Τι είναι ρε συ, εξωγήινοι και ζούμε ή ζουν ανάμεσά μας...; .
Εϊναι άνθρωποι, όπως όλοι όσοι υοθετούν ή αν θες εκδηλώνουν κάποια παρέκκλιση από την
ερωτική συμπεριφορά η οποία προκύπτει από το φύλο που έχουν.
Είναι επιλογή τους; Είναι γενετικό θέμα ; Είναι κάτι που έχει προκύψει από την περιέργεια που έχουν οι νεαροί κατά την διερεύνηση των σεξουαλικών τους αποριών ;
Τελικά κατάθεσε και εσύ την γνώμη σου. Ετσι απλά.
Άνθρωποι είναι, όπως όλοι μας. Δεν τίθεται θέμα "αδυναμίας", αυτό είναι παντελώς βλακώδες και μη επιστημονικά τεκμηριωμένο.
Και τι θεωρείς επιστημονικά τεκμηριωμένο και αποστασιοποιημένο από φιλική στάση υπέρ της ομοφυλοφιλικής κοινότητας ;
Μπορείς εσύ να καταθέσεις μια και μόνο περίπτωση που κάποιος ξεκίνησε την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα του ;
Αλλά και ανάμεσα σε έναν παθητικό και έναν ενεργητικό άνδρα, μπορείς να εξετάσεις τις διαφορές αλλά και ομοιότητες ;
Πριν αρκετά χρόνια, οι παθητικοί εξαγόραζαν τις υπηρεσίες των ενεργητικών.
Σήμερα, είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα.
Αλλά η εναγώνια προσπάθεια που γίνεται ώστε να αποκτήσουν (δικαιώματα), δείχνει ότι έχει και την οικονομικώς ωφελιμιστική πλευρά του το ζήτημα.
Όμως εδώ εξετάζουμε γενικά την ομοφυλοφιλία.
Αν γυρίσεις λίγο πίσω, θα δεις και άλλες απόψεις που αφορούν στο θέμα.
Μην αντιδράς σαν χαμάλης στην αγορά και δείξε το επίπεδο που διαθέτεις.
Την ξεχωρίζω από τις παραφιλίες, όπως ακριβώς ξεχωρίζω και την ετεροφυλοφιλία από αυτές.
Για τους απλούστατους λόγους ότι γίνεται μεταξύ ατόμων έτοιμων να συνευρεθούν σεξουαλικά,
Ενας στρ8, από έναν παθητικό, έχει κατά την άποψη μου διαφορετική συμπεριφορά.
Και αυτό γιατι η πράξη λίγη διαφορά έχει γι’ αυτόν.
Οπου βρει
Ο ο στρ8 και σε νεαρή ηλικία, δεν το έχει σε τίποτα να τοποθετήσει το μαραφέτι του.
Μπορεί άνετα να βρίσκεται ανάμεσα και σε μια κοπέλα κάποιες φορές. Αλλά μη θαρρείς ότι αυτή η σεξουαλική συμπεριφορά δεν επηρεάζει τον στρ8.
Και πώς ξεχωρίζεις τα άτομα που είναι έτοιμα να συνευρεθούν σεξουαλικά;
υπάρχει η ίδια συναισθηματική έλξη μεταξύ τους με αυτή δύο ετεροφυλόφιλων ατόμων και τέλος δεν συμβαίνει κάτι ακραίο κατά τη σεξουαλική πράξη.
Τι είναι αυτά που μου λες Πέτρο. Η φιλία, είναι κάτι που νοιώθουν όλοι οι φυσιολογικοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες. Για να αποδείξει την φιλία κάποιος δεν είναι απαραίτητο να κάτσει στον φίλο του, αλλά ούτε και ο φίλος πρέπει να τα ρίξει στον συναισθηματικώς φορτισμένο φίλο. Τι θα θεωρούσες ακραίο ; Μήπως έχουμε ορίσει ως αφετηρία για τον έρωτα προκειμένου να έχουμε κάτι σταθερό και μετά να κάνουμε συγκρίσεις ;
Αν αποδεχτούμε κάτι ως σταθερό, τότε θα είμαστε σε θέση να δούμε την απόσταση της πράξης από αυτό και κατά συνέπεια θα είμαστε σε θέση να ορίσουμε και το ακραίο.
Εσύ με ποιο τρόπο συνδέεις την ομοφυλοφιλία με την παραφιλία; Σου φαίνονται παράλογα τα επιχειρήματά μου;
Η λέξη ομοφυλοφιλία για εμένα είναι ξεκάθαρη και δηλώνει σεξουαλικές προτιμήσεις.
Αντιθέτως η παραφιλία, είναι συγκάλυψη αυτών των προτιμήσεων και τίποτ’ άλλο.
Πάντως αν σου άλλαξα γνώμη ότι δεν είναι τελικά δόκιμος ο όρος ομοφυλοφιλία για να χαρακτηρίσει αυτά τα διαστροφικά έκφυλα όντα, μπορείς να εισηγηθείς στον Μπαμπινιώτη να ρίξει στο τραπέζι νέες έννοιες, πιο σχετικές με αυτό που περιγράφουν.
Οσο για τον Μπαμπινιώτη, μεσάζοντες σε θέματα που εξετάζω, δε βάζω. Ιδιαίτερα όταν δεν παρουσιάζουν και τόσο μεγάλη αξία. Τότε είναι που απαξιώ να συζητήσω με μεσάζοντες και αυτό γιατι δε βλέπω να έχει κάποια δυσκολία το θέμα.
Θα μπορούσα να πω με σιγουριά Πέτρο, ότι παρακάμπτεις στην εξέταση του θέματος, παιδιά με αδύναμους χαρακτήρες, παιδιά που στην περιέργεια τους οφείλεται η έναρξη ομοφυλοφιλικών εμπειριών, παρακάμπτεις και παιδιά που έχουν υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.
Δεν μπορείς έτσι απλά να ισοπεδώνεις τα πράγματα δίνοντας ορισμούς οι οποίοι δεν έχουν και πρακτική σημασία για εμένα.