Aκομα ενα σημαντικο θεμα.
Λοιπον,με τους ομοφυλοφιλους ποτε δεν ειχα προβλημα.
Ειναι και αυτοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ σαν ολους μας, απλως σε εναν συγκεκριμενο τομεα, εχουν διαφορετικες προτιμησεις.
Δεν υποστηριζω οτι το να εισαι ομοφυλοφιλος ειναι κατι το "φυσιολογικο", αλλα αυτο δεν σημαινει πως αυτα τα ατομα ειναι..."ανωμαλοι" (με την βαρια εννοια της λεξης), ή οτι ειναι φρικια ή κι εγω δεν ξερω τι.
Φυσιολογικοι ειναι απλως σεξουαλικα,διαφερουν.Και οχι ανατομικα, αλλα στις προτιμησεις.
Ηδη κουβαλανε εναν *ακομα* "σταυρο" στην παλατη τους,αυτον της κοινωνικης κατακραυγης,του να φοβουνται να περπατησουν χερι χερι με τον συντροφο τους,να μην μπορουν να πουν ενα "σ'αγαπω" σε δημοσιο χωρο μπας και τους δουν οι..."αλλοι",να αναγκαζονται να παιζουν κρυφτο μπας και χασουν και την οικογενεια τους,και αλλα πολλα.
Εχουν ηδη πολλα,και δεν θελω με τιποτα να ειμαι κι εγω ενας απο αυτους που θα τους δακτυλοδειχνει και θα το παιζει..."καποιος".
Φυσικα και δεν επικροτω ακραιες συμπεριφορες απο ομοφυλοφιλους, αλλα αυτο δεν σημαινει σε καμια περιπτωση οτι οποιος ειναι ομοφυλοφιλος,ειναι για το περιθωριο.
Η αγαπη προς τον εαυτο μου και προς την ζωη γενικα,ξεκιναει απο την αγαπη και τον σεβασμο προς τους αλλους.Καθως και την αποδοχη τους γι' αυτο που ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 20 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.