Η γνώμη σας για την ποιότητα της τηλεόρασης

Gate4

Επιφανές μέλος

Η Ηägring αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 25.523 μηνύματα.

Βλα

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βλαδίμηρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1.637 μηνύματα.
Πριν λίγα χρόνια μυήθηκα από μια φίλη στις παλιές σειρές της ΕΡΤ που μου ήταν τελείως άγνωστες. Ίσως να φαίνονται λίγο γιαγιαδίστικες, αλλά παίζει να είναι ό,τι πιο αξιόλογο έχει βγάλει ποτέ η ελληνική τηλεόραση.

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.023 μηνύματα.
Η πιο σαχλή εποχή στην ιστορία του ελληνικού κινηματογράφου. Ακόμη και σήμερα γυρίζονται πολύ καλύτερες ταινίες, όπως το "Έτερος Εγώ", οι "Νύφες", η "Μικρά Αγγλία", το "Εφάπαξ", "Αυτή η Νύχτα Μένει", "Hardcore" και σίγουρα πολλές άλλες που δεν έχω δει ακόμη.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Πωπω έχω ξεχάσει κι άλλες καλές σειρές, όπως το δέκα λεπτά κήρυγμα, ντολτσε βιτα, το σημάδι του έρωτα, τα κρυφά μονοπάτια και... Το ulti cringe - guilty pleasure... Της αγάπης μαχαιριά ❤

Από αυτά που παρέθεσες μόνο το Εφάπαξ είναι αξιόλογο, πολύ αξιόλογο μάλιστα. Καμιά φορά ξεφευγει και τίποτα καλό. Αλλά όχι και σαχλή. Ναι δεν έφτανε δεκαετία 60 και 70 αλλά πάλι ήταν φοβερές ταινίες. Από το Ροδα Τσάντα και Κοπάνα δημιουργήθηκε μετέπειτα η μεγάλη μου αγάπη για τις μηχανές. Γενικά για εμένα ήταν αξιόλογες και αυτές οι ταινίες, καμία σχέση με του σήμερα. Εγώ άλλωστε ζω παράλληλα σε αυτές τις εποχές με την μουσική που ακούω κλπ. :clapup:

Εκεί που ο Μπίλιας είδε λίγο μπουτάκι από την Ασίκη και ο Τσάκωνας σε μια σκηνή παίρνει το καζανάκι παραμάσχαλα με τα βρακιά κατεβασμένα.

ΕΠΟΣ!

Δεν υπήρχε καλύτερη εποχή να μεγαλώσει κανείς, με τόση ΠΑΣΟΚική ΚΑΛΤΙΛΑ και ΚΑΦΡΙΛΑ.

Αυτό και τα αγνά παιδικά "αρκουδάκια της αγάπης", "Κάπτεν Χάρλοκ", "Battleship Yamato", Macross/Robotech στα τοπικά κανάλια, ήταν ότι ωραιότερο έχω να θυμάμαι από τα παλιά.

Χαχα όντως. Εσύ Μπίλια τι είδες; Ε να λίγο μπουτακι. -Ειδες μπουτακι ε; Ενα μήνα αποβολή.

Αλλά το αποκορύφωμα ήταν στο δύο με τον Βογιατζή. Που μπέρδεψαν τα νούμερα στις σκηνές και πήγε ο θεολόγος στην σκηνή του νομίζοντας ότι πάει στις Αγγλικού για ερωτική εξομολόγηση και στην επομενη σκηνή βλέπεις τον Βογιατζή να τρέχει με το σωβρακο και πάνω το σεντόνι τυλιγμένο και να φωναζει βοήθεια καλέ με βιάζουν. Ε ρε γέλιο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.196 μηνύματα.

Lady M

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Lady M αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.385 μηνύματα.
Η τηλεόραση έχει προβάλει από αριστουργήματα μέχρι σκουπίδια.
Αυτό που έχει σημασία να συνειδητοποιήσουμε είναι ότι σε μεγάλο βαθμό εμείς τη διαμορφώνουμε.
Αν παρακολουθούμε με μανία ριάλιτι, θα γεμίσουμε ριάλιτι. Αν παρακολουθούμε σειρές, οι καναλάρχες θα επενδύσουν στη μυθοπλασία. Κάπως έτσι πάει. Άρα ας μην διαμαρτυρόμαστε που δεν υπάρχουν ποιοτικά προγράμματα όταν επιλέγουμε συστηματικά τα τρας.
Είναι σημαντικό να έχουμε καλή τηλεόραση με ευρεία γκάμα προγραμμάτων, καθώς ως δωρεάν μέσο μπαίνει στα σπίτια όλων μας και για κάποιους ανθρώπους αποτελεί παρέα και παρηγοριά.

Stefanosxios

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Stefanosxios αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών. Έχει γράψει 121 μηνύματα.
Η τηλεόραση και οι πολιτικοι προσαρμοζονται στην πλειοψηφία. Αν είναι παρακμιακη θα είναι και αυτά. Ούτως ή άλλως ποτέ η πλειοψηφία δεν πήγε μπροστά την κοινωνία το αντίθετο θα έλεγα. Αν δεν το έχετε καταλάβει αρισμενοι δεκάδες φωτισμένοι άνθρωποι έφτασαν την κοινωνία σε αυτό το βιοτικό επίπεδο

Μάρκος Βασίλης

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
Η τηλεόραση και οι πολιτικοι προσαρμοζονται στην πλειοψηφία. Αν είναι παρακμιακη θα είναι και αυτά. Ούτως ή άλλως ποτέ η πλειοψηφία δεν πήγε μπροστά την κοινωνία το αντίθετο θα έλεγα. Αν δεν το έχετε καταλάβει αρισμενοι δεκάδες φωτισμένοι άνθρωποι έφτασαν την κοινωνία σε αυτό το βιοτικό επίπεδο

Τα ΜΜΕ και η πολιτική συνδιαμορφώνουν την κοινωνία και τους ανθρώπους που τα επιλέγουν. Δεν είναι τόσο απλό όσο το παρουσιάζεις. Επίσης, να με συγχωρείς, αλλά π.χ. τα εργασιακά μας δικαιώματα δε μας τα έδωσαν οι «φωτισμένοι», αλλά τα διεκδικήσαμε στους δρόμους εμείς οι πολλοί, οι αφώτιστοι.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια