Η γυναικεία ομορφιά όπως διαμορφώνεται από τα ΜΜΕ

glayki

Περιβόητο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.479 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.995 μηνύματα.
Αν έβλεπα τρίχες, είτε σε άντρα είτε σε γυναίκα, θα ξενέρωνα ΦΟΥΛ.

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.449 μηνύματα.
Εάν πλυθείς πριν κάνεις σεξ, δεν μυρίζει τίποτα. Συμφωνώ να το κρατάς σε ένα νορμάλ επίπεδο. Το τριχωτό αιδοίο είναι ωραία εικόνα, σου χτυπάει στο μάτι η περιοχή, είναι σαν να σου φωνάζει "εδώ είμαι, δες με είμαι γυναίκα" η ατριχη περιοχή είναι ουδέτερη και αδιάφορη, μια επαναλαμβανόμενη μονοτονία.
Yeah, μέχρι να ξεκινήσεις το βραδινό, και να φτύνεις τρίχες κάθε τρεις και λίγο :bleh:.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.995 μηνύματα.
Η απόλυτη γυναικεία ομορφιά❤️ Και μου αρέσει γιατί δεν πείραξε το προσωπάκι της..

20250105_155058.jpg

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Μαλακα βυζαρες

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.237 μηνύματα.

nearos

Επιφανές μέλος

Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.533 μηνύματα.
Μαλακα βυζαρες²

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε πλαστικομούρες και να τις λέμε κούκλες (όχι εγώ) και τις φυσικές γυναικάρες να τις λέμε άσχημες.

Όλο ανάποδα

Azur

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Azur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Αγρίνιο (Αιτωλοακαρνανία). Έχει γράψει 1.145 μηνύματα.
Έχουμε φτάσει στο σημείο να βλέπουμε πλαστικομούρες και να τις λέμε κούκλες (όχι εγώ) και τις φυσικές γυναικάρες να τις λέμε άσχημες.

Όλο ανάποδα
Όλα είναι στην τσίτα πλέον. Το δέρμα, τα νεύρα μας... :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια