Η επικαιρότητα εν συντομία

rosa azul

Πολύ δραστήριο μέλος

Η rosa azul αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,945 μηνύματα.
Αστυνομία: «Οι γυναίκες να μην κυκλοφορούν μετά τη δύση του ηλίου» !!!



αντι να στειλουν τους ματατζηδες στο δρομο να φυλανε τους ανθρωπους και τις γυναικες,,-και χωρις στολη αμα λαχει-βρηκαν τη λυση..
γυναικες φυλακιστειτε μεσα,,,,που παααμεεε..:worry:
Η χαρα του ανασφαλους (νεοελληνα συζυγου): '' αγαπη μου μπορω να βγω με τις φιλες μου αποψε για ενα ποτο:angelnot:;ΟΧΙ ,το απαγορευει η ΕΛ.ΑΣ. :whistle:.....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Noisette

Περιβόητο μέλος

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 4,754 μηνύματα.
Φρένο στα έργα του ΗΣΑΠ

Σταματούν για μία ακόμη φορά οι εργασίες του ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι, ενώ κανείς πλέον δεν είναι σε θέση να απαντήσει στο ερώτημα πότε τα έργα θα ολοκληρωθούν. Το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας εξέδωσε προσωρινή διαταγή για την προσωρινή παύση των εργασιών κατάχωσης του “Βωμού των 12 θεών” έως ότου εκδικαστεί η κύρια αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν πολίτες σε βάρος των ΗΣΑΠ, του υπ. Πολιτισμού και του υπ. Οικονομικών, ζητώντας να σταματήσουν τα έργα. Οι πολίτες μάλιστα προσέφυγαν και στο Ευρωπαϊκό δικαστήριο του Στρασβούργου καταθέτοντας αίτηση για παραβίαση του σεβασμού της ιδιωτικής ζωής από το κράτος, της προστασίας του περιβάλλοντος, αλλά και της προστασίας της θρησκευτικής ελευθερίας.

Την ίδια ώρα, τα έργα για την ανακαίνιση της υποδομής-επιδομής της γραμμής και την ενίσχυση της σήραγγας από Ομόνοια ως Μοναστηράκι έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκώμενο ορίζοντα ολοκλήρωσης, μετατρέποντας την γραμμή 1 του Μετρό σε σύγχρονο γεφύρι της Άρτας. Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε το Μάρτιο του 2008, με κόστος 109 εκατ. ευρώ και ανάδοχο την εταιρία Άκτωρ. Σύμφωνα με τη σύμβαση αυτή το έργο θα είχε ολοκληρωθεί σε 75 εβδομάδες (περίπου 1,5 χρόνο) από την έναρξη των εργασιών. Ο πρώην υφυπουργός Μεταφορών Νίκος Σηφουνάκης είχε δηλώσει, σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου, ότι το έργο θα είχε ολοκληρωθεί έως το καλοκαίρι του 2010. Έκτοτε ανακοινώθηκαν 4 παρατάσεις, με την τελευταία, το Δεκέμβριο του 2010, να είναι “επ’ αόριστον” λόγω αρχαιολογικών ευρημάτων στο τµήµα Μοναστηράκι – Θησείο.


Το πιστεύω. Θέλουν να μας ταλαιπωρούν! :mad:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4,796 μηνύματα.
Βρέθηκε πτώμα εξωγήινου! :cold: :1eye:

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

domenica7

Πολύ δραστήριο μέλος

Η domenica7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 1,056 μηνύματα.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Φιντέλ: Αποχαιρετισμός στο...κόμμα!

Ιστορία αποτελεί από χθες για την Κούβα η περίοδος που ο ηγέτης της Κουβανικής Επανάστασης, Φιντέλ Κάστρο, είχε ενεργό ρόλο στην πολιτική ζωή της χώρας, καθώς μετά το τετραήμερο του 6ου Συνεδρίου του Κομμουνιστικού Κόμματος Κούβας ο Φιντέλ έμεινε για πρώτη φορά από το 1965 εκτός της Κεντρικής Επιτροπής του Κομμουνιστικού Κόμματος.Η ανακοίνωση για την αποχώρηση του 84χρονου πλέον Φιντέλ Κάστρο από την ενεργή πολιτική σκηνή έγινε, κατά την προσφιλή του συνήθεια, με άρθρο του στον επίσημο κουβανικό Τύπο, όμως ο τέως πλέον ηγέτης της Κούβας εμφανίστηκε και στο Συνέδριο φορώντας μπλε αθλητική φόρμα και υποβασταζόμενος κάθισε στην πρώτη σειρά.

Τη θέση του πρώτου γραμματέα και του προέδρου που κατείχε ο Φιντέλ, την οποία ουσιαστικά είχε αφήσει από το 2006 μετά την περιπέτεια με την υγεία του, ανέλαβε επισήμως ο 79χρονος αδερφός του Ραούλ Κάστρο, ενώ δεύτερος γραμματέας και αντιπρόεδρος ορίστηκε ο 80χρονος Χοσέ Ραμόν Μασάδο Βεντούρα. Η επιλογή του Βεντούρα απογοήτευσε αρκετούς Κουβανούς, αφού ο 80χρονος «μπαρμπούδο» ανήκει στην παλιά φρουρά του Κόμματος που ανέτρεψε τον Μπατίστα και δεν ήταν λίγοι αυτοί που περίμεναν πως στο πλαίσιο της εκσυγχρονιστικής πολιτικής που ακολουθεί Ραούλ Κάστρο από το 2006 τα αξιώματα θα αναλάμβαναν νεότερα μέλη, λιγότερο σκληροπυρηνικά.
Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου οι 1.000 σύνεδροι επικύρωσαν τις εξαγγελίες του Ραούλ Κάστρο, σύμφωνα με τις οποίες ανοίγει μέχρι ένα σημείο ο ιδιωτικός τομέας, μειώνονται οι θέσεις εργασίας στο Δημόσιο, μειώνονται οι κρατικές επιδοτήσεις, εφαρμόζονται μορφές αυτοδιαχείρισης στις επιχειρήσεις, αποκεντρώνεται ο κρατικός μηχανισμός και αλλάζει το φορολογικό σύστημα. Συνολικά το Συνέδριο επικύρωσε περίπου 300 μεταρρυθμίσεις για μια τεράστια γκάμα θεμάτων, ενώ ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί στους κόλπους του Κόμματος είναι η ομιλία του Ραούλ Κάστρο, στην οποία αποκάλυψε πως σκέφτεται να περιορίσει τις θητείες του κάθε προέδρου σε δύο πενταετίες.
Ανανέωση
Νέα μέλη το 20% της Κεντρικής Επιτροπής
Εκτός από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και τις μεταρρυθμίσεις στην οικονομία, το Συνέδριο εξέλεξε και τα μέλη του πανίσχυρου Πολιτικού Γραφείου. Από τα συνολικά 15 μέλη που αριθμεί το ανώτατο όργανο του Κομμουνιστικό Κόμματος, μόνο τρία είναι φρέσκο αίμα. Πρόκειται για τον «τσάρο των μεταρρυθμίσεων» Μαρίνο Μουρίγιο, τον πρώτο γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της Αβάνας Μερσέντες Λόπεθ Ασέα και τον υπουργό Οικονομίας Αντέλ Ιζκιέρδο Ροντρίγκεθ.
Ο ιστορικός ηγέτης της Κούβας ανακοίνωσε με άρθρο του ότι μένει εκτός της Κεντρικής Επιτροπής, για πρώτη φορά από το 1965. Το 6ο Συνέδριο επικύρωσε τις έως τώρα αποφάσεις του Ραούλ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Δεν θα μεταδώσουν την πασχαλινή λειτουργία για να μην ενοχληθούν οι μουσουλμάνοι !!!


ο ραδιοφωνικός σταθμός «Αθήνα 9,84», μετά από πολλά χρόνια, δεν θα μεταδώσει φέτος καμία λειτουργία της Μεγάλης Εβδομάδας, ούτε και την Ανάσταση. Προσθέτει, μάλιστα, ότι η απόφαση αυτή ελήφθη για να μην προσβληθούν οι μουσουλμάνοι, που διαβιούν στη χώρα και φτάνουν το ένα εκατομμύριο.
ωρε,,που πααμε ,που πααμεε..:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ενα πολυ ωραιο αρθρο,,που λεει πικρες αληθειες,,εστω και υπερβολικα..




Θα ζήσουμε καταστάσεις Mad Max



Διάβασα μερικές αναρτήσεις, και άκουσα και διάφορους να λένε, πως η παρούσα κρίση, η επερχόμενη πτώχευση κλπ. μας οδηγούν σε βουκολικές καταστάσεις, όπου θα πάρουμε τα βουνά και τα λαγκάδια, θα ξαναγίνουμε αγρότες, θα έρθουμε και πάλι σε επαφή με τη φύση, και πάει λέγοντας.
Διαφωνώ.
Η κατάσταση που έρχεται κάθε άλλο παρά βουκολική θα είναι. Θυμόσαστε τις ταινίες Mad Max; Ε λοιπόν, κάπως έτσι μας φαντάζομαι σε ουκ ολίγα χρόνια από σήμερα.
Καλά θα ήταν να ξαναγίνουμε απλοί αγρότες και τσοπάνηδες, να καλλιεργούμε τη γη, ή να βοσκάμε τα πρόβατα παίζοντας φλογέρα. Αλλά δυστυχώς, δεν θα γίνει έτσι.
Η Ελλάδα μπορεί να ήταν κάποτε αγροτική χώρα, με κατοίκους που αρκούνταν στα λίγα, και με μια γενική λιτότητα να χαρακτηρίζει τη ζωή τους.
Μεσολάβησαν όμως πολλά. Μεσολάβησε μια (τεχνητή) ευμάρεια, και μια δυο γενιές νέων, που γαλουχήθηκαν μέσα στο κλίμα του υλισμού που σάρωσε τη χώρα μας σαν τσουνάμι.
Ποιος νέος που μεγάλωσε με δυο κινητά, το τζιπ του μπαμπά, και τις διακοπές στο Μπαλί, θα καταδεχτεί να γίνει γεωργός και να καλλιεργεί μπάμιες;
Ποια νέα, που πίνει νερό στο όνομα της Ρούλας Κορομηλά, της Σάσας Μπάστα, και που θεωρεί το λάιφ στάιλ φιλοσοφία ζωής, θα πάει να βοσκήσει γελάδια; Μη τρελαθούμε.

Αυτό που βλέπω εγώ να γίνεται, δεν είναι όμορφο. Προβλέπω σκηνικό τρόμου. Με κλειδαμπαρωμένα διαμερίσματα, οδομαχίες, μαχαιρώματα, και δολοφονίες ακόμη και για ένα μπιτόνι σούπερ αμόλυβδης.
Οι εποχές άλλαξαν, όπως άλλαξε και ο χαρακτήρας του νεοέλληνα.
Υπάρχουν τριαντάρηδες με οικογένεια δικιά τους, που δεν θυμούνται εποχές χωρίς κινητό. Δεν πιστεύουν πως για να αγοράσεις κάποτε αυτοκίνητο έπρεπε να πουλήσεις χωράφια, ή πως για να αγοράσεις βίντεο χρειαζόσουν δυο μηνιάτικα. Τα ακούν και γελάνε, όπως άκουγα κι εγώ και γελούσα, όταν ο παππούς μου μου έλεγε, πως για να πάει από τη Καλαμαριά στη Θεσσαλονίκη περπατούσε μιάμιση μέρα, και κινδύνευε από τα άγρια ζώα!!!!!
Πως θα δεχθεί αυτή η νέα και καλομαθημένη γενιά τη στέρηση; Εδώ φοβούνται να πάνε φαντάροι για … 9 μήνες, με τα κέτερινγκ τους και τους ψυχολόγους σταντ μπάι. Τι να λέμε;
Μια γενιά που τα καίει όλα εν ριπή οφθαλμού επειδή αδικήθηκε ο …. ΠΑΟΚ, ή επειδή δεν ξέρω τι, ε λοιπόν αυτή η γενιά δύσκολα θα συμβιβαστεί με σκηνές αγροτικής ευτυχίας.
Και επειδή οι πολιτικοί μας θα την έχουν κάνει από καιρό, αυτοί που θα πληρώσουν τη νύφη θα είναι όσοι έμειναν πίσω. Δηλαδή εμείς όλοι.
Προβλέπω κανιβαλισμούς. Εμφύλιες συρράξεις.
Προβλέπω σκοτάδι μαύρο για τα επόμενα 10-20 χρόνια.
Πάω να αγοράσω κονσέρβες, σταφίδες, και κονιάκ.
Οι καιροί ου μεναιτοί.
Strange Attractor
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ShatteredIce

Δραστήριο μέλος

Η ShatteredIce αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 573 μηνύματα.
η επικαιρότητα με λίγα λόγια...
μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. satisfied?:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Παγκόσμια εβδομάδα κατά των πειραμάτων στα ζώα


«H εβδομάδα από 17 έως 24 Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η "Παγκόσμια Εβδομάδα για τα Ζώα" στα πειραματικά εργαστήρια, για να μας θυμίζει ότι ο πειραματισμός στα ζώα είναι κακή επιστήμη, κατάχρηση έρευνας και βιασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

Δεκάδες εκατομμύρια πειραματόζωα παγκοσμίως, βασανίζονται και πεθαίνουν τόσο για τις έρευνες θεραπειών ανθρωπίνων ασθενειών, όσο και για την παραγωγή οικιακών προϊόντων και καλλυντικών. Σύμφωνα με τον σύλλογο «Πολίτες για τα Δικαιώματα της Φύσης και της Ζωής» (ΠΟΦΥΖΩ), 12.000.000 ζώα χρησιμοποιήθηκαν ως αντικείμενα πειραμάτων κατά τη διάρκεια του 2008, μόνο στα ευρωπαϊκά ερευνητικά εργαστήρια, με βάση στοιχεία στατιστικής μελέτης που δημοσιοποιήθηκε από την European Commission, τον Σεπτέμβριο του 2010.


«H εβδομάδα από 17 έως 24 Απριλίου έχει καθιερωθεί ως η "Παγκόσμια Εβδομάδα για τα Ζώα" στα πειραματικά εργαστήρια, για να μας θυμίζει ότι ο πειραματισμός στα ζώα είναι κακή επιστήμη, κατάχρηση έρευνας και βιασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας», δηλώνει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, το μέλος του ΠΟΦΥΖΩ, Μαρίζα Χριστοδούλου.


Σε κοινή ανακοίνωση, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία επισημαίνουν ότι «τα περισσότερα πειράματα σε ζώα είναι άσκοπα και ανώφελα, όχι μόνο για λόγους ηθικής και ανθρωπιάς, αλλά και επιστημονικότητας, αφού έρευνες αποδεικνύουν ότι, τουλάχιστον στην ιατρική και τη φαρμακολογία, μόνο 5-25% των ουσιών που δοκιμάζονται επιτυχώς στα ζώα, έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και στους ανθρώπους, καθιστώντας τις φαρμακευτικές δοκιμές σε ζώα αναξιόπιστες και επικίνδυνες».


Επίσης, επισημαίνουν το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι νέοι επιστήμονες αναγνωρίζουν πλέον, πως η έρευνα που προορίζεται για ανθρώπινη χρήση πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με μεθόδους που «αναπαράγουν» τις συνθήκες του ανθρώπινου οργανισμού ή στον ίδιο τον ανθρώπινο οργανισμό.


«Δεν πρέπει να αγοράζουμε προϊόντα που είναι δοκιμασμένα πάνω σε ζώα. Έχουμε επιλογές. Υπάρχουν καλλυντικά και προϊόντα που αναγράφουν στη συσκευασία τους "non tested on animals" κι αυτά πρέπει να προτιμούμε, ως μία βασική μορφή διαμαρτυρίας», τόνισε η κ. Χριστοδούλου.


Καταλήγοντας, οι φιλοζωικές οργανώσεις τονίζουν: «Τα ζώα είναι συναισθανόμενα όντα και η ζωή τους έχει αξία από μόνη της. Δεν αποτελούν μέσα για τους σκοπούς του ανθρώπου. Τα πειράματα σε ζώα είναι απάνθρωπα και άτοπα, αφού ξεκινάνε από τον λανθασμένο συλλογισμό ότι τα ζώα μας ανήκουν».


Την πρώτη θέση στα πειράματα με ζώα κατέχει η Γαλλία, τη δεύτερη το Ηνωμένο Βασίλειο και ακολουθούν: Γερμανία, Ισπανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Αυστρία, Πορτογαλία, ενώ η Ελλάδα κατέχει μία από τις τελευταίες θέσεις.


Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
-
inout
Πάλι καλά που σε αυτό είμαστε από τους τελευταίους...

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Σε κοινή ανακοίνωση, η Πανελλαδική Συντονιστική Επιτροπή Ζωοφιλικών Σωματείων και η Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία επισημαίνουν ότι «τα περισσότερα πειράματα σε ζώα είναι άσκοπα και ανώφελα, όχι μόνο για λόγους ηθικής και ανθρωπιάς, αλλά και επιστημονικότητας, αφού έρευνες αποδεικνύουν ότι, τουλάχιστον στην ιατρική και τη φαρμακολογία, μόνο 5-25% των ουσιών που δοκιμάζονται επιτυχώς στα ζώα, έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και στους ανθρώπους, καθιστώντας τις φαρμακευτικές δοκιμές σε ζώα αναξιόπιστες και επικίνδυνες».

Επίσης, επισημαίνουν το γεγονός ότι όλο και περισσότεροι νέοι επιστήμονες αναγνωρίζουν πλέον, πως η έρευνα που προορίζεται για ανθρώπινη χρήση πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με μεθόδους που «αναπαράγουν» τις συνθήκες του ανθρώπινου οργανισμού ή στον ίδιο τον ανθρώπινο οργανισμό.

μπραβο,,πολυ σημαντικα αυτα..

με υπολογιστες ή αλλους τεχνικους τροπους,,μπορουμε να εχουμε μεγαλυτερη αποτελεσματικοτητα και ακριβια χωρις να βασανιζουμε αθωα ζωα..

αλλο να τα τρως επειδη πεινας-αν και εκει το παραξηλωσαμε με τη βιομηχανικη κτηνοτροφια-που ειναι φυσικη επιταγη(που παντα θα ειναι ακαλυπτη βεβαια..-:worry:)και αλλο να τους κανεις βασανιστηρια μια ζωη για να δοκιμασουμε μια κρεμα προσωπου πχ..:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Κι όμως, οι Ελληνες άλλαξαν!

«Οσοι πολίτες καταφέρνουν να ξεπεράσουν το σοκ, επιχειρούν να επινοήσουν μεθόδους υπέρβασης της κρίσης. Η κρατική υπόσταση παρά τις πλημμελείς δομές της, κατά κάποιον τρόπο εγγυάτο την ισορροπία, ενώ τώρα κλυδωνίζεται και μαζί με αυτήν καταρρέει η αυτοεικόνα του ατόμου και ο ρόλος του μέσα στο πλαίσιο που καρκινοβατεί», υποστηρίζει στην «Κ.Ε.» ο Ευστράτιος Παπάνης, επίκουρος καθηγητής κοινωνιολογίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο πλαίσιο της μελέτης του «Κρίση και αξίες».



οι σπαταλες πανε μακρια πια....

αλλα μου κανουν εντυπωση οι φυλές καταναλωτων που συμφωνα με την ερευνα κυριαρχουν οι γυναικες..
ειναι αξιο αναλυσης..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,321 μηνύματα.
με υπολογιστες ή αλλους τεχνικους τροπους,,μπορουμε να εχουμε μεγαλυτερη αποτελεσματικοτητα και ακριβια χωρις να βασανιζουμε αθωα ζωα..

!!!!!!!

Eχεις ανακαλυψει τροπο να μοντελοποιεις in vivo πειραμα σε υπολογιστη?!??!?!?! DUUUUUUUDE παμε να παρουμε το νομπελ!

Τα πειραματα σε ζωα ειναι απαραιτητο κακο, στις περισοτερες περιπτωσεις γινονται με οσο περισοτερη προσοχη στον πονο των ζωων αλλα αυτο ΔΕΝ ειναι παντα εφικτο.

Οσοι εχουν δεχθει μοσχευμα και επιβιωσαν εξ αιτιας αυτου θα πρεπει να ευχαριστουν μια ολοκληρη σειρα απο ζωα τα οποια παιθαναν με τροπους απαισιους (απο βαριες ανασοκαταστολες μεχρι πειραματικα χειρουργια) για να ζησει αυτος.

Οποιος εχει παρει αντιβιοση το ιδιο.

Οποιος εχει παρει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ φαρμακο το ιδιο.

Κτλ κτλ.

Αν δεν γινονταν πειραματα σε ζωα θα ειχαμε μεσο ορο ζωης 40 χρονια.

αλλα μου κανουν εντυπωση οι φυλές καταναλωτων που συμφωνα με την ερευνα κυριαρχουν οι γυναικες..
ειναι αξιο αναλυσης.

Αξιο αναλυσης? Κυνηγοι-συλεκτες, οι γυναικες ειναι συλεκτες, ειμαστε hard wired για αυτο. Ειναι σαν να λες "στα σπορ κυριαρχουν οι αντρες" προφανως, αφου αυτη ειναι η εξελικτικη μας ταση.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
!!!!!!!

Eχεις ανακαλυψει τροπο να μοντελοποιεις in vivo πειραμα σε υπολογιστη?!??!?!?! DUUUUUUUDE παμε να παρουμε το νομπελ!

Τα πειραματα σε ζωα ειναι απαραιτητο κακο, στις περισοτερες περιπτωσεις γινονται με οσο περισοτερη προσοχη στον πονο των ζωων αλλα αυτο ΔΕΝ ειναι παντα εφικτο.

Οσοι εχουν δεχθει μοσχευμα και επιβιωσαν εξ αιτιας αυτου θα πρεπει να ευχαριστουν μια ολοκληρη σειρα απο ζωα τα οποια παιθαναν με τροπους απαισιους (απο βαριες ανασοκαταστολες μεχρι πειραματικα χειρουργια) για να ζησει αυτος.
νταξει,,το ξερω για τωρα..τι γινεται..
αλλα στο αρθρο λεει οτι υπαρχουν και μπορει να βρεθουν και αλλο τροποι ,χωρις πειραματα σε -αλλα -ζωα εκτος απο τον ανθρωπο..

σημερα,οντως..οπως τα λες ειναι..

Κυνηγοι-συλεκτες, οι γυναικες ειναι συλεκτες,
δεν το πιασα ακριβως..:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Roben twn Xazwn

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Όλοι μας έχουμε συνδέσει το Νίκο Παπάζογλου, έναν από τους πιό αγαπημένους καλλιτέχνες όλης της Ελλάδας, που "έφυγε" σήμερα, με το κόκκινο μαντήλι στο λαιμό και τα τζιν πουκάμισα. Γιατί όμως επέλεξε το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό ντύσιμο;
Την απάντηση έδωσε ο ίδιος σε συνέντευξή του το 2007:
Δεν φεύγει ποτέ από το σπίτι χωρίς μαντήλι, συνήθεια που του έγινε εμμονή από τη μητέρα του. Τα τζην πουκάμισα, δε, είναι σήμα κατατεθέν του εδώ και πολλά χρόνια. "Τα ανακάλυψα από ανάγκη. Όταν απολύθηκα από το....
στρατό κι επειδή δεν είχα χρήματα φορούσα ένα πουκάμισο που μου είχε ξεμείνει από τη στολή αγγαρείας. Οι γνωστοί μου τότε απέφευγαν να με καλούν στα πάρτι και τις συγκεντρώσεις διότι δεν διέθετα αρκετά προσεγμένη εμφάνιση. Τσαντίστηκα κι εγώ και είπα: Έτσι μου είστε; Θα φοράω τέτοια ρούχα πάντα!"

πηγή
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

epote

Διάσημο μέλος

Ο epote αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,321 μηνύματα.
δεν το πιασα ακριβως..

Οι ανθρωποι εξελικτικα εχουν ακομα το συμπεριφορικο τυπο συλεκτη-κυνηγου, ητοι οι αντρες πανε και κυνηγανε και φερνουν το ελαφι, οι γυναικες βγαινουν βολτα και επιλεγουν το ΚΑΛΥΤΕΡΟ μηλο και το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κορμο για φωτια κτλ.

Η συγχρωνη εκφραση αυτου του πραγματος (δεδομενου οτι οι αντρες δεν χρειαζεται να σκοτωνουμε ελαφια με πετρες-για οτιδηποτε αλλο περα απο την πλακα που εχει δηλαδη-και οι γυναικες δεν χρειαζεται να ψαχνουν για μηλιες) ειναι οτι οι γυναικες παιρνουν 200 ωρες να ψωνισουν κατι γιατι αυτη ειναι η φυσικη τους ταση, να φτιαχνουν τη φωλια. Οι αντρες απο την αλλη βγαζουν την επιθετικοτητα παιζοντας (η συνηθως βλεποντας με μια μπυρα στο χερι ξυνοντας τα @@ τους σε ενα καναπε) σπορ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

*Maria (^_^)*

Πολύ δραστήριο μέλος

Η *Maria (^_^)* αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει απο Κομοτηνή (Ροδόπη). Έχει γράψει 1,601 μηνύματα.
Έγκλημα πάθους στην Κερκίνη

Σε έγκλημα πάθους αποδίδουν οι έρευνες των αστυνομικών αρχών το θάνατο της νεαρής που βρέθηκε νεκρή το πρωί σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της Κερκίνης.

Η άτυχη 24χρονη κοπέλα βρέθηκε στο αρδευτικό κανάλι στον επαρχιακό δρόμο Λιβαδειάς-Κερκίνης του Δήμου Σιντικής σήμερα το πρωί.

Δράστης, όπως όλα δείχνουν, φέρεται πως είναι ο νεαρός σύντροφος της κοπέλας, που μετά τον καβγά που προηγήθηκε, οδηγήθηκε στην αποτρόπαια αυτή πράξη.

Ο άνδρας που φέρεται ως ο δράστης του εγκλήματος έχει συλληφθεί και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης
Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ομολογήσει τις πράξεις του στο Αστυνομικό Τμήμα Ποροϊων.


Κερκίνη: Ομολόγησε το εγκλημα πάθους ο 25χρονος φαντάρος

Στραγγάλισε την 23χρονη φίλη του. Τραγικό τέλος είχε η ερωτική, τρίχρονη σχέση, ενός 25χρονου φαντάρου και της 23χρονης φοιτήτριας φίλης του, όταν μετά από έντονο διαπληκτισμό μεταξύ τους, ο 25χρονος στραγγάλισε την άτυχη φίλη του. Το γεγονός συνέβη τα ξημερώματα σε ερημική τοποθεσία, λίγο έξω από την Κερκίνη Σιντικής.
Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Σερρών Μηνά Γεωργιάδη, ο φερόμενος δράστης αφού επέφερε πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια του στην άτυχη φίλη του, στη συνέχεια την στραγγάλισε. Αντικρίζοντας την νεκρή προσπάθησε να την κάψει, προκαλώντας στο άψυχο κορμί της μεταθανάτια εγκαύματα στο λαιμό και στον θώρακα. Στην συνέχεια τη μετέφερε στον επαρχιακό δρόμο Κερκίνης - Λιβαδειάς και την πέταξε μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Σερρών, Στέφανο Μάνδαλο, ο 25χρονος μετά από ώρα κατήγγειλε ο ίδιος το γεγονός στο αστυνομικό τμήμα Πορροϊων και κατόπιν ειδοποίησε τον πατέρα της 23χρονης για την αποτρόπαια πράξη του καθώς και το μέρος που την πέταξε.
Η είδηση του στυγερού εγκλήματος συγκλόνισε τη μικρή κοινωνία της Κερκίνης, ενώ ξύπνησε στις μνήμες τους σκηνές του στυγερού εγκλήματος που συνέβη στο χωριό τους όταν τον περασμένο Ιούνιο δύο ανήλικες κοπέλες αφαίρεσαν τη ζωή ενός 80χρονου συγχωριανού τους.
Ο 25χρονος Θεσσαλονικιός, φαντάρος, κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και αναμένεται να οδηγηθεί στον στρατιωτικό Εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

:(:(:(:(:cry_x::cry_x:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει απο Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15,765 μηνύματα.
Πέθανε ο επτάχρονος που είχε χτυπηθεί από βεγγαλικό το βράδυ της Ανάστασης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ: Παρασκευή 29 Απριλίου 2011
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2011 13:44
Web-Only





Στις 10 και μιση σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» άφησε την τελευταία του πνοή ο επτάχρονος που το βράδυ της Ανάστασης τραυματίστηκε από βεγγαλικό στην Χαλκίδα.

Το άτυχο αγόρι είχε ήδη χάσει την όρασή του από το αριστερό του µάτι, και είχε υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της Αναστάσεως σε ενοριακό Ναό της Μητρόπολης Χαλκίδας, ένας 25χρονος εκτόξευσε φωτοβολίδα ναυτικού τύπου συνδεδεμένη με αλεξίπτωτο, η οποία κατέληξε στο χώρο της κύριας εισόδου του ναού, όπου και εξερράγη.

Το επτάχρονο αγόρι, που ήταν στην εκκλησία μαζί με τους γονείς του, τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και το κεφάλι.

Ο 25χρονος συνελήφθη και το πρωί της περασμένης Τρίτης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, ο οποίος διέταξε την προφυλάκισή του.

Ο 25χρονος κατηγορείται για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παραβίαση του νόμου περί βεγγαλικών και πρόκληση έκρηξης.

Λίγες ώρες πριν από τον τραυµατισµό του παιδιού στην Εύβοια, δύο άνδρες είχαν σκοτωθεί στη Ρόδο, όταν εξερράγη ο αυτοσχέδιος µηχανισµός που κατασκεύαζαν.

Πηγή

:'(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Θέλουν να τη σκοτώσουν επειδή γδύθηκε για το Playboy!


Οι απειλές κατά της ζωής της 25χρονης Τουρκάλας ηθοποιού Sila Sahin είναι πραγματικές και λαμβάνονται πολύ σοβαρά υπόψη. Η κοπέλα εμφανίστηκε γυμνή σε 13 ολόκληρες σελίδες στο τεύχος Μαΐου της γερμανικής έκδοσης του ανδρικού περιοδικού.
Η γυμνή Sila προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της μουσουλμανικής κοινότητας σε όλο τον κόσμο. Στα ισλαμικά φόρουμ έχει ανοίξει έντονη συζήτηση σχετικά με τον τρόπο που πρέπει να τιμωρηθεί η «γερμανική τουρκάλα, η οποία ντροπιάζει τη τιμή της μουσουλμάνας». Μεταξύ πολλών άλλων σκληρών εκφράσεων την αποκαλούν «πατσαβούρα», «πληρωμένη πόρνη» και «δυτική σκύλα».
Είναι άγνωστο που βρίσκεται τώρα η Sila, ο μάνατζερ της όμως λέει ότι πριν από την κυκλοφορία της νέας έκδοσης του «Playboy» η πολύ γνωστή στη Γερμανία ηθοποιός, είχε προγραμματίσει φωτογράφηση στη Σρι Λάνκα. Οι γερμανικές ειδικές υπηρεσίες προειδοποιούν τη Sila ότι, οπουδήποτε και αν βρίσκεται πρέπει να λάβει ισχυρά μέτρα για την προστασία της ζωής της. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή υπηρεσία πληροφοριών BND και τους συντάκτες της ιστοσελίδας «Jihad Watch» υπάρχει πραγματική απειλή για τη ζωή της νεαρής γυναίκας που τόλμησε να γδυθεί για το «Playboy».

και μια πολυ ευστοχη τοποθετηση...
Dora είπε:
29/04/2011 στις 3:44 pm
Ο Χριστος ειπε: “Ο αναμαρτητος ας ριξει πρωτος ττην πετρα”. Κι αρχισε να γραφει κατι στην αμμο. Βλεποντας οι δημιοι της,ενας ενας ,υποχωρησαν.Τι εγραφε ο Χριστος αραγε στην αμμο?Πολλοι θεολογοι λενε,οτι εγραφε τα ονοματα των μοιχων που ηθελαν να την πετροβολησουν….
Ο Μωαμεθ,μοιχος και βιαστης (και μικρου κοριτσιου)ο ιδιος,εδωσε διαταγη να σκοτωνονται δια λιθοβολισμου οι μοιχαλιδες!!!!!!!!!!!!!!
Κι εδω μεσα τολμανε καποιοι να βαζουν στον ιδιο παρονομαστη ισλαμ και χριστιανισμο!
Σαν δε ντρεπεστε ρε, αγραμματοι και θολωμενοι ψευδοκουλτουριαρηδες!
Που θα ελεγε κι ο κ. Νεοκλης Σαρρης!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

xdf21

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο xdf21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 191 μηνύματα.
Αντιγράφω από ενημερωτικά blogs.

Σε τρεις προσαγωγές για το δολοφονικό εμπρησμό στο υποκατάστημα της Marfin, τον Μαΐο του 2010, προχώρησε σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία.

Οι συλλήψεις έγιναν, κατά την ίδια πληροφόρηση, σε περιοχές των Εξαρχείων και της Κυψέλης.

Πιο συγκεκριμένα, προσήχθησαν ένας 26χρονος, ο οποίος φέρεται να πρωταγωνίστησε στον εμπρησμό του βιβλιοπωλείου Ιανός απέναντι από την τράπεζα Marfin, ενώ ένας 21χρονος και ένας 32χρονος θεωρούνται υπεύθυνοι για την φωτιά στη τράπεζα που έχασαν τη ζωή τους 3 άτομα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις άνδρες ήταν ομάδα και ακριβώς έξω από τον Ιανό χωρίστηκαν, ο ένας προς το βιβλιοπωλείο και οι άλλοι δυο προς την τράπεζα. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου και έγιναν κατ’ οίκον έρευνες από την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στα συγκεκριμένα πρόσωπα, έπειτα από μαρτυρίες των αυτόπτων μαρτύρων, έρευνες σε τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά και από αξιοποίηση του υλικού των καμερών ασφαλείας καταστημάτων στην οδό Σταδίου.

Στις 5 Μαΐου 2010 επί της οδού Σταδίου 23 έχασαν τη ζωή τους τρία άτομα, έπειτα από πυρκαγιά που ξέσπασε στο υποκατάστημα της τράπεζας Marfin. Πρόκειται για την Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών και τον Επαμεινώνδα Τσακάλη, 36 ετών.

YouTube - MARFIN
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top