Η γνώμη σας για το ΚΚΕ και την ΚΝΕ

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Πώς φαντάζεσαι μια κυβέρνηση ΚΚΕ αν βγεί, ποια προβλήματα του 2020 θα λύσετε τι θέσεις έχετε για:
Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση
Ελληνοτουρκικά
Σχέσεις με ΗΠΑ Ρωσία Κίνα
Προοδευτισμος ή συντηρητισμός
Θρησκευτικες ελευθερίες
Δημογραφικό
Ρομά, μεταναστευτικό
Παθογένειες δημόσιας διοίκησης
Φεμινισμός vs τοξική αρρενωπότητα
Σόγια vs τεστοστερόνη

..γιατί να σας ψηφίσουμε?
Πείσε μας
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επίσης εσύ ως κομμουνιστής πως βλέπεις το ενδεχόμενο η πανδημία του covid19 να γίνει η αφορμή να τελειώσει ο καπιταλισμός, να έρθει η 4η βιομηχανική επανάσταση και να δημιουργηθεί ένας σοσιαλιστικός κόσμος χωρίς ατομική ιδιοκτησία οικολογικά βιώσιμος και τεχνολογικά ελενχόμενος?
 
Τελευταία επεξεργασία:

Νηματολάγνος

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νηματολάγνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και επαγγέλεται Συγγραφέας. Έχει γράψει 338 μηνύματα.
Πώς φαντάζεσαι μια κυβέρνηση ΚΚΕ αν βγεί, ποια προβλήματα του 2020 θα λύσετε

Μια κυβερνηση του ΚΚΕ θα ελυνε πιστευω παρα πολλα σημερινα μας προβληματα και θα προκαλουσε πλειστες κοινωνικοπολιτικες αλλαγες στην χωρα μας. Καταρχας, θα λυνονταν το προβλημα της παιδικης παχυσαρκιας που σημερα το 50% των νεων ειναι παχυσαρκοι. Δεν θα υπηρχε φαγητο λογω των συνεχων λιμων και της φτωχης γεωργιας και των εμπαργκο απο την ΕΕ και ετσι "οχι φαγητο - οχι παχυσαρκια".
Επισης, θα μηδενιζονταν τα αεροπορικα δυστυχηματα. Δεν θα μπορουσαμε να ταξιδεψουμε στο εξωτερικο για να μην μολυνθουμε απο την καπιταλιστικη κολαση της Ευρωπης η απο το εξωτερικο να ερθουμε στο εσωτερικο διοτι θα θεωρουμασταν κατασκοποι και ετσι δεν θα χρειαζομασταν αεροπλανα οποτε μηδεν αεροπορικα δυστυχηματα.
Δεν θα υπηρχαν καλπονοθευτικες εκλογες διοτι δεν θα υπηρχαν εκλογες, θα ειχαν καταργηθει ως στοιχεια της αστικοτσιφλικαδικης δημοκρατιας (οχι της Νεας).
Το Συνταγμα θα ορκιζονταν στον Μεγα Μαρξ και τον Μεγα Ενγκελς και μεσα στην Βουλη θα υπηρχε ενα μεγαλο πορτραιτο του Λενιν.
Τα παιδια δεν θα μαθαιναν ποτε για το Κατιν, τηον Ουκρανικο λιμο με τα οκτω εκατομμυρα νεκρους, την ρωσικη εισβολη στην Πολωνια, το συμφωνο Ριμπετροπ--Μολοτοφ, τον Πολ Ποτ κλπ και ετσι θα μειωνονταν τα τραυματα στις παιδικες ψυχες τους.
Θα λυνονταν και το προβλημα της παρθενιας στους νεους μιας και οι γυναικες θα εκπαιδευονταν να ειναι "ευκολοτερες" στο κρεβατι (μονο με οδοντοκρεμες θα πηδαμε οπως στο πρωην Ανατολικο μπλοκ).
 

αυγή όντος

Διάσημο μέλος

Ο Sniffing Joe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Οδηγός ταξί και μας γράφει απο Ισλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,006 μηνύματα.
Δεν θα υπηρχαν καλπονοθευτικες εκλογες διοτι δεν θα υπηρχαν εκλογες, θα ειχαν καταργηθει ως στοιχεια της αστικοτσιφλικαδικης δημοκρατιας (οχι της Νεας).
Το λες για αστείο, αλλά αυτό ακριβώς είχε πει ο Κουτσούμπας σε δημοσιογράφο που τον ρώτησε "Αν γίνετε κυβέρνηση, θα επιτρέπονται τα άλλα κόμματα". Ο Κουτσούμπας εν ολίγοις απάντησε "Θα επιτρέπονται τα κόμματα που προωθούν τα συμφέροντα του λαού". Ποιος αποφασίζει αν ένα κόμμα προωθεί τα συμφέροντα του λαού; Ο Κουτσούμπας, φυσικά. Αυτή είναι η δημοκρατία του ΚΚΕ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top