Μάξιμε ένα λεπτό. Εσύ σαν ετεροφυλόφιλος χρειάστηκε ποτέ να πείσεις κάποιον με επιχειρήματα και παρουσιάζοντας τη δική σου ιστορία σεξουαλικότητας ώστε να έχεις κάποια δικαιώματα;
Απέσπασες την ομολογία μου. Ταπεινώς όχι.

Ε, όχι και να μας τρελάνεις, αυτό δεν το ανέχομαι.
Θα πρέπει να δηλώσεις ξεκάθαρα, αν είσαι σίγουρη για την σε υπερθετικό βαθμό υποστήριξη της ομοφυλοφιλίας από εσένα αρχικά. Και αυτό γιατι απαντάς με σιγουριά. Από τη μια μεριά υπέρμαχη της ομοφυλοφιλίας

και από την άλλη σιγουριά για έναν άνδρα.

Ε, όχι αυτό πάει πολύ. Άλλη μια γυναίκα είσαι και αυτό δε σε εξουσιοδοτεί να ομιλείς επι παντός επι -
στητού.
όχι. όταν πήγες να παντρευτείς ας πούμε, σε ρώτησε κανείς να του πεις πώς έφτασες να ερεθίζεσαι από γυναίκες
Οι γυναίκες οφείλω να ομολογήσω ότι ήταν αρχικά ενημερωτικές. Η μια στα οκτώ μου ψαχούλευε το τσουτσούνι μου, η άλλη ζαλιζότανε με τα καταπράσινα μάτια μου, η άλλη ζαλιζότανε με τον αθεράπευτο ρομαντισμό μου, ώσπου αργότερα με χτύπησε και εμένα κατακούτελα το βέλος για κάποιες φορές.

Αλλά τώρα πια, εφαρμόζω το ρητό που λέει ότι : <<στην δουλειά σου και την γειτονιά σου, Α ΠΑ ΠΑ ΠΑ ΠΑ. ΠΟΤΕ !>>
για να σου δώσει την άδεια; Όχι.
Με κάνεις να νοιώθω σαν εκείνους τους επιβήτορες που ενώ ετοιμάζονται να παραδώσουν, όχι την σκυτάλη, αλλά τα χούγια

στους επερχόμενους και ατενίζουν τις ομορφιές της ζωής τους, γιατί δεν πρόσεχαν τους φράχτες στην ζωή τους. Και αυτό γιατι πάντα υπήρχαν οι φράχτες και ποτέ δεν θα πάψουν να υπάρχουν.
Οσο για εμένα, ήμουν επινοητικότατος και ποτέ δεν αποτέλεσαν πρόβλημα οι φράχτες.
Ποιος είναι ο λόγος που οι ομοφυλόφιλοι είναι αναγκασμένοι να προβούν σε αυτές τις (εξευτελιστικές και προσωπικές για μένα) πράξεις ώστε να έχουν δικαίωμα σε κάτι που εσένα σου δόθηκε χωρίς κάποια ενέργεια;
Σε αυστηρώς προσωπικό επίπεδο, είναι προφανές ότι αποδέχομαι ότι προκύπτει από τις αταξίες τους, εξ’ άλλου το έχω δηλώσει επανειλημμένως.
Αρα <<
ντεν έκο αυτοκίνητο καρντιά μου>>, ε συγνώμη τι να κάνω, συνειρμούς διάφορους κάνει ο άνθρωπος στα (γεράματα)
. 

Αρα, δεν μπορώ να κάνω κάτι για εσένα καλό μου. 

Οοοόπααα! Μποορώ να κάνω
και μια παραγγελιά ; .
Η ομοφυλοφιλία ΔΕΝ μπορεί να συγκριθεί με την παιδεραστεία
Αααά, εδώ πάμε αρκετά ανησυχητικά !
Και ποιος σου είπε εσένα ότι οι παιδεραστία είναι αμέτοχη με την ομοφυλοφιλία ;
Ο κατ’ εξακολούθηση βιασμός ενός αγοριού, ΤΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΕΙ !
Αρα, εδώ αρχίζει το κουβάρι να ξετυλίγεται καλύτερα.
γιατί η πρώτη περίπτωση αφορά δύο συναινούντες ενήλικες και η δεύτερη ένα ανήλικο. .
Συνήθως η συντριπτική πλειοψηφία των ομοφυλόφιλων έχει αποκτήσει την έξη αυτή πριν ανδρωθεί. Δηλαδή δεν αφορά η ομοφυλοφιλία δύο ενήλικες μόνο.
…Και να είσαι σίγουρος οτι κανείς ομοφυλόφιλος δεν έχει διάθεση να πείσει εσένα, τη ζωή του θέλει να κάνει απλά.
Αν θέλει να κάνει την ζωή του, εμένα δεν μου πέφτει λόγος.
Εσύ γιατί κόπτεσαι τόσο; Μου φαίνεται ότι δικηγορείς :
Πες τα ρε Himela!!
Γιατί να πρέπει να αποδείξουν τη φυσιολογικότητά τους;;;
Και σε ποιούς;;;
Σε αυτούς που διατείνονται για τη φυσιολογικότητά τους απλά και μόνο επειδή είναι ετεροφυλόφιλοι;;
Και που ξέρω εγώ τα βράδια τι κάνουν στην κρεβατοκάμαρά τους;
Έχει καταντήσει γελοία αυτή η κουβέντα..είναι ανεπίτρεπτο να κρίνουμε τις προσωπικές στιγμές κάποιον ανθρώπων ως άλλη Ιερά Εξέταση.
Α! Εσύ καλό μου είσαι αδιόρθωτη.
Εδώ δεν εξετάζουμε τις προσωπικές τους στιγμές.
Ας κάνουν ότι θέλουν και να μη μου ζαλίζουν το άνω και κάτω κεφάλι.
Το άνω γιατι εδώ εξετάζουμε γενικά την ομοφυλοφιλία και το κάτω γιατι δεν το αφήνουν ήσυχο. Ολο κρίσεις και επικρίσεις είστε.
Γιατί πηγαίνει ίσια, γιατί έχει δικαιώματα παντρειάς. κ.λ.π. κ.λ.π. κ.λ.π.. Σε λιγο θα μας πείτε γιατί πηδάει, αλλά και γιατί ξενοπηδάει.
Αμάν είστε! ΟΥΦ ! Με κουράζετε τσάμπα και άδικα.
Α καλά!!! Το χαβά τους ορισμένοι!
Μάξιμε, quaker και λοιποί... ιεροεξεταστές πιστεύετε ό,τι θέλετε. Τζάμπα έχασα το χρόνο μου εδώ πέρα να σας δώσω πέντε πληροφορίες επιστημονικού περιεχομένου για το θέμα γιατί όλο για την φύση και την φυσιολογικότητα μιλάτε αλλά από ενημέρωση... 0 εις το πηλίκον!!!
Εσύ, πάλι με ζαλίζεις με τα επιχειρήματα σου.
Γνωρίζεις ότι
η Διεθνής επιστημονική κοινότητα τι λέει για την ομαλή ανάπτυξη της σεξουαλικότητας;
ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ!
Θα σού θυμίσω, ήταν παλιόκαιρος …. Άσχετο!
Λόγω του ότι δεν είναι σε θέση τα νεαρά παιδιά να διαχειριστούν αυτό το μεγάλο θέμα της σεξουαλικότητας και προς αποφυγή μετάδοσης των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων, αλλά και γιατι στα 18 και αφού έχουν γνωρίσει χαρακτήρες και εκμεταλλεύσιμες εις βάρος τους συμπεριφορές, μπορούν να τις φιλτράρουν προς το συμφέρον τους πάντα, καλύτερα και προτείνει τα 18 χρόνια για έναρξη.
Αυτό δεν είναι δικό μου και ούτε εγώ το προτείνω.
Απλά το αναφέρω ως επιστημονικώς αποδεκτό και αυτό γιατι έχει προκύψει μετά από έρευνες σε διεθνές επίπεδο μάλιστα.
Αρα, από πού ως πού καταλογίζεις ευθύνες εσύ ;
Με την σειρά μου και πάντα αμυνόμενος, γιατι εσύ επιτίθεσαι, σου λέω ότι δεν έχω δει επιχειρήματα ισχυρά από εσένα.
Ολο λόγια είσαι και τίποτα ποιο πολύ.
Και ούτε που μπήκε στον κόπο ένας να γράψει ένα σχόλιο για τα στοιχεία, να ψάξει, να τσεκάρει τι λέει η επιστήμη. Με γράψατε κανονικά όλοι σας και συνεχίσατε το παραλήρημα "εγώ νομίζω", "εγώ πιστεύω", "εγώ θεωρώ"...κλπ χωρίς ίχνος λογικού επιχειρήματος. Και σας λέω ότι το θέμα του τί νιώθει φυσιολογικό ο καθένας είναι υποκειμενικό και συνεχίζετε εσείς να λέτε τα δικά σας. Δεν θα κάνετε εσείς υποδείξεις τι θα κάνουν οι άνθρωποι στο κρεβάτι τους.Πείτε ό,τι θέλετε. Να ξέρετε ότι αυτές οι λογικές τρέφουν τον ρατσισμό, τον κοινωνικό αποκλεισμό, τις διακρίσεις και τα διαιωνίζουν. Και μετά διαμαρτύρονται ορισμένοι για τα κοινωνικά προβλήματα της Ελλάδας. Άντε να δούμε πότε θα βγάλετε την μαρμελάδα από τ' αυτιά σας...
Όχι δά και στο κρεβάτι των ομοφυλόφιλων να μπούμε, όχι δα!
Εδώ φίλε μου καλείσαι να πάρεις εσύ θέση και να πεις αν συμφωνείς και ποιο χρονικά αποδεκτό όριο έναρξης της ομοφυλοφιλίας θεωρείς αποδεκτό.
Δεν ξέρω πώς κρίνεις τα ποιο πάνω, αλλά αυτό το θέμα δε μοιάζει με τα άλλα. Εδώ υπάρχει μια ελευθερία κινήσεων για όλους όσους συμφωνώ, φυσικά και για εμένα.
Κάντε ότι θέλετε στο κρεβάτι σας.
Στη ποιο πάνω δήλωση δεν μπορείς να με κατηγορήσεις για ρατσισμό ή και για ομοφοβία ακόμα.
Είμαι άνδρας και θα απολάμβανα κάθε τακτική ανάμεσα σε δύο παλαιστές της Ελληνορωμαϊκής.
Ποτέ όμως περιπτύξεις ανάμεσα σε δύο άνδρες.
Αυτό σε άνδρες δεν ταιριάζει. Θεωρώ ότι είναι απόδειξη εκφυλισμού .
Θέλεις και τα λες ή σου ξεφεύγουνε; H ομοφυλοφιλία σε παραλληλισμό με την μαγειρική και η προσπάθεια (κάποιων) να την καταστήσουν "εύπεπτη" και αθώα, σε αναζήτηση αναλογιών με....πετυχημένες συνταγές του τσελεμεντέ!
Βράσε φασόλια καταλίνε, αλλά άφησε τις αναλύσεις του απευθυσμένου και τα φτηνιάρικα ευφυολογήματα, η αγχίνοια με τον ανόητο αστεϊσμό απέχει όσο μια βόλτα με λεωφορείο τίγκα στους πακιστανούς, και την νέα 458 Italia!
Βέβαια, γούστα είναι αυτά....
Ναι, άστο καλύτερα!
Τι μου θύμησες τώρα!
Μια φασολάδα στο Καϊμάκτσαλαν, την Βίγλα, την Βασιλίτσα, με μπούκοβο και για καπάκι κόκκινο καλό κρασί, είναι όλα τα λεφτά φίλε μου. Όλα τα λεφτά.
Να κλείσω και με κάτι καλό, γιατί λίγο ακόμα για να τσιτωθώ ποιο πάνω.