Έχει δυο μάτια, δυο αυτιά, μια μύτη, ένα στόμα κτλ όπως όλοι μας!
Δηλαδή αν είχε ένα αυτί εσένα τι θα σε πείραζε??
Τον ίδιο μπορεί να τον πείραζε κι αυτο γιατί δεν του στέκονται τα γυαλιά

Πλάκα κάνω
Για να σοβαρευτούμε....
την έχω γράψει τη γνώμη μου και τώρα έχω ένα ακόμα λόγο να την υποστηρίζω ακόμα περισσότερο....
Πριν λίγες μέρες και ενόσω εδώ συζητούσαμε αυτο το θέμα, ήρθε ένας φίλος μου, που είμαστε φίλοι περί τα 12-14 χρόνια και μου εκμυστηρεύτηκε ότι ειναι ομοφυλόφιλος.....
Είχα κάποιες υποψίες στο παρελθόν αλλα φυσικά αν δεν ειναι τεκμηριωμένες.... δεν του λες του άλλου κατι....
ασε που πάντα είμαι υπερ του να μην πιέζω τους ανθρωπους και τις καταστάσεις και σκεφτόμουν οτι αν ειναι οντως ετσι κάποια στιγμή θα μου το πει.
ωφείλω να ομολογήσω οτι η ομολογία του με σόκαρε και με στεναχώρησε....
ΟΧΙ γιατι ο φίλος μου ειναι ομοφυλόφιλος... αλλά γιατι ενώ ειμαστε φίλοι τοσα χρόνια, ενώ ξέρει ποιες ειναι οι αποψεις μου για τους ομοφυλόφιλους, ενώ ξέρει καλά ποια ειμαι... δεν μου το ειπε τοσο καιρο...
Ενιωσα προς στιγμην οτι όλα αυτα τα χρονια με κοροϊδευει κι οτι δεν ειμασταν πραγματικοι φιλοι....
Στη συνέχεια βέβαια όσο το σκέφτομαι, καταλαβαίνω απόλυτα την στάση του.... τους φόβους του και τους ενδιασμούς του....
Βλεπω τι γινται γυρω μας και πως αντιμετωπίζονται οι ομοφυλόφιλοι και τους δικαιολογω....
όμως... τελικως θα έρθω να συμφωνήσω με αυτό που ειπώθηκε σε άλλο θέμα, ότι ο καθένας πρεπει να παλέψει για να κερδίσει την αποδοχή των άλλων.....
Ακόμα και οι ετεροφυλόφιλοι πάλεψαν για να μπορούν να κυκλοφορούν χέρι-χέρι....
Καποτε (κι οχι πολλα χρονια πισω) υπήρχε ο νόμος 4000 περί τεντυμποϊσμου....
Κάποιοι πάλεψαν κι αυτο έφυγε..... έτσι και τώρα....πρέπει καποιοι να παλέψουν για να κερδισουν καποια πραγματα!