Και κάνω αντερώτηση- αν εσύ είχες κάνει κάτι περίεργο στο σεξ με κάποιον παλιότερο παρτενερ, κάτι που δεν κάνουν οι πολλοί, θα έπρεπε αυτό να σε χαρακτηρίζει; Ή σημαίνει ότι επειδή το έκανες μία φορά, θα το κάνεις πάντα; Η έννοια του πειραματισμού ας πούμε, δεν υπάρχει πουθενά;
Όπως έχει ειπωθεί ξανά, ομοφυλόφιλος γεννιέσαι, δε γίνεσαι. Οπότε όταν αρχίζεις να καταλαβαίνεις τον εαυτό σου, καταλαβαίνεις και τη σεξουαλική σου προτίμηση. Αν λοιπόν εμένα από μικρή μου αρέσουν τα αγόρια, κάτι που με κάνει ετεροφυλόφιλη, ποιος ο λόγος να ψαχτώ και να κάνω κάι με κοπέλα; Εφόσον είμαι σίγουρη οτι μου αρέσουν οι άντρες. Δεν καταλαβαίνω το λόγο του πειραματισμού, πώς μπορεί κάποιος να μην ξέρει τι θέλει; (κι αν το κρύβει για κάποιους λόγους, μέσα του όμως ξέρει τι είναι).
Μην προσπαθείς να συγκρίνεις δύο ανόμοια πράγματα.
Ναι είναι ανόμοια, όμως εγώ εδώ δεν κολλάω στην αιτία που γίνεται, αλλά στο οτι γίνεται. Και απαντώ στην άποψη οτι σε χαρακτηρίζει μόνο αυτό που κάνεις την εκάστοτε στιγμή. Και φέρνω ένα ακραίο παράδειγμα για να δείξω οτι αυτό που έκανες μια φορά στη ζωή σου (αδιάφορο για ποιο λόγο) δε σταματάει να υφίσταται αν κάνεις κάτι άλλο τώρα (πάντα στο σεξουαλικό κομμάτι - για τα άλλα λάθη που πιθανόν κάνουμε υπάρχει η πιθανότητα να μετανιώσουμε και να επανέλθουμε).
Θεωρείς και την ομοφυλοφυλία ψυχική διαταραχή;
Βασικά δεν το έχω ψάξει, δεν ήταν κάτι που με ενδιέφερε προφανώς, δεν ξέρω αν υπάρχουν έρευνες και τι λένε. Σέβομαι όμως απόλυτα τις επιλογές κάποιου.
ισχύει ακριβώς αυτό που είπες για τους περισσότερους ακόμη και αν δεν θέλουν να το παραδεχτούν όταν ακούσουν κάτι τέτοιο. "Μια φορά gay για πάντα gay".
Αυτό ακριβώς πιστεύω κι εγώ, ο καθένας βέβαια έχει τις δικές του απόψεις και σεβαστές.
Μετά λύπης μου συνεχίζω να βλέπω από συγκεκριμένα άτομα την εμμονή τους να επιτίθενται σε άλλα άτομα όταν χρησιμοποιούν χιούμορ για μερικές περιπτώσεις ομοφυλοφιλίας ή όταν έχουν διαφορετική άποψη από την δικιά τους...
Δε βαριέσαι, μόνο η αλήθεια πονάει, κι αν κάτι δε σταθεί με επιχειρήματα κι είναι απλά μια κούφια κατηγορία, δε με αγγίζει.
Αδυνατώ να καταλάβω
Ρώτησες αφού θέλουν κάπου να τον βάλουν, γιατί δεν τον βάζουν σε μια γυναίκα; Σκέψου το αντίστροφο για σένα, δηλαδή εσύ αφού θες κάπου να τον βάλεις (πολύ αισχρή έχω γίνει

) γιατί δεν τον βάζεις σε άντρα;
στις περισσότερες -αν όχι όλες- περιπτώσεις η ομοφυλοφιλία εμφανίζεται παράλληλα με την ετεροφυλοφιλία (δηλαδή κατά τις ίδιες ηλικίες). Αν και είμαι της άποψης ότι ακόμα και η ομοφυλοφιλία που "εμφανίζεται στην πορεία", δεν εμφανίζεται από... μόνη της, αλλά εξωτερικεύεται, ενώ προϋπήρχε.
Ακριβώς. Οπότε ποιος ο λόγος πειραματισμού που έλεγα πιο πάνω;