Πετρο αν εσυ δεν στιριξεις τις επιλογες σου κανεις δεν θα το κανει για σενα, στην πατριδα μου ζει ενας φιλος μου που ειναι ομοφιλιφολος και ειναι πολυ αξιοπρεπης και συμπαθης σε ολους, πριν 15 χρονια βγηκε στον τοπικο ραδιοφωνικο σταθμο οπου δουλευε και σε μια εκπομπη ειπε: τον παιρνω και σε οπιον αρεσει, αν εχετε να μου πειτε κατι να μου το πειτε μπροστα μου και οχι πισω απο την πλατη μου. (ειχε προηγιθει μια χρονικη περιοδος οπου οι γονεις του ακουγαν ενα σωρο σχλια και ο ιδιος ενιωθε αβολα με τα σχολια του κοσμου)Ξερεις τι λεω εγω για αυτον? οτι εχει πολυ μεγαλα @@ γιατι ζει σε μια κλειστη κοινωνια ειναι ενας απλος ανθρωπος με νορμαλ συμπεριφορα και ντυσημο και δεν του αξιζε εκεινη η συμπεριφορα. Φυσικα κανεις δεν τολμα να τον δουλεψει γιατι ειχε το θαρρος να το πει εκεινος πρωτος επιπλεον ειναι ενας πολυ πετυχιμενος ανθρωπος σε αυτο που κανει και ολοι παρακαλουν να συναναστρεφονται μαζι του!
αγαπημενος στοιχος: οτι δεν παρεις μοναχος κανεις δεν θα ρθει να στο δωσει!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.