω ότι το επειχηρούν] αλλά τους περνάει από το μυαλό και όπως -επίσης - έχω διαπιστώσει τους πιάνουν οι ανησυχίες μήπως τελικά είναι ομοφυλόφιλοι αλλά αυτά βρίσκονται στη σύγχυση του εφηβικού μυαλού τους και δεν διαρκει πολύ.