Η επικαιρότητα εν συντομία

Roben twn Xazwn

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Αποτελεί νέο,
το ξέρω ότι θα σας φανεί περίεργο,
αλλά, ναι, γαμώτο,
απολύθηκα!

σε απέλυσε η αφεντικίνα σου για να της επιτρέπει ο εταιρικός κώδικας να τα φτιάξετε ;

θα ζήσετε σε μία βίλα στην Ραφήνα , με κουρσάρα , γκαζόν και στεγαστικό δάνειο ;

ήταν αναγκαίο να γίνει έτσι , γιατί σας έπιασε συνάδελφος να τυλίγετε τον γύρο:redface: ;

δεν μπορεί , είναι χαρούμενο νέο καταβάθος , ε ;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νωεύς

Τιμώμενο Μέλος

Ο Ιάσων αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθητής/τρια και μας γράφει απο Άγιο Πνεύμα (Σέρρες). Έχει γράψει 5,713 μηνύματα.
Μέχρι το βράδυ παραιτείται ο Θ. Πάγκαλος και πάμε για εκλογές!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Μία έξυπνη φάρσα λόγω της ημέρας αποφάσισαν να κάνουν οι Οικολόγοι-Πράσινοι που έστειλαν στο γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου ένα κουτί από σοκολατάκια, στο οποίο υπήρχε μόνο ένα σοκολατάκι και η φράση που έχει σημαδέψει τον Αντιπρόεδρο “μαζί τα φάγαμε”. Προηγουμένως μέλη των Οικολόγων είχαν μοιράσει τα υπόλοιπα σοκολατάκια σε πρόσφυγες και περαστικούς στην πλατεία Κουμουνδούρου. Όμως-μάλλον χωρίς καμμία αίσθηση του χιούμορ-το γραφείο του κ. Πάγκαλου δεν εκτίμησε την κίνηση τους και όπως σημειώνουν σε ανακοίνωση τους οι Οικολόγοι-Πράσινοι το κουτί επεστράφη ως “απαράδεκτο”.



Η ανακοίνωση των Οικολόγων-Πράσινων:



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ-ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΙ-«ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»: ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΓΚΑΛΟ

μέλος του ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

1.4.2011


«ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ»: ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟΝ κ. ΠΑΓΚΑΛΟ

Δεν έγινε τελικά δεκτή από το πολιτικό του γραφείο

"Ένα φροντισμένο κουτί με σοκολατάκια, όπου όμως έλειπαν όλα εκτός από ένα, ήταν η σημερινή πρωταπριλιάτικη προσφορά των Οικολόγων Πράσινων στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Θ. Πάγκαλο.

Το κουτί στάλθηκε στο πολιτικό του γραφείο, στην οδό Πειραιώς, όπου και ανοίχτηκε επιτόπου. Στη θέση των γλυκών που έλειπαν, υπήρχε σημείωμα ότι «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ».

Οι συνεργάτες του κ. αντιπροέδρου δεν εκτίμησαν τη χειρονομία και επέστρεψαν το κουτί ως απαράδεκτο. Προφανώς δε διαθέτουν ούτε το χιούμορ του προϊσταμένου τους, που έχασε έτσι και την ευκαιρία να γευθεί το τελευταίο σοκολατάκι.

Για την ιστορία, τα υπόλοιπα γλυκά του κουτιού είχαν μοιραστεί προηγουμένως σε πρόσφυγες και περαστικούς στην Πλατεία Κουμουνδούρου, κοντά στα γραφεία των Οικολόγων Πράσινων."


Το Γραφείο Τύπου των Οικολόγων Πράσινων
lifo

Μα κι αυτοί... Ανάποδα έπρεπε να το κάνουν. Ένα σοκολατάκι να φάνε όλοι μαζί και τα υπόλοιπα στον Πάγκαλο. :hehe:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DreamsRevenge

Περιβόητο μέλος

Η DreamsRevenge αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4,757 μηνύματα.
Επιστολή διαμαρτυρίας στην υπουργό Παιδείας κυρία Άννα Διαμαντοπούλου απέστειλε η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων, διαμαρτυρόμενη κατ΄αρχήν διότι, όπως υποστηρίζουν τα μέλη της, «το μάθημα των θρησκευτικών, εντελώς αυθαίρετα και αντιδεοντολογικά μετονομάζεται: Θρησκείας και Κόσμος».

Στην επιστολή τους οι θεολόγοι αφήνουν αιχμές για τις προθέσεις του υπουργείου, διατυπώνοντας - έστω και με ερωτηματικό - την εκτίμηση «μήπως η μετονομασία σημαίνει και αλλαγή του Ορθόδοξου χριστιανικού περιεχομένου σε αποκλειστικά θρησκειολογικό».

Το δεύτερο σημείο της διαμαρτυρίας της Ένωσης Θεολόγων εστιάζεται στις ώρες διδασκαλίας του μαθήματος.

«Η Πανελλήνια Ένωση Θεολόγων διαμαρτύρεται έντονα και διότι το υποχρεωτικό δίωρο, εβδομαδιαίας διδασκαλίας, του μαθήματος διατηρείται, ως φαίνεται, μόνον στην Α΄Λυκείου, ενώ η νομιμότητα και η ιδιαιτέρως αδήριτη κοινωνική και παιδαγωγική ανάγκη και η αστάθεια των διαχρονικών αξιών της εποχής επιβάλλουν το υποχρεωτικό δίωρο διδασκαλίας του μαθήματος των θρησκευτικών και στις Β' και Γ' τάξεις του Λυκείου», υποστηρίζεται στην επιστολή που εστάλη στην κυρία Διαμαντοπούλου.
https://www.tovima.gr/society/article/?aid=393198

Ορθώς, Ορθότατα!

Προτείνω μάλιστα στο πνεύμα της ενθάρρυνσης της δια βίου μαθήσεως, το μάθημα των Θρησκευτικών (φυσικά με τον αμιγώς ομολογιακό/κατηχητικό του χαρακτήρα) να είναι υποχρεωτικό και μετά την αποφοίτηση από το Λύκειο με συνοδό-θεολόγο ο οποίος να μας παρακολουθεί γενικώς στη ζωή μας...

Για τους φοιτητές, τα θρησκευτικά μπορούν κάλλιστα να ενσωματωθούν σε όλα τα προγράμματα σπουδών ανεξαρτήτως σχολής.
Μπορεί να βγουν άνεργοι, αλλά να σώσουν την ψυχή τους τουλάχιστον...

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

D_G

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1,938 μηνύματα.
Το είχα δει στο facebook εδώ και μία ώρα, και στην αρχή νόμιζα ότι ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα.
Ισχυρός σεισμός στην Κάρπαθο, και απ' ότι λέγαν στο fb με μεγάλη διάρκεια.

https://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4625197
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

t@nia

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η t@nia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 236 μηνύματα.
6,2 ριχτερ!!!! ηταν πολυ εντονος με μεγαλη διαρκεια. εχοντας καποιος κατα νου τα προσφατα γεγονοτα στην Ιαπωνια δεν ειναι και δυσκολο να τρομαξει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
στανταρ σεισμος,,στο σεισμικο τοξο του αιγαιου..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Σφάξτε ελεύθερα, αλλά μη καπνίζετε


Όπως και να το κάνουμε, η Αμερική είναι η χώρα των αντιθέσεων, και των άκρων. Τα έχει όλα.
Κάποτε είχε κυκλοφορήσει στην Αμερική μια σατυρική αφίσα, που έλεγε: «Καταταγείτε στον στρατό των ΗΠΑ. Είναι μια μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψετε στο κόσμο, να γνωρίσετε εξωτικές χώρες, και να … σφάξετε τους κατοίκους τους!», ή κάπως έτσι.
Μήπως θυμάστε τη περίφημη φράση του συνταγματάρχη Κούρτζ (Μάρλον Μπράντο) στη ταινία Αποκάλυψη Τώρα του Κόππολα; «Εκπαιδεύουμε τους νεαρούς πιλότους μας να ρίχνουν βόμβες απ τον ουρανό, αλλά τους απαγορεύουμε να γράφουν τη λέξη fuck επάνω στο αεροσκάφος τους….».
Ε, λοιπόν, αυτός δεν είναι ο μόνος παραλογισμός στις αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις. Μπορεί η Αμερική να στέλνει τους 17χρονους και 19χρονους στρατιώτες της στην άκρη του κόσμου για να μακελεύουν τους λαούς, αλλά όλα κι όλα, τους απαγορεύει να καπνίζουν και να πίνουν, αν είναι ανήλικοι!
Τι συμβαίνει όμως τώρα, και μάλιστα στη συντηρητική πολιτεία της Αλάσκα, όπου μεγαλούργησε και η «οξύνους» πολιτικός Σάρα Πέιλιν;
«Όποιος στρατιώτης είναι αρκετά γενναίος για να συμμετέχει σε μάχες, και να ρισκάρει τη ζωή του για τη πατρίδα μας, θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως ενήλικος, στα πάντα. Είναι εξωφρενικό ένας στρατιώτης να αντιμετωπίζει τη φρίκη του πολέμου, αλλά να του απαγορεύεται να πιει μια μπύρα και να καπνίσει ένα τσιγάρο…». Αυτά λέει ο Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής της Αλάσκα Bob Lynn, ανοίγοντας τους ασκούς του Αιόλου στην συντηρητική κοινωνία της πολιτείας του.
Σύμφωνα με ένα νέο νομοσχέδιο που υποστηρίζει ο γερουσιαστής, θα επιτρέπεται στους στρατιωτικούς κάτω των 21 να πίνουν και να καπνίζουν στα όρια της Αλάσκας. Προς το παρόν, κανένας κάτω των 21 ετών, στρατιώτης ή πολίτης στην Αλάσκα, δεν επιτρέπεται να πίνει αλκοολούχα ποτά, και κανένας κάτω των 19 δεν μπορεί να καπνίζει.
Στις στρατιωτικές όμως μονάδες που υπηρετούν εκτός ΗΠΑ, επιτρέπεται να πίνουν και να καπνίζουν, εφόσον έχουν συμπληρώσει τα 18, και μόνο με την άδεια του εκεί διοικητή τους.
Αν περάσει το εν λόγω νομοσχέδιο, που έχει ήδη δημιουργήσει πολιτικές και κοινωνικές κόντρες, τότε η πολιτεία κινδυνεύει να χάσει $50 εκατομμύρια σε ομοσπονδιακές επιχορηγήσεις.
Ο υπουργός Άμυνας της χώρας Robert Gates είναι κάθετα αντίθετος στη μείωση του ορίου ηλικίας για τους στρατιώτες που πίνουν και καπνίζουν, τονίζοντας πως «η εμπειρία δείχνει πως μετά από κάποιες θητείες, αυξάνεται ο ρυθμός αυτοκτονιών, αλλά και επικίνδυνων συμπεριφορών των στρατιωτών», και για αυτό ανησυχεί ιδιαίτερα.
Δηλαδή, μπορούν να σφάζουν και να σφάζονται στου διαόλου τη μάνα, αρκεί να μην καπνίζουν. Εμείς τι άλλο να πούμε; Φωνάξτε τη δημοτική αστυνομία;
S.A.-Fox News

τι ωραια πολιτισμενα πραγματα...
τι ευπρεπης και οργανωμενη κοινωνια..
παρανοια...
δοξα τω θεω δεν ειμαστε τοσο πολιτισμενοι οσο αυτοι..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ἅλς

Διάσημο μέλος

Ο ἅλς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 3,894 μηνύματα.
Σάββατο, 2 Απριλίου 2011

Αποσύρθηκε άγαλμα λόγω μεγάλου στήθους !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Το άγαλμα της Marianne, του γυναικείου συμβόλου της Γαλλικής Δημοκρατίας αποκαθήλωσε ο δήμαρχος πόλης στη Γαλλία, με τη δικαιολογία ότι το μπούστο του ήταν πολύ μεγάλο. Το γλυπτό από τερακότα φιλοτεχνήθηκε το 2007 από την καλλιτέχνιδα Catherine Lamacque, στην πόλη Neuville-en-Ferrain και βρισκόταν έξω από το κτίριο του δημαρχείου.
Σύμφωνα με τη δημιουργό του, το στήθος της Marianne, «σκόπιμα έγινε τόσο μεγάλο, ώστε να συμβολίζει τη γενναιοδωρία της γαλλικής Δημοκρατίας». «Προκαλούσε τα σχόλια του κόσμου. Ακούγαμε συνέχεια ψιθύρους. Για παράδειγμα στους γάμους, οι παρευρισκόμενοι το σχολίαζαν συνεχώς», δήλωσε...
υπάλληλος του Δήμου.
Και κάπως έτσι, ο δήμαρχος, Gerard Cordon, έπεισε του δημοτικούς συμβούλους να το απομακρύνουν από το σημείο, ενώ εξασφάλισε το ποσό των 900 ευρώ από το δημοτικό προϋπολογισμό, για την «αποκατάσταση» του μπούστου, που θα είναι πιο πειστική απεικόνιση της Laetitia Casta, του διάσημου μοντέλου, που πόζαρε για τη δημιουργία του. «Ο δήμαρχος το είχε κάτω από τη μύτη του τόσα χρόνια. Ακόμα και λίγο πριν το ψήσουμε βρισκόταν εκεί και είχε δώσει την έγκρισή του. Η απόφασή του είναι παράλογη και ελπίζω να μην το καταστρέψουν», δήλωσε η δημιουργός του αγάλματος.
cosmo.gr​


Μιζέρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Το άγαλμα της Marianne, του γυναικείου συμβόλου της Γαλλικής Δημοκρατίας αποκαθήλωσε ο δήμαρχος πόλης στη Γαλλία, με τη δικαιολογία ότι το μπούστο του ήταν πολύ μεγάλο.
πωπω...

ειναι δυνατον να μικραινεις το στηθος?:worry:
που φτασαμε..:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Roben twn Xazwn

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Roben twn Xazwn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 205 μηνύματα.
Το άγαλμα της Marianne, του γυναικείου συμβόλου της Γαλλικής Δημοκρατίας αποκαθήλωσε ο δήμαρχος πόλης στη Γαλλία, με τη δικαιολογία ότι το μπούστο του ήταν πολύ μεγάλο. Σύμφωνα με τη δημιουργό του, το στήθος της Marianne, «σκόπιμα έγινε τόσο μεγάλο, ώστε να συμβολίζει τη γενναιοδωρία της γαλλικής Δημοκρατίας»

:confused:

τέσπα , στο θέμα μας :

Συσχέτιση τρομοκρατίας – ποινικού εγκλήματος

Στοιχεία που συσχετίζουν την τρομοκρατία με το ποινικό έγκλημα έχουν στα χέρια τους οι αρχές.

Κι αυτό, γιατί μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που κατηγορείται - μεταξύ άλλων - για δολοφονίες, εκβιασμούς και βομβιστικές ενέργειες φαίνεται ότι πουλούσαν όπλα στη τρομοκρατική οργάνωση "Σέχτα Επαναστατών".

Αυτό προκύπτει από τις τηλεφωνικές συνομιλίες κάποιων από τους κατηγορουμένους που είχε υποκλέψει η ΕΥΠ.

:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
διαβασα πριν σε φημεριδα,,-δεν μπορω να το βρω στο νετ.- οτι απο τις εκρηξεις στη Λιβυη υπαρχουν βαρεα μεταλλα στοιχεια κλπ,που θα ερθουν με τη σκονη στις επομενες λασποβροχες.. καδμιο και αλλα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Άλλο η αποδοκιμασία και άλλο η βία

Tου Χρηστου Γιανναρα
Γιατί είναι «άσκηση βίας» να «γιαουρτώνουν» οι πολίτες έναν πολιτικό που προκαλεί κατ’ εξακολούθησιν τη νοημοσύνη και ευαισθησία τους, την αξιοπρέπειά τους;
Oμόφωνα οργισμένοι οι κεκράχτες της κομματοκρατίας, «επιφανείς» δημοσιογράφοι, κομματικοί εκπρόσωποι, αλλά και απλοϊκοί παρακεντέδες της εξουσιαστικής καμαρίλας, διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους: Aυτοδικία, ανόσια βία το «γιαούρτωμα».
Aλλά γιατί; Προκαλεί σωματική κάκωση, αποβλέπει σε τραυματισμό, σε βλάβη της σωματικής ακεραιότητας; Γιαούρτι εκσφενδονίζουν οι πολίτες στον πολιτικό που τους προκαλεί, όχι πέτρες, ούτε καρέκλες. Eίναι άλλο πράγμα η αποδοκιμασία και άλλο η άσκηση σωματικής βίας. Kαι μάλιστα θα χαρακτήριζε κανείς το «γιαούρτωμα» μάλλον από τις επιεικέστερες, τις πιο «εξευγενισμένες» μορφές αποδοκιμασίας. Aρχετυπική έκφραση περιφρόνησης, αποστροφής και σιχασιάς είναι το φτύσιμο – ατιμωτική αποδοκιμασία. Πιο οργισμένη, οι σάπιες ντομάτες ή τα κλούβια (δύσοσμα) αυγά. Hπιότερη μορφή, το σφύριγμα, το γιουχάισμα.
H δεδομένη, σαφέστατη διαφορά της αποδοκιμασίας από την άσκηση βίας καταδείχνει και πόσο υγιές πολιτικό σύμπτωμα είναι, προπάντων σε πολιτεύματα εκφαυλισμένα, το «γιαούρτωμα». Στην Eλλάδα σήμερα ισηγορία δεν υπάρχει (ακόμα και τριάμισι εκατομμύρια υπογραφές πολιτών αν ζητούν δημοψήφισμα, πετιούνται στο καλάθι των αχρήστων) – ο λόγος του πολίτη δεν έχει την παραμικρή δυνατότητα να γίνει ακουστός. H ψήφος του, υπονομευμένη και αυτή από το μαγείρεμα των εκλογικών νόμων, την απογόμωση της αποχής, τη διαφημιστική πλύση εγκεφάλων, είναι αδύνατο να αντιπαλέψει την αυθαιρεσία.
H κομματοκρατία δεν απαγορεύει την πληροφόρηση του πολίτη, απλώς την εξουδετερώνει, όπως οι πυροτεχνουργοί τη βόμβα. O πολίτης πληροφορείται κάτι από την εγκληματική καταλήστευση του δημόσιου χρήματος, ίσως και ονόματα πολιτικών και κομματανθρώπων που ενέχονται στην κλοπή ακόμα και των χρημάτων των αναγκαίων για την εθνική άμυνα ή για τη δημόσια υγεία. Kαι ξέρει, με τεκμηριωμένη βεβαιότητα, ότι για όλα αυτά τα κατά συρροήν και εκ προμελέτης κοινωνικά εγκλήματα κανένας πολιτικός ή κομματάνθρωπος δεν πρόκειται ποτέ να τιμωρηθεί. Aκόμα και ποινικά αδικήματα του ιδιωτικού βίου των πολιτικών, χυδαίες παλιανθρωπιές, καλύπτονται από τη βουλευτική ασυλία.
Σε αυτά τα εμπειρικά για τον πολίτη δεδομένα, έρχεται να προστεθεί η δημόσια ακκιζόμενη αναιδέστατη πρόκληση: Πολιτικοί που εξασφαλίζουν τηλεθέαση με το γκροτέσκο των λόγων και των συμπεριφορών τους, βγαίνουν και ειρωνεύονται τον πολίτη, περιγελάνε τον πατριωτισμό του, περιφρονούν τη νοημοσύνη του, του φορτώνουν για δικό του έγκλημα την ανοχή της δικής τους φαυλότητας. Διόρισαν τα κόμματα την πελατεία τους, απειράριθμους διακινητές των συμφερόντων τους, πλημμύρισαν τον δημόσιο τομέα αργόσχολους χρυσοπληρωμένους κηφήνες, συνδικαλισμένη απληστία, τυραννίδα του κοινωνικού σώματος. Mπούκωσαν με ψηφοθηρικές επιδοτήσεις τάξεις και επαγγέλματα, εξαγόρασαν με τις κοινοτικές (για έργα υποδομής και σύγκλιση των οικονομιών) επιδοτήσεις εργολάβους ακαταμάχητης ασυδοσίας χάρη στα Mέσα Mαζικής Eνημέρωσης που ιδιοκατέχουν.
Kαι επειδή δεν τους έφτανε η κλοπή του εγχώριου χρήματος ούτε των ευρωπαϊκών «πακέτων», ξανοίχτηκαν οι πολιτικοί σε έναν ξέφρενο δανεισμό της χώρας, εφιαλτικόν, για είκοσι πέντε ολόκληρα χρόνια. Mόνο για να συνεχίζεται η αδίστακτη κομματική κραιπάλη. Ως την τελευταία στιγμή, ξεγέλαγαν την E. E. με ψεύτικα στοιχεία, βαυκάλιζαν την ελλαδική κοινωνία βεβαιώνοντας ότι «λεφτά υπάρχουν». Mε κατάληξη, να οδηγήσουν τη χώρα στην πιο εξευτελιστική χρεοκοπία και οικονομική υποδούλωση, να βάλουν την υπογραφή τους στην παραίτηση από την εθνική κυριαρχία, περιουσία και αξιοπρέπεια. Σε τρεισήμισι χιλιάδες χρόνια ιστορικής παρουσίας, το ελληνικό όνομα μάλλον δεν γνώρισε τέτοιον διεθνή εξευτελισμό.
Aνεξέλεγκτοι, ατιμώρητοι, κυβερνάνε ακόμα σήμερα τη χώρα οι αυτουργοί του εγκλήματος. Kαι με ασύλληπτη θρασύτητα βγαίνουν και λένε στον δραματικά δοκιμαζόμενο από τις κακουργίες τους λαό ότι «μαζί τα φάγαμε»! Που σημαίνει: ναι, δώσαμε στην πελατεία μας σπάταλες παροχές, άδικες, ανήθικες, αλλά πελατεία μας είσαι εσύ, ο φαύλος λαός που δεν αρνήθηκες την προσφορά μας. Eμείς βάλαμε τους άνομους όρους του παιχνιδιού, αλλά κι εσύ δέχτηκες να συμπαίξεις, δεν αρνήθηκες να εξαγοράσεις με κομματική ένταξη τον βιοπορισμό σου, δεν είχες το ηθικό σθένος να αρνηθείς τη συναλλαγή. Λοιπόν, «μαζί τα φάγαμε».
Bέβαια, ο «μαζί τα φάγαμε» πολιτικός, με την περίσσεια της θρασύτητας, δεν εξήγησε ποτέ στους πολίτες αν μαζί τους το κόμμα του, με τη συνειδητή τους συγκατάθεση και όχι με την εκμετάλλευση των άλογων ορμεμφύτων τους, διαχειρίστηκε εγκληματικά την οικονομία της χώρας. O ίδιος πολιτικός δεν δικαιολόγησε ποτέ στους πολίτες της χώρας, πώς και υπηρετεί σήμερα, ως αντιπρόεδρος, έναν πρωθυπουργό στον οποίο, κατά καιρούς, καταλόγισε υστερήματα αναιρετικά κάθε δυνατότητας να τον εμπιστευθεί κανείς και να συνεργαστεί μαζί του. Oπως δεν δικαιολόγησε ποτέ στους πολίτες ο «μαζί τα φάγαμε», αν και μαζί του παραδώσαμε στους Tούρκους τον Oτσαλάν απαξιώνοντας την εντιμότητα της χώρας, αν μαζί παραδώσαμε στους Tούρκους τις βραχονησίδες του Aιγαίου, σαν «γκρίζες ζώνες», την τραγική εκείνη νύχτα των Yμίων.
Iσως το πρώτο δείγμα υγείας που εμφανίζει η ελλαδική κοινωνία, ύστερα από τρεις δεκαετίες βυθισμού στη χαυνότητα, να είναι το γεγονός ότι οι κομματάνθρωποι δεν τολμούν πια να εμφανιστούν σε δημόσιους χώρους, να περπατήσουν ανέμελοι στους δρόμους, όπως κάθε πολίτης με καθαρό μέτωπο. Ξέρουν ότι τους παραμονεύει παντού η αποδοκιμασία. Θα είναι δείγμα υπανάπτυξης οποιαδήποτε μορφή άσκησης βίας. Eίναι, όμως, παρήγορο δείγμα κοινωνικής υγείας η κοινή αποδοκιμασία. Tων αποδεδειγμένα τυράννων μας. Που ιταμότατα μας προκαλούν.


μπραβο Γιανναρα...
https://sofistis.wordpress.com/2011/04/04/04-04-11/
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Πήρε οδηγίες. Μπορεί να μας τις πει;


Συναντήθηκε ο Γιωργάκης με τον George Soros στο γραφείο του πρώτου στην βουλή. Η συνάντηση κράτησε τρεις ώρες. Περισσότερο από όσο κρατάνε δηλαδή τα υπουργικά συμβούλια του Γιωργάκη!!!

Μετά την συνάντηση είχαν την καλοσύνη να μας πουν ότι συζήτησαν την διεθνή οικονομική κατάσταση και την κατάσταση στην Ευρώπη και την Αμερική.

Πραγματικά έπαθα πλάκα. Δεν ήξερα ότι ο Γιωργάκης έχει τόσο καλές γνώσεις οικονομικών ώστε να συζητάει με έναν από τους πλουσιότερους επενδυτές σε ασφάλιστρα ομολόγων στον κόσμο!

Τι πιστεύω ότι έγινε; Πιστεύω ότι ο Soros ήρθε για να δώσει οδηγίες στον Γιωργάκη. Μπορεί να αντάλλαξαν και καμία κουβέντα σχετική με την οικονομία, αλλά βασικά ο Γιωργάκης άκουγε και έγνεφε "ναι". Εξάλλου οι οδηγίες σίγουρα θα συμπεριλάμβαναν και τρόπους να μπουν μερικά εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς της οικογένειας Παπανδρέου από κερδοσκοπικές κινήσεις αντίστοιχες του Soros.

Χοντρή κατηγορία θα μου πείτε; Καθόλου. Για ρωτήστε Μαντέληδες, Τσουκάτους και Τσοχατζόπουλους να σας πουν που βρέθηκαν σοσιαλιστές να έχουν τόσα χρήματα...

Ο μόνος τρόπος να μας πείσει ο Γιωργάκης ότι δεν προδίδει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων του είναι να μας πει ΑΚΡΙΒΩΣ τι συζήτησαν. Θέλουμε τα πρακτικά. Όχι τις μαλακίες για τους ιθαγενείς. Αν δεν φοβάται την αλήθεια ας τα δώσει. Αλλά την φοβάται. Δεν πρόκειται να μάθουμε ποτέ τις οδηγίες που πήρε. Θα δούμε μόνο τα αποτελέσματά τους.

η Ελλαδα γραφει πανω πωλειται..:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Όλη η Ελλάδα βρίσκεται υπό κατοχή...Όλη; Όχι!!!

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Άγγελε, το θέμα λέγεται "Η επικαιρότητα εν συντομία", όχι "τι βρήκατε σήμερα στα ιντερνέτς". Λίγο αυτοσυγκράτηση παρακαλώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
το σκεφτηκα οτι θα γκρινιαζες..:D
εχεις ενα δικαιο..

(αλλα και εγω δεν ξερω που να τα βαλω μερικα..)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Subject to change

e-steki.gr Founder

Η Λία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και επαγγέλεται Web developer. Έχει γράψει 15,891 μηνύματα.
Απλά ορισμένοι (και εγώ) ενημερωνόμαστε κυρίως από αυτό εδώ το θέμα για το τι γίνεται. Keep that in mind και μην σπαμέρεις σε παρακαλώ.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Φλερτ Τσίπρα με τη λαϊκή Δεξιά

Παν. Γαλιατσατος
Συνασπισμό εξουσίας από τα αριστερά της Αριστεράς ώς τις παρυφές της σοσιαλδημοκρατίας, ο οποίος δεν θα αποκλείει και δυνάμεις της λαϊκής Δεξιάς με στόχο τον απεγκλωβισμό της χώρας από το μνημόνιο επιδιώκει ο πρόεδρος του ΣΥΝ κ. Αλέξης Τσίπρας.
Στον ραδιοσταθμό «Bήμα Fm», o κ. Τσίπρας έκανε λόγο χθες για «ένα νέο συνασπισμό εξουσίας που θα προκύψει από ένα πλατύ κοινωνικό και πολιτικό μέτωπο, από τα αριστερά της Αριστεράς ώς την αριστερά της σοσιαλδημοκρατίας. Κι εκεί εμείς δεν οριοθετούμε και δεν βγάζουμε απ’ έξω ακόμα και δυνάμεις που από τον χώρο της λαϊκής Δεξιάς προερχόμενες, συνειδητοποιούν την ανάγκη της πατριωτικής ευθύνης, να το πω έτσι, να σωθεί η χώρα, να σωθεί η οικονομία, να σωθεί η κοινωνία». Πρόσθεσε μάλιστα ότι πρέπει να υπάρξει συμφωνία στα ελάχιστα και αυτά είναι «ο απεγκλωβισμός της χώρας από το Μνημόνιο».
Ο κ. Τσίπρας άσκησε κριτική στα όσα είπε ο ιστορικός ηγέτης της Αριστεράς Λ. Κύρκος σε συνέντευξή του για τα κινήματα ανυπακοής, ότι δηλαδή για ανυπακοή μιλούσε και ο Μουσολίνι. «Λυπάμαι που ακούω τέτοιες κουβέντες από τον Λ. Κύρκο. Νομίζω ότι οι κοντινοί του άνθρωποι θα έπρεπε να τον προστατεύουν περισσότερο», είπε.
Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι ένα παρεμφερές θέμα (οι εκδηλώσεις αποδοκιμασίας κατά των πολιτικών) υπήρξε αφορμή για μια ανάπαυλα στην αντιπαλότητα ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Αιτία, η άρνηση της γ.γ. του ΚΚΕ κ. Αλέκας Παπαρήγα να υιοθετήσει τις καταγγελίες ότι πίσω από τις εκδηλώσεις αποδοκιμασίας των πολιτικών βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ. Ταυτόχρονα όμως διαχώρισε με σαφήνεια τη θέση της από τέτοιες εκδηλώσεις, χαρακτηρίζοντάς τις «μικροαστικά ξεσπάσματα». Ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε «τη στάση υπεράσπισης του ΣΥΡΙΖΑ από την κ. Παπαρήγα απέναντι στις επιθέσεις της κυβέρνησης».
Το ΚΚΕ δείχνει ότι επιμένει στο σενάριο της ελεγχόμενης χρεοκοπίας. Μιλώντας χθες στο Mega, η κ. Παπαρήγα το χαρακτήρισε «αντικειμενικό γεγονός» και τόνισε ότι χαμένη από την χρεοκοπία θα είναι η εργατική τάξη: «Αν μιλάμε για την ελεγχόμενη χρεοκοπία, είναι γιατί ο λαός πρέπει να καταλάβει ότι η διέξοδος από την κρίση θα είναι 100% σε βάρος του».
Τέλος, την πρόταση να ενταχθούν οι δυνάμεις της Αριστεράς σε ενιαίο μετωπικό ψηφοδέλτιο διατύπωσε την Κυριακή ο Αλέκος Αλαβάνος.

για μενα ειναι καλα νεα...;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top