Subject to change
e-steki.gr Founder

Τι σας παρακίνησε να γραφτείτε;
Αντιμετωπίσατε κάποια δυσκολία σχετικά με την εγγραφή σας;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fielda
Πολύ δραστήριο μέλος

Μου άρεσε το κλίμα εδώ και το γεγονός ότι υπάρχουν και σοβαρά θέματα αλλά και πολλά για να ξεκουράζεσαι και να συζητάς απλά με κάποιον. Μπορείς να βρεις παρέα εδώ αν θέλεις αλλά μπορείς να βρεις και απαντήσεις σε διάφορα προβλήματα. Κάτι άλλο που μου άρεσε είναι που υπάρχουν θέματα προς συζήτηση (πχ. πολιτικά) τα οποία, αν και επικίνδυνα κατά γενική ομολογία δεν έχουν οδηγήσει, προς το παρόν τουλάχιστον, σε μεγάλη αντιπαράθεση.
Κατά την εγγραφή μου δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα. Αυτά... Απάντησα σε όλα ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

και με παρακίνησε το ατέλειωτο ξύσιμο της περιόδου εγγραφής μου.
[μαλλον δεν είμαι καλό παράδειγμα ε?]
mania
Επιφανές μέλος

Ετσι προσπάθησα να κάνω εγγραφή, κάνω την εγγραφή αλλα το mail μου δεν έπαιρνε το μύνημα όπως σε όλους, ξαναέστηλα πάλι εγγραφή νομίζω, δεν θυμάμε, νομίζω έστηλα mail στον πάνο και μου ξαναστήλαν το mail με τα πολλά δεν μπορούσε να γραφτεί και με ενεργοποίησαν απο το στέκι, είχε στείλει ο Πάνος και είπε ότι αφού το mail δεν έρχετε το τακτοποίησε εκείνος

Ετσι και μπήκα

Subject to change
e-steki.gr Founder

Resident Evil δεν κατάλαβα χριστό

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

και η κινητήριος δύναμη για να το κάνω ήταν ότι ξυνόμουν ασυστόλως IRL όταν γράφτηκα και απλά έψαχνα "κάτι" (εν μέσω καλοκαιριού και άδειας αθήνας) να ...γεμίσω τις ώρες μου

edit: ααα... όσον αφορά την εγγραφή όχι δεν αντιμετώπισα κανένα προβ!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Έψαχνα κάτι στο google σχετικά με κάτι διαδικαστικά θέματα που είχα να κάνω εκείνη την περίοδο,και δεν ξερω αν το χω πει αλλά το πρώτο ποστ που έπεσα πάνω ήταν του Κρόνου.Κι έτσι σιγά σιγά αντί να κοιτάω γι αυτό που έψαχνα άρχισα να διαβάζω τους διαλόγους.
Μου άρεσε το όλο κλίμα που επικρατούσε στις συζητήσεις και ορισμένα άτομα μου έκαναν αμέσως θετική εντύπωση και λέω θα γραφτώ.Όπως βλέπετε είμαι ακόμα εδώ.

Πρόβλημα με την εγγραφή δεν είχα.Πραγματοποιήθηκε χωρίς καμία δυσκολία.(αν και έκανα πόση ώρα να αποφασίσω για nick)
Neraida
Επιφανές μέλος

Μαλλον κατα τυχη πρεπει να σας βρηκα και να γραφτηκα κατευθειαν...αν σκεφτει κανεις οτι δεν εχω υπομονη να χαζεψω και μετα να κανω το ο,τιδηποτε....Και οχι καμμια δυσκολια...κατα την εγγραφη...δυσκολια μονο μεχρι να συνηθισω τις λειτουργιες του...
Χαιρομαι που δε σε βοηθησα!!!

FaniFox
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν γράφηκα αμέσως αλλά τη δεύτερη φορά που μπήκα για να διαβάσω τις απαντήσεις, 2-3 μέρες μετά.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Το πώς πήρα την απόφαση.... είναι τόσο χαζό που δεν θα το πιστέψεις.

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Το πώς πήρα την απόφαση.... είναι τόσο χαζό που δεν θα το πιστέψεις.![]()
πες μας καλέ πες μας!!!!

Tetragrammaton
Διάσημο μέλος

Great Chaos
Περιβόητο μέλος

Δεν αντιμετώπισα ιδιαίτερα προβλήματα κατά την εγγραφή, αν εξαιρέσεις βέβαια το γεγονός ότι έδωσα το πραγματικό μου όνομα αντί για νικ και το Great Chaos αντί για password, δείχνοντας εξ αρχής το επίπεδο της ανυπέρβλητης νοημοσύνης μου.
Δυστυχώς για σας, βρίσκομαι ακόμη εδώ, μάλιστα έκλεισα κι ένα χρόνο αδιάκοπης παρενόχλησης των υπολοίπων χρηστών και ασύστολης παπαρολογίας. Δεν έχω μπει ποτέ σε άλλο φόρουμ, απλά γιατί αν και με το ζόρι, μόνο εδώ με ανέχονται (ακόμη). Τιμή μου και καμάρι μου ρε!

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Κάτσε πρώτα.πες μας καλέ πες μας!!!!![]()
Είχα πει με έναν φίλο απ' το σχολειό (2 χρόνια μικρότερος, ακόμα πήγαινε σχολείο εκείνος) να βγαίναμε για μπιλιάρδο (μαζί με κάτι γνωστές του

Ε, επειδή είμαι γνωστός γκαντέμης και το σκηνικό ήταν too good έβαλα ένα στοιχηματάκι.
Εκείνο το Σάββατο παίρνω τηλέφωνο - γιατί ούτε φωνή ούτε ακρόαση - και μου 'πε ότι τον έπιασαν στο σχολείο να καπνίζει και έφαγε 2 αγωνιστικές. (Δηλαδή 2 Σαββατοκύριακα μέσα)
Ε, εκείνο το βράδυ γράφτηκα.
Το στοίχημα: αν ακυρωθεί θα γραφτώ.

Κουφό, ε;

Γιατί όποτε κανονίζα κάτι.... ακυρώνόταν πανάθεμα. Παίζει να 'ταν 3ο, 4ο ή και 5ο συνεχόμενο που είχα κανονίσει κι ακυρώθηκε!

kalypso
Περιβόητο μέλος

Εμένα με έπρηζε η Kalypso να γραφτώ γιατί είχε κατενθουσιαστεί...
Σιγά που σε έπρηξε!

Εμένα μου το είπε μία φίλη μου, μπήκα το ίδιο βράδυ και γράφτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη επειδή μου άρεσαν πολύ τα θέματα!
Είχα βέβαια ένα μικρό προβληματάκι... Το e-mail ενεργοποίησης μου ήρθε 3-4 μέρες μετά και δεν ήξερα γιατί

Isiliel
Επιφανές μέλος

Με παρακίνησε το ξεκούραστο theme η ποικιλία των θεμάτων καθώς και η ποιότητά τους. Είναι αξιοπρόσεκτο πλέον να βλέπεις θέματα σε φόρα που να μη γεμίζουν σελίδες επί σελίδων με off-topics. Το στέκι αποτελεί για μένα παράδειγμα προς μίμηση σ' αυτόν τον τομέα!
Δεν αντιμετώπισα καμία δυσκολία στην εγγραφή μου, είμαι παλιά καραβάνα άλλωστε στις internet-ικές εγγραφές

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.