emufear
Πολύ δραστήριο μέλος

Εμένα μου αρέσει αν και δεν το χρησιμοποιώ συχνά..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

dooo
Διακεκριμένο μέλος

Από την άλλη, δεν μπορούν να πάνε και γρήγορα: οι περισσότεροι εκτός τραμ οδηγοί/πεζοί, δεν το προσέχουν, ούτε κοιτάζουν αν έρχεται.
μετρό ρουλζ

gademis
Τιμώμενο Μέλος

bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Δεν έχει τύχει να το χρησιμοποιήσω μιας και συνήθως είτε με κάλυπτε το τρένο/μετρό είτε τίποτα. Πάντως έχω ακούσει τα χειρότερα για αυτό και ότι είναι υπερβολικά αργο...
κι εγώ έτσι ακριβώς

crazyhelen
Διάσημο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και; Πιο αργό πράμα δεν έχω δει στη ζωή μου. Πιο αργό κι απ' τον επιτάφιο. Μέχρι κι ο ΗΣΑΠ πιο γρήγορος είναι.

Έκανα γύρω στη μία ώρα μέχρι το κέντρο. Καλά που δεν βιαζόμουν δηλαδή. Αυτό που το καθυστερεί αφάνταστα είναι ότι έχει πολλές στάσεις από κάποιο σημείο και μετά.
Είναι πολύ καλό για ροματζάδα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Valder
Τιμώμενο Μέλος

Το τραμ... Πρώτη και μοναδική φορά που το πήρα ήταν στο meeting στη Γλυφάδα, στην επιστροφή. Από το να πάρω ταξί από Γλυφάδα για το σπίτι - aka ο κούκος αηδόνι - είπα καλύτερα απ' το κέντρο.
Και; Πιο αργό πράμα δεν έχω δει στη ζωή μου. Πιο αργό κι απ' τον επιτάφιο. Μέχρι κι ο ΗΣΑΠ πιο γρήγορος είναι.
Έκανα γύρω στη μία ώρα μέχρι το κέντρο. Καλά που δεν βιαζόμουν δηλαδή. Αυτό που το καθυστερεί αφάνταστα είναι ότι έχει πολλές στάσεις από κάποιο σημείο και μετά.
Είναι πολύ καλό για ροματζάδα.Αλλά αν βιάζεσαι καλύτερα ταξάκι.
![]()
Το έντονο κείμενο εγώ στο είχα πεί τότε. Μην αντιγράφεις εμένα για να φτιάξεις τη δική σου προσωπικότητα. Μια μισοκατεστραμμένη ρέπλικα θα βγείς!

Κι εγώ πρώτη φορά στο μήτινγκ το είχα πάρει (το τραμ), όταν γυρίζαμε το βράδυ με τον Τζώρτζη. Θυμάμαι πως επαναλάμβανε αυτό το παιδί συνέχεια μια φράση και σε κάποια στιγμή του επέβαλα το σκασμό!

Καλύτερα το τραμ πάντως απ' τα κερατιάτικα σε ταξί ως τη Γλυφάδα επειδή μερικοί βαριούνται να κουνηθούν ως το Θησείο του λαού.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κι έλεγα πού το 'χα ακούσει.. Καταραμένο αλτζχάιμερ.Το έντονο κείμενο εγώ στο είχα πεί τότε. Μην αντιγράφεις εμένα για να φτιάξεις τη δική σου προσωπικότητα. Μια μισοκατεστραμμένη ρέπλικα θα βγείς!![]()

Κάτι άλλο ήθελα να πετάξω. Το θάβαμε το τραμ με κάτι γνωστούς τις προάλλες και είπα κάτι πετυχημένο.

Τεσπα. "Μου αρέσει, αλλά δεν το πολυχρησιμοποιώ"

kazmir84
Δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Και; Πιο αργό πράμα δεν έχω δει στη ζωή μου. Πιο αργό κι απ' τον επιτάφιο. Μέχρι κι ο ΗΣΑΠ πιο γρήγορος είναι.![]()
Μια φορά το πήρα από Γλυφάδα να πάω Νέα Σμύρνη και κόντεψα να πάθω έμφραγμα από τα νεύρα! Υπόψιν ήταν απόγευμα φοβερής ημέρας και είχα και θέα θάλασσα.. αλλά έκανα 1 ώρα και 1 τέταρτο να φτάσω! Με τα 3 λεωφορεία που χρειαζόμουν για να πάω (και γι αυτό προτίμησα και καλά το τραμ) πιο γρήγορα θα έφτανα.. μη σου πω θα έφτανα και θα γύριζα και Γλυφάδα στον ίδιο χρόνο!

Συνεπώς με δεδομένο αυτό ψήφισα πως και δεν μου αρέσει και δεν το χρησιμοποιώ (την θέλω την ψυχική μου υγεία). Ίσως κάποιους να εξυπηρετεί δεν λέω, αλλά τόσο αργά που πάει, αν σκεφτείς πως έκοψε και μια λωρίδα και βάλε στην παραλιακή, ε, μόνο για μόστρα είναι! Άχρηστο..

Ειλικρινής
Πολύ δραστήριο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Μου αλλάξατε πασα αποψη για το τραμ.Τοσο καιρο ηθελα να παω να το δω,αλλα απο οτι φαινεται,ευτυχως!
Να πας. Αλλά να μη βιάζεσαι, να είναι απόγευμα και να έχεις και το αίσθημα μαζί! Έτσι θα περάσεις μια χαρά!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ο προαστειακός τ' αξίζει τα λεφτά του. Πολύ χρήσιμος και εξυπηρετικός, αλλά πολύ μικρά βαγόνια.Δεν έχω γνώμη,δεν έχω μπεί ποτέ...για τον προαστειακό αν θέλετε να σας πω...πήγα τα πιτσιρίκια βόλτα (με είχανε φάει απ'όταν έγινε η στάση δίπλα μας)...ωραίο το μέσον λέμε!![]()

Στάση δίπλα σου; Καλό.

Να πας. Αλλά να μη βιάζεσαι, να είναι απόγευμα και να έχεις και το αίσθημα μαζί! Έτσι θα περάσεις μια χαρά!![]()
Ετσι που το περιγραφετε ολοι,για ταινία του Αγγελόπουλου μου κανει!

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Ετσι που το περιγραφετε ολοι,για ταινία του Αγγελόπουλου μου κανει!![]()
Όχι καλέ.. τι είναι αυτά που λές;;
..ο πελαργός πήγαινε πιο γρήγορα, είμαι σίγουρη!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.