Πέτρο, θα σταθώ σε κάτι που είπες στο πρώτο σου ποστ. Αναφέρθηκες αρνητικά στις διαδηλώσεις των ομοφυλοφίλων. Επειδή σε αφορά άμεσα το θέμα, σε συμβουλεύω να το ψάξεις περισσότερο. Η διαδήλωση που έγινε τελευταία στην Αθήνα είχε στόχο όχι να προκαλέσει, αλλά να θέσει κάποια πολιτικά αιτήματα (αλήθεια, ακούστηκαν καθόλου τα αιτήματά τους; Μπααααα... δεν "πουλάει" αυτό!). Μην παρασύρεσαι από τον τρόπο που το παρουσίασαν τα ΜΜΕ. Έχουν το κακό συνήθειο να τα αλέθουν όλα μαζί και να βγάζουν προς τα έξω μόνο τα στοιχεία που προκαλούν τις περισσότερες εντυπώσεις, για να αυξήσουν τα νούμερα.
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:
Προσωπικά nv κάτι τέτοιους "ανδρες" τους θεωρώ πολύ λιγότερο άνδρες απο τους γκει που τόσο σιχαίνονται. Η πλάκα ειναι οτι μόλις τους ανοίξεις τέτοια συζήτηση σπευδουν να διευκρινίσουν οτι "Εγω είμαι 100% στρειτ" μην τυχόν και νομίσεις οτι έχουν τη "χολέρα". Και αυτό που μου τη βιδώνει πραγματικά ειναι το κλασσικό "Ε οχι, ειναι αηδία να βλέπω 2 γκει να φιλιουνται στο δρόμο!". 'Εχουν σκεφτεί ποτε αυτοι οι φωστήρες οτι με αυτή τη γελοία "αιθητική" τους περιορίζουν την ελευθερία του 10% του πληθυσμού? Για σκεφτείτε όλοι εσεις οι "στρειτ" πόσο απαίσιο ειναι να πρεπει να για να αγγίξεις απλώς το συντροφο σου να πρεπει να περιμένεις να πας σπίτι ή γενικά κάπου που δεν θα σε βλέπει κανεις? Για σκεφτείτε πως θα ήταν να πρεπει να προσποιείστε παντου ότι είστε φιλαράκια και τίποτε παραπάνω? "Κόλαση" ε? Κι όμως εμεις με τις εγωιστικές μας απόψεις προκαλούμε αυτή την κόλαση στο 10% των συνανθρώπων μας...
Michelle εδώ θα τα χαλάσουμε.
1) Είναι φυσικό ένας άντρας όταν ανοίγει τέτοια συζήτηση να ξεκαθαρίζει ότι είναι στρέιτ, αλλιώς μπορεί να κατηγορηθεί ότι δε βλέπει αντικειμενικά τα πράγματα ή ότι λέει ό,τι λέει από κακία/κόμπλεξ/ζήλια/ό,τι τελοσπάντων μπορούν να σκεφτούν να του φορτώσουν οι... κακές γλώσσες!
2) Είναι σεβαστό να μη θέλεις να βλέπεις δύο γκέι (ή και δύο χοντρούς, ή και δύο άσχημους, ή τελοσπάντων δύο
οποιαδήποτε άτομα) να φιλιούνται μπροστά σου. Είναι θέμα ευγένειας και αξιοπρέπειας για ένα ζευγάρι, εάν δει ότι οι γύρω του αισθάνονται άβολα, να φερθεί σεμνά. Κι εγώ που είμαι στρέιτ αν συνειδητοποιήσω ότι το να φιλιέμαι με το αγόρι μου κάνει κάποιους να αισθάνονται αμήχανα, θα ντραπώ και θα το σταματήσω από σεβασμό. Δε φταίει ο άλλος που αηδιάζει με τα γκέι ζευγάρια, αυτός έτσι το αισθάνεται, δε μπορεί να το ελέγξει... δεν είπαμε βέβαια να πάει και να κάνει σκηνή, εννοείται ότι αυτό θα ήταν πολύ μεγαλύτερη χοντράδα εκ μέρους του από αυτή του ζευγαριού!
3) Ε ΟΧΙ ΚΑΙ 10%! Εντάξει, είπαμε, δεν είναι και τόσοι πολλοί!!!!!