vendetta
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου έμαθε ότι δεν πρέπει να φτιάξω ποτέ κάποιο αυθαίρετο γιατί έχω να τραβήξω και να πληρώσω πολλά μέχρι να νομιμοποιηθεί (ποτέ)...

Κυρίως να έχω υπομονή με τους ανθρώπους...
Ο μπαμπάς υπάλληλος σε αγροτικό συνεταιρισμό...
Μου έμαθε να προσέχω τις πισώπλατες μαχαιριές, να μην το βάζω κάτω και...να προτιμώ τα βιολογικά προϊόντα γιατί τα υπόλοιπα βομβαρδίζονται με δηλητήρια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jrot6
Πολύ δραστήριο μέλος

Η μαμα μου ηταν καθηγητρια σε τεχνικα κυριως λυκεια..Μου εμαθε οτιη δουλεια του καθηγητη εχεις τις δυσκολιες της και ας φαινεται ευκολη (αν παραδεχομαι πως ειναι απο τις δουλειες με τον περισσοτερο ελευθερο χρονο) και οτι υπαρχουν και καθηγητες που μεχρι την συνταξη αγωνιζονται και δεν αφηνονται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Inartecubus
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elepan
Δραστήριο μέλος

Ο πατέρας μου ναυτιλιακά γραφεία εκτός Ελλάδος. Δεν μπήκα στην δουλειά του, μπήκε ο μικρότερος της οικογένειας ο αδερφός μου και προκόψαμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christinelle
Πολύ δραστήριο μέλος

Ο,τι άλλο με έμαθαν δεν είχε σχέση με το επάγγελμά τους.
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

η μητερα μου δασκαλα,εμαθα οτι για να ασχοληθω με πιτσιρικια επιτυχως πρεπει να τα αγαπαω και οτι εαν θελουν οι δασκαλοι μπορουν να ειναι εξαιρετικα αξιολογοι ή μια εκπληκτικα χαζη φαρα(ιδιαιτερα οι επαρχιωτες)
~Melania~
Περιβόητο μέλος

Επίσης έχω γίνει <<ειδική>> σε πολλές αρρώστιες και παθήσεις και επιπροσθέτως ποια φάρμακα είναι κατάλληλα σε κάθε περίπτωση!
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Με το να΄χω μαμά μουσικό έκανα 10 χρόνια μουσική. Φλογέρα,πιάνο και τρομπέτα.Πάλι καλά,ξέρω να παίζω πιάνο.

Αα,και μαθαίνω κάθε χρόνο τα νέα των Πανελληνίων από πρώτο χέρι.
Με το μπαμπά μου διάβαζα Μαθηματικά γιατί από μικρό ήμουν στουρνάρι εκεί.

Το ότι είναι εκπαιδευτικοί με επιρέασε στο γεγονός ότι πήρα το "διδακτικό" δαιμόνιο στις ξένες γλώσσες όμως.

Λόγω των συνθηκών όμως θα το αφήσω μη αξιοποιημένο.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Φιλε μην γενικευεις.εμαθα καλυτερα να αποφευγω στρατιωτικους και παρεμφερη επαγγελματα
Οσους στρατιωτικους εχω γνωρισει ειναι πολυ καλα παιδια,καμια σχεση με φασισμους και χουντες.
Ειναι θεμα χαρακτηρα...
whitelioness
Πολύ δραστήριο μέλος

(τραβα μαθε πως να παραθετεις)Φιλε μην γενικευεις.
Οσους στρατιωτικους εχω γνωρισει ειναι πολυ καλα παιδια,καμια σχεση με φασισμους και χουντες.
Ειναι θεμα χαρακτηρα...
αναγνωριζω πολυ καλα οτι ο χαρακτηρας παιζει μεγαλο ρολο.επισης δεν ανεφερα τιποτα σχετικα με χουντες και φασισμους-γιατι πολυ απλα δεν ειναι ο λογος αυτος.ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις καποιον να υπερασπιζεται τους φιλους του και την πλειονοτητα.δεν ειπα οτι εχουν χολερα-κι ουτε οτι προσωπικα βλεπω εναν με πιανει τρομος και αηδια και την κανω. εγραψα ακριβως με βαση το δικο μου χαρακτηρα και τις αποψεις μου τι εμαθα. σε καμια περιπτωαη τι πρεπει να ακολουθησουν και οι υπολοιποι-δεν ειναι αλλωστε και ο σκοπος του θεματος. αντε να κανεις ενα δροσερο ντουσακι να ηρεμησεις.
καποιος_καπου
Δραστήριο μέλος

Εφηβεια ειναι....θα περασει(τραβα μαθε πως να παραθετεις)
αναγνωριζω πολυ καλα οτι ο χαρακτηρας παιζει μεγαλο ρολο.επισης δεν ανεφερα τιποτα σχετικα με χουντες και φασισμους-γιατι πολυ απλα δεν ειναι ο λογος αυτος.ειναι πολυ ωραιο να βλεπεις καποιον να υπερασπιζεται τους φιλους του και την πλειονοτητα.δεν ειπα οτι εχουν χολερα-κι ουτε οτι προσωπικα βλεπω εναν με πιανει τρομος και αηδια και την κανω. εγραψα ακριβως με βαση το δικο μου χαρακτηρα και τις αποψεις μου τι εμαθα. σε καμια περιπτωαη τι πρεπει να ακολουθησουν και οι υπολοιποι-δεν ειναι αλλωστε και ο σκοπος του θεματος. αντε να κανεις ενα δροσερο ντουσακι να ηρεμησεις.

fockos
Επιφανές μέλος

πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να έχεις γονείς ιατρούςΟι δύο γονείς μου είναι γιατροί. Ο πατέρας μου είναι Γενικός Γιατρός και η μαμά μου Μικροβιολόγος. Με έχουν διδάξει την μεθοδικότητα, την προσπάθεια και να είμαι επιμελής με το διάβασμα μου. Έχω μάθει να είμαι οργανωτική και πάνω από όλα να μιλάω με επιχειρήματα.
Επίσης έχω γίνει <<ειδική>> σε πολλές αρρώστιες και παθήσεις και επιπροσθέτως ποια φάρμακα είναι κατάλληλα σε κάθε περίπτωση!
Loreley
Περιβόητο μέλος

πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να έχεις γονείς ιατρούς
Γιατί;
Dias
Επιφανές μέλος

Loreley
Περιβόητο μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

γιατί δουλεύουν από το πρωί μεχρι το βράδυΓιατί;
Loreley
Περιβόητο μέλος

γιατί δουλεύουν από το πρωί μεχρι το βράδυ
Δεν νομίζω ότι δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ..Αλλά και να το κάνουν, υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα, που είναι πιο κουραστικά.
Dias
Επιφανές μέλος

και πολλές φορές ΚΑΙ από το βράδυ ως το πρωί . . .γιατί δουλεύουν από το πρωί μεχρι το βράδυ
fockos
Επιφανές μέλος

και πολλές φορές ΚΑΙ από το βράδυ ως το πρωί . . .
![]()
Εσένα που είναι και παιδιατρος θα χτυπάει το τηλέφωνο μέρα νύχτα ακατάλληλες ώρες από αγχωμένες νεομαμάδες που θα ρωτάνε ηλίθιες ερωτήσεις. Τύπου ιατρέ κλαίει τι να κάνω.....
Δεν νομίζω ότι δουλεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ..Αλλά και να το κάνουν, υπάρχουν και άλλα επαγγέλματα, που είναι πιο κουραστικά.
Σαφώς και υπάρχουν και πολλά αλλά ένας ιατρός δουλεύει πολλές ώρες και στα κενά του είναι σε επαγρύπνηση.
Loreley
Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 3 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 61 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.