Η επικαιρότητα εν συντομία

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Η επιστολή -αγανάκτηση των αδελφών της 27χρονης Γερμανίδας
16/01/2011 11:33



Η οικογένεια της Μάγιερ και συγκεκριμένα τα αδέλφια της 27χρονης σε επιστολή τους, αναφέρουν τα εξής:
"Ανοιχτή επιστολή σχετικά με τις συκοφαντίες και τα δημοσιεύματα κάποιων παπαγάλων του κράτους για την αδελφή μας
Το μεγάλο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της αδελφής μας και της οικογένειάς μας. Με το δικαστήριο των κατηγορούμενων για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία των πυρήνων της φωτιάς» να πλησιάζει και την έκρηξη στο Διοικητικό Πρωτοδικείο να μένει αναπάντητη από πλευράς συλλήψεων, ήταν αναμενόμενο από το κράτος να προσπαθήσει να πιάσει ένα «λαυράκι» και αν δεν μπορεί, να το κατασκευάσει, ώστε να ανακτήσει το χαμένο γόητρό του και να επιδείξει την πυγμή του.
Έτσι κάποιοι δημοσιογράφοι, εντολοδόχοι της εξουσίας, βρήκαν την ευκαιρία, βασιζόμενοι στη συμπτωματική συνωνυμία της μητέρας μας με ένα φερόμενο μέλος της RAF, την Barbara Meyer, να στήσουν μία κινηματογραφική ιστορία συνωμοσίας με υποτιθέμενες διασυνδέσεις διεθνών και εγχώριων ομάδων.
Έφτασαν σε τέτοιο σημείο γελοιότητας, ώστε να αναδημοσιεύσουν επικηρύξεις μελών της RAF από τη δεκαετία του ʼ80 και άλλες πικάντικες σάλτσες προς τέρψη του τρομολάγνου κοινού.
Η μητέρα μας παρουσιάστηκε λοιπόν ως καταζητούμενη και εξαφανισμένη τρομοκράτης, τη στιγμή που ζει στην Ελλάδα παρέα με εμάς, την οικογένειά της.
Χειρότερη μοίρα είχε ο πατέρας μας Wolfgang στα χέρια τους, αφού όχι μόνο του άλλαξαν το όνομα, αλλά και τον παρουσίασαν να έχει σκοτωθεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με μπάτσους στην Αυστρία πριν από χρόνια! Αρκετά σοκαριστικό για έναν μουσικοθεραπευτή που ζει και εργάζεται υγιέστατος στη Γερμανία…
Η αδελφή μας, επειδή φέρεται να ήπιε ένα ποτό με κάποιον από τους 4 συλληφθέντες που κατηγορούνται για μία εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη, μέσα από αυτά τα μυθεύματα και το «τρομοκρατικό» γενεαλογικό της δέντρο, βαφτίστηκε και η ίδια σε μέλος εγκληματικής οργάνωσης και καλείται σε απολογία!
Η αδελφή μας, όπως και εμείς, δεν είναι τρομοκράτης, αλλά αναρχική, μια επιλογή βαριά μέσα σε έναν κόσμο εξουσιαστών. Απαιτούμε να σταματήσει αμέσως αυτό το άθλιο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της αδελφής μας και της οικογένειάς μας και προειδοποιούμε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό ότι θα μας βρουν απέναντί τους.
Και για να μην ξεχνιόμαστε: Τα κράτη είναι οι μόνοι τρομοκράτες.
Φίλιπ και Πέπε Μάγιερ"
πηγή kourdisto portocalli
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
3d tv χωρις γυαλια..:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Πάγκαλος: Δεν έχω κάνει ούτε ένα ρουσφέτι. Ο Σαμαράς φταίει για όλα !




Για απόπειρα εξόντωσης της προσωπικότητάς του από συγκεκριμένα έντυπα της ΝΔ, αλλά και από το ίδιο το επιτελείο της, έκανε λόγο σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος. Μιλώντας στην τηλεόραση του Σκάι, ο κ. Πάγκαλος είπε: «Γίνεται συστηματική καμπάνια υπό την αιγίδα του Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος έφτασε στο σημείο να κάνει βασικό σύμβουλό του τον πρωταγωνιστή της καμπάνιας του… Έχω φτάσει στο σημείο να δέχομαι επίθεση γιατί είμαι υπέρβαρος και αυτό είναι φασιστικό… αλλά δε θα τους κάνω το χατίρι» (να αδυνατίσει;)

Ο κ. Αντιπρόεδρος δήλωσε ο,τι δεν έχει κάνει ούτε ένα ρουσφέτι! Για λόγους αρχής, όπως είπε. «Ο σταυρός προτίμησης είναι το αντίτιμο του ρουσφετιού και αυτός που διόρισε τον κοπρίτη είναι δέκα φορές κοπρίτης…» είπε ο κ. Πάγκαλος και πρόσθεσε, ότι ακόμα και η κόρη του, που προσελήφθη στη χορωδία του Δήμου Αθηναίων (επι δημαρχίας Μπακογιάννη), προσελήφθη αξιοκρατικότατα και με βάση τις σπουδές που έχει κάνει. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι έτσι έχουν τα πράγματα. Κανένα λόγο δεν έπαιξε το επώνυμο του πατρός της. Αλλωστε και η κα Μπακογιάννη, μόνο αξιοκρατικές προσλήψεις έκανε!

Διευκρίνισε, ο,τι την παραμονή της πρωτοχρονιάς φιλοξενήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο, από φιλικό του ζευγάρι (τον κ. Σηφουνάκη εννοεί για όσους δεν τον ξέρουν). Πλήρωσε μάλιστα και κάτι τις για να μη λένε. Και πήγε εκεί επειδή τα παιδιά τους ήταν φίλοι! Αν επομένως, «αμάρτησε», το έκανε για τα παιδιά του! «Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω! »

Παραπονέθηκε οτι βρίσκεται αντιμέτωπος με μια προσπάθεια προσωπικής εξόντωσης του από δημοσιογράφους, οι οποίο μάλιστα… διώκονται για κακουργήματα! Ονόματα δεν είπε, αλλά όλοι καταλάβαμε ποιους εννοούσε! Ο τολμηρός, όμως, εδώ δείλιασε! «Κάτσε σου λέει, μη φάω καμιά μήνυση; Εχω και παιδιά!» Θυμάμαι έντονα τον κ. Πάγκαλο να ….επιτίθεται λαύρος εναντίον αυτών των δημοσιογράφων όταν χυδαιολογούσαν κατά του Καραμανλή! Είχε..ενοχληθεί επίσης από τη στήριξη που προεκλογικά παρείχαν στο κόμμα του και συνέβαλαν στην εκλογή του.

Εκεί, όμως, που ο κ. Αντιπρόεδρος υπερέβαλε εαυτόν, ήταν όταν μας απεκάλυψε ότι όλη αυτή την εκστρατεία «εξόντωσης του χαρακτήρα του (“character assassination”, είπε στον ….αμερικανοτραφή Alexis) την συντονίζει ο ….Πρόεδρος της Ν.Δ.! Kαι πώς το απέδειξε αυτό; Απλούστατο είναι! Πήρε για Σύμβουλό του τον κ. Μιχελάκη!

Ο κ. Αντιπρόεδρος, διευκρίνισε, επίσης, ότι ο χαρακτηρισμός κοπρίτες, δεν αφορούσε όλους τους δημοσίους υπαλλήλους! Όχι! Ο χαρακτηρισμός αυτός αναφερόταν μόνο σʼ εκείνον τον δημόσιο υπάλληλο που προσελήφθη με …ρουσφέτι! Και επειδή τέτοιους δημοσίους υπαλλήλους προσέλαβαν μόνο οι κυβερνήσεις της Ν.Δ., (συμπεραίνω εγώ ο …έξυπνος αναλυτής), μόνο αυτοί είναι κοπρίτες. Το ΠΑΣΟΚ, με πρώτο διδάξαντα τον ίδιο, προσελάμβανε μόνο με …αξιοκρατικά κριτήρια!

Τέλος, ο κ Αντιπρόεδρος, εξέφρασε ακόμα ένα παράπονο. Ότι είναι αντικείμενο …ρατσιστικών σχολίων επειδή είναι …παχύσαρκος! Προτείνω, from now on, τον κ. Αντιπρόεδρο να τον αποκαλούμε «εύσωμο», «γιγαντόσωμο», «επιβλητικό», «θεόρατο», αλλά τον Καραμανλή «χοντρό»!

«Ετσι, είναι κ. Πάγκαλε, αν έτσι νομίζετε!»

Αδέξιος Δεξιός



με το μπαρντον.. αλλά
Αις το διάολο ρε Πάγκαλε..:mad:

όλοι οι αλλοι ειναι διεφθαρμενοι εκτος απο εσενα ρε παχυδερμο?:wall::wall::wall:
μετα τις παραπανω σημειωμενες δηλωσεις του πραματος που λεγεται Παγκαλος,απορω υπαρχουν ανθρωποι που τον υποστηριζουν ακομα?:confused:


ε fockos?;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.

...και με τον κίνδυνο να σε ληστέψουν, κάποιοι που νομίζουν ότι μάλλον τα "φυσάς", αφού τολμάς να σταματήσεις, σε πρατήριο καυσίμων:mad:!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

borat

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης.- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 15,323 μηνύματα.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
https://www.adesmeytos.gr/news.php?aid=31294

ΚΑΙ έρχεται η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τον Γιωργάκη και ενώ περιμέναμε κάτι να γίνει με το Πάρκο, μας πέταξαν κατακέφαλα τα δικά τους μεγαλεπήβολα σχέδια (μετά και από το ναυάγιο της επένδυσης με το Κατάρ).
Προσέξτε τώρα τι αποφασίζουν:
Αντί για Μητροπολιτικό Πάρκο, θα κάνουν το Ελληνικό… κυβερνητικό Πάρκο!!!
Ναι, όπως το διαβάζετε. Θα καλύψουν όλη την έκταση κτίζοντας και μεταφέροντας εκεί όλα τα… υπουργεία!!!
ισχυει τιποτα απο όλα αυτα?θα τρελαθουμε τελειως?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Morelo

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Morelo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 1,475 μηνύματα.
Τους ξεμπρόστιασε τους δημοσιοκάφρους στο MEGA ο Τζαβάρας

Σε καθεστώς τρόμου οι δημοσιογράφοι του Mega. Φωτογραφίζονται και δημοσιογράφοι σε ένα από τα πορίσματα, απίστευτοι τραμπουκισμοί για να γλιτώσουν

Δείτε τον τρόμο στα μάτια τους. Το όνομα του Παπακωνσταντίνου όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ είχαμε αποκαλύψει έσκασε σαν βόμβα, όπως και ένα εδάφιο πορίσματος που φωτογραφίζει ξεκάθαρα δημοσιογράφους. Αρχίζουν λοιπόν τους τραμπουκισμούς για να θολώσουν τα νερά. Απίστευτη αλητεία από τους δυνάστες της ενημέρωσης του λαού: Κυρίου Πρετεντέρη, κυρίας Τρέμη και βέβαια του διευθυντή ειδήσεων που φέρει ακέραιο το βάρος των εντολών του κοντρόλ “διακόψτε τον, διακόψτε τον”, ώστε να μιλήσουν πάνω του για να μην ακουστεί.

Τα σχόλια του Ταχάλια:
Μην τολμήσει κανείς στη ΝΔ να κάνει “δήλωση αποκατάστασης” και υποταγής στο MEGA θα τον πάρει ο διάολος !
Όχι ρε δημοσιογράφοι, δεν εξετράπη ο Τζαβάρας. Εσείς αρμενίζετε στραβά. Εσάς θα πάρουν με τις πέτρες. Η δική σας δημοσιογραφία δεν τιμά την ενημέρωση. Κι αφήστε την έμμεση πίεση στη ΝΔ. Εσείς είστε οι ξεφτίλες, γιατί αντιμετωπίζετε με απέραντη γλύκα τον Πάγκαλο και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και ξεχειλίζετε από χολή και μίσος, που δεν έχει καμία σχέση με “δημοσιογραφία”, όταν φιλοξενείτε στελέχη της ΝΔ (και του ΚΚΕ ενίοτε). Είναι εμφανέστατη η διάθεσή σας να προσβάλλετε τον φιλοξενούμενο όταν είναι της ΝΔ και του ΚΚΕ. Η χολή βγαίνει από τις οθόνες και πλημμυρίζει το σαλόνι μας.


Το ποιός είναι λαμόγιο, φαίνεται στην οθόνη…

Για να παραφράσουμε την ιστορική ρήση Πρετεντέρη “το ποιός είναι Καραγκιόζης φαίνεται στην οθόνη…”
Είχαν και το θράσος να βάλουν τον Τσίμα στο πάνελ!
Καταλαβαίνετε τώρα γιατί το Mega παριστάνει τον τιμητή της κάθαρσης;
Ποιό; το ΜΕΓΚΑ που δεν άκουσε τίποτα για το ΔΝΤ (μέχρι που ήρθε…)
Που δεν είχε ακούσει ΤΙΠΟΤΑ για το σκάνδαλο της Siemens (μέχρι που έσκασε…)
Που αναφέρθηκε στην φυγή Γιουνγκ για μερικά δευτερόλεπτα,
Που καθόταν και παζάρευε με μία εκβιάστρια για ένα τσοντοDVD αλλά μίλαγε για “σκάνδαλο”…
Το MEGA των εργολάβων και των βαρώνων.
Το MEGA των διοδίων και των δημοσίων έργων.
To MEGA με μετόχους συνεταιράκια της Goldman Sachs που διώκεται και καταδικάζεται σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το MEGA της χλίδας και των φίλων του Χριστοφοράκου, θαυμαστές της Φόρμουλα 1.
Το MEGA της κυρίας Τρέμη που απειλεί ότι ο λαός θα πάρει τους πολιτικούς με τις πέτρες.
Εμ βέβαια, γιατί οι πολιτικοί έπαιρναν της βαλίτσες για να τρώνε κάποιοι βαρώνοι με τα ΤΣΟΥΒΑΛΙΑ!
Αρχίστε να εξαφανίζεστε… Ξυπνήσαμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
ήδη η τρεμη κλπ πορνες της δημοσιογραφιας ,κρυβονται στο δρομο,και απο ότι διαβαζω ζητουν αυξημενες δυναμεις και αστυνομιας για φυλαξη..


δεν ξερουν τι σημαινει τσιπα ή ντροπη..

αλλα τωρα με τη ζιμενς που ειναι μπλεγμενοι αγρια ο Τσιμας και ολοι του Λαμπρακη Μέγκα κλπ.βγηκαν τα μαχαιρια..τερμα οι ευγενιες πια,,


πραγματικα με εκνευριζουν τετοιοι δημοσιογραφοι πολυ περισσοτερο και απο τους πολιτικους πια..γιατι οι δευτεροι ειναι οπως παντα ψευτες..τους μαθαμε..

αλλα οι δημοσιογραφοι τετοιου ειδους ειναι φασιστες του κερατα...

γιαυτο και εδω και πολλους μήνες δεν βλεπω καθόλου mega ειδησεις στις 8..(μολις βλεπω τις φατσες τους εκνευριζομαι,,δεν αντεχω ουτε να τους βλεπω πια)

αλλα βλεπω μονο αλτερ που λογω Τραγκα κραταει μια καποια ισορροπια στην προπαγανδα εστω.. ή τη νετ που περιεργως εναι πιο αντικειμενικη απο το μεγκα..:P

δείτε παραπανω πληροφοριες και σχολια...για τη Megaλη συγκρουση..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Οι φωτογραφίες στο ίντερνετ, θα έχουν στο εξής ημερομηνία λήξης.


Ευχάριστα νέα για όσους έχουν μετανιώσει που ανέβασαν κάποτε κάποια φωτογραφία ή εικόνα τους σε κοινωνικό δίκτυο ή γενικά στο διαδίκτυο, και αργότερα το μετάνιωσαν. Γερμανοί ερευνητές κατάφεραν και δημιούργησαν ένα λογισμικό που ονομάζεται X-Pire, και που βάζει ημερομηνία λήξης στις εικόνες, μέσω ενός κρυπτογραφημένου κλειδιού που θα τις συνοδεύει. Μόλις περάσει η συγκεκριμένη ημερομηνία, κατεβαίνει και η εικόνα. Οι δημιουργοί του λογισμικού σκοπεύουν να χρεώνουν τη χρήση του, τοποθετώντας μια ψηφιακή κλειδαριά στις ψηφιακές εικόνες.

Ο Michael Backes του πανεπιστημίου Saarland, που εξέλιξε το X-Pire δουλεύοντας για περισσότερο από 18 μήνες, λέει πως η καθημερινότητα του διαδικτύου απέδειξε την ανάγκη ύπαρξης ενός τέτοιου λογισμικού. «Πολλοί άνθρωποι συμμετέχουν σε κοινωνικά δίκτυα, και έχουν τη τάση να αναρτούν σχεδόν τα πάντα από την αρχή, ξεγυμνώνοντας έτσι τους εαυτούς τους στο διαδίκτυο». Και συνεχίζει λέγοντας, πως ελάχιστοι είναι αυτοί που συνεχίζουν να δραστηριοποιούνται διαδικτυακά μετά από κάποιο διάστημα, όμως οι ιστοσελίδες ποτέ δεν τους ξεχνούν, και οι εικόνες τους, ντροπιαστικές και μη, παραμένουν αναρτημένες για πάντα.

Προς το παρόν, για να δει κανείς τις προστατευμένες εικόνες χρειάζεται ένα δωρεάν πρόσθετο του X-Pire, που δουλεύει με τον Firefox. Όσο δεν το διαθέτουν, δεν θα μπορούν να δουν τις εν λόγω εικόνες. Ήδη εικόνες με το X-Pire έχουν ανέβει στο Flickr, στο Facebook, και αλλού.

Το λογισμικό αυτό πρόγραμμα θα είναι εμπορικά διαθέσιμο στα τέλη του Ιανουαρίου, και θα κοστίζει 2 ευρώ το μήνα. Και όπως διευκρινίζεται, όσοι σταματήσουν να πληρώνουν δεν σημαίνει ότι θα δουν ξαφνικά τις φωτογραφίες τους να ανεβαίνουν εκ νέου, απλά δεν θα μπορούν να βάλουν ημερομηνία λήξης σε άλλες εικόνες τους.

S.A.-BBC News

το ψαχνω να το βρω ακομα..;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Άνδρες,το ασθενές φύλο στα κρυολογήματα!


Όσοι λένε πως οι γυναίκες είναι το ασθενές φύλο διαψεύδονται αφού σύμφωνα με έρευνα …συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Σύμφωνα με έρευνα, οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία σε κρυολογήματα σε σύγκριση


με τις γυναίκες και εφόσον και τα δύο φύλα ζουν υπό τις ίδιες συνθήκες.

Η έρευνα έγινε από την Ιατρική Σχολή του πανεπιστημίου Ατζού ενώ δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Occupational Medicine. Οι μελετητές παρατήρησαν μια ομάδα εθελοντών που προέρχονταν από 40 εταιρείες και μετά από ένα εξάμηνο τους ζητήθηκε να συμπληρώσουν ένα ερωτηματολόγιο σχετικά με το αν αρρώστησαν-κρύωσαν.
Σε ποσοστό 74% οι άνδρες που αγχώνονταν είχαν περισσότερες πιθανότητες να αρρωστήσουν γεγονός που δείχνει ότι το ανοσοποιητικό σύστημά τους έχει καταπέσει αρκετά.

Αντίθετα, οι γυναίκες αποδείχτηκαν «σκληρά καρύδια» αφού έδειξαν μεγαλύτερη υπομονή και λιγότερη γκρίνια συγκριτικά με τους άνδρες!

Οι επιστήμονες που διεξήγαγαν την έρευνα υποστηρίζουν πως τα αποτελέσματα δείχνουν ξεκάθαρα ότι διαφορετικά μιλούν στο γιατρό και τους γύρω τους για το κρυολόγημα που περνούν σε σχέση με τους άνδρες. Το προαναφερθέν συμπέρασμα οδηγεί σε ένα άλλο: ότι οι δεύτεροι ενδέχεται να αντιδρούν χειρότερα συγκριτικά με τις πρώτες.

Η κατάθλιψη και το άγχος είναι τα δύο βασικά αίτια που κρατούν μερικές μέρες μακριά από την εργασία τους υπαλλήλους ενώ μειώνουν και την παραγωγικότητα.

βασικα το ξεραμε ηδη..

οτι οι γυναικες ειναι βιολογικα ισχυροτερες,,κοινως περνανε καλυτερα τις αρρωστιες,,και αντεχουν περισσοτερο σε αυτες..

η ιδια η τεστοστερονη..αυξανει την επιθεση του οργανισμου,,αλλα ριχνει τις αμυνες..

οι γυναικες βγαζουν πολυ περισσοτερα αντισωματα απο τους ανδρες με τον ιδιο εμβολιασμο..απο οτι ειπαν στην τηλεοραση γιατροι..

τι να κανουμε..

αυτη ειναι η φυση..:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Resident Evil

Διακεκριμένο μέλος

Η Resident Evil αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7,959 μηνύματα.
Σε αναζήτηση λύσης η πολιτεία για τη διάσωση των έργων του ζωγράφου Θεόφιλου

Το Μουσείο Θεόφιλου χτίστηκε το 1964 στη Βαρειά της Λέσβου, εκεί όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο λαϊκός ζωγράφος, με έξοδα του Μυτιληνιού, φημισμένου καλλιτεχνικού εκδότη στο Παρίσι, Στρατή Ελευθεριάδη-Τεριάντ. Το 1965, ο Τεριάντ το δώρισε στο Δήμο της Μυτιλήνης μαζί με 86 πίνακες του Θεόφιλου, από την ιδιωτική του συλλογή, και από τότε λειτουργεί ως Δημοτικό Μουσείο.

Tι να μας πει κ ο Θεοφιλος... εμείς κινούμαστε στους ρυθμούς μιας τζούλιας...
:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Πάγκαλος: Δεν έχω κάνει ούτε ένα ρουσφέτι. Ο Σαμαράς φταίει για όλα !








με το μπαρντον.. αλλά
Αις το διάολο ρε Πάγκαλε..:mad:

όλοι οι αλλοι ειναι διεφθαρμενοι εκτος απο εσενα ρε παχυδερμο?:wall::wall::wall:
μετα τις παραπανω σημειωμενες δηλωσεις του πραματος που λεγεται Παγκαλος,απορω υπαρχουν ανθρωποι που τον υποστηριζουν ακομα?:confused:


ε fockos?;)

Το άρθρο δεν μου λέει τίποτα. Γνωρίζεις τι σπουδές έχει κάνει η κόρη του Πάγκαλου και πως έχεις προσελήφθει; Δηλαδή θεωρείς δεδομένο όπως και ο συγγραφέας του άρθρου ότι ο προσβλήθηκε με ρουσφέτι. Προφανώς κάποιοι θέλουν την εξόντωση του Πάγκαλου και τον συκοφαντούν. Το μόνο του λάθος είναι ότι δεν αποκαλύπτει ονόματα αλλά αυτό δεν το κάνει κανένας άρα δεν δικαιολογείται η επίθεση που του γίνεται. Κάτι άλλο που το κατηγόρησαν ηταν ότι διόρισε δικό του πρόσωπο στο γραφείο του στη βουλή κάτι το οποιίο κάνουν όλοι καθώς σε αυτές τις θέσεις χρειάζονται άτομα εμπιστοσύνης που δεν θα διαρεουν πληροφορίες δεξιά ή αριστερά.

Ότι και να είναι δεν δικαιουλογούνται οι ρατσιστικές επιθέσεις που του γίνονται και επιθέσεις διαστρεβλώνοντας πράγματα που έχει πει. Λέγοντας κάποιον παχύδερμο ή χοτνρό δεν επιτίθεσαι μόνον σε αυτό αλλά σε μια αρκετά μεγάλη κοινωνική ομάδα που χαρακτηρίζονται ως υπέρβαροι.

Αυτό που έχω καταλάβει ότι τα περισσότερα εγκλήματα είναι τα νόμιμα και η αξιοκρατία είναι κάτι το σχετικό. Δηλαδή όποιος έχει χρήματα και δημόσιες σχέσεις με πανεπιστήμια του εξωτερικού πάει κάνει 2,3 διδακτορικά και έρχεται στην Ελλάδα και διεκδικεί ότι θέση θέλει. Με άλλα λόγια στην Ελλάδα μετράνε τα χαρτιά και όχι οι γνώσεις. Όλοι οι πολιτικοί αυτό κάνουν. Υποθέτω ότι και η κόρη του Πάγκαλου έτσι μπήκε στη χορωδία αλλά δεν έκανε κάτι παράνομο για να τον κατηγορούν.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Το άρθρο δεν μου λέει τίποτα. Γνωρίζεις τι σπουδές έχει κάνει η κόρη του Πάγκαλου και πως έχεις προσελήφθει; Δηλαδή θεωρείς δεδομένο όπως και ο συγγραφέας του άρθρου ότι ο προσβλήθηκε με ρουσφέτι.
Αυτό που έχω καταλάβει ότι τα περισσότερα εγκλήματα είναι τα νόμιμα και η αξιοκρατία είναι κάτι το σχετικό. Δηλαδή όποιος έχει χρήματα και δημόσιες σχέσεις με πανεπιστήμια του εξωτερικού πάει κάνει 2,3 διδακτορικά και έρχεται στην Ελλάδα και διεκδικεί ότι θέση θέλει. Με άλλα λόγια στην Ελλάδα μετράνε τα χαρτιά και όχι οι γνώσεις. Όλοι οι πολιτικοί αυτό κάνουν. Υποθέτω ότι και η κόρη του Πάγκαλου έτσι μπήκε στη χορωδία αλλά δεν έκανε κάτι παράνομο για να τον κατηγορούν.
νταξει φιλε..
δημοσιος υπαλληλος είσαι,σε δυσκολες εποχές,καταλαβαινω,,
δεν σε πιέζω αλλο..


αλλα την επομενη φορα που γκρινιαζεις για τους πολιτικους και για την Ελλαδα σημερα και πώς φτασαμε εδω..
σκεψου αυτα που ειπες πιο πανω..(εγω τουλαχιστον δεχομαι οτι ολοι οι πολιτικοι και κυριως οι πρωην υπουργοι εχουν κανει μικρα εως μεγαλα ρουσφετια με θεση στο δημοσιο κλπ.. όλοι..εσυ δεν το δεχεσαι?)

θα του ελεγα ενα μεγαλο μπραβο..αν ελεγε..
"Όλοι μας οι πολιτικοι και εγω προσωπικα ακολουθησα αυτες τις πρακτικες πχ,,αλλα τα πραγματα πια πρεπει να αλλαξουν.."

τοσο δυσκολο ειναι να το πει αυτο?ή η αυτοκριτικη ,η συγνωμη και η μεταμελεια ειναι πολυτελειες για εναν "ανθρωπο" σαν τον εγγονο του Δικτατορα?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Η αναφορά – βόμβα στον σκληρό δίσκο των Γερμανών για το καλοκαίρι του 2007



Αυτή είναι η επίμαχη αναφορά στα περιβόητα Intelligence Reports τα οποία βρέθηκαν στο αρχείο του καθάρματος. Όπως βλέπετε το κείμενο, αναφέρεται ως “επιστολή που έλαβαν δεξιά υψηλόβαθμα στελέχη”, μετά την αναγγελία των πρόωρων εκλογών…

Πέραν από οποιεσδήποτε φτηνές δικαιολογίες, το κατάπτυστο αυτό κείμενο είναι

ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Είναι η αναγγελία δολοφονίας ολόκληρων οικογενειών που κάηκαν στις πυρκαγιές. Είναι η αναγγελία της δολοφονίας της Ελληνικής Φύσης. Η προαναγγελία της ΜΑΖΙΚΟΤΕΡΗΣ ΣΦΑΓΗΣ ΑΜΑΧΩΝ που έγινε στην Ελλάδα σε καιρό ειρήνης.

Τα ερωτήματα είναι αμείλικτα:

Είναι δυνατόν να υπήρχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ “στέλεχος” που να έλαβε αυτή την επιστολή και να μην πήγε απʼ ευθείας στον εισαγγελέα; Ιδιαίτερα μετά τον εφιάλτη εκείνου του καλοκαιριού;
Ποιός νοσηρός εγκέφαλος συνέταξε αυτό το ανοσιούργημα και ποιός ανέλαβε την αποστολή του (εάν ισχύει η “δικαιολογία” των ναζιστικών καθαρμάτων).
Μα το κυριότερο: Εδώ φαίνεται ότι δεν ήταν ούτε ο “στρατηγός άνεμος” ούτε η υπερθέρμανση του Κατακόλου. Αυτό δεν είναι δελτίο πρόγνωσης καιρικών συνθηκών αλλά προκήρυξη ενός φρικτού εγκλήματος. Εδώ οφείλει όλο το πολιτικό σύστημα να πάρει θέση και να διαλευκανθεί η υπόθεση.
Εδώ με κάθε τρόπο, πρέπει να βρεθεί ο συγγραφέας αυτού του κειμένου έστω και αν χρειαστεί να γίνει με λαϊκή πρωτοβουλία. Να ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ να ομολογήσει. Με κάθε τρόπο, να αποκαλύψει κάθε ένα βρωμερό υποκείμενο που ζει προστατευμένο μέσα στην χλιδή του ναζιστικού χρήματος, στις φτερούγες του κάθε Χριστοφοράκου, του κάθε καθάρματος που διαλύει και δολοφονεί ως πειθήνιο όργανο των ελίτ του πλούτου και του εξουσιασμού.

Δεν είναι θέμα “τιμωρίας των μιζαδόρων”. Πλέον γίνεται θέμα της ίδιας μας της ύπαρξης. Της ευθύνης απέναντι στους νεκρούς, στους αγέννητους, στο αίμα που χύθηκε διαχρονικά για την λευτεριά σε αυτόν τον τόπο.

Το οφείλουμε στη μάνα που έλιωσε μέσα στις φλόγες αγκαλιά με τα παιδιά της. ΠΟΥ; Στην Ελλάδα του 2007.


στα εγγραφα του Χριστοφορακου υποθετω,τα βρηκαν αυτα...

αν εισαι πρωθυπουργος..καλυτερα να εισαι καθαρμα ,παρα δειλος..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ciela

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ciela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μαέστρος και μας γράφει απο Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,758 μηνύματα.
αυτο που βρεθηκε? δεν καταλαβα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
και εγω μπερδευτηκα λιγο..
εγγραφα της siemens πρεπει να ειναι..απο το Χριστοφορακο ισως..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Απίστευτο: Για πλημμέλημα ο Μαντέλης !!!


Αυτά μόνο στην Μπανανία συμβαίνουν..
Για πλημμέλημα τελικά θα δικασθεί ο Μαντέλης, για υποβολή ανακριβούς δήλωσης "πόθεν έσχες".
Άκουσον, άκουσον..
Κατά τα άλλα όλα στο φώς, διαφάνεια παντού.
Η κατηγορία σε βάρος του πρώην υπουργού αναφέρεται στα οικονομικά έτη 2006- 2007 και συσχετίζεται με την ομολογία του στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής ότι, μέσω του λογαριασμού σε ελβετική τράπεζα στο όνομα Α.ROCOS, έλαβε χρήματα από τη ΖΗΜΕΝΣ ως προεκλογική χορηγία .

Οι Εφέτες του Συμβουλίου διατάσσουν επίσης με το βούλευμα τους, την παύση της ποινικής δίωξης για αδικήματα της περίοδου 2004 και 2005,λόγω παραγραφής, καθώς έχει παρέλθει πενταετία.
Ο πρώην υπουργός είναι κατηγορούμενος στην υπόθεση της ΖΗΜΕΝΣ και έχει αφεθεί ελεύθερος, με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου και της καταβολής χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την κατηγορία, ο πρώην Τάσος Μαντέλης απαίτησε χρήματα ως δώρο από την ΖΗΜΕΝΣ στον επίμαχο λογαριασμό, που άνοιξε ο κουμπάρος και συγκατηγορούμενος του Γ.Τσουγκράνης , προς τον οποίο είχαν εμβαστεί το 1998 και το 2000 συνολικά 450 χιλιάδες μάρκα.Τα χρήματα ,κατά το κατηγορητήριο, αφορούσαν την έγκριση της σύμβασης 8002 για την προμήθεια ψηφιακών κέντρων του ΟΤΕ.


εφτασε το μαχαιρι στο κόκκαλο..
φυσικα..αφου φαγανε οτι αλλο υπηρχε απο το βοδι που λεγεται Ελλαδα,,μονο κοκκαλα μεινανε πια..για τα διεθνη σκυλια..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Ο ιδρυτής της Costamare και του Costa Navarino
Απεβίωσε ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος

Αθήνα
Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα σε ηλικία 76 ετών ο καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος, ιδρυτής της Costamare και ένας από τους μεγαλύτερους σύγχρονους Έλληνες εφοπλιστές.
Ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος γεννήθηκε το 1935 στο Διαβολίτσι της Μεσσηνίας. Παρότι στεριανός ακολούθησε ναυτικές σπουδές και από το 1953 σταδιοδρόμησε ως αξιωματικός του εμπορικού ναυτικού. Το 1974 ίδρυσε την εταιρεία Costamare Shipping SΑ και ανάπτυξε πλούσια επιχειρηματική δραστηριότητα στην ποντοπόρο και επιβατηγό ναυτιλία.
Η Costamare, που εισήχθη εφέτος στην Wall Street, ελέγχει στόλο 51 πλοίων μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων. Ήταν δε η πρώτη ελληνική εταιρεία που συνεργάσθηκε με την κινεζική Cosco και μεσολάβησε για την κινεζική επένδυση στον ΟΛΠ.
Πέρα από τις ναυτιλιακές του δραστηριότητες ο Βασίλης Κωνσταντακόπουλος επένδυσε και στη στεριά. Το 1997 οραματίστηκε μία μεγάλη τουριστική επένδυση στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Καλαμάτα. Έτσι, ανέπτυξε στην Περιοχή Ολοκληρωμένης Τουριστικής Ανάπτυξης Μεσσηνίας το ξενοδοχειακό συγκρότημα υψηλών προδιαγραφών Costa Navarino, μια επένδυση ύψους 1,2 δισ. ευρώ, δημιουργώντας χιλιάδες θέσεις εργασίας στην περιοχή.
Ο υπουργός Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας Γιάννης Διαμαντίδης δήλωσε για τον θάνατο του Βασίλη Κωνσταντακόπουλου:
«Σήμερα η μεγάλη ναυτική οικογένεια, η Ελληνική ναυτιλία, θρηνεί τον χαμό ενός επιφανούς στελέχους της, που τίμησε το ελληνικό επιχειρείν με τον καλύτερο τρόπο. Ενός ανθρώπου, όπως «ο καπετάν Βασίλης», που όλα τα χρόνια της ζωής του αγωνίσθηκε για την πατρίδα μας και βέβαια την ιδιαίτερη πατρίδα του που υπεραγαπούσε. Σήμερα είμαστε φτωχότεροι. Θέλω να εκφράσω τα πιο ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του και είμαι βέβαιος ότι οι γιοι του, όπως ήδη κάνουν, θα συνεχίσουν το έργο του».
Τη βαθύτατη θλίψη για την απώλεια του «Πατριάρχη» της σύγχρονης ναυτιλίας, καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, εξέφρασε η Ένωση Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (ΕΕΝ). Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΕΝ αποφάσισε αντιπροσωπεία του να παραστεί στην κηδεία του εκλιπόντος και χρηματικό ποσό να κατατεθεί στο Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».

Όπως αναφέρει η ΕΕΝ σε σχετική ανακοίνωσε, η μεγάλη ναυτιλιακή οικογένεια από σήμερα αισθάνεται φτωχότερη από την απώλεια ενός εμπνευσμένου και πρωτοπόρου πλοιοκτήτη, αλλά, κυρίως, ανθρώπου με έντονη κοινωνική παράσταση, ήθος, εντιμότητα, που, μέχρι τελευταία στιγμή, αγωνιζόταν, πέραν των προσωπικών επιχειρηματικών επιδιώξεων του, να υλοποιηθεί το όνειρό του, ώστε η ελληνική εμπορική ναυτιλία να συνεχίσει να είναι πρώτη σε όλους τους τομείς δραστηριότητάς της.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Εντάξει, εντάξει δέν θα ξαναμιλήσουμε για τή Siemens (μόνο κάτι τελευταίο). Μπορείτε τώρα να κατεβάσετε τήν παράσταση με τούς μετανάστες please;


Κάποιοι λένε ότι αυτή η ιστορία με τούς μετανάστες δέν θα τελειώσει παρά μόνο όταν έχει επιτύχει πλήρως τόν στόχο της...
Δηλαδή να αποσπάσει τήν προσοχή τού κόσμου απο τήν υπόθεση Siemens ...

Με αυτήν την έννοια εάν θέλουμε να δούμε αυτήν την κωμωδία να τελειώνει θα πρέπει όλοι να ομολογήσουμε ότι δέν θα ασχοληθούμε ξανά με την υπόθεση Siemens ή έστω, ότι αν ασχοληθούμε θα το κάνουμε με τον σωστό τρόπο δηλαδή δέν θα το θεωρούμε πρώτο θέμα τής επικαιρότητας...
Πάει έφυγε τελείωσε η Siemens ....
Τό σόου τών μεταναστών τήν τελείωσε οριστικά...



Καλή δουλιά πάντως (τό σωστό να λέγεται)...
Εν πάσει περιπτώσει εμείς απο τή μεριά μας κάνουμε ένα τελευταίο σχόλιο για τή Siemens (τό σταματάμε τό θέμα, μήν έχουμε άλλα) ...
Ετσι γιά να γελάσουμε, γιά να κάνουμε κέφι...
Γιά τήν ακρίβεια τό αντιγράφουμε απο ένα σημερινό κείμενο τού Τάσου Τέλλογλου...
Διαβάστε το έχει πλάκα...
.....Στη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο κ Γ. Παπανδρέου ζήτησε από τον κ Μιχάλη Χρυσοχοίδη να ερευνήσει με τη βοήθεια της επιτροπής ανταγωνισμού αν υπήρξαν εναρμονισμένες πρακτικές μεταξύ Siemens και ΙΝΤΡΑΚΟΜ για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ. Αν ο κ Παπανδρέου είχε ρωτήσει, θα μάθαινε ότι ο έλεγχος αυτός είχε ολοκληρωθεί πριν από κάποιες εβδομάδες και στις δύο εταιρείες! Η επανάληψις ως μήτηρ της μαθήσεως.....
Εδώ όλο το κείμενο https://www.protagon.gr/?i=protagon.el.8emata&id=5001

ΥΓ Χιουμοριστικές δηλώσεις για τη Siemens έκανε όλο (ανεξαιρέτως) τό πολιτικό προσωπικό. Απλά βάζουμε αυτή τού Γιώργου τιμής ένεκεν. Επειδή είναι πρωθυπουργός....
τυχαιο? δε νομιζω..:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top