Η επικαιρότητα εν συντομία

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

ετσι, για να μιλαμε και για κατι ευχαριστο...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γίδι

Τιμώμενο Μέλος

Η Γίδι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 22,555 μηνύματα.
Κάποιος να μας επικοινωνήσει!Πώς η Ελλάδα κατάφερε σε ένα μήνα να αποτύχει επικοινωνιακά σε δύο σημαντικά γεγονότα. Δύο γεγονότα που ίσως και να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους:


1. Χθες παρακολουθήσαμε τη σχεδόν ανύπαρκτη προσέλευση σημαντικών προσωπικοτήτων στα εγκαίνια του Μουσείου της Ακρόπολης. Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, η αφρόκρεμα της παγκόσμιας πολιτικής σκηνής έλαμψε δια της απουσίας της από τα σημαντικά εγκαίνια. Στην ουσία, δεν ήρθε κανείς. Θα μπορούσαμε να υποθέσουμε πως οι περισσότεροι γνώριζαν ότι το θέμα θα έπαιρνε πολιτικές διαστάσεις και γι' αυτό απουσίασαν. Για να μη βρεθούν να υποστηρίζουν την Ελλάδα εις βάρος της Αγγλίας στο θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων. Όμως η συνολική τελετή ήταν άνευρη, αμήχανη και ξεψυχισμένη. Κανείς δεν σκέφτηκε να προσκαλέσει, έστω και την τελευταία στιγμή, σημαντικούς ανθρώπους του πνεύματος. Που στην τελική, αυτοί θα 'πρεπε να είναι πρώτοι καλεσμένοι γιατί αυτοί έχουν άμεση συγγένεια με τα ιδανικά της Ακρόπολης. Κι έτσι, στο σημαντικό αυτό γεγονός παρευρέθηκαν μόνο εγχώριοι εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων, μερικοί επιχειρηματίες και ο Πρόεδρος της Κύπρου... Και δεν σκέφτηκε κανείς πως υπάρχουν, ας πούμε, δέκα σπουδαίοι συγγραφείς και τριάντα καλλιτέχνες που όχι μόνο θα έρχονταν σαν τρελοί αλλά και θα διαλαλούσαν παγκοσμίως τη σημασία του μουσείου.


2. Το τελευταίο τεύχος της «L' Uomo Vogue», ενός από τα περιοδικά με τη μεγαλύτερη επιρροή στην Ευρώπης, αφιέρωσε ολόκληρη την έκδοση Μάιος- Ιούνιος στην Μπιενάλλε της Βενετίας. Στο εξώφυλλο η Cindy Sherman φωτογραφημένη από τον Μark Seliger και στο εσωτερικό λεπτομερέστατο αφιέρωμα σε όλους τους συμμετέχοντες, τους συντελεστές, τους εμπνευστές, τις εθνικές συμμετοχές. Ένα σημαντικό τεύχος που σημαίνει πολλά. Ποιος λείπει; Λείπει ο Λουκάς Σαμαράς και η ελληνική συμμετοχή. Όχι μόνο δεν αναφέρεται, δεν υπάρχει φωτογραφία του, αλλά ακόμα και στο κομμάτι όπου αναγράφονται λεπτομερώς όλες οι διεθνείς συμμετοχές, η Ελλάδα απουσιάζει. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς πως αυτό είναι μια σκευωρία εναντίον της Ελλάδας πάντως...


Και στις δύο περιπτώσεις είναι φανερή η απουσία ενός δυναμικού σχεδίου επικοινωνίας. Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να έχει πέντε σημαντικούς καλεσμένους στα εγκαίνια ενός από τα σπουδαιότερα μουσεία της Ευρώπης και όταν μετά από πολλούς κόπους αξιωθήκαμε να στείλουμε τον Λουκά Σαμαρά να μας εκπροσωπήσει στη Μπιενάλε της Βενετίας, ούτε ένα δημοσίευμα δεν καταφέραμε να κάνουμε για να δείξουμε στον κόσμο ότι δεν είμαστε ούφο. Ακόμα και αν κάνεις θαύματα, πάντως, αν δεν μπορείς να τα πουλήσεις σήμερα είναι σαν να κάνεις μια τρύπα στο νερό. Χαμένος κόπος.
M.M.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Κάποιος να μας επικοινωνήσει!Πώς η Ελλάδα κατάφερε σε ένα μήνα να αποτύχει επικοινωνιακά σε δύο σημαντικά γεγονότα. Δύο γεγονότα που ίσως και να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους:


1. Χθες παρακολουθήσαμε ..., Ελλάδα απουσιάζει. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψει κανείς πως αυτό είναι μια σκευωρία εναντίον της Ελλάδας πάντως...


Και στις δύο περιπτώσεις είναι φανερή η απουσία ενός δυναμικού σχεδίου επικοινωνίας. ...
M.M.
Ποιος άραγε; Ο "Θεός της Ελλάδας"; Χα χα χα!!!
Η έλλειψη ενός "δυναμικού σχεδίου επικοινωνίας" είναι τυχαία; Δεν μπορεί να είναι "προϊόν" μίας κάποιας "σκευωρίας"; Π.χ., αυτής της παιδευτικής, πολιτικής και πολιτισμικής μας υστέρησης, που μόνον μία ακραιφνώς υποτελής εθνική πολιτική ηγεσία( βλ. "δικομματισμός", παλιός και σύγχρονος) θα μπορούσε να προσφέρει, απέναντι στις διεθνείς και παγκόσμιες εν γένει εξελίξεις;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

roumana

Διάσημο μέλος

Η Εμμα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών, επαγγέλεται Γονιός/Οικοκυρικά και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,923 μηνύματα.
Εγώ και πάλι δεν στεναχωρήθηκα, επειδή είμαι σίγουρη ότι η αρχαία ιστορία της Ελλάδος δεν χρειάζεται επικοινωνιακά τρικ για να είναι πασίγνωστη. Δεν υπάρχει μορφωμένος άνθρωπος στον κόσμο να μην θέλει να ανέβει τα σκαλιά της Ακρόπολης τουλάχιστον μια φορά στην ζωή του. (με η χωρίς καινούριο μουσείο)
Τώρα, για τους τουρίστες που έρχονται στην Ακρόπολη μόνο για να πάρουν σουβενίρ τι να πω?…δεν βαριέσαι…ας πάνε στην Μύκονο…
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελιώ

Δραστήριο μέλος

Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
Το αδιαχώρητο στα κρατητήρια
Μπόνους αποχώρησης δίνει η ΕΛ.ΑΣ. στους παράνομους μετανάστεςΤην ώρα που στα κρατητήρια επικρατεί το αδιαχώρητο, μετά τις επιχειρήσεις - σκούπα, η ΕΛ.ΑΣ. προσανατολίζεται στην καταβολή μπόνους αποχώρησης 1.000 ευρώ σε όσους παράνομους μετανάστες θελήσουν να εγκαταλείψουν τη χώρα, χωρίς προηγουμένως να έχουν συλληφθεί.Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα, το πρόγραμμα της εθελοντικής αποχώρησης από τη χώρα θα περιλαμβάνει επίσης δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο από την Αθήνα προς τη χώρα των παράνομων μεταναστών. Από την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών σε πρώτη φάση θα διατεθούν 600.000 ευρώ, τα οποία προέρχονται από ευρωπαϊκά κονδύλια.
Στο υπουργείο Εσωτερικών επεξεργάζονται τις τελικές λεπτομέρειες για την υλοποίηση του σχεδίου, το οποίο έχει εφαρμοσθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Σύμφωνα με στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., θα διεξαχθεί διαγωνισμός μεταξύ Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, στις οποίες και θα ανατεθεί η προώθηση της πρωτοβουλίας. Ο διαγωνισμός θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στον Αύγουστο και στη συνέχεια η ΜΚΟ θα αναλάβει να διαφημίσει την πρωτοβουλία και να βρει τους εθελοντές λαθρομετανάστες.

Όπως αποκαλύπτει στα «ΝΕΑ» κορυφαίος παράγοντας του υπουργείου Εσωτερικών, φιλοδοξία της ΕΛ.ΑΣ. είναι μερικές εκατοντάδες λαθρομεταναστών να θελήσουν να επιστρέψουν στη χώρα τους, έχοντας εξασφαλίσει ένα μικρό εισόδημα, αντί για να κινδυνεύουν να χάσουν τα πάντα σε περίπτωση που συλληφθούν.

Εν τω μεταξύ, στην τελική ευθεία βρίσκεται η κατασκευή των δύο πρώτων χώρων προσωρινής διαμονής παράνομων μεταναστών, στο πρώην στρατόπεδο της Αεροπορίας στη Ριτσώνα και στην έκταση που παραχώρησε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στον Ασπρόπυργο. Αντίθετα πρόβλημα προέκυψε με τα δύο στρατόπεδα που αναζητάει η ΕΛ.ΑΣ. στη Βόρεια Ελλάδα, με τους αξιωματικούς να απορρίπτουν τελικά τη λύση στρατοπέδου στον Νομό Σερρών, που πρόσφατα εγκαταλείφθηκε από τον στρατό.
Ο Χρ. Μαρκογιαννάκης πάντως προεξοφλεί πως οι απαραίτητες εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ενώ οι στρατηγοί της ΕΛ.ΑΣ. πιέζουν για επιτάχυνση των διαδικασιών.

«Η κατάσταση στα κρατητήρια έχει φτάσει στο απροχώρητο. Είναι τόσοι πολλοί αυτοί που έχουν συλληφθεί από τις επιχειρήσεις- σκούπα στο κέντρο της πρωτεύουσας, που έχουν γεμίσει τα κρατητήρια στην Αθήνα και τους στέλνουμε πλέον στην επαρχία», αποκαλύπτει ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ.

Τις τελευταίες 10 ημέρες αλλοδαποί που έχουν συλληφθεί στις επιχειρήσεις - σκούπα έχουν μεταφερθεί άρον άρον όπου υπάρχει κενό σε αστυνομικά τμήματα της επαρχίας, από την Ορεστιάδα μέχρι το Αγρίνιο. Οι αστυνομικοί όμως με επιστολές που έχουν κοινοποιήσει στους κ.κ. Παυλόπουλο και Μαρκογιαννάκη, καταγγέλλουν πως η «φιλοξενία» μέχρι νεωτέρας των μεταναστών εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την προσωπική υγιεινή των κρατουμένων, ενώ δεν υπάρχει και το απαιτούμενο προσωπικό για τη φύλαξή τους.

κλικΣχόλιο 1 : Ειλικρινά μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσα να το δω , μόνο που είναι τόσο τραγικό ανέκδοτο που ξεπερνά και αρχαίες τραγωδίες , για να παραμείνω και στο πολιτιστικό κλιμα των προηγούμενων ποστ , συμπαθάτε με που δεν μου έβγαινε κανένα φιλολογικού περιεχομένου σχόλιο για το υπέροχο μουσείο που ελπιζω να μην λειτουργεί όπως τόσοι αλλοι αρχαιολογικοί χώροι στην Ελλάδα δλδ με ωραριο δημοσίου και να κλείνουν όποτε οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν συνέλευση , δεκατιανό , ψώνια στο σούπερμάρκετ , να πάρουν το παιδί από τον παιδικό σταθμό ... και ναι ...μη γελάτε ... μου έχουν τύχει τέτοια περιστατικά συγκεκριμένα στην Μονεμβασιά και στην Πύλο .

Σχόλιο 2 : Η λέξη " φιλοξενία " ταιριάζει γάντι και με το αρχαίο πνεύμα αθάνατο και με τον Ξένιο Δία το αίμα του οποίου κυλά στις φλέβες της καθαρής φυλής μας .

Σχόλιο 3 : Δεν έχει άλλο σχόλιο τέλος η χολή για σήμερα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

parafernalia

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,444 μηνύματα.
«Θα μείνεις για πάντα στις καρδιές μας», φώναζαν οι διαδηλωτές για την αδικοχαμένη Ιρανή Neda που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ απʼ τα όργανα τάξης του δικτάτορα Αχμαντινετζάντ.

https://www.enet.gr/?i=news.el.kosmos&id=57666

ʽNedaʼ σημαίνει ʽΦωνήʼ, ήταν το μικρό όνομα της Neda Agha Soltani, 27 χρονών από την Τεχεράνη, φοιτήτρια Φιλοσοφικής. Ο θάνατός της καταγράφηκε σε video που δημοσιεύτηκε στο youtube.

Όποιος φίλος αποφασίσει να αναζητήσει αυτό το video ας είναι προετοιμασμένος να δει κάτι πολύ σκληρό και συγκλονιστικό. Διαβάζοντας σχόλια χρηστών στην ιστοσελίδα ʽMashableʼ, ένας «λακές» του δικτάτορα κατηγορούσε το youtube που επιτρέπει να δημοσιεύονται τέτοια video. Πήρε την παρακάτω απάντηση:

Η Neda πέθανε με τα μάτια της ανοιχτά. Εσύ σταμάτα να ζεις με τα μάτια σου κλεισμένα! :look:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,316 μηνύματα.
Τη Δευτέρα η κηδεία του Σπύρου Καλογήρου
Ο «καλύτερος κακός» του ελληνικού κινηματογράφου απεβίωσε στα 87 του χρόνια.

Ο «καλύτερος κακός» του ελληνικού κινηματογράφου, ο Σπύρος Καλογήρου, έφυγε από τη ζωή, πλήρης ημερών, στα 87 του χρόνια, ενώ νοσηλευόταν από τις αρχές του Μαϊου, εξαιτίας εγκεφαλικής λοίμωξης.
Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί αύριο, Δευτέρα, στις 11 το πρωί, στον Αγιο Μελέτιο στα Σεπόλια, ενώ η ταφή θα γίνει στο νεκροταφείο του Ωρωπού. Η οικογένειά του ζήτησε αντί στεφάνων, όσοι επιθυμούν, να καταθέσουν χρήματα στο «Σπίτι του Ηθοποιού».
Ο Σπύρος Καλογήρου ξεκίνησε την καριέρα του στον κινηματογράφο το 1955 παίζοντας στην ταινία «Ο αγαπητικός της βοσκοπούλας». Από τότε πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 60 ταινίες, με τελευταία αυτή του Νίκου Περάκη «Η Λίζα και οι άλλοι».
Στο θέατρο έπαιξε σε ένα μεγάλο φάσμα ρεπερτορίου έργα κλασικών και σύγχρονων συγγραφέων, αλλά και θέατρο του παραλόγου και επιθεώρηση. Σπούδασε στη δραματική σχολή του Ελληνικού Ωδείου και πρωτοεμφανίστηκε το 1955 με το έργο «Ερωτόκριτος». Το 1956 τού απονεμήθηκε τιμητική διάκριση στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για την ερμηνεία του στην ταινία «Τζίμης ο τίγρης».
Με την Ευαγγελία Σαμιωτάκη, επίσης ηθοποιό, ήταν παντρεμένος από το 1952 και απέκτησαν ένα γιό.

πηγή
:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Τετοιοι ανθρωποι σαν τον κ.Καλογηρου μας υπενθυμιζουν τι σημαινει η λεξη ηθοποιος.
Καλο του ταξιδι...:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ηρώ

Διακεκριμένο μέλος

Η Μαρούλι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και επαγγέλεται Αρχιτέκτονας . Έχει γράψει 6,569 μηνύματα.
Τετοιοι ανθρωποι σαν τον κ.Καλογηρου μας υπενθυμιζουν τι σημαινει η λεξη ηθοποιος.
Καλο του ταξιδι...:(
.. και τι σημαίνει Άνθρωπος :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

kalypso

Περιβόητο μέλος

Η lily allen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, επαγγέλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει απο Μονακό (Ευρώπη). Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
Ριάλιτι προσηλυτισμού

Μετανοείτε γιατί χανόσαστε, «φωνάζουν» οι υπεύθυνοι παραγωγής ενός ριάλιτι που θα μεταδίδεται από τη νέα σεζόν στην τουρκική τηλεόραση.

Ενας βουδιστής μοναχός, ένας χριστιανός κληρικός, ένας ιμάμης και ένας ραββίνος είναι οι πρωταγωνιστές του ριάλιτι «Διαγωνισμός μετανοημένων», που θα μεταδίδεται στη γειτονική Τουρκία από τον Σεπτέμβριο στο «Kanal Τ». Οι τέσσερίς τους θα κλειστούν σε ένα σπίτι με τους δέκα άθεους διαγωνιζόμενους, τους οποίους θα προσπαθούν να πείσουν να βρουν τον θεό τους! Ο καθένας θα βάλει τα μεγάλα μέσα έτσι ώστε, όταν τελειώσει το σόου, τουλάχιστον ένας από τους δέκα άθεους να ανήκει σε κάποια θρησκεία.
Στόχος του ριάλιτι, όπως καταλαβαίνουμε, δεν είναι η ανάγκη των υπεύθυνων της παραγωγής να οδηγήσουν τους παίκτες στον «δρόμο του Θεού». Στόχος παραμένει η υψηλή τηλεθέαση μέσω του προσηλυτισμού σε κάποια θρησκεία.
Μετά την πτώση στα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνουν τα ριαλιτοπαίχνιδα, οι ιθύνοντες των καναλιών ψάχνουν να βρουν νέες ιδέες για να τις παρουσιάσουν στη μικρή οθόνη. Κάπως έτσι γεννήθηκε και το ριάλιτι «Διαγωνισμός μετανοημένων».Το μεγάλο έπαθλο του νικητή, δηλαδή εκείνου του παίκτη που τελικά θα ασπαστεί μία από τις θρησκείες, είναι το μεγαλύτερο έπαθλο που έχει δοθεί ποτέ, όπως λένε οι υπεύθυνοι της παραγωγής. Δεν είναι όμως ούτε χρηματικό έπαθλο ούτε κάποιο πανάκριβο δώρο όπως, για παράδειγμα, σπίτι ή αμάξι, αλλά ένα ταξίδι προσκυνηματικού τουρισμού, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, σε κάποιο από τα παγκοσμίως ξακουστά θρησκευτικά κέντρα. Η Μέκκα για τους μουσουλμάνους, η Ιερουσαλήμ για όσους ασπαστούν τον ιουδαϊσμό, ένα ταξίδι στο Θιβέτ για τους βουδιστές και την ευκαιρία σε καθολικούς να επισκεφτούν το Βατικανό είναι οι προορισμοί.
Οπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν αντιδράσεις. Αυτή τη φορά από τους μουσουλμάνους θρησκευτικούς ηγέτες στην Τουρκία, οι οποίοι αρνούνται να δώσουν άδεια σε κάποιον ιμάμη να συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι. «Το να κάνεις κάτι τέτοιο αποκλειστικά και μόνο για την τηλεθέαση είναι ασέβεια για όλες τις θρησκείες. Η θρησκεία δεν θα έπρεπε να αποτελεί αντικείμενο ψυχαγωγίας» δήλωσε ο πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Θρησκευτικών υποθέσεων Χάμζα Ακτάν, ενώ πρόσθεσε πως το «Kanal Τ» εκμεταλλεύεται την πίστη του καθενός για να κάνει νούμερα στην τηλεθέαση».
Από τη μεριά τους οι υπεύθυνοι του καναλιού δηλώνουν ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιστεύει σε ό,τι θέλει κι όπου θέλει, ενώ το κανάλι και η παραγωγή δεν προωθούν κάποια συγκεκριμένη θρησκεία. Η επιλογή των διαγωνιζομένων θα γίνει από ένα πάνελ αποτελούμενο από οκτώ θεολόγους και ειδικούς επί των θρησκειών, έτσι ώστε να είναι σίγουροι ότι η έλλειψη πίστης είναι γνήσια κι όχι ψεύτικη, μόνο και μόνο για να αποκτήσουν δημοσιότητα.
Μέχρι στιγμής, 200 άτομα έχουν υποβάλει αιτήσεις συμμετοχής και η διαδικασία της επιλογής θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα.https://www.enet.gr/?i=news.el.texnes&id=60819


------------------------------------------------------------------


Το τουρκικό κανάλι Kanal T ελπίζει ότι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα είναι υψηλή τηλεθέαση, καθώς ετοιμάζεται να παρουσιάσει τηλεπαιχνίδι όπου ιερωμένοι από τις τέσσερις θρησκείες επιχειρούν να προσηλυτίσουν τους άθεους.
Το έπαθλο για τους νεοφώτιστους θα είναι ένα προσκύνημα στον ιερό τόπο της νέας θρησκείας τους: τη Μέκκα για τους μουσουλμάνους, το Βατικανό για τους χριστιανούς, την Ιερουσαλήμ για τους εβραίους και το Θιβέτ για τους βουδιστές.
Ωστόσο η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων της Τουρκίας δεν φαίνεται να διασκεδάζει πολύ με αυτή την προοπτική και αρνείται να στείλει ιμάμη στην εκπομπή.
«Το να κάνεις κάτι τέτοιο με μοναδικό στόχο την τηλεθέαση δείχνει έλλειψη σεβασμού προς όλες τις θρησκείες. Η θρησκεία δεν πρέπει ν αποτελεί αντικείμενο ψυχαγωγικών εκπομπών», δήλωσε ο πρόεδρος του Ανώτατου Συμβουλίου Θρησκευτικών υποθέσεων Χάμζα Ακτάν.
Οι δημιουργοί της εκπομπής «Μετανοημένοι συναγωνίζονται», που θα αρχίσει να προβάλλεται το Σεπτέμβριο, διαφωνούν. «Δίνουμε το μεγαλύτερο δώρο στον κόσμο, το δώρο της πίστης», όπως είπε ο διευθύνων σύμβουλος του Kanal T Σεϊχάν Σοϊλού.
«Δεν θέλουμε να είναι κανείς άπιστος. Ο Θεός είναι μεγάλος και δεν έχει σημασία σε ποια θρησκεία πιστεύεις. Το σημαντικό είναι να πιστεύεις», συμπλήρωσε.
Μέχρι στιγμής 200 άτομα έχουν υποβάλει αιτήσεις συμμετοχής και οι δέκα διαγωνιζόμενοι θα επιλεγούν τον ερχόμενο μήνα.
Ομάδα θεολόγων θα εξακριβώσει εάν οι άθεοι είναι πραγματικά άπιστοι και δεν αναζητούν απλώς δωρεάν διακοπές ή φήμη.


Πηγή: Reuters


https://www.naftemporiki.gr/news/static/09/07/03/1685555.htm
:confused:


Χριστέ μου..

και ζητώ συγγνώμη από αυτούς που ασπάζονται άλλες θρησκείες ή καμία, γι αυτή μου την αντίδραση, μα πραγματικά δεν το πιστεύω αυτό που ετοιμάζονται να κάνουν.

Δεν θα το φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί κάποιος να φτάσει μέχρι αυτό το σημείο για την τηλεθέαση. Ή το ότι μπορεί κάποιος να δηλώσει συμμετοχή σε κάτι τέτοιο και να απαρνηθεί τα πιστεύω του με αντάλλαγμα ..δημοσιότητα; ταξίδι; διακοπές;! :worry:
Αν είναι δυνατόν :X
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Ριάλιτι προσηλυτισμού

:confused:


Χριστέ μου..


Αν είναι δυνατόν :X

Κι όμως είναι, γλυκειά μου! Γιατί χωρίς θρησκείες, πίστεις και λοιπές συγκαταβάσεις στον παραλογισμό, δε λειτουργούν ούτε τα Χρηματιστήρια, πόσο μάλλον μια Κοινωνία χειραγωγημένων ανθρώπων( το "Σύστημα", που λέμε!)!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Από τα σημερινά ΝΕΑ:Τύμπανα κατά της αρρώστιας

582 ντράμερ, γνωστοί και άγνωστοι, ηλικίας από 5 έως και 50 ετών, ένας ιερός σκοπός: να σπάσουν το παγκόσμιο ρεκόρ των περισσότερων ντράμερ που παίζουν ταυτόχρονα τον ίδιο ρυθμό. Το κατάφεραν χθες στο Μπέρμιγχαμ παίζοντας επί 10 λεπτά ένα απλό «rock groove» και δήλωσαν πανευτυχείς. Γιατί τα χρήματα που θα συγκεντρώσουν οι διοργανωτές μέσα από χορηγίες και εισιτήρια (ευελπιστούν πως θα ξεπεράσουν συνολικά τα 55.000 ευρώ) θα δοθούν στη ΜS Society, μια μη κυβερνητική οργάνωση για την προώθηση της έρευνας, την επιμόρφωση και την ενημέρωση γύρω από τη σκλήρυνση κατά πλάκας, μιας ασθένειας από την οποία υποφέρουν περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Αυτό σημαίνει «χτυπάω την αρρώστια».

Σημ. Και τα τύμπανα των αυτιών τους τι γίνανε; Ακούνε ακόμα; :D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fantasmenos

Τιμώμενο Μέλος

Η Διαταραγμένη Προσωπικότητα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Θεολόγος και μας γράφει απο Μαυροβούνιο (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,026 μηνύματα.


Κλείσιμο

Στο αρχείο μπαίνει η υπόθεση του μικρού Παναγιώτη Βασιλέλλη από τη Μυτιλήνη, ο οποίος σε ηλικία 3 ετών έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, μην μπορώντας καν να τη δώσει... αφού τότε η Εθνική Τράπεζα είχε μπλοκάρει το ποσό που πολίτες είχαν συγκεντρώσει προκειμένου να μπορέσει να χειρουργηθεί.

Αθώοι και οι «δολοφόνοι» του 4χρονου Παναγιώτη
Δημοσίευση: 13-12-2008 15:36

Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Δ.Λεκκού, που ζητούσε να αναιρεθεί βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αιγαίου το οποίο έκρινε ότι δεν προκύπτουν ποινικές ευθύνες κατά τεσσάρων διευθυντικών στελεχών της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος και τέως διευθυντή του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία για το αδίκημα της έκθεσης από την οποία προήλθε ο θάνατος του μικρού Παναγιώτη Βασιλέλλη.

Ο Παναγιώτης Βασιλέλλης από τη Μυτιλήνη είχε προσβληθεί νευροβλάστωμα του δεξιού επινεφριδίου, μια σπάνια μορφή καρκίνου και σε ηλικία 3 ετών απεβίωσε. Η περίπτωση του μικρού Παναγιώτη είχε πάρει μεγάλη δημοσιότητα κι έτσι από προσφορές πολιτών είχε συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξης των 130 εκατ. δραχμών προκειμένου το άτυχο παιδί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και να χειρουργηθεί.

Αν και η ανταπόκριση του απλού κόσμου ήταν άμεση, τα χρήματα δεν μπόρεσαν ποτέ να εκταμιευτούν από την οικογένεια Βασιλέλλη, καθώς είχαν μπλοκαριστεί από την Εθνική Τράπεζα. Ο τραπεζικός λογαριασμός αποδεσμεύτηκε δύο μέρες μετά το θάνατο του Παναγιώτη Βασιλέλλη...
https://www.tvxs.gr/v16832

Μερικά κτήνη δεν μπορούν να δικαστούν δυστυχώς...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μελιώ

Δραστήριο μέλος

Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
Εξέπνευσε ο Κούρδος που είχε ξυλοκοπηθεί από λιμενικούς στην Ηγουμενίτσα


Εξέπνευσε ο 29χρονος Κούρδος μετανάστης Αριβάν Οσμάν Αμπντουλάχ, ο οποίος νοσηλευόταν σε κατάσταση «φυτού», μετά από ξυλοδαρμό του από λιμενικούς στην αποβάθρα του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, στις 3 Απριλίου.

Το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας είχε υποστηρίξει τότε ότι ο μετανάστης έπασχε από επιληψία και τραυματίστηκε μόνος του.

Σύμφωνα με τις καταγγελείες συγγενών του, ο 29χρονος Κούρδος υπέστη ξυλοδαρμό από τέσσερις λιμενικούς. Στις 3 Απριλίου, άνδρες του Λιμενικού της Ηγουμενίτσας είχαν ζητήσει από μετανάστες που βρίσκονταν στο χώρο του λιμανιού να απομακρυνθούν από αυτόν. Εκείνοι πράγματι απομακρύνθηκαν, αλλα ξαναγύρισαν, καθώς σκοπός τους ήταν να διαφύγουν στην Ιταλία. Σύμφωνα με μαρτυρίες, οι Λιμενικοί συνέλαβαν τον 29χρονο Κούρδο και άρχισαν να του χτυπούν το κεφάλι στο τσιμέντο, μέχρι που προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία.

Ο 29χρονος Κούρδος είχε μεταφερθεί τότε στο ιατρικό κέντρο Φιλιατών, κατόπιν στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων Χατζηκώστα και από εκεί στο Νοσοκομείο Παπανικολάου Θεσσαλονίκης, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.

Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, Θεόδωρος Ρεντζεπέρης, είχε διατάξει τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τον ξυλοδαρμό.
Πηγήσχόλιο :........................................... ειδικά όταν διαβάσει κανείς την τελευταία παράγραφο για τη διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης θαρρώ μπορεί να κοιμάται ήσυχος ... πως το λέει το ασμα ??

Καληνύχτα Κεμάλ αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτε ......Κώστας Γαβράς: «Η ιστορία επαναλαμβάνεται»


«Οι θρησκόληπτοι που άλλοτε ακρωτηρίαζαν τα αγάλματα, σήμερα επεμβαίνουν και κόβουν τις εικόνες» δηλώνει χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς, αναφορικά με την απαίτηση της ορθόδοξης εκκλησίας να λογοκριθεί η 13 λεπτών ταινία του για το Νέο Μουσείο Ακρόπολης.«Αιχμή του δόρατος» έχει σταθεί μία σηκηνή του βίντεο στην οποία εμφανίζονται ρασοφόροι να σφυροκοπούν τα μάρμαρα του Παρθενώνα. Η εν λόγω εικόνα συνοδεύεται από ένα ακουστικό μήνυμα που αναφέρει τα ακόλουθα ιστορικά στοιχεία: «Οι νέες αντιλήψεις για την τέχνη που επικράτησαν κατά την παλαιοχριστιανική εποχή, οδήγησαν στην καταστροφή πολλών έργων τέχνης σε ολόκληρο τον ελληνικό κόσμο». Το ενημερωτικό φιλμ του αναγνωρισμένου σκηνοθέτη, προβάλλεται στον προθάλαμο της γυάλινης αίθουσας με τα γλυπτά του Παρθενώνα.

Με επιστολή του στα ΜΜΕ ο σκηνοθέτης Κώστας Γαβράς επισημαίνει:

«Σκοπός μου ήταν να δείξω - βασιζόμενος σε αναμφισβήτητα ιστορικά γεγονότα - ότι η σταδιακή 'συρρίκνωση' του Παρθενώνα δεν πρέπει να αποδοθεί σε τυχόν φθορές μέσα στο χρόνο ή σε ενδεχόμενες αδυναμίες της κατασκευής του αλλά αντίθετα οφείλεται στον φανατισμό των ανθρώπων καθώς και στην βαρβαρότητα των διαδοχικών εισβολέων, χωρίς να ξεχνά κανείς τις ασύστολες λεηλασίες του λόρδου Eλγιν, πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας.

Στη σκηνή που κόπηκε βλέπουμε μερικούς βανδάλους 'παλαιοχριστιανούς' να καταστρέφουν τα γλυπτά που κοσμούσαν το αέτωμα του ναού θεωρώντας τα είδωλα και αναπαραστάσεις ακολασίας. Φαίνεται ότι ο ελληνικός κλήρος ζήτησε στη Διοίκηση του Μουσείου της Ακρόπολης όπου προβάλλεται η ταινία να κόψει αυτή τη σκηνή.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται: οι θρησκόληπτοι που άλλοτε ακρωτηρίαζαν τα αγάλματα, σήμερα επεμβαίνουν και κόβουν τις εικόνες. Το πεδίο των λογοκριτών εμπλουτίσθηκε με ανώτερους δημοσίους λειτουργούς των οποίων το καθήκον είναι η προστασία της Δημοκρατίας. Οι νόμοι που προστατεύουν τα Πνευματικά Δικαιώματα των Δημιουργών ( Droits d'Auteur) απαγορεύουν ρητά οποιαδήποτε αλλαγή σε μία κινηματογραφική ταινία χωρίς τη συγκατάθεση του σκηνοθέτη».

Καταλήγοντας ο σκηνοθέτης σημειώνει:

«Θέλω να κάνω σαφές το εξής:ο κύριος σκοπός της ταινίας μου είναι να αποδειχθεί ότι ο λόρδος Eλγιν κατέστρεψε μέρος του ναού και έκλεψε τα αγάλματά του για κερδοσκοπικούς λόγους : ο αγοραστής - δηλαδή ο κλεπταποδόχος - ήταν το αγγλικό κράτος. Τα αγάλματα αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο του Παρθενώνα».
Πηγή
ΥΓ 2 :Και για τα δύο θέματα το μόνο σχόλιο που μου έρχεται πρόχειρο είναι το γνωστό

Ωρέ σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας Νίκο Τσαμτσίκα ????? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iJohnnyCash

Επιφανές μέλος

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24,054 μηνύματα.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.

Μελιώ

Δραστήριο μέλος

Η -Το Νου Σου Στην- Αμέλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 695 μηνύματα.
«Σίλβιο είσαι γουρούνι, ευνόησες την πιπινοκρατία»


«Αληθινό γουρούνι» χαρακτήρισε δημόσια τον Καβαλιέρε πρώην γερουσιαστής του κόμματός του, κατηγορώντας παράλληλα τον Ιταλό πρωθυπουργό για αισχρή, ταπεινωτική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες.


Ο Πάολο Γκουτσάντι, ο οποίος μέχρι πριν από έξι μήνες ανήκε στον πολιτικό σχηματισμό του Μπερλουσκόνι, Κόμμα του Λαού της Ελευθερίας, κάλεσε τους εισαγγελείς να τον ρωτήσουν και για άλλο ηχογραφημένο υλικό, το οποίο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Γκουτσάντι ανέφερε ακόμη πως για το συγκεκριμένο υλικό έχουν ενημερωθεί και οι «διευθυντές των εφημερίδων» αλλά δεν έχουν δημοσιεύσει το παραμικρό ύστερα από παρέμβαση του ίδιου του Ιταλού προέδρου, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Σεξουαλικές χάρες
Ο ίδιος, γράφοντας στο μπλογκ του, ισχυρίστηκε ότι το «αηδιαστικό» περιεχόμενο των ηχογραφήσεων θα μπορούσε να βλάψει και άλλα άτομα αλλά έχει καταστραφεί. Είπε επίσης ότι ο 72χρονος πρωθυπουργός έχει στρώσει το δρόμο για να κάνουν «απίστευτη καριέρα ωραία κορίτσια» και ότι την ιταλική πολιτική σκηνή κατακλύζουν οι «σεξουαλικές χάρες» και η... «πιπινοκρατία».

Τις δηλώσεις του πρώην γερουσιαστή μεταδίδουν στις ιστοσελίδες τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης L' Espresso και La Repubblica, του ιδίου ομίλου, που πρωτοστατούν εδώ και μήνες στην κριτική κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το μπαράζ των ροζ σκανδάλων.
Μίλησε για έλλειψη δημοκρατίας

Ο Γκουτσάντι είχε αναλάβει επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής που διεξήγαγε έρευνα για την σοβιετική κατασκοπεία στην Ιταλία, υπενθυμίζουν οι Times του Λονδίνου. Ήταν παράλληλα ανώτατο στέλεχος στην εφημερίδα Giornale, η οποία ανήκει στην οικογένεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Γκουτσάντι παραιτήθηκε από το κόμμα του Μπερλουσκόνι τον περασμένο Φεβρουάριο εξαιτίας της «ενθουσιώδους προσωπικής και φιλικής στήριξης» του Μπερλουσκόνι προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την επέμβαση στη Γεωργία και την «έλλειψη δημοκρατίας» εντός του κόμματός του.

Σχολιάκι : Πάντως τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ,νομίζω πως κάθε
"δημοκρατική" χώρα ....:redface: ουπς σόρι μου ξεφυγαν να εισαγωγικά , θέλει τον αρχηγό της
να είναι ... ενεργός ... .να είναι άντρας βρε παιδί 'μ , θα ξεχάσουμε κι εμείς τα δικά μας ??
( Γκουχ-γκουχ !)

Τελικά όταν ανήκεις στον φασιστ... ουπς σόρι :redface:
στον δεξ...:P ουπς ξανα μανα σόρι στον ευρύτερα κεντρώο χώρο ήθελα να πω
μπορούν και πρέπει να σου ' σχωρεθούν όλα επειδή δηλαδή είναι 72 ετών ? Τι θα πει αυτό ?
Πως το έλεγε η Θεοπούλα : " ξεχνιέται το σεκκςς ? "

Αμέσως να τον κατηγορήσουν άπορες κορασίδες βοηθάει κοινώς θεάρεστον έργο επιτελεί .. ζουλιάρηδες :P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Ένα πιο ελαφρύ καλοκαιρινό θέμα.

Από τα ΝΕΑ σήμερα:


Με κάθε μέσο εγκαταλείπουν τα μεγάλα αστικά κέντρα οι τελευταίοι εκδρομείς του Αυγούστου, με την κίνηση στο εθνικό οδικό δίκτυο, στα λιμάνια, τα ΚΤΕΛ, τα αεροδρόμια και τους σιδηροδρομικούς σταθμούς της χώρας να είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Χιλιάδες ταξιδιώτες αναχωρούν από το λιμάνι του Πειραιά, με τα νησιά του Αιγαίου να αποτελούν τον κυριότερο προορισμό των αδειούχων. Από το μεγάλο λιμάνι έχουν προγραμματιστεί 33 δρομολόγια για Κυκλάδες, Δωδεκάνησα και Κρήτη και 21 για Αργοσαρωνικό. Από το Λαύριο θα φύγουν 9 πλοία και από τη Ραφήνα 20.

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία για την ασφαλή μετακίνηση όσων επιλέξουν να χρησιμοποιήσουν το αυτοκίνητό τους και ταξιδεύουν μέσω του εθνικού οδικού δικτύου, ενώ οι οδηγοί αντιμετωπίζουν προβλήματα στην έξοδο της Αθηνών -Λαμίας, μετά τα διόδια Σχηματαρίου, λόγω έργων οδοποιίας. Όσοι θα κινηθούν στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας πρέπει να γνωρίζουν πως -λόγω έργων - από τον κόμβο του Μαρτίνου, στο 120ο χλμ και για πέντε χιλιόμετρα στο ρεύμα της καθόδου, η κίνηση των οχημάτων θα γίνεται σε μία μόνο λωρίδα. Οι εργασίες θα διαρκέσουν ώς τις 12 Αυγούστου.

Από την Παρασκευή μέχρι και την Κυριακή έχουν προγραμματιστεί από και προς το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών 1779 πτήσεις αεροπλάνων και 45 πτήσεις τσάρτερ. Περίπου 140 επιπλέον δρομολόγια, στα 245 που ήταν ήδη προγραμματισμένα, θα πραγματοποιήσουν τα ΚΤΕΛ, ενώ η πληρότητα στον ΟΣΕ αγγίζει το 95%.


Σχόλιο: Από ό,τι βλέπω άδειασε και το στέκι ή μου φαίνεται;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

self-instructive depressing

Περιβόητο μέλος

Ο self-instructive depressing αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6,397 μηνύματα.
«Σίλβιο είσαι γουρούνι, ευνόησες την πιπινοκρατία»


«Αληθινό γουρούνι» χαρακτήρισε δημόσια τον Καβαλιέρε πρώην γερουσιαστής του κόμματός του, κατηγορώντας παράλληλα τον Ιταλό πρωθυπουργό για αισχρή, ταπεινωτική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες.


Ο Πάολο Γκουτσάντι, ο οποίος μέχρι πριν από έξι μήνες ανήκε στον πολιτικό σχηματισμό του Μπερλουσκόνι, Κόμμα του Λαού της Ελευθερίας, κάλεσε τους εισαγγελείς να τον ρωτήσουν και για άλλο ηχογραφημένο υλικό, το οποίο δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, ο Γκουτσάντι ανέφερε ακόμη πως για το συγκεκριμένο υλικό έχουν ενημερωθεί και οι «διευθυντές των εφημερίδων» αλλά δεν έχουν δημοσιεύσει το παραμικρό ύστερα από παρέμβαση του ίδιου του Ιταλού προέδρου, Τζόρτζιο Ναπολιτάνο.

Σεξουαλικές χάρες
Ο ίδιος, γράφοντας στο μπλογκ του, ισχυρίστηκε ότι το «αηδιαστικό» περιεχόμενο των ηχογραφήσεων θα μπορούσε να βλάψει και άλλα άτομα αλλά έχει καταστραφεί. Είπε επίσης ότι ο 72χρονος πρωθυπουργός έχει στρώσει το δρόμο για να κάνουν «απίστευτη καριέρα ωραία κορίτσια» και ότι την ιταλική πολιτική σκηνή κατακλύζουν οι «σεξουαλικές χάρες» και η... «πιπινοκρατία».

Τις δηλώσεις του πρώην γερουσιαστή μεταδίδουν στις ιστοσελίδες τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης L' Espresso και La Repubblica, του ιδίου ομίλου, που πρωτοστατούν εδώ και μήνες στην κριτική κατά του Σίλβιο Μπερλουσκόνι για το μπαράζ των ροζ σκανδάλων.
Μίλησε για έλλειψη δημοκρατίας

Ο Γκουτσάντι είχε αναλάβει επικεφαλής της κοινοβουλευτικής επιτροπής που διεξήγαγε έρευνα για την σοβιετική κατασκοπεία στην Ιταλία, υπενθυμίζουν οι Times του Λονδίνου. Ήταν παράλληλα ανώτατο στέλεχος στην εφημερίδα Giornale, η οποία ανήκει στην οικογένεια του Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο Γκουτσάντι παραιτήθηκε από το κόμμα του Μπερλουσκόνι τον περασμένο Φεβρουάριο εξαιτίας της «ενθουσιώδους προσωπικής και φιλικής στήριξης» του Μπερλουσκόνι προς τον Βλαντιμίρ Πούτιν για την επέμβαση στη Γεωργία και την «έλλειψη δημοκρατίας» εντός του κόμματός του.

Σχολιάκι : Πάντως τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα ,νομίζω πως κάθε
"δημοκρατική" χώρα ....:redface: ουπς σόρι μου ξεφυγαν να εισαγωγικά , θέλει τον αρχηγό της
να είναι ... ενεργός ... .να είναι άντρας βρε παιδί 'μ , θα ξεχάσουμε κι εμείς τα δικά μας ??
( Γκουχ-γκουχ !)

Τελικά όταν ανήκεις στον φασιστ... ουπς σόρι :redface:
στον δεξ...:P ουπς ξανα μανα σόρι στον ευρύτερα κεντρώο χώρο ήθελα να πω
μπορούν και πρέπει να σου ' σχωρεθούν όλα επειδή δηλαδή είναι 72 ετών ? Τι θα πει αυτό ?
Πως το έλεγε η Θεοπούλα : " ξεχνιέται το σεκκςς ? "

Αμέσως να τον κατηγορήσουν άπορες κορασίδες βοηθάει κοινώς θεάρεστον έργο επιτελεί .. ζουλιάρηδες :P
καλά κάνεις και το δημοσιεύεις εσύ μελιώ - μεγάλο θέμα αυτή η πιπινοκρατία , αλλά πώς μας δουλεύουνε οι καραγκιόζηδες . Υποτίθεται δεν ήξερε πιο πριν τι συνέβαινε και πώς έχουνε τα πράγματα...σαν ένα δημοτικό σύμβουλο εδώ που την μία μέρα ήτανε αγκαλιά με τον δήμαρχο και την άλλη που αποφάσισε να κάνει δική του παράταξη , βρήκε 10 αρνητικά στον παλιό του φίλο που είναι απαράδεκτα και υπόσχεται να τα διορθώσει

π.σ. τι είναι ο άνθρωπος και τι είναι η βλακεία του :(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top