Αρχική Δημοσίευση από Hetfield:
Βασικα δεν ειναι λεγομενα δικα μου, αλλα ενος ψυχολογου που ειχε εμφανιστει σε μια πρωινη εκπομπη εδω και πολυ καιρο. Εγω απλως συμφωνω με αυτη την αποψη.
Ένα το κρατούμενο και πάμε...
Η γνωμη μου ειναι οτι η ομοφυλοφιλια ειναι ενα ειδος ψυχικης αρρωστιας. Ελπιζω να μην πεσετε ολοι πανω μου επειδη η γνωμη μου ειναι διαφορετικη...
Δε ξέρω πια είναι ακριβώς η γνώμη σου, αλλά καλύτερα να πεις ξεκάθαρα πως δεν ειναι δική σου γνώμη αλλά ενώς ψυχολόγου που παρακολούθησες στη τηλεόραση τα λεγόμενα του και υιοθέτησες τις απόψεις του...
Εννοω τι αλλαγες θα συνεβαιναν στη ζωη μου. Εγω μιλαω για την αντρικη ομοφυλοφιλια, γιατι μονο αυτη μπορω να φανταστω. Δηλαδη τι περιμενεις, να φανταστω πως ειναι να εισαι γυναικα και να το κανεις με γυναικα;; Και αυτο το θεωρω ψυχικη αρρωστια για να μην παρεξηγουμαστε...
Μπορείς να μου εξηγήσεις τί φαντάζεσαι? Να υποθέσω: έναν άντρα στο κρεβάτι με έναν άλλον και να κάνουν τα σχετικά...
Απο τη στιγμή που δηλώνεις ετερόφυλος: δεν σε έλκει το αντρικό φύλο, πως κάθεσαι και λες ότι μπορείς να φανταστείς την αντρική ομοφυλοφιλία? Αφου δεν εισαι ομοφυλόφιλος, δε μπορείς να τη φανταστείς, καθώς να σου δώσω να καταλάβεις πως καταλαβαίνω πως σκέφτεσαι και σου προκαλεί αηδία η ιδέα, αλλά σκέψου ότι υπάρχει και ερωτική έλξη μεταξύ των ατόμων και όχι μονο σωματική.
Κοιτα αυτη ειναι η αποψη μου. Δεν νομιζω οτι ειναι λαθος επειδη μονο και μονο δεν συμφωνεις μαζι μου! Αυτο δεν θα το κρινεις μονο εσυ, αλλα και αλλοι πολλοι. Για αυτο ηρεμησε και σεβασου την.
Επαναλαμβάνω πως καλύτερα να αναφέρεις πως η άποψη δεν είναι δική σου αλλά καποιουνου αλλουνού που την υιοθέτησες, χωρίς να κάτσεις να σκεφτείς με τη δικιά σου κρίση το τι ακριβώς πιστεύεις.... και εφόσον δε το είχες κανει αυτό, δέχεσαι τις απόψεις που σε περικλύουν....
Επίσης απο που και ως που οι απόψεις των ''πολλών'' είναι και η σωστή?
Κανεις λαθος! Το οτι χαρακτηρισε αυτη τη διαφορετικοτητα ως "Ψυχολογικη αρρωστια" δεν νομιζω οτι ειναι και ρατσιστης. Δηλαδη οσοι αναφερονται σε ατομα που εχουν καποια προβληματα με τον ορο "ατομα με ειδικες αναγκες" ειναι ρατσιστες;
ΥΓ: Το "Ψυχικη τρελα" το ειπε ο Dare-Devil και οχι ο ψυχολογος που ειχα δει πριν καιρο αλλα ουτε και εγω. Για αυτο να διαβαζεις ολα τα μηνυματα πριν απαντησεις σε ενα post (Φιλικα παντα ετσι;

).
Προσωπικά το να με χαρακτηρίζεις ''ψυχολογικά άρρωστο'' το θεωρώ προσβολή σε μένα , το να με /τους χαρακτηρίζεις έτσι [που πάλι απο άλλον τον έχεις παρει το χαρακτηρισμό] το θεωρείς ισοδύναμη αντιμετώπιση σε σχέση με ετερόφυλους?
Πεστα ρε Exposed_Bone! Δηλαδη η αλλη η αισχρη εκφραση ειναι καλυτερη; Τεσπα εγω δεν κολλαω τοσο στον χαρακτηρισμο του "ψυχικα αρρωστος", οσο στο αν οντως υφισταται μια ψυχολογικη διαταραχη, που για μενα υφισταται.
Όπως και να χει, καμμία έκφραση δεν είναι καλύτερη, άρα εφόσον λες πως δεν κατακρίνεις τους ομοφυλόφιλους
Ουτε εγω κατακρινω αυτους που ειναι ομοφυλοφιλοι. Απλως εχω καποιες διαφορετικες αποψεις.
, προφανώς δεν πρέπει να έρχεσε και στο δίλλημα για το αν θα χρησιμοποιήσεις λιγότερο ''αισχρές'' εκφράσεις...
Είδαμε στο πόσο δε κολάς στον χαρακτηρισμο του "ψυχικα αρρωστος''....
Έναν άνθρωπο τον κρίνουμε απο τη συμπεριφορά του δημόσια και απέναντί μας και όχι απο το τι κανει στο κρεβάτι του... ας μη γινόμαστε κουτσομπόλιδες, καθώς με αυτό το τρόπο ρίχνουμε το δικό μας επίπεδο και όχι τον άλλων. Απο κει και πέρα ούτε εσύ ούτε κανένας άλλος δεν έχετε το δικαίωμα να βγάζετε τον οποιονδήποτε χαρακτηρισμό προς τον οποιονδήποτε συνάνθρωπο εφόσον δεν σας έχει προξενήσει κάποιο πρόβλημα.
Αυτά.