εγω δεν καταλαβαινω απο και ως που ειναι δημοκρατικο να εισβάλλουν καμματικες παραταξεις και να κανουν ο,τι γουσταρουν χωρις να εχουν ρωτησει μαθητες / 15μελη κλπ.
οι μαθητες ειναι ικανοι και αρκετα αφυπνισμενοι απο μονοι τους και δε χρειαζονται υποκινητες για να δρασουν , μπορουν να αποφασισουν αυτοβούλως για το τι θα κανουν και τον τροπο με τον οποιον θα κινηθουν χωρις να ερθουν οι κνητες και ο καθενας να τους επιβαλλει ...<<τη δημοκρατια τους>> ... μια δημοκρατια που ουτε καν πρεσβευουν , αλλες ειναι οι αντιληψεις του κομματος αλλα οκ! και μεαξυ μας δεν προπαγανδιζουν μονο τα μμε αλλα και το ιδιο το κκε! οταν παω καθε μερα στο σχολειό μου φιλε και δεχομαι ακριτως και καταιγιστικως φυλλαδιακια κομματων (και μεχρι στιγμης εχω δεχτει ΜΟΝΟ απο το κνε στο σχολικο περιβαλλον) που μου λενε τι να κανω μιωθω ότι με στρεφουν εμμεσως προς μια κατευθυνση..χειραγωγηση ειναι και αυτο!
αλλο ειναι η πολιτικοποιηση και αλλο η κομματιοποιηση! καταρχας οι νεοι πρεπει να ενημερωθουν ορθα και ουδετερα , αδέκαστα και αμεροληπτα και υστερα να αποκτησουν πολιτικη ταυτοτητα αν βρουν κατι να τους εκφραζει -αυτο ειναι πολυ δυσκολο σημερα!- .