Επισις δεν παρουσιαζουν μεγαλυτερα η μικροτερα ποσοστα ψυχιατρικων παθησεων ενω συνηθως ειναι περισοτερο ανεκτικα στις μειωνοτητες και εμφανιζουν λιγοτερα ποσοστα ρατσισμου.
συμφωνα με ποιες ερευνες?
οσες ερευνες και στατιστικα στοιχεια εχω βρει για πολλες χωρες οπως Ολλανδια ελβετια πχ και τα εχω βαλει και εδω..
δειχνουν πολλυ υψηλοτερα ποσοστα αυτοκτονιων και ψυχολογικων προβληαμτων-και ασθενειων βεβαια- στους ομοφυλοφιλους..
Ε και τι αν γινει ο γιος σου ομοφυλοφυλος? Που ειναι το κακο σε αυτο? Θα τον κανει χειροτερο ανθρωπο? Θα τον κανει δυστυχησμενο? Αν γινει δυστυχησμενος θα ειναι λογο κατι ανθρωπων σαν και εσενα που δινουν τοσο εντονη βαρυτητα στις ερωτικες προτιμησεις μας.
και νομιζα οτι εισαι εξω απο το πολιτικως ορθο κουτι..
σαν τις περισσοτερες γυναικες του φορουμ μιλας..
για οτι σημαινει αυτο..
πηγαινε ρωτα γονεις με παιδια ομοφυλοφιλα..ρωτα ψυχιατρους ψυχολογους το τι περιστατικα εχουν..
ρωτα κοριτσια με πατερα ομοφυλοφιλο.
το τι ψυχολογικα μπορει να εχουν..
τοσο εντονη βαρυτητα στις ερωτικες προτιμησεις μας.
εγω ξερω οτι απο το πρωι μεχρι το βραδυ βλεπω σεξουλικο περιεχομενο -ετεροσεξουαλικο συνηθωςστην τηλεοραση,,κοινως κωλους και μπουτια..
αν εσυ δεν βλεπεις την επηροη της σεξουλικοτητας στην κοινωνια και ανατροφη των παιδιων,,
τι να πω..
μπραβο σου epote..δεν εχεις την σταμπα του οπισθοδρομικου ..
εισαι προοδευτικος..
(και υποθετω στην ζωη σου δεν εχει βρισει ποτέ κανεναν πουστη,κλπ κοσμητικα..
ε,κυριε προοδευτικε?
οπως και οι προοδευτικες γυναιεκς ,δεν εχουν κουτσομπολεψει-θαψει ποτέ κανεναν ανδρα για το "αν το παει το γραμμα ,κλπ..ποτέ.."
τι να πω,,εγω σε αλλο κοσμο ζω..τοτε..