Η εγγραφή σας στο e-steki

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Μετά από πόσο καιρό που διαβάζατε το e-steki αποφασίσατε να κάνετε εγγραφή;
Τι σας παρακίνησε να γραφτείτε;
Αντιμετωπίσατε κάποια δυσκολία σχετικά με την εγγραφή σας;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fielda

Πολύ δραστήριο μέλος

Η fielda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και επαγγέλλεται IT. Έχει γράψει 1.276 μηνύματα.
Εγώ είμαι αρκετά καινούρια και δεν έχω πολύ καιρό στο e-steki. Θυμάμαι ότι έψαχνα για κάτι άσχετο στο google και μου εμφάνισε ως αποτέλεσμα μία συζήτηση εδώ. Μετά κόλλησα, διάβαζα όλο και περισσότερα θέματα και έκανα εγγραφή μετά από 2-3 μέρες νομίζω :D, ίσως λίγο περισσότερο...

Μου άρεσε το κλίμα εδώ και το γεγονός ότι υπάρχουν και σοβαρά θέματα αλλά και πολλά για να ξεκουράζεσαι και να συζητάς απλά με κάποιον. Μπορείς να βρεις παρέα εδώ αν θέλεις αλλά μπορείς να βρεις και απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα. Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι που υπάρχουν θέματα προς συζήτηση (πχ. πολιτικά) τα οποία, αν και επικίνδυνα κατά γενική ομολογία δεν έχουν οδηγήσει, προς το παρόν τουλάχιστον, σε μεγάλη αντιπαράθεση.

Κατά την εγγραφή μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Αυτά... Απάντησα σε όλα ε; :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.959 μηνύματα.
εεε... 5'? :P

και με παρακίνησε το ατέλειωτο ξύσιμο της περιόδου εγγραφής μου.

[μαλλον δεν είμαι καλό παράδειγμα ε?]

mania

Επιφανές μέλος

Η mania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 12.949 μηνύματα.
Την μέρα που έψαχνα κάτι στο internet βλέπω το στέκι, είχε το κομμάτι σέξ κλειστό για κάποιους και ήθελα απο περιέργια να χαζέψω, συγκεκριμένα έψαχνα μία λέξη σεξουαλική και βγήκε εκεί:redface:

Ετσι προσπάθησα να κάνω εγγραφή, κάνω την εγγραφή αλλα το mail μου δεν έπαιρνε το μύνημα όπως σε όλους, ξαναέστηλα πάλι εγγραφή νομίζω, δεν θυμάμε, νομίζω έστηλα mail στον πάνο και μου ξαναστήλαν το mail με τα πολλά δεν μπορούσε να γραφτεί και με ενεργοποίησαν απο το στέκι, είχε στείλει ο Πάνος και είπε ότι αφού το mail δεν έρχετε το τακτοποίησε εκείνος:redface:

Ετσι και μπήκα:D

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και επαγγέλλεται Web developer. Έχει γράψει 15.891 μηνύματα.
Ευχαριστώ που απαντήσατε!
Resident Evil δεν κατάλαβα χριστό :P :redface:

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.959 μηνύματα.
μου πήρε 5' λεπτά ανάγνωσης ποστ για να γραφτώ...
και η κινητήριος δύναμη για να το κάνω ήταν ότι ξυνόμουν ασυστόλως IRL όταν γράφτηκα και απλά έψαχνα "κάτι" (εν μέσω καλοκαιριού και άδειας αθήνας) να ...γεμίσω τις ώρες μου :P

edit: ααα... όσον αφορά την εγγραφή όχι δεν αντιμετώπισα κανένα προβ! :)

Τελευταία επεξεργασία:

Subject to change

e-steki.gr Founder

Ααα τώρα κατάλαβα, ευχαριστώ. :)

Bill

Επιφανές μέλος

Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 10.408 μηνύματα.
Πρέπει να διάβαζα το στέκι μία μέρα μέχρι να αποφασίσω να γραφτώ.
Έψαχνα κάτι στο google σχετικά με κάτι διαδικαστικά θέματα που είχα να κάνω εκείνη την περίοδο,και δεν ξερω αν το χω πει αλλά το πρώτο ποστ που έπεσα πάνω ήταν του Κρόνου.Κι έτσι σιγά σιγά αντί να κοιτάω γι αυτό που έψαχνα άρχισα να διαβάζω τους διαλόγους.
Μου άρεσε το όλο κλίμα που επικρατούσε στις συζητήσεις και ορισμένα άτομα μου έκαναν αμέσως θετική εντύπωση και λέω θα γραφτώ.Όπως βλέπετε είμαι ακόμα εδώ.:P
Πρόβλημα με την εγγραφή δεν είχα.Πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία δυσκολία.(αν και έκανα πόση ώρα να αποφασίσω για nick)

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα.
Εγω καρντια μου, δε θυμαμαι τπττττττ!!!
Μαλλον κατα τυχη πρεπει να σας βρηκα και να γραφτηκα κατευθειαν...αν σκεφτει κανεις οτι δεν εχω υπομονη να χαζεψω και μετα να κανω το ο,τιδηποτε....Και οχι καμμια δυσκολια...κατα την εγγραφη...δυσκολια μονο μεχρι να συνηθισω τις λειτουργιες του...
Χαιρομαι που δε σε βοηθησα!!!:P

FaniFox

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η FaniFox αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 273 μηνύματα.
Έψαχνα στο google για καλλυντικά και έπεσα πάνω στο θέμα "τα αγαπημένα σας καλλυντικά".
Δεν γράφηκα αμέσως αλλά τη δεύτερη φορά που μπήκα για να διαβάσω τις απαντήσεις, 2-3 μέρες μετά.

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.791 μηνύματα.
3-4 βδομάδες; :P

Το πώς πήρα την απόφαση.... είναι τόσο χαζό που δεν θα το πιστέψεις. :P

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Το πώς πήρα την απόφαση.... είναι τόσο χαζό που δεν θα το πιστέψεις. :P

πες μας καλέ πες μας!!!! :P:P

Tetragrammaton

Διάσημο μέλος

Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.
Εμένα με έπρηζε η Kalypso να γραφτώ γιατί είχε κατενθουσιαστεί... Τελικά μετά από καμια βδομάδα πρηξίματος αποφάσισα να γραφτώ... Τελικά άρχισα να γράφω σχεδόν 1μιση μήνα μετά!:whistle:

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 57 ετών, επαγγέλλεται Συγγραφέας και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.911 μηνύματα.
Εγώ πρώτα γράφτηκα και μετά μπήκα να διαβάσω. Βλέπετε, μπήκα συστημένος και προϊδεασμένος, ότι λέει εδώ έχει τις πιο όμορφες κοπέλες. :P Άρχισα να γράφω αμέσως και το πρώτο θέμα που έπεσε στο διάβα μου ήταν κάτι για το γάμο και γιατί όλοι τρελαίνονται γύρω στα τριάντα να παντρευτούν ή κάτι τέτοιο. Πού να ήξερα πόσο ειρωνικό θ' αποδεικνυόταν αυτό...

Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα κατά την εγγραφή, αν εξαιρέσεις βέβαια το γεγονός ότι έδωσα το πραγματικό μου όνομα αντί για νικ και το Great Chaos αντί για password, δείχνοντας εξ αρχής το επίπεδο της ανυπέρβλητης νοημοσύνης μου.

Δυστυχώς για σας, βρίσκομαι ακόμη εδώ, μάλιστα έκλεισα κι ένα χρόνο αδιάκοπης παρενόχλησης των υπολοίπων χρηστών και ασύστολης παπαρολογίας. Δεν έχω μπει ποτέ σε άλλο φόρουμ, απλά γιατί αν και με το ζόρι, μόνο εδώ με ανέχονται (ακόμη). Τιμή μου και καμάρι μου ρε!:hehe::yahoo:

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.791 μηνύματα.
πες μας καλέ πες μας!!!! :P:P
Κάτσε πρώτα.

Είχα πει με έναν φίλο απ' το σχολειό (2 χρόνια μικρότερος, ακόμα πήγαινε σχολείο εκείνος) να βγαίναμε για μπιλιάρδο (μαζί με κάτι γνωστές του :bleh:).
Ε, επειδή είμαι γνωστός γκαντέμης και το σκηνικό ήταν too good έβαλα ένα στοιχηματάκι.

Εκείνο το Σάββατο παίρνω τηλέφωνο - γιατί ούτε φωνή ούτε ακρόαση - και μου 'πε ότι τον έπιασαν στο σχολείο να καπνίζει και έφαγε 2 αγωνιστικές. (Δηλαδή 2 Σαββατοκύριακα μέσα)

Ε, εκείνο το βράδυ γράφτηκα.

Το στοίχημα: αν ακυρωθεί θα γραφτώ. :P
Κουφό, ε; :crazy:

Γιατί όποτε κανονίζα κάτι.... ακυρώνόταν πανάθεμα. Παίζει να 'ταν 3ο, 4ο ή και 5ο συνεχόμενο που είχα κανονίσει κι ακυρώθηκε! :D

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.880 μηνύματα.
Εμένα με έπρηζε η Kalypso να γραφτώ γιατί είχε κατενθουσιαστεί...

Σιγά που σε έπρηξε! :P Πάντως δεν είδα να με έχεις βάλει ως αυτή που σου πρότεινε το στέκι... :ropalo:

Εμένα μου το είπε μία φίλη μου, μπήκα το ίδιο βράδυ και γράφτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη επειδή μου άρεσαν πολύ τα θέματα!

Είχα βέβαια ένα μικρό προβληματάκι... Το e-mail ενεργοποίησης μου ήρθε 3-4 μέρες μετά και δεν ήξερα γιατί :hmm:

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.853 μηνύματα.
Γράφτηκα μέσα στην πρώτη ώρα :D Χωρίς δεύτερη σκέψη.
Με παρακίνησε το ξεκούραστο theme η ποικιλία των θεμάτων καθώς και η ποιότητά τους. Είναι αξιοπρόσεκτο πλέον να βλέπεις θέματα σε φόρα που να μη γεμίζουν σελίδες επί σελίδων με off-topics. Το στέκι αποτελεί για μένα παράδειγμα προς μίμηση σ' αυτόν τον τομέα!
Δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία στην εγγραφή μου, είμαι παλιά καραβάνα άλλωστε στις internet-ικές εγγραφές :D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...