Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 11 Σεπτεμβρίου 2011 στις 21:18 Ο Johnnaousa: #1.621 11-09-11 21:18 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Kαλά είσαι,εδώ άκούω πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι.. Click για ανάπτυξη... το κομπλεξ εχει ξεφυγει σε μερικες περιπτωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Ο talismans: #1.622 12-09-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Kαλά είσαι,εδώ άκούω πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι.. Click για ανάπτυξη... Μη το γελάς αυτό γιατί γνωστοί μου έτρεχαν το αγόρι τους από γιατρό σε γιατρό για να το κάνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Ο Johnnaousa: #1.623 12-09-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από talismans: Μη το γελάς αυτό γιατί γνωστοί μου έτρεχαν το αγόρι τους από γιατρό σε γιατρό για να το κάνουν καλά! Click για ανάπτυξη... ??? πω ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:39 Ο Antoni Gaudi: #1.624 12-09-11 14:39 Επανήλθαν και οι "θεραπέιες" με ηλεκτροσόκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η Resident Evil: #1.625 12-09-11 14:54 θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:04 Ο Mercury έγραψε: #1.626 12-09-11 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου ειναι υπο εξαφανιση.... Στο θεμα μας ομως. Οχι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasquale Νεοφερμένο μέλος Ο Pasquale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 23:53 Ο Pasquale έγραψε: #1.627 21-10-11 23:53 Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Kαλά είσαι,εδώ άκούω πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι.. Click για ανάπτυξη... το κομπλεξ εχει ξεφυγει σε μερικες περιπτωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
talismans Νεοφερμένο μέλος Ο talismans αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 98 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:22 Ο talismans: #1.622 12-09-11 01:22 Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Kαλά είσαι,εδώ άκούω πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι.. Click για ανάπτυξη... Μη το γελάς αυτό γιατί γνωστοί μου έτρεχαν το αγόρι τους από γιατρό σε γιατρό για να το κάνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Ο Johnnaousa: #1.623 12-09-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από talismans: Μη το γελάς αυτό γιατί γνωστοί μου έτρεχαν το αγόρι τους από γιατρό σε γιατρό για να το κάνουν καλά! Click για ανάπτυξη... ??? πω ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:39 Ο Antoni Gaudi: #1.624 12-09-11 14:39 Επανήλθαν και οι "θεραπέιες" με ηλεκτροσόκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η Resident Evil: #1.625 12-09-11 14:54 θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:04 Ο Mercury έγραψε: #1.626 12-09-11 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου ειναι υπο εξαφανιση.... Στο θεμα μας ομως. Οχι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasquale Νεοφερμένο μέλος Ο Pasquale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 23:53 Ο Pasquale έγραψε: #1.627 21-10-11 23:53 Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από _Christine_: Kαλά είσαι,εδώ άκούω πως οι ομοφυλόφιλοι είναι άρρωστοι.. Click για ανάπτυξη... Μη το γελάς αυτό γιατί γνωστοί μου έτρεχαν το αγόρι τους από γιατρό σε γιατρό για να το κάνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 01:27 Ο Johnnaousa: #1.623 12-09-11 01:27 Αρχική Δημοσίευση από talismans: Μη το γελάς αυτό γιατί γνωστοί μου έτρεχαν το αγόρι τους από γιατρό σε γιατρό για να το κάνουν καλά! Click για ανάπτυξη... ??? πω ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:39 Ο Antoni Gaudi: #1.624 12-09-11 14:39 Επανήλθαν και οι "θεραπέιες" με ηλεκτροσόκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η Resident Evil: #1.625 12-09-11 14:54 θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:04 Ο Mercury έγραψε: #1.626 12-09-11 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου ειναι υπο εξαφανιση.... Στο θεμα μας ομως. Οχι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasquale Νεοφερμένο μέλος Ο Pasquale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 23:53 Ο Pasquale έγραψε: #1.627 21-10-11 23:53 Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από talismans: Μη το γελάς αυτό γιατί γνωστοί μου έτρεχαν το αγόρι τους από γιατρό σε γιατρό για να το κάνουν καλά! Click για ανάπτυξη... ??? πω ελεος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Antoni Gaudi Νεοφερμένο μέλος Ο Antoni Gaudi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 34 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:39 Ο Antoni Gaudi: #1.624 12-09-11 14:39 Επανήλθαν και οι "θεραπέιες" με ηλεκτροσόκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η Resident Evil: #1.625 12-09-11 14:54 θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:04 Ο Mercury έγραψε: #1.626 12-09-11 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου ειναι υπο εξαφανιση.... Στο θεμα μας ομως. Οχι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasquale Νεοφερμένο μέλος Ο Pasquale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 23:53 Ο Pasquale έγραψε: #1.627 21-10-11 23:53 Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επανήλθαν και οι "θεραπέιες" με ηλεκτροσόκ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil Διακεκριμένο μέλος Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.960 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 14:54 Η Resident Evil: #1.625 12-09-11 14:54 θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:04 Ο Mercury έγραψε: #1.626 12-09-11 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου ειναι υπο εξαφανιση.... Στο θεμα μας ομως. Οχι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasquale Νεοφερμένο μέλος Ο Pasquale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 23:53 Ο Pasquale έγραψε: #1.627 21-10-11 23:53 Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 12 Σεπτεμβρίου 2011 στις 17:04 Ο Mercury έγραψε: #1.626 12-09-11 17:04 Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου ειναι υπο εξαφανιση.... Στο θεμα μας ομως. Οχι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Pasquale Νεοφερμένο μέλος Ο Pasquale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 23:53 Ο Pasquale έγραψε: #1.627 21-10-11 23:53 Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Resident Evil: θα έπρεπε να υπάρχει επιλογή στο πολλ "είμαι νοήμον ον και έχω πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθώ από το με ποιόν αποφασίζει να πορευθεί στη ζωή του ο διπλανός μου". Click για ανάπτυξη... Το συγκεκριμενο ειδος ανθρωπου ειναι υπο εξαφανιση.... Στο θεμα μας ομως. Οχι δεν εχω προβλημα με τους ομοφυλοφιλους. Το τι κανει ο καθενας στο κρεβατι του ειναι δικαιωμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pasquale Νεοφερμένο μέλος Ο Pasquale αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 21 Οκτωβρίου 2011 στις 23:53 Ο Pasquale έγραψε: #1.627 21-10-11 23:53 Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι εγώ δεν έχω πρόβλημα... Έλεος πια με τα κολλήματα!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
da.blue Νεοφερμένο μέλος Η da.blue αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 28 Δεκεμβρίου 2011 στις 00:01 Η da.blue έγραψε: #1.628 28-12-11 00:01 δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
δεν εχω παρακολουθήσει τη συζήτηση από την αρχή γι αυτό απλά θα πω την γνώμη μου... Έχω φίλο που είναι ομοφυλόφιλος και ναι ειναι απόλυτα φυσιολογικός... από την στιγμή που υπάρχουν άτομα που γουστάρουν το ίδιο φίλο ΝΑΙ είναι απόλυτα φυσιολογικό. είναι βέβαια και κάτι που ακόμα...ακομα... κατακρίνεται... αλλά θεωρώ πως υπάρχουν πολύ σοβαρότερα ζητήματα για τα οποία κάποιος θα έπρεπε να τσαντίζεται και να χλευάζει...κτλ... που το ότι κάποιος βρίσκει το άλλο του μισό σε άτομα του ίδιου φύλου πλέον ΠΡΕΠΕΙ να θεωρείται φυσιολογικό... υπάρχει...και αφού υπάρχει δεν ειναι αντίθετο με τη φύση... και αφού από την φύση υπάρχει καλά θα κάνουν κάποιοι να το αποδεχθούν... γιατί όσο αναγκάζουμε τους άλλους να καταπνίξουν τα συναισθήματα τους τόσο μικραίνουμε όλοι σαν άνθρωποι... αυτά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:22 Η TaSsa έγραψε: #1.629 29-12-11 21:22 ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Himela Συντονίστρια Η Himela δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 35.282 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:25 Η Himela έγραψε: #1.630 29-12-11 21:25 Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από TaSsa: ο καθένας κανει οτι θέλει στο κρεβάτι του,αρκεί να μην προκαλεί με κανεναν τρόπο τους γύρω Click για ανάπτυξη... Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mercury Επιφανές μέλος Ο Doctor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαέστρος και μας γράφει από Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 13.714 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:26 Ο Mercury έγραψε: #1.631 29-12-11 21:26 Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
TaSsa Νεοφερμένο μέλος Η TaSsa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 67 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:33 Η TaSsa έγραψε: #1.632 29-12-11 21:33 Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mercury: Πιο πολυ προκαλουνε οι straight macho αντρες...Παρα οι gay... Click για ανάπτυξη... ναι εχεις ενα δικιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 21:34 Η Dalian έγραψε: #1.633 29-12-11 21:34 Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπέρ όσων διατηρούν low profile φυσικά, είτε πρόκειται για gay, είτε transexual είτε δεν ξέρω εγώ τί άλλο. Εγώ πχ. είμαι αθείστρια, δεν βγαίνω στους δρόμους με ταμπέλες να το διαλαλώ.... Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Imadlak Τιμώμενο Μέλος Η Άννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 6.245 μηνύματα. 29 Δεκεμβρίου 2011 στις 22:24 Η Imadlak έγραψε: #1.634 29-12-11 22:24 Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν εχω κανενα προβλημα...ο καθενας κανει οτι θελει στο κρεβατι του!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 30 Δεκεμβρίου 2011 στις 11:29 Ο Άγγελος έγραψε: #1.635 30-12-11 11:29 Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Δεκεμβρίου 2011 Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 12:33 Ο Psychologist: #1.636 01-01-12 12:33 Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Ιανουαρίου 2012 Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Himela: Αυτή η καραμέλα στο λαιμό μού κάθεται.... Με ποιο τρόπο σε έχει προκαλέσει κάποιος εσένα; Click για ανάπτυξη... Αλήθεια και μένα μου χτυπάει κάπως αυτή η ατάκα. Πλέον την μεταφράζω για κάποιες περιπτώσεις ''σαφώς και δε συμφωνώ με την ομοφυλοφιλία αλλά στο πλαίσιο του να φανώ πολιτισμένος να χαιρέσαι που σου δίνω το ελεύθερο να κάνεις αυτό που κάνεις '' Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: αμα βγαινουν και το κανουν στο δρομο Click για ανάπτυξη... Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο.Κάθε μέρα τους βλέπεις.Τι να πώ ,ελπίζω αυτό Άγγελε να μην προέρχεται από κάποια στερεοτυπική θεώρηση γιατί αν ναί τότε γηράσκω αει διδασκόμενος. Αρχική Δημοσίευση από Katara: Άσε που είναι κάπως hot... **perv** Click για ανάπτυξη... Αυτό άραγε ισχύει;Έχω κάποιες φορές ακούσει πως μερικές γυναίκες βρίσκουν ''ενδιαφέρουσα'' την αντρική ομοφυλοφιλία στις ''ελαφριές ή συναισθηματικές'' εκφράσεις της. Θυμάμαι μάλιστα που διάβαζα ένα άρθρο από το division of gay psychology (British Psychological Society) και είχαν βρεί ένα σημαντικό αριθμό στρέητ γυναικών να τους αρέσει η θέα ενός τρυφερού/σέξυ γκέι φιλιού μεταξύ ανδρών (ειδικά εαν οι άντρες ήταν σχετικά σέξυ). Επίσης το ίδιο φαινόταν να ισχύει σε ότι αφορούσε ερωτική πλοκή γκέι ζευγαριών στον κινηματογράφο,στην τηλεόραση κτλ. Κάποια βοήθεια από τις γυναίκες του φόρουμ ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 16:15 Ο Άγγελος έγραψε: #1.637 01-01-12 16:15 Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Διότι ως γνωστό οι γκέι έχουν μια τάση να το κάνουν στο δρόμο. Click για ανάπτυξη... ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 17:27 Ο vassilis498: #1.638 01-01-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 40 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Scandal touvlo iren chester20080 Μήτσος10 Esperos1 Vicky13 Wonderkid Εριφύλη User2350 camil Joji Freddys Lathy charmander giannhs2001 Αλκης Κ. spring day Hetfield Libertus Cookie_Monster louminis billie perrakis Deviance Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Άγγελος: ασχετο,, δεν ειπα οτι το κανουν,απλα πως μπορει να προκαλεσουν.. επειδη ειπε η χιμελα οτι και πως μπορει να προκαλεσουν Click για ανάπτυξη... Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος Επιφανές μέλος Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10.411 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:02 Ο Άγγελος έγραψε: #1.639 01-01-12 19:02 Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 80 81 82 83 84 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 102 Επόμενη First Προηγούμενη 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 82 από 102 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Να υποθέσω αντίστοιχα ότι το ίδιο ισχύει και για τους straight? Click για ανάπτυξη... στο θεμα του δημοσιου σεξ ναι,,ο νομος δεν κανει διακριση σε αυτο .. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psychologist Διάσημο μέλος Ο Psychologist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Ψυχολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.355 μηνύματα. 1 Ιανουαρίου 2012 στις 19:23 Ο Psychologist: #1.640 01-01-12 19:23 βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
βρε κορίτσια,θα μου απαντήσει καμιά σας σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.Είναι γενικευμένο φαινόμενο αυτό ; Με έχει φάει η περιέργεια να δώ τι θα πουν οι δεσποσύνες του φόρουμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.